Homepagina » Gezondheid » Grootste mazelenepidemie in Europa in 10 jaar heeft niets te maken met dalende vaccinaties. Dit is de werkelijke reden
Grootste mazelenepidemie in Europa in 10 jaar heeft niets te maken met dalende vaccinaties. Dit is de werkelijke reden

Grootste mazelenepidemie in Europa in 10 jaar heeft niets te maken met dalende vaccinaties. Dit is de werkelijke reden

Mensen die tegen vaccineren zijn hebben een punt: natuurlijk verworven immuniteit verslaat vaccinaties keer op keer. Zelfs wetenschappers stellen hun mening nu schoorvoetend bij.

In de Verenigde Staten wordt een toenemend aantal gevallen van bof en kinkhoest gemeld. In Europa is sprake van de grootste mazelenepidemie in 10 jaar.

Voorstanders van vaccineren zeggen dat angst over de veiligheid van vaccinaties zorgt dat de vaccinatiegraad daalt en daardoor het beschermende effect van groepsimmuniteit verloren gaat.

Slechts enkele jaren

Klopt dit wel? Wetenschappers onderzochten de opleving van de ziektes en kwamen tot de conclusie dat vaccinatie slechts enkele jaren bescherming biedt.

Van de kleine kinderen die worden gevaccineerd tegen mazelen, loopt een derde de kans om op 10- tot 14-jarige leeftijd alsnog mazelen te krijgen, aldus wetenschappers van de Harvard T.H. Chan School of Public Health.

Alleen degenen die mazelen en kinkhoest op een natuurlijke manier hebben doorgemaakt, hebben een levenslange immuniteit opgebouwd.

Niet één

Niet één vaccin overtreft de natuur, ondervonden de onderzoekers.

De wetenschappers van Harvard hebben vastgesteld dat de toename van het aantal mazelengevallen niet komt door het teruglopen van de groepsimmuniteit, maar te maken heeft met de afname van het beschermende effect van de vaccins.

Een kwart van de gevaccineerden verliest zijn of haar immuniteit binnen acht jaar, aldus de onderzoekers.

Weer kwetsbaar

De toename van het aantal kinkhoestgevallen begon al ruim voordat de anti-vaccinatiegroepen van zich lieten horen.

De wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar het DKTP-vaccin dat in de jaren negentig op de markt kwam. Het bleek niet langer dan 10 jaar te beschermen.

Dus een peuter van twee wordt op 12-jarige leeftijd weer kwetsbaar voor infecties. Alleen degenen die de ziekte overwonnen hebben zijn levenslang immuun.

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[Medisch Dossier]


Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

91 reacties

 1. [ Grootste mazelenepidemie in Europa in 10 jaar ]
  Bij Big Pharma knallen de champagnekurken, het is gelukt!
  Ze kunnen blijven vaccineren én meer medicijnen tegen bv hersenvliesontsteking verkopen. En massa’s vrijwilligers hebben daaraan meegeholpen.

  42 likes
  • quote : En massa’s vrijwilligers hebben daaraan meegeholpen.

   Precies ! Ook jij @Frans2 met al je propvaccinatie betogen. Het masker valt en zoals een echte trol betaamt juich je het geslaagde bedrog trots, uit volle borst toe.

   32 likes
   • Welk masker? Welk bedrog?
    Ik ben nog steeds pro vaccinatie en schets slechts de stupide gevolgen van jullie gedram.
    Binnenkort bij de talkshows: “mijn kind is doof geworden, had ik maar niet naar die antiprikkers geluisterd”!

    20 likes
    • Ons zogenaamde “gedram” blijkt op waarheid gebaseerd. Vaccineren is zeker geen immuniseren zoals op natuurlijke en geniale wijze wel zou gebeuren. Sterker nog het immuunsysteem wordt aangetast en in de war gestuurd door de giftige vaccinatiecocktails. Op natuurlijke wijze krijgt het lichaam nooit meer dan één ziekte te verduren, dat zou het ook niet aan kunnen. In een vaccin zitten zo maar vier heftige ziektes tegelijk. Dat is een gigantisch extra risico maar werkt lekker goedkoop, het zijn immers toch maar mensen. Die zijn er immers om geld aan te verdienen en lekker op te experimenteren Het is nog maar de vraag wat een vervolg vaccinatie voor gevolgen zal hebben. Er is maar één manier om gezond te zijn, worden of blijven en dat zit niet in een pilletje of spuitje, dat is zo gezond en natuurlijk mogelijk eten en drinken en een zo gezond mogelijke levensstijl, generatie op generatie. Dan zullen ziektes geen of zeer weinig kans krijgen. Alleen die weg hebben ze zo goed als geblokkeerd door gemakzucht aan te wakkeren bij mensen en daar handig op in blijven spelen. Men geeft de mensen constant het idee dat het niet uit maakt wat je eet of hoe je leeft, overal is wel een pilletje of een spuitje voor. Als dingen te mooi lijken om waar te zijn, zijn ze dat meestal ook. Nu blijkt dus dat je je leven lang kans blijft houden op kinderziektes. Is dat niet een pakkend onderwerp voor één van die talkshows van je ?
     Met veel spuiten en slikken tachtig worden en als de dood zo bang moeten zijn alsnog de mazelen te krijgen of al die andere kinderziektes vanwege de stupide gevolgen vaccinaties. Daar zitten we op te wachten. Maar Frans2 is nog steeds pro vaccinatie. Natuurlijk omdat je een trol bent. Samen met @Hawks zijn jullie zo’n beetje de huistrollen van ninefornews op het gebied van klimaatzwendel en de farmaceutische maffia.

     28 likes
     • [ immuniseren zoals op natuurlijke ]
      Vaccineren is om te voorkomen dat men ziek wordt met alle risico’s van dien. Jij wilt ziek laten worden om niet meer ziek te worden, dat is het paard achter de wagen spannen.

      [ In een vaccin zitten zo maar vier heftige ziektes ]
      Nee, daar zitten verzwakte of zelfs dode ziekteverwekkers in. En dat is peanuts vergeleken met wat een baby aan tientallen virussen en bacteriën binnenkrijgt als het over de vloer kruipt waar jij net met je wandelschoenen overheen hebt gelopen. Of een kruipje door de tuin.

      [ Nu blijkt dus dat je je leven lang ]
      Voor kinkhoest was dat bv al bekend. Het geldt niet voor alle ziektes, niet generaliseren.

      [ Natuurlijk omdat je een trol bent. ]
      Nee, wel een liefhebber en verdediger van wetenschap uit overtuiging. Jij hebt ook een overtuiging maar daar speel je big pharma mee in de kaart. Dat is vervelend voor je, maar geen reden om te gaan schelden.

