Homepagina » Buitenland » Pas op voor leugens over de Syrische Witte Helmen. Ontdek wat hier werkelijk achter zit
Pas op voor leugens over de Syrische Witte Helmen. Ontdek wat hier werkelijk achter zit

Pas op voor leugens over de Syrische Witte Helmen. Ontdek wat hier werkelijk achter zit

Deze week publiceerde Knack een stuk over een gesprek dat het tijdschrift had met Raed al-Saleh van de Syrische Witte Helmen. Het was een knap staaltje propaganda.

De man wordt voorgesteld als de ‘directeur van de reddingswerkers’, maar dat is James Le Mesurier.

De Witte Helmen zijn namelijk onderdeel van de in Nederland gevestigde Mayday Rescue Foundation, waar Le Mesurier de enige directeur van is.

Blackwater

Le Mesurier had een hoge functie binnen het Britse leger en werkte verder voor de omstreden militaire aannemer Blackwater.

In maart 2013 richtte Le Mesurier de Witte Helmen op en benaderde hij onder meer Raed al-Saleh.

De Witte Helmen opereren in gebieden die in handen zijn van terroristen. Er zijn veel beelden waarop deze zogenaamde ‘reddingswerkers’ te zien zijn terwijl ze vlaggen van Al Qaida omhoog houden.

Op het hoofdkwartier van de organisatie zijn ook vlaggen van Al Qaida gevonden. Lokale bewoners zeggen dat ze bij de terroristen horen.

Geen sporen

Toch hebben ze miljoenen gekregen van westerse overheden, waaronder ook de Nederlandse. Ze hebben in Europa zelfs asiel aangeboden gekregen.

Al-Saleh beweerde dat in de Syrische stad Douma eerder dit jaar ruim 100 doden zijn gevallen na een chemische aanval door het Syrische leger.

Die doden zijn door de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) nog altijd niet gevonden. Sterker nog: er zijn geen sporen gevonden van gifgassen.

Foto: Tan Khaerr Wikimedia Commons

[Willy van Damme]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  De miljoenen gemeenschapsgeld afgeperst door de overheid en Neerlands corrupte en landverradende pedofile politici zijn echt niet in de zakjes van witte helmpjes verdwenen!!!

  Dit riekt niet alleen naar het financieren van huurmoordenaars en andere killers, maar eerder naar het zakkenvullen van een zoveelste zionistische maffia organisatie, alles onder valse voorwendselen. De overheid en politiek weten zeker aan wie ze het van…… ONS ……afgeperst geld hebben gestoken???….

  En maar braaf blijven stemmen op dit tuig. Wie ooit nog weer stemt, ongeacht welke partij dan ook en met de kennis van nu, is medeplichtig aan MOORD, VERKRACHTING en LANDVERRAAD!!….

  18 likes
  • Gladiator schreef:

   @weg met ons,

   Beste,

   Ik zou eigenlijk een stapje verder willen gaan dan jou……
   Namelijk…..

   Degene welke willens en wetens met de kennis van nu niet ACTIEF mee wil helpen om deze vuile bende daarheen te brengen waar ze thuishoren, de strop, het valmes of simpelweg na betaling door hunzelf de kogel, wordt eveneens beschouwd als onze vijand, en nu praat ik alleen nog maar de weledelgeleerde heer Bush na, na ondertekening van zijn patriot act!!!!!!!!!!!!!!!

   We zien nota bene dagelijks filmpjes over de overrompeling van ons Europa, mensen worden verkracht, vermoord, raken zwaar gewond door lichamelijk geweld waarbij van tevoren reeds duidelijk is dat dit tuig NIET gestraft gaat worden waarvan echt bewijs in handen van mij!!!

   En nóg gaat niemand actief worden, nog krijgt niemand wroeging, nog kijkt men liever de lucht in….want het zal mijn pakkie an wel niet wezen…….

   Ik heb ook al op fenixx een reactie achtergelaten maar ook daar……tja, wat moet ik zeggen…..moedige toetsenbordridders……

   Zie mijn commentaren aldaar voor de liefhebber!!!!

   https://fenixx.org/2018/08/23/duitsland-68-jarige-valt-hoofddoek-aan-omdat-het-slachtoffer-een-islamiet-is-wordt-de-straf-verhoogd/

   Slaap zacht allen,

   En morgen is alles weer goed, beter of zelfs……misschien wel het paradijs!! (Elysium misschien!!!!)