      15 likes
     • [ De kop van bovenstaand artikel ]
      Als iets in de kop staat betekent dat nog niet dat het ook waar is.
      Ga maar naar het Medisch Contact artikel en je vindt daar verwijzingen naar de bof en kinkhoest, maar niét naar mazelen.

      Injecteren met zwakke of dode virussen verschilt niet veel van binnenkomen door wondjes of het neus- of longslijmvlies.

      Kinderen worden aantoonbaar zwakker na aantasting van het immuunsysteem door mazelen, tot wel 2 jaar na het doormaken van de ziekte. Je sterft ook niet aan mazelen, maar aan long- of hersenontsteking door een verzwakt immuunsysteem door mazelen.

      [ ben je voor het leven immuun. ]
      Nee, polio keert soms terug op hoge leeftijd. De bof kun je ook meermaals krijgen, al is het zeldzaam. Roodvonk idem. Waterpokken ook, als je die als jonge baby al gehad hebt. En het kan later als gordelroos terugkeren.

      Bij big pharma werken veel goedbedoelende mensen en wetenschappers maar een toenemend aantal firma’s wordt geleid door graaiers die we helaas wettelijk geen crimineel kunnen noemen, net als homeopaten. Totale nationalisatie van die bedrijven is de enige oplossing, maar dat is wel het laatste wat je in het tijdperk Trump kan verwachten.

      7 likes
     • Quote : Bij big pharma werken veel goedbedoelende mensen en wetenschappers maar een toenemend aantal firma’s wordt geleid door graaiers die we helaas wettelijk geen crimineel kunnen noemen, net als homeopaten. Totale nationalisatie van die bedrijven is de enige oplossing, maar dat is wel het laatste wat je in het tijdperk Trump kan verwachten.

      Wat een kulkoek weer. Nationalisatie, wat jij als oplossing ziet, is precies het omgekeerde wat er is gebeurt de afgelopen jaren. Maar daarvoor was het ook al lang knudde, en wat Trump hier mee te maken heeft ontgaat me al helemaal. Haha, nationalisatie, alsof een bende criminele oplichters het toelaat hun bron van inkomsten te nationaliseren. Wie moet dat doen dan ? De marionetten in Den Haag, die ze totaal in hun zakken hebben ? Dat gaat echt nooit gebeuren. Ze hebben de touwtjes steviger in handen dan ooit, maar daar hebben we zelf schuld aan door stug te blijven stemmen op dat tuig in Den Haag en ze steeds weer domweg de macht toe te vertrouwen, terwijl het bewezen beroepsleugenaars zijn evenals de medische wetenschappers die aantoonbaar liegen en bedriegen. Nee de enige remedie is onze gezondheid in eigen hand nemen, door valse adviezen, vaccinaties en hun giftige chemicaliën te negeren en te weigeren. In plaats daarvan echt gezonder te gaan leven, denken en handelen. Gezondheid is het aller kostbaarste goed wat we hebben. Daar moet je wat voor doen. Dat zit niet in een pilletje, niet in een spuitje, dat geef je niet in handen van graaiende criminelen. Daar werk je zelf aan, keihard en met heel je hart en ziel, generatie op generatie. Alleen dan zullen zij in het stof bijten met hun giftige troep. Easy won, easy go, dat is een cliché van hier tot Tokio en daarom een waarheid als een koe. En dat geldt zeker ook voor je gezondheid. Het genetische systeem, je dna structuur is niet leidend doch volgend. het is dus aan verandering onderhevig. Je gezondheid is een product van je eigen doen en laten, van je eigen denken en redeneren, van karma, je verleden maar ook je toekomst, van je ouders en zelfs je voorouders maar vooral je eigen inbreng, je inbreng hier en nu. Dat zit niet in medicijnen en niet in vaccinaties. Alles wat je met dat soort kunstmiddelen makkelijk binnen denkt te sleuren zal op den duur vergezeld gaan met de rekening die er onherroepelijk aan vast zit. Als je sterk wilt zijn zonder veel te trainen neem je anabole steroïden. Makkelijk resultaat, grote rekening te vereffenen, te betalen door gezondheid in te leveren. Ongezond leven en daaraan gerelateerde kwalen bestrijden met farmacijnen is zonder twijfel de rekening betalen op den duur, door onherroepelijk gerelateerde narigheid. Kinderziektes niet willen ondergaan door vaccinatie ? Geen immunisatie, kans op zeer nare bijwerkingen en een kwakkelig immuunsysteem op de koop toe. Snel en oneerlijk geld binnen sleuren is het nog sneller uit willen geven dan het binnen komt. Resultaat zal altijd negatief uitpakken, de rekening komt vanzelf. Wordt het oneerlijk verkregen kapitaal echter sluw opgepot en vermeerderd zal een onverzadigbare hebzucht de plaats innemen van geluk en tevredenheid. Een onverzadigbare drang naar meer en de onverteerbare gedachte aan mogelijk verlies zal hun gedachten volledig beheersen en de rekening vroeg of laat gepresenteerd. Overal waar je je er gemakkelijk vanaf denkt te kunnen maken krijg je op den duur onherroepelijk de rekening. Dat is een natuurlijke wetmatigheid. Dat is het verschil tussen goed en kwaad. De keuze is aan u ! Speel je het spel fair en oprecht, dan is het leven moeilijker doch bevredigender en wordt je uiteindelijk beloond.
      Denk je ongestraft de kluit te kunnen belazeren, dan krijg je de rekening, en die betaal je, of je wilt of niet. En dan maar hopen dat je er iets van hebt geleerd. In dit leven of wellicht in een volgend. We zijn met z’n allen maar voor één ding hier en dat is leren. één van de belangrijkste lessen begint met de vraag : wit is goed en wat is slecht ? Kies maar, en kijk of er op de lange duur een rekening of beloning aan vastzit.