   Gladiator

   10 likes
   • weg met ons schreef:

    @Gladiator

    De toetsenbordridders of niet toetsenbordridders, dat is de vraag. Ik weet alleen dat het niet meer stemmen, het nooit meer stemmen een harde klap zal toebrengen aan het geteisem. Maar als de het volk niet eenduidig en eenstemmig zich keert tegen deze landverraders en deze weg al niet wil gaan, dan denk maar niet dat het soelaas zal bieden om wat mensen te organiseren die met bijv. spandoeken roepen dat de grenzen dicht moeten, weg met de EU, de macht terug naar het volk en al dat soort zaken zal doordringen tot de rest van Nederland? We zijn verdoemd en daar moeten we het mee doen, wakker volk krijg je pas echt als de Nederland is overgenomen door de islam en door verkrachters en moordenaars onbewoonbaar is geworden. Dan pas zal er zich wat reuring voordoen.

    Hoe goed je het ook bedoeld beste amice, maar ik blijf dan liever toch het Nederlandse inteelt volk wakker schudden vanuit deze posities. Ja, zover ben ik al, dat ik tamelijk beledigend wordt. Hoe anders krijg je nog wat geesten scherp? Of heb ik toch gelijk, en zijn Nederlanders werkelijk inteelt? Hoe anders verklaar je dat ze het zo goed kunnen vinden met het uit het zand getrokken inteelt volk? Soort zoekt soort.

    5 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     In de VS vrezen ze voor de moeder der aanslagen, sinds puppet alex jones fake geblokt werd van YouTube

     https://lorddreadnought.livejournal.com/13063.html is eyeopener over alex jones

     dan de type aanslag false flag wat amerikaan verwacht

     http://www.daretoreadit.com/62677/there-is-definitely-a-bizarre-flase-flag-psyop-drama-coming-soon-and-suppression-of-alex-jones-proves-it

     Persoonlijk denk ik dat september oktober (misschien halen we 2019 net) onze finale is.
     Gisteren hier op de staats tv moest politiek toegeven dat die transitmigranten instroom (zo noemt politiek illegalen) onze regering niet kan stoppen, wij worden overspoeld door Afrika… en politiek gaf toe niets te kunnen doen, wij hebben verkiezingen, iedereen gaat VB stemmen, ik ook wegens geen andere keuze.
     Niet dat het iets uithaalt na gisteren wat NVA verklaarde weet je dat het niet lang meer gaat duren!

     Onze regering is geen baas in België dat was pijnlijk gisteren op tv voor land en volksverraders NVA

     https://www.hln.be/nieuws/binnenland/francken-op-korte-termijn-is-probleem-van-transmigranten-onoplosbaar~aa1f47ed/#comments

     In de VS gaat het ook ontploffen, meer en meer komt uit dat Trump geen president wou zijn, hij enkel moest opboksen tegen clinton, was allemaal opgezet. Heb nachtenlang weken maanden dat gevolgd en antwoord gekregen waarom trump gans zijn regering vol goldman sachs bankiers stak!
     Pfff trump is 1 grote grap, al die bankiers zitten in en rond zijn regering, de rest zijn allen zionisten!
     Weinigen hebben door wie trump is, voor eind dit jaar zal gans de planeet het weten.
     De elite heeft alles afgekondigd, het is wachten op de false flag en bankencrash, de mensheid gaat gewillig zijn ondergang tegemoet onder regie elite, zo is het ALTIJD geweest.
     Hoe kan die mens nu evolueren of vrij zijn wanneer de elite met het minste de wil van de mens domineren? wij zijn letterlijk hun geldslaven zonder een way out, gevangen in die EU
     gans onze geschiedenis worden wij opgeruimd door die elite,keer op keer
     ik leer hiervan dat het nu niet anders zal zijn

     2 likes
     • weg met ons schreef:

      @Marduk’s Revenge

      Geen enkele partij zal iets kunnen veranderen, hoe graag we ook zouden willen. Stemmen, ongeacht op welke partij ook, is je eigen ondergang en vonnis tekenen.

      Na alles over jaren te hebben aanschouwd ligt de laatste hoop in een stille revolutie, te beginnen in massaal afhaken in vele opzichten, door de nazi’s en maffia daar te raken waar ze de massa nodig hebben. En zelfs dat kan nog een ijdele hoop zijn, maar een strohalm die het vastklampen, misschien, waard is.

      1 likes
     • weg met ons schreef:

      ….In ieder geval: ik ben klaar met de landverraders, de moordenaars, verkrachters en judassen van het volk.
      Nooit zal ik nog meewerken als goedgelovige die als een idioot in de rij gaat staan van een stemveehok. Nooit weer!!!