      Nog maar een keer Dr Hans Moolenburgh, een lezing van een dokter die lang voor de vaccinatiegekte losbarste vertelt over hoe het er vroeger aan toe ging. Een man die het dus kan weten en vertellen. Toen kinderziektes nog gewoon ondergaan werden en wat er allemaal gebeurde na de vaccinatiegekte. Een man die het allemaal heeft meegemaakt en geregistreerd in zijn praktijk. Een man met een zeer heldere kijk op het leven op zich.

      https://www.youtube.com/watch?v=X093a9NxJ-o

      6 likes
     • De kop van bovenstaand artikel : Grootste mazelenepidemie in Europa in 10 jaar heeft niets te maken met dalende vaccinaties

      Dit stelt jou in het ongelijk en is dus NIET het gevolg van ons gedram.
      Kinderen krijgen NOOIT meerdere ziektes tegelijk van virussen en/of bacteriën die ze op normale manier binnen krijgen. Gevaarlijk gecombineerde problemen komen ALLEEN als deze direct in het lichaam gespoten worden en de natuurlijke barrières kunnen overslaan. Kinderen worden aantoonbaar sterker en weerbaarder als ze op natuurlijke wijze in contact komen met bacteriën en/of virussen Als je de ziektes één voor één op natuurlijke wijze ondergaat ben je voor het leven immuun. Na vaccinatie ben je aan de goden overgeleverd met een zwaar beschadigd immuunsysteem zoals steeds weer blijkt en blijft de ziekte voor het leven op de loer liggen. In Oekraïne was de vaccinatiegraad het laagst van allemaal en mazelen kwam zeer weinig voor, tot het moment van een grootschalige vaccinatiecampagne. Toen stak de ziekte de kop op als nooit tevoren. Vaccineren is vragen om problemen, keer op keer, overal waar ze er mee beginnen.
      https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/het-mazelenvaccin-bestrijder-of-veroorzaker/

      En dat is nu het gevolg van de wetenschap waar jij zo’n liefhebber van bent. Wetenschap is verkocht aan de commercie en gewetenloze criminelen zo blijkt keer op keer. En trol die je bent,….. je bent hen steeds van dienst. Steeds maar weer !

      5 likes
     • [ farmaceuten onze gezondheid moet- en überhaupt kan bewaken en beschermen ]

      Als jij werkelijk denkt dat ik dat denk dan heb je kennelijk niet begrepen wat ik geschreven heb.

      [ dat gaat je bij mij niet lukken. ]
      Niets gaat bij jou lukken, want je staat niet open voor argumenten en bewijzen. Je enige antwoord is steeds een reeks dogma’s die je niet goed kunt verdedigen.

      5 likes
     • Epigenetica benaderd nog het meest waar het in het leven om draait om te begrijpen hoe geluk en gezondheid ontstaat of verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het omvat alles, je denken, je doen, je laten, je eten , je drinken, je omgeving, je afkomst en je toekomst. Je alles is van invloed op je genen, dus op je gezondheid en geluk :

      Epigenetica is complex

      De basis van epigenetica is als volgt: #1 Signaal (voedsel, toxines en ervaringen) > #2 Mechanisme (transcriptie, methylatie, chromatine, etc.) > #3 Gevolgen (gezondheid, gedrag, uiterlijk, etc.)

      Dit klinkt natuurlijk heel simpel. Volgens mij wordt daar soms ook gebruik van gemaakt als het over het aanpassen van lifestyle gaat, of over de toepassing van genetica. Maar de serie van signaal via een mechanisme naar gevolgen is complex om drie redenen.

      We weten überhaupt nog te weinig van de bouwstenen, de genetica zelf.

      Welke signalen bepaalde mechanismen aan zetten, weten we eigenlijk nog niet
      .
      Het is een continu verschuivende spiegel.

      Ga je met methylatie op één plek aan de slag, dan leidt dat weer tot veranderingen en verschuivingen verderop.

      Het lijkt wel op zo’n puzzel van vroeger, waar alles verschuift als je één blokje verschuift. Door met chemicaliën in te grijpen in de epigenetica lijkt daarmee nog het meest als het slaan met je hamer op je computer als deze niet werkt.

      https://www.peterjoosten.net/epigenetica/

      4 likes
     • [ Quote : Bij big ]
      [ Epigenetica benaderd ]

      Bij gebrek aan argumenten ga je nu maar hele lappen ongestructureerde teksten plaatsen?

      4 likes
     • Dat komt @Frans2 omdat je van het leven en dus ook van gezondheid geen ene barst begrepen hebt. Als jij werkelijk denkt dat de criminele bende van farmaceuten onze gezondheid moet- en überhaupt kan bewaken en beschermen dan heb je het kennelijk niet begrepen of je hebt opdracht ons te overtuigen dat dat wel zo is. Maar ook dan ben je verkeerd verbonden, dat gaat je bij mij niet lukken.

      4 likes
     • [ De zogenaamde bewijzen d… ]

      En alweer een preek. Hier een van mij.

      Mensen worden bang gemaakt voor medicijnen en alles wat van de overheid komt. Gevaarlijke doses vitamines worden van harte aanbevolen als deugdelijk en verantwoorde middelen, ja zelfs pure chloor moet je in je achterwerk duwen volgens dezelfde mensen die één atoom aluminium in een vaccin al zware “neurotoxische” vervuiling noemen.

      De verkoop van glutenvrij brood stijgt tegenwoordig recht evenredig met de angst voor vaccinaties. Hopelijk kunnen we de huidige jeugd wél kritisch opleiden zodat ze door de misleiding van de vitamine- en homeopathische industrie prikken.

      4 likes
     • De zogenaamde bewijzen die je aandraagt komen allemaal van de hand van precies dezelfde bedriegers die jij ten dienste bent. Bewijzen die ook al lang doorgeprikt zijn, alleen hebben de farmaceuten zoveel macht over zowel de msm , politici en medici dat ze dat met gemak onder het tapijt vegen. Nee, daar sta ik niet open voor, gek he. Kijk om je heen naar het slagveld wat ze aanrichten. De mensen worden steeds zieker en zieker maar worden met al hun gebreken steeds langer in leven gehouden met behulp van peperdure medicijnen die voor het leven geslikt moeten worden. Steeds vaker, hoor en zie ik mensen met een scala aan klachten tevergeefs aankloppen bij medici die hen niet meer kunnen helpen. Ze weten zelf niet meer wat ze allemaal aangericht hebben bij mensen met hun farmacijnen. Oorzaken blijven steevast ongemoeid, placebo- en nocebo-effect blijven ze angstvallig vandaan, als dat verklaart wordt valt hun handel in criminele het water. Mensen worden bang gemaakt voor vitamines en natuurlijke stoffen, gevaarlijke medische troep wordt van harte aanbevolen als deugdelijk en verantwoorde middelen. Iedereen weet diep van binnen dat er niets van klopt, maar men is overdonderd door de perfecte organisatie en macht van die criminelen. Je verdedigd de grootst denkbare criminelen met bewijzen die ze zelf aanbrengen en verwijt mij dat niet te accepteren. Kijk heel goed naar mensen (zoals Hans Moolenburgh) die daar doorheen prikken met jarenlange werk- en levenservaring, met GELEEFDE kennis om aan te tonen dat GELEERDE kennis meestal gebaseerd is op bedrog en leugens.