      1 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      weg met ons

      mss weet je het niet maar wij in België moeten verplicht gaan stemmen, wij hebben daar geen keuze in. Ga je niet stemmen kom je voor de rechtbank en krijg je ferme boete.

      Dat is belgische democratie met als bonus ongeacht hoe je stemt socialisme is hier het beleid met keer op keer portie land en volksverraad erboven op, je weet toch dat hier 6 regeringen zijn….
      heb het gehad met die mens die maar niet voor zichzelf opkomt, opnieuw wacht er een WO pure leed, het uitroeien van Europa ons autochtonen zonder dat ooit iemand opstond…
      ik vecht niet meer ik wil rust, ik wil vrij zijn ik leg mij erbij neer dat het einde er is ….
      Er is zoveel negatieve en destructieve kracht op aarde…
      Je voelt gewoon dat er iets gaat gebeuren alles ontspoort gewoon in politiek, justitie plus die media en soc media zijn erin geslaagd om de mens vanbinnen volledig op te slokken en zielloos, narcistisch dwaalt de mens virtueel zijn eigen ondergang in….
      Nog nooit was de mens zo dom gemaakt en vooral verzetloos, er is geen 1 enkel verzet meer op aarde, geen enkel, via pc verzet telt niet, mens komt de straat niet meer op nergens voor niets meer.
      Elite hun doel is bereikt, geen verzet meer van het gepeupel want die zijn verslaafd aan soc media en hun smartphone…
      Wat een grap, die elite moeten delirium worden van macht en die lachen de mensen uit ongezien….

      Ah ja er staat toch niemand op, wij laten ons met alle laffe gemak: beliegen, bedriegen, bestelen in het kwadraat door politici en al de rest, onze landen zijn om zeep, een EU dat ons leeg perst en wilt om volken…. En niemand staat op …

      1 likes
     • weg met ons schreef:

      @Marduk’s Revenge

      Hallo beste, voor zover ik weet, België heeft een opkomstplicht, maar geen stemplicht. Wil je de boete ontlopen bij weigering, dan je even melden en vervolgens niet stemmen. Of voor wie geld of schijt aan de overheid met z’n nazi dwangpraktijk heeft helemaal niet komen opdagen.

      0 likes
    • weg met ons schreef:

     …bedoeld = bedoelt …wordt = word… Ik zou niet weten hoe je iets zou kunnen mobiliseren, eerder zat ik net te bedenken dat het oprichten van een genootschap iets zou kunnen brengen. Een genootschap van waarheden en het vernietigen van alles wat tegen het volk is. Ik denk dat als je mensen lid maakt en ze verklaart tot vrije en weldenkende burger er misschien mensen zullen komen die daar ook graag bij wil horen. Want, wie geen lid is, zal nog te dom zijn om voor de duivel nog te dansen.

     4 likes
    • Gladiator schreef:

     @weg met ons,

     Beste,

     Het allerlaatste wat ik zou willen is el het met spandoeken de straat op gaan en een en ander roepen simpel omdat het tuig de gewapende macht aan hun zijde heeft staan.

     Nu is daar ook nog wel iets op te bedenken, althans wel door mij maar dit brengt niet de oplossing!!!

     Echter,

     Het plan welk ik heb zal met zekerheid zware deuken slaan in het Haagse blikken huis, indien goed georganiseerd en precies uitgevoerd.

     En al helemaal indien ik ook nog enige voorbereidingen zou kunnen treffen vwb enkele angels die ik graag zou willen laten meewerken!!!

     Maar………alleen is het NIET TE DOEN!!!

     En na ruim 5 x proberen om mensen gemobiliseerd te krijgen op 5 blogs is het resultaat dat ik enkele aardige contacten heb overgehouden wat ik natuurlijk erg fijn vind maar bij lange na niet aan mijn streefaantal personen (300, denk aan de gelijknamige film!!!) én op 4 blogs een ban heb voor altijd!!!

     Amice, misschien zien we ons nog wel eens en tot die tijd….het ga je goed en dat meen ik oprecht. Je gedachtengang strookt met de mijne!!!

     Gegroet,

     Gladiator

     3 likes
    • Henk Azie schreef:

     M’n Beste,
     Niet stemmen werkt niet, ongeldig stemmen wel, gewoon op je stembiljet “oprotten” schrijven.
     Voorts denk ik dat minder dan 1% van onze bevolking op dit soort forums zit (helaas, maar waar) en de rest heeft het druk met smartphones, lege TV presentaties en op z’n gemak zitten.
     Het feit dat een Rothschild en Soros rustig over straat lopen moet toch al een teken aan de wand zijn, NIEMAND die wat tegen hun wat bekokstooft terwijl vele onschuldige burgers hun leven niet meer zeker zijn…….