      3 likes
     • [ wat nog steeds niet helemaal uit alle vaccins is verdwenen naar verluid. ]

      Naar verluid….. Want bewijs heb je niet.
      En “kwik” zit nooit never in vaccinaties, hooguit kwikVERBINDINGEN bij noodzaak tot langdurige houdbaarheid, maar niet in ons reguliere vaccinatieschema. Leer dat eens te onthouden.

      Natrium is een zilverkleurig alkalimetaal dat bij aanraking in je huid etst.
      Chloor is een gifgas.
      Voeg die duivelse elementen samen en je krijgt …. keukenzout.

      Daarom zijn kwikVERBINDINGEN ook niet te vergelijken met zuiver kwik.

      Ik ga op onderzoek uit en raadpleeg diverse bronnen. Ik kijk of beweringen bekritiseerd zijn en of ze stand houden.
      Jij kijkt bij wanttoknow, copy, paste en klaar.

      En bij wanttoknow kun je tien keer vertellen dat er geen kwik of verbindingen daarvan in het reguliere vaccinatieprogramma zitten en dat mazelen-mortaliteit-grafieken niet hetzelfde is als mazelen-incidentie-grafieken, maar ze blijven dezelfde fouten herhalen in plaats van recht te zetten, kortom, een slechte bron.

      Dat lijstje wat je aan artsen wilt voorleggen (terwijl veelal verpleegkundigen vaccineren), moet je eens vertalen naar de slager en de bakker en de groenteman en de supermarkt en et cetera, want wat die dagelijks met jouw voedsel uitvreten is van veel en veel groter belang dan die enkele vaccinatie.

      3 likes
     • [ Ga maar naar het Medisch Contact artikel ]
      Pardon, Medisch Dossier.

      2 likes
     • Als artsen zo graag een vaccin toedienen, laat ze dan deze verklaring vooraf even tekenen :

      De garantie van een arts d.m.v.
      dit
      Vaccin Veiligheids
      verklaringsf
      ormulier.
      (Het volgende formulier is een aanpassing/vertaling
      van het origineel van Ken Anderson).
      DE
      GARANTIE
      STELLING DOOR
      ARTS M.B.T. VEILIGE VACCIN
      S
      & VACCINATIE.
      Naam van de arts en titel
      ………………………………..
      Ik ben arts, bevoegd praktijk uit te oefenen in de plaats: ……………………………..
      Mijn registratie nr.(B.I.G code) is:
      ………………………………..
      Mijn specialisme is: ……………….
      Ik ben voldoende op de
      hoogte van de risico’s en de voordelen van al de medicamenten die ik
      voorschrijf of aan patiënten toedien. In het geval van:
      ………………….
      (naam patiënt) met de
      leeftijd van ……. jaren, die ik heb onderzocht, vind ik dat er een bepaald risico aan
      vaardt mag
      worden, om tot vaccinatie over te gaan. Deze onderstaande lijst van risico’s en de vaccinaties
      die hier tegen kunnen beschermen:
      Risico factor:………………………….
      Beschermend vaccin:………………
      Risico factor:………………………….
      Beschermend vaccin:………
      ………
      Risico factor:………………………….
      Beschermend vaccin:………………
      Ik ben mij er terdege van bewust dat v
      accins de volgende chemicaliën,
      h
      ulpstoffen,
      conserveringsmiddelen en/of vulmiddelen kunnen bevatten:
      * aluminum hydroxide
      * aluminum phosphate
      * ammonium
      sulfate
      * amphotericin B
      * dierlijke weefsels als: varkensbloed, paardenbloed en/of konijnen/apenhersenen
      * arginine hydrochloride
      * hondennier en/of apennier
      * tweebasich kaliumfosfaat.
      * kippen embryo, kippen ei en/of eenden ei.
      * kalfs (bovine) serum
      *
      betapropiolactone
      * foetaal runderserum
      * formaldehyde
      * formalin
      * gelatine
      * gentamicin sulfate
      * glycerol
      * menselijke diploide cells (afkomstig van geaborteerd menselijk foetaal weefsel)
      * hydrocortisone
      * gehydroliseerde gelatine
      * kwik, thimerosol/t
      himerosal, Merthiolate(r)) als conserveermiddel
      * monosodium glutamate=natrium glutamaat (MSG)
      * eenbasisch kalium fosfaat
      * neomycine
      * neomycine sulfaat
      * nonylphenol ethoxylate
      * octylphenol ethoxylate
      * octoxynol 10
      * phenol red indicator
      * phenoxyetha
      nol (antivries)
      * kalium chloride
      * kalium difosfaat
      * kalium monofosfaat
      * polymyxine B
      * polysorbaat 20
      * polysorbaat 80
      * porcine (varkens) pancreas

      hydrolysaat van caseïne
      * resten van MRC5 eiwitten
      * natrium deoxycholaat
      * sorbitol
      * tri(n)butylfosfaa
      t
      * VERO cellen, in een lijn van apenniercellen en
      * gewassen rode bloedcellen van schapen
      En geef daarbij de garantie dat deze ingrediënten veilig geïnjecteerd kunnen worden in het
      lichaam van de patiënt. In dezen verwijs ik naar de

      Eed van Hypocrates

      , di
      e ik bij mijn
      beëdiging als medisch vakkundige heb afgelegd.
      Integendeel:

      ik heb rapporten onderzocht die laten zien dat de rapporten over kwik thimerosal da
      t ernstige
      neurologische schade zou veroorzaken die me niet geloofwaardig bleken.

      ik ben mij er van bewust dat
      men in sommige vaccins een verontreiniging met het Simian
      Virus 40 (SV 40) is gevonden en dat er door sommige onderzoekers een causaal verband
      wordt gelegd met non

      Hodgkin lymfoma en mesotheliomen; zowel bij mensen als bij
      dierproeven. Hierbij geef ik de garantie dat het vaccin dat ik gebruik in mijn praktijk, beslist
      géén SV40 bevat of enig ander levend virus. Of, hierbij garandeer ik dat het g
      enoemde SV40
      virus of andere virussen geen substantieel risico opleveren voor mijn patiënt.