     2 likes
    • michel de la rie schreef:

     @weg met ons. Ik ben het met je eens. Ik wil hieraan toevoegen dat NL-ers pas beseffen hoe ernstig de situatie is als ze het gaan voelen in hun portemonnee. Als je goed om je heen kijkt zijn het vooral mensen van lager sociaal economische status, die terecht ongenuanceerd reageren op de huidige situatie in NL. Mensen die genoeg inkomsten derven om ongehinderd te leven, hangen veelal de het-zal-wel-meevallen-kant aan. Zij wonen meestal niet in regio’s waar verkrachting en geweld door camel jockeys tegen autochtone NL-ers de boventoon voeren. Vaak zijn zij ook vanuit hun “hogere opleiding” volgegoten met linkse idealen. Want hogescholen en universiteiten zijn een broeinest van linkse rakkers.
     Wat betreft inteelt. Ben ik blij dat ik daar geen last van heb. Wat een beetje gemengd bloed al niet kan doen. Maar ik ben het deels met je eens. Ik woon in dorp nabij een grote stad. Dit dorp heeft al menig keer van zich laten horen als het op dit soort situaties aankomt als no go area voor allochtonen. Deze mensen zien – ondanks de vele inteelt – de situatie best scherp. Maar natuurlijk, hier betreft het ook weer sociaal lager opgeleiden.
     Kortom, denk ik dat het grootste probleem de hogeropgeleiden in NL zijn die een bord voor hun kop hebben. Helaas maken zij deel uit van de politiek correcte elite in dit land. Misschien moet hen eens alles worden afgenomen om de waarheid te gaan zien; dan worden hun dochters verkracht en voor hoer uitgemaakt en zij met een hoge dosis agressie en geweld geconfronteerd. Daarna zullen hen de schellen voor de ogen vallen. Kijken of zij NL dan nog zo’n fijn land vinden om in te leven.

     0 likes
  • Eksegese schreef:

   Je hebt helemaal gelijk @weg met ons. Stemmen op dat tuig is verraad aan alles en iedereen, inclusief jezelf !

   6 likes
 • Eksegese schreef:

  Ten tijde van 9-11 reageerde de wereld als een stier op een rode lap bij de naam al qaeda. Nu zijn we zo ver dat ze gesponsord worden met onze zuur verdiende belastngcenten. Klaarblijkelijk spinnen ze garen bij het gebrekkige geheugen van het klootjesvolk bij hun immense bedrog. Terroristische organisaties zijn produkten van overheden, wereldwijd en dus niet te bestrijden met behulp van dezelfde organisaties.

  12 likes
 • Gladiator schreef:

  Oh ja,

  Nog eventjes dit en helaas ook off topic maar veel en veel belangrijker dan dat gekrakeel over dat zooitje “witte helmen” ……..

  Minister Klaasje Dijkhoff overweegt vaccinatieverplichting….en anders kindertjes in de kinderopvang WEIGEREN!!!!

  Is dit nu geen mooi land, ONS Neanderland, alwaar “onze” ministers (absoluut niet de mijne!!!) het aller aller beste met hun bevolking voorhebben…..en moet men dan eens de commentaren lezen (powned) van de reaguurders daar, een volledig gebrainwashed zooitje onbenul en ook nog ff de “nepnieuwsfabriek van de Russen” eroverheen vwb dit topic.

  Dit beste mensen moet jullie bezig houden en niet witte helmen, die zijn eventueel voor latere zorg.

  Daar moet gewoon geen geld meer heen van ONS!!!!!

  Wat een wereld leven we in in Godsnaam!!!???

  Gladiator

  7 likes
 • Louise schreef:

  Euhhh erg he….en jawel het blijft gewoon doorgaan , waarom ? Omdat niemand zich druk maakt, iedereen is druk met zichzelf en andere nutteloze zaken..
  Licht gaat niet vanzelf schijnen, dat moet je aansteken….
  Kijk naar de onnozele willekeur van onze rechtsstaat , twee Armeense kinderen worden uitgewezen , hier opgegroeid en moeten nu weg, want regels zijn regels..Maar het schreeuwende rapaille mag blijven want ja dat is pas zielig……
  Willekeur is gebrek aan verantwoording , beleid en visie , maar ja dat is ook niet meer van deze tijd..

  3 likes
 • x

  Check Also

  coronacrisis

  Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

  Dag in dag uit zie je dezelfde ...

  is-terroristen

  IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

  Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...

  >