      Hierbij garandeer ik dat de vaccins die ik adviseer voor de behandeling van ……………………………..
      (naam patiënt) geen enkel weefsel bevat dat van gea
      borteerd menselijke baby’s (ook wel foetussen
      genoemd) afkomstig is. En om het welzijn van mijn patiënt te beschermen, heb ik de volgende
      maatregelen genomen om te garanderen, dat vaccins die ik zal gebruiken geen schadelijke
      verontreinigingen bevatten:
      GE
      TROFFEN MAATREGELEN:
      …………………………………………………………………………………………………………………………….
      ……………………………………………………….
      ……………………………………………………………………
      ……………………………………..
      ……………………………………………………….
      Ik heb zelf de rapporten van het VAERS (‘Vaccine Adverse Event Reporting System’)
      onderzocht en verklaar dat het
      mijn professionele mening is dat de vaccins die ik aanbeveel,
      veilig zijn voor een kind beneden de leeftijd van 5 jaar. De basis voor mijn mening wordt
      gespecificeerd op mijn document A hierbij toegevoegd : Grondslagen voor een professioneel
      advies van een
      (huis)arts. (Gaarne specificatie van ieder geadviseerd vaccin afzonderlijk,
      samen met de reden om tot de conclusie te komen dat het vaccin veilig is voor het toedienen
      aan een kind onder de 5 jaar.)
      De professionele
      tijdschriften artikelen die ik gelezen heb, die een mening die lijnrecht staat
      tegenover de mijne vermeld ik in document B dat ik hierbij toevoeg onder de benaming:
      Wetenschappelijke artikelen die een tegenovergestelde mening hebben t.o.v.
      ‘Physicisan”s
      Op
      inion of Vaccine Safety’.
      Mening van reguliere artsen over vaccinveiligheid
      De redenen waarom ik besloot de artikelen in document C te beschouwen als zwak en
      onvoldoende gefundeerd worden vermeld in document D hierbij ook toegevoegd met als titel:
      ‘Physi
      cian’s Reasons for Determining the Invalidity of Adverse Scientific Opinions.’
      (Redenen
      waarom reguliere artsen tegengestelde wetenschappelijke meningen beschouwen als zwak en
      ongefundeerd.
      Hepatitis B
      Ik weet dat ca. 60% van de, tegen Hepatitis B gevaccin
      eerde patiënten, binnen 12 jaar geen
      aantoonbare
      antilichamen
      meer hebben tegen Hepatitis B. Ik weet dat er in 1996 slechts 54
      gevallen van Hepatitis B door het CDC vermeld werden in de groep van 0

      1 jaar. Ik weet dat
      in de VAERS 1.080 gevallen gerapporte
      erd werden van bijwerkingen door het Hepatitis B
      vaccin in 1996 in de groep van 0

      1 jaar met een vermelding van 47 sterfgevallen.
      Ik weet dat ca. 50% van de patiënten die Hepatitis B ontwikkelt, na besmetting, geen
      symptomen ontwikkelen. Ik weet dat 30% gr
      iepachtige verschijnselen zal ontwikkelen en
      levenslange immuniteit. Ik weet dat 20% symptomen van de ziekte zal ontwikkelen, maar dat
      95% volledig zal herstellen en ook levenslange immuniteit ontwikkelt.
      Ik weet dat 5% van de patiënten die blootgesteld zi
      jn aan Hepatitis B chronische dragers van
      deze ziekte zullen worden. En ik weet dat 75% van de dragers leven met een infectie zonder
      symptomen en dat slechts 25% van de chronische dragers een chronische leverziekte of
      leverkanker zal ontwikkelen 10

      30 jaar
      na de acute infectie.
      De volgende wetenschappelijke
      studies

      mij bekend

      zijn verricht om de veiligheid van het Hepatitis B vaccin bij kinderen
      onder de 5 jaar aan te tonen:
      …………………………………………………………………………………………..
      ………………………………………………………….
      ……………………………………………..
      Aanvullend op de aanbevolen vaccinatie als bescherming tegen de bovengenoemde
      risicofactoren, beveel ik andere, niet

      vaccinatiemaatregelen aan, teneinde de gezondheid van
      mijn patiënt te beschermen. En ik heb de niet

      vaccinatiemethoden opgesomd in document D,
      dat hierbij ook wordt toegevoegd als
      : ‘Non

      vaccine Measures to Protect Against Risk
      Factors’
      (maatregelen anders
      dan vaccinatie om te beschermen tegen risico factoren). Ik
      verstrek deze artsengarantie over de veiligheid van vaccins, in mijn hoedanigheid als
      behandelend arts van: ………………… (Naam
      patiënt
      )
      Ongeacht de wettelijke regeling waaronder ik normaal mi
      jn medische praktijk uitoefen,
      verstrek ik deze verklaring voor wat betreft mijn zakelijke en persoonlijke vaardigheden en
      zie hierbij af van elke wettelijk voorgeschreven algemene wet, constitutioneel, UCC,
      internationale overeenkomst en elke andere wette
      lijke onschendbaarheid voor wettelijke
      verantwoordelijkheid en proces in de dringende kwestie.
      Ik verstrek dit document vanuit mijn vrije wil na overleg met een terzake
      kundig
      ,
      juridisch
      adviseur, de heer ……………………………., een gevolmachtigde bij de rechtbank i
      n de
      provincie/stad: ……………..
      Naam van de arts…………………………………………….
      Handtekening van de arts …………………….
      Getekend d.d. …………………….
      volledige naam getuige
      …………………………….
      Handtekening getuige +
      d.d. ……………………………..

      Ik ben echt razend benieuwd of er dan nog steeds zo driftig gevaccineerd gaat worden.

      2 likes
     • [ Als artsen zo graag ]

      En weer een ellenlange preek.
      Waaruit blijkt dat je zelf niks onderzoekt en alleen maar kopieert van anderen (Wanttoknow), want: “kwik, thimerosol/thimerosal” en dat is maar één van de puntjes waarmee je door de mand valt.

      2 likes
     • “kwik, thimerosol/thimerosal is maar één van de punten in de te ondertekenen verklaring. Een goedje wat ze uiteindelijk inderdaad hebben verwijderd, wat op zich in principe al een schuldbekentenis is maar wat nog steeds niet helemaal uit alle vaccins is verdwenen naar verluid.
      Maar als vaccinaties echt zo veilig en goed zijn zal geen enkele dokter bezwaar hebben bovenstaande verklaring te ondertekenen toch ?

      Voor als vaccinatie echt verplicht gaat worden kunnen mensen bovenstaande verklaring standaardverklaring downloaden en uitprinten en de betreffende arts aanbieden om te ondertekenen.

      https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccineert-u-mijn-kind-teken-dan-ook-hier-even/

      En @Frans2, onderzoeken doe jij toch ook helemaal niets. Je komt zelf steeds met de dubieuze onderzoeken van de gledschrapende criminelen van de farmacie. Wat loop je nou te zeuren over zogenaamd onderzoek wat jij wel zou doen ? Wij van WC-eend …..

      2 likes
     • Als die kwikverbindingen zo onschuldig zijn, waarom zijn ze er dan uiteindelijk toch maar uitgehaald ?

      Jij haalt je bewijzen en informatie bij de farmaceuten of onderzoekers door hen ingehuurd. Wie betaalt bepaald is een oud gezegde en gaat nagenoeg altijd op. Daar komt bij dat de farmaceuten heel vaak betrapt zijn op falsificaties, verzwijging van belangrijke feiten, het wegmoffelen van ongewenst bewijs. Een organisatie zo corrupt, zo stinkend rijk, zo onbeschrijfelijk machtig dat ze de media, de politici en de medische staf volledig in hun zak hebben. Informatie van hen afkomstig is dus nooit oprecht of onafhankelijk. Ze laten altijd overduidelijk zien dat geld boven gezondheid gaat, sterker nog gezondheid is in feite het laatste waar ze naar streven want gezondheid betekent minder omzet, minder winst. Overduidelijk geen nastrevenswaardig uitzicht voor hen.

      Ik haal mijn informatie liever waar klokkenluiders een podium krijgen. Klokkenluiders die niet voor het geld gaan maar voor oprechte rechtvaardigheid, voor het welzijn van mensen. Mensen die hun hele hebben en houden en niet zelden hun leven in de waagschaal stellen om de waarheid boven tafel te krijgen. Niet voor het geld maar voor de medemens. Waar dacht jij dat ik meer waarde aan hecht, info van farmaffia of de klokkenluiders ?

      En wat de bakker, slager en groenteman betreft, je hebt gelijk ook daar mankeert van alles aan en dient, en wordt regelmatig aan de kaak gesteld. Maar dat wordt nog steeds niet rechtstreeks in je lichaam gespoten, voorbij allerlei defensieve barrières van smaak, reuk, darmstelsel, lever, nieren, je totale afweer- en immuunsysteem. Dat gaat echt heel wat stappen verder. Een directe aanval op je lichaam en dat al bij een leeftijd van 9 maanden, waarbij het immuunsysteem nog lang niet rijp is om dat allemaal aan te kunnen.

      1 likes
     • [ Als die kwikverbindingen zo onschuldig zijn, waarom zijn ze er dan uiteindelijk toch maar uitgehaald ? ]

      Omdat de mensen het massaal niet wilden en dan kan het RIVM wel eens overstag gaan ondanks dat het onwetenschappelijk en ongevaarlijk is. Bovendien is er een alternatief door vaccins in de koelkast te bewaren en met een kortere houdbaarheidsdatum. Voor zeldzaam gebruikte vaccins die toch permanent of zonder koeling beschikbaar moeten zijn vallen ze nog steeds op kwikverbindingen terug.

      Exact hetzelfde gebeurde met fluoride in het drinkwater, men wilde het massaal niet en er was een alternatief. Maar ik vind dit geval wel goed omdat ik niet wil dat de overheid een vrijbrief krijgt om medicijnen o.i.d. in het drinkwater te stoppen dat je niet kunt weigeren. Vaccinaties kun je ten minste weigeren, ook al is dat volslagen stupide.

      De rest van je preek is een herhaling van wat je al zo vaak hebt gezegd dat ik er niet weer op inga. En ga big homeo en big vitamin en big supplements nu eens net zo kritisch benaderen, want die belazeren je net zo vaak als regulier.

      1 likes
    • Je eigen trollen talkshow zeker, er gaat niets boven het natuurlijk afweersysteem van moeder natuur.

     18 likes
     • [ er gaat niets boven het natuurlijk afweersysteem van moeder natuur. ]
      Ga jij dan vrijwillig verpleegster zonder bescherming worden in de regio waar net weer ebola is uitgebroken?

      13 likes
     • [ Ebola komt zonder twijfel uit een laboratorium ]

      Hier ben ik wel jaloers op, maar ik zat er wel een beetje op te wachten. Als iets niet past in je straatje van “perfecte moeder natuur” dan is het gewoon een complot. Simpel. Klaar.
      En omdat het een complot is heb je geen bewijs. Want er is wederom een complot om het bewijs te verdonkeremanen.

      Zo krijg je altijd gelijk, in jouw bubbel dan.

      13 likes
     • Ga jij dan vrijwillig verpleegster zonder bescherming worden in de regio waar net weer ebola is uitgebroken?

      Ebola komt zonder twijfel uit een laboratorium van dezelfde criminelen die ons zeggen te willen beschermen. Je creëert een ziekte en komt dan zelf na heel veel ellende met een oplossing die meestal niet eens werkt.

      Voor dat soort gespuis kom jij vrijwillig op, open en bloot, met zulk soort van suggestieve vragen ?

      11 likes
     • Maar moeder natuur heeft kleine kinderen nog geen volledig immuunsysteem gegeven. Met als gevolg een baby van 1 week oud wordt besmet met het Kinkhoestvirus. Hij ligt 2 maanden in het ziekenhuis te vechten voor zijn leven. En nu als kleuter een longpatient met groeiachterstand. Met dank aan de anti-vaccinatie club.

      4 likes
    • Ik vraag mij nog altijd af; Frans 2 wat doe je toch op deze site…jij hoort naar het NOS journaal te kijken om deze tijd ,en de kwis die erna komt.

     17 likes
     • Ik doe liever iets nuttigs, zoals mensen hier helpen door ze met goede argumenten te confronteren in plaats van denigrerende sneren uit te delen.

      14 likes
     • Alleen blijken die argumenten keer op keer niet te kloppen. Als je dan toch stug door blijft gaan is die sneer zeer terecht.

      7 likes
     • [ Alleen blijken die argumenten keer op keer niet te kloppen. ]
      Ik heb een nogal oude computer, dus mijn reacties komen vaak vertraagd binnen. Dus even geduld, dan blijkt dat je ongelijk hebt.

      6 likes
    • Vele religieuze groepen bijvoorbeeld de inwoners van Staphorst bij Zwolle laten zich nooit vaccineren ,mogen dat niet van hun geloof,ziektes en epidemien komen daar niet vaker voor en de mensen zijn er gezonder ,vooral geestelijke gezondheid is daar goed weinig depressies etc …maar dat komt ook omdat ze geen T.V. kijken.denk ik.

     7 likes
     • [ ,ziektes en epidemien komen daar niet vaker voor ]
      Hallo???? Het is juist de bible belt waar om de 12 jaar een nieuwe mazalenepidemi uitbreekt, kijk maar op dit kaartje:

      https://www.skepsis.nl/blog/wp-content/uploads/Mazelepati%C3%ABnten-1-5-2013-26-2-2014.gif

      Hier een kaartje van rode hond en daarnaast een kaartje met vaccinatiegraden. Rara, waarom passen die?
      https://www.ntvg.nl/sites/default/files/migrated/2005111760002f.jpg

      12 likes
     • [ bouwen zo een sterk afweersysteem ]

      Hoezo sterk? Zelfs al we even de mogelijke long- en hersenontsteking vergeten worden we na duizend jaren nog steeds flink ziek van mazelen. 8 weken (kink)hoesten kan ik toch echt geen weerstand noemen hoor. En alleen al een beetje minder hygiëne en minder gezond eten en minder medische kennis vreet aan die genetisch opgebouwde weerstand, want rond 1900 stierven er nog jaarlijks 2000 kinderen aan de mazelen.

      Hoeveel duizend jaren moeten we nog voortplanten tot we niet meer ziek worden van het mazelenvirus? En vergeet niet dat we steeds dichter op miljoenen dieren leven waardoor diervirussen steeds makkelijker op de mens overspringen.

      Als ik tig dodelijke steekmuggen in huis heb dan ga ik ze uitroeien in plaats van wachten tot de 10e generatie na mij er immuun voor is.

      7 likes
     • En genezen daar weer van en bouwen zo een sterk afweersysteem op wat ze genetisch weer doorgeven ,zo gaat het al duizenden jaren….

      5 likes
    • Dit is zeker geen preek maar een voorbeeld van een document om verantwoording te nemen voor handelingen op medisch gebied. Onomkeerbare handelingen. Hoeveel zouden er durven te tekenen denk je ?

     2 likes
  • Frans, een verzwakt virus is niet dood. Een verzwakt of gedood virus bevat nog altijd lichaamsvreemde nucleïnezuren. Ook kunnen virussen muteren. En de bacteriën en virussen waar kinderen mee in aanraking komen, komen niet samen met een chemicaliëncocktail rechtstreeks in hun bloedbaan. Zowel medicijnen als vaccins werken verstorend op het natuurlijk evenwicht. Staat natuurlijk heel gewichtig als je wat symptomen kan bestrijden maar ondertussen holt je gezondheid achteruit en heb je op de langere duur een hoger risico op andere, ernstiger ziekten. Er wordt wel gezegd dat we ouder en gezonder worden dankzij de medische wetenschap. De werkelijkheid is dat de levensverwachting hoger is, omdat er minder kindersterfte is, vrouwen niet meer hoeven te overlijden in hun kraambed en dat je nu niet zo snel overlijdt aan van alles. De gezondheidszorg kan dus veel goeds betekenen maar kan zeker geen ziektes genezen of voorkomen.

   5 likes
   • [ bevat nog altijd lichaamsvreemde nucleïnezuren.]
    Dat geld ook voor huis tuin keuken en toiletbacterien.

    [ Ook kunnen virussen muteren. ]
    Niet als ze dood of verzwakt zijn. En als er een gemuteerd virus opduikt dan kun je een gemuteerd vaccin maken.

    [ chemicaliëncocktail ]
    Je bent zelf een brok chemicaliën. Dosis is het toverwoord.

    [ rechtstreeks in hun bloedbaan. ]
    Neen, onder de huid in het vet of in de spier. Dat is hetzelfde als een wondje waar bacteriën in geraken.

    [ Zowel medicijnen als vaccins werken verstorend op het natuurlijk evenwicht. ]
    Sprookje. Een reep chocolade verstoort dan ook je “natuurlijk evenwicht”.

    [ omdat er minder kindersterfte is, ]
    Klopt!! En waaraan stierven die kinderen? Mazelen, kinkhoest et cetera. En waardoor verdwenen die infectieziekten? Door vaccinaties!

    11 likes
    • Die overleden onder andere aan longontsteking. Echt niet allemaal aan kinderziekten. En een gemuteerd vaccin maken? Dan kan je wel bezig blijven. Vaccins ontregelen je immuunsysteem. Vandaar de bijwerkingen. Dat is heel wat anders dan een chocoladereep. Medicijnen zorgen bijvoorbeeld voor een verminderde opname, verhoogde uitscheiding en verhoogde behoefte aan allerlei voedingsstoffen. Sommige medicijnen zorgen voor een verminderde aanmaak van melatonine. Ook heel wat anders dan chocolade. Dat bepaalde kinderziektes minder werden, volgens jou verdwenen, is niet aan te tonen dat dat komt door de vaccinaties. Het is niet meetbaar, wat de wetenschap altijd zo belangrijk vindt.

     4 likes
     • [ Die overleden onder andere aan longontsteking. ]
      En hoe krijg je longontsteking? Door een verzwakt immuunsysteem. En hoe krijg je een verzwakt immuunsysteem?
      Door de mazelen! Om dit te weten hoef je echt geen arts met 9 jaar studie te zijn hoor.

      En vraag eens om je heen wie de mazelen heeft gehad. Dan merk je dat mensen geboren na 1976 geen mazelen gehad hebben en daarvoor allemaal. Door de vaccinatie. Kun je zelf onderzoeken. En meten.

      7 likes
     • @Frans, misschien je eerst eens verdiepen in de materie, in plaats van alles proberen te weerleggen. https://www.youtube.com/watch?v=P3OKPsVb5No&feature=share

      2 likes
    • Dat is ook het kromme. Er wordt beweerd dat het minder voorkomen van bepaalde kinderziektes komt dóór vaccinaties, terwijl het niet meetbaar is, maar als iemand klachten krijgt na vaccinatie wordt het verband juist ontkend. Net hoe het de wetenschap uitkomt.

     4 likes
    • Je kan helemaal niet meten of het minder voorkomen van bepaalde ziektes komt dóór de vaccinaties. En dat als je longontsteking zou krijgen omdat die verminderde weerstand zou komen door de mazelen is natuurlijk quatsch. Verder stierven kinderen met een zwakke gezondheid of afwijking vroeger, terwijl daar nu meer behandelingen voor zijn. En dat heeft niets met inenten te maken.

     2 likes
  • Bij Big Pharma knallen de champagnekurken, het is gelukt!
   Ze kunnen blijven vaccineren én meer medicijnen tegen bv hersenvliesontsteking verkopen.

   Dit is ook al zo’n vreemde opmerking van iemand die ons hier zogenaamd steeds tracht te overtuigen dat de farmaceuten integere wetenschap bedrijven en het beste voor hebben met de mensen. En daar prijken ook nog eens 28 like’s onder van mensen die het er klaarblijkelijk roerend mee eens zijn.
   Het sarcasme druipt er vanaf, walgelijk gewoon !

   6 likes
   • Mijn opmerking van 18:08 verduidelijkt mijn positie.

    5 likes
    • Heel duidelijk, Frans, er werken veel goedbedoelende mensen in de farmaceutische industrie. Wordt tegen mij ook gezegd, als mensen vervelend tegen me doen. Ach, diegene bedoelt het zo goed. Farmaceuten zullen de beste bedoelingen hebben maar het is een heel beperkt denken. Bij het ontwikkelen van medicijnen gaat het om het bestrijden van symptomen en niet over wat doen aan de oorzaken van iemands klachten. Bij kinderziektes gaat het ook niet om het verbeteren van iemands weerstand met natuurlijke middelen want dat maakt geen indruk in de medische wereld.

     4 likes
 2. Er gaat echt niets boven moedertje natuur, alle pogingen tot immitatie of verbetering is nooit zo goed als het origineel. Zo blijkt maar weer. Een gezonde geest in een gezond lichaam zorgt voor optimale weerstand. Daar zo veel mogelijk naar streven is de beste remedie. Alleen worden we daar op alle mogelijke manieren in gehinderd of bij weg gelokt.

  40 likes
 3. In welke VS laboratorium worden toch steeds weer nieuwe virusvarianten ‘ontdekt’ en komen ‘per ongeluk’ in de buitenlucht en in contact met mensen?

  Jarenlang beweert men al dat sommige virussen kunnen muteren of oude nog steeds worden herontdekt, waarom zegt men niet dat virusmutaties en bestaande virussen worden geproduceerd, waarna een vaccin op de markt gebracht kan worden.

  Ongeveer wat Monsanto doet, genetisch gewassen zo veranderen dat ze hun gewasbestrijding daaraan kunnen koppelen. Deze miljarden maffia industrie is net als de miljarden farmaceutische maffia industrie, net als de maffia oorlogsindustrie die de boel zo aan het prepareren zijn dat er een constante of toenemende stroom van afnemers blijft gegarandeerd.

  39 likes
 4. IK heb gewoon mazelen l, rode hond en alle kinderziektes gehad en ik leef nog en heb weerstand ! Al die vaccinaties geld en kwaad ! Meer niet !

  31 likes
 5. Quote : De toename van het aantal kinkhoestgevallen begon al ruim voordat de anti-vaccinatiegroepen van zich lieten horen.

  De wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar het DKTP-vaccin dat in de jaren negentig op de markt kwam. Het bleek niet langer dan 10 jaar te beschermen.

  Dus een peuter van twee wordt op 12-jarige leeftijd weer kwetsbaar voor infecties. Alleen degenen die de ziekte overwonnen hebben zijn levenslang immuun.

  Als men dus ongevaccineerde kinderen wil weren van de kinderopvang, dienen ze gevaccineerde kinderen te weren van de middelbare scholen wegens onverantwoord besmettingsgevaar bij gevaccineerden onderling. Echt een risicogroep die gevaccineerden !
  We moeten zo snel mogelijk stoppen met vaccineren !! Hoor je dat Rutte ?

  30 likes
 6. Bestaat er geen vaccin tegen leugens; bedrog en graaien?
  Dat zou ik graag verplicht zien voor onze overheid en alle andere bestuursorganen.

  25 likes
 7. Mee eens Eksegese, van nature is de mens ook in staat zichzelf te genezen evt met hulp van de natuur. Maar dat word afgedaan als ” grijze wollen sokken lui”. Veel ziektes worden ook gewoon ingespoten of veroorzaakt door ons voedsel. De zogenaamde “E nummers” goedgekeurd door de EU, zijn gewoon ziekmakend. En waarom worden veel mensen ziek nadat ze de griepprik hebben gekregen?? Misschien geïnjecteerd met een virus..?.Het is gewoon een grote beerput die open moet om de slapende wakker te maken.

  24 likes
 8. Nou ik ben benieuwd hoe dit afloopt , Rutte die oproept om vooral te vaccineren …Nou kan je met enige humor zeggen er luistert niemand naar die man , die praat zoveel dat hij onverstaanbaar is.. maar toch…
  Ik heb zelf de bof gehad zo’n jaar of 12 geleden, naar de huisarts en ja dat is een virus dus niks geen medicatie ……
  De enige kinderziekte die uit bacteriën bestaat is Roodvonk , dat kan je niet vaccineren , het kan aan mijn omgeving liggen , maar ik hoor er niet zoveel over…… Het nieuwe seizoen gaat beginnen, dus ja, welke griep epidemie komt eraan, welke vaccinatie voor kinderen……het spel begint weer…

  14 likes
  • @louise
   je heb volkomen gelijk en welke griepepidemie eraan komt maak niet uit desnoods strooien ze zelf iets uit.
   vaccineren vind ik dat maak je zelf uit.

   toen ik hoorde van het ebola virus dat was in marburg duitsland bleek (als ik het goed heb) een geoloog te zijn die in een grottenstelsel was geweest en dat virus daar heeft opgelopen.
   ik had er iets overgelezen dat het ebola virus altijd opgesloten zit in de jungle of in grotten.
   jaren later hoorde je dat er een uitbraak was in afrika.
   nu hoor je constant dat er een uitbraak weer is rara……

   4 likes
 9. Het zijn notabene de gevaccineerde kinderen die mazelen verspreiden. De eerste tien dagen na vaccinatie bmr is het kind besmettelijk en daarom mag hij niet bij kankerpatiënten in de buurt komen. Daar hoor je niemand over. Oekraïne had geen mazelen totdat de campagne begon om toch vooral kinderen te laten inenten en wat blijkt ? Nu heerst er mazelen. Gisteren in nieuwsuur twee gasten allebei voor. Waarom nodigen ze Door Frankema of Ellen Vader niet uit? Zij beiden hadden een jaar geleden een RIVM arts compleet onder tafel gepraat waarop Jeroen Pauw ,bij wie dat programma was, de volgende dag zij excuus aanbood in het NRC omdat hij niet had ingegrepen. Kijk maar op vaccinvrij voor informatie.

  18 likes
 10. En wat betreft de klacht dat een baby mazelen kreeg van een zogenaamd ongevaccineerd kind het volgende . Waarschijnlijk heeft de baby alle mogelijke vaccinaties al gehad waardoor zijn immuunsysyeem minder goed is gaan functioneren.

  15 likes
 11. [ Van de jonge mensen die als kleine kinderen gevaccineerd zijn, loopt een derde deel tussen 10 en 14 jaar de kans om mazelen op te lopen, zeggen de onderzoekers van de Harvard T.H. Chan School of Public Health.1 ]

  Dat staat in het artikel in medisch contact. Er wordt géén onderzoek vermeld, noch de naam van de onderzoekers. De voetnoten onderaan het artikel gaan over de bof en kinkhoest, niet over mazelen.
  En van kinkhoest was al langer bekend dat het virus muteert en dus de vaccinatie geen 100% bescherming biedt.

  13 likes
 12. Ik ben een kritische prikker dus mijn dochter heeft de DKTP prik gehad, maar geen BMR. Wat denk je, direct na de 9-jaars prik, kreeg ze de 100 dagen (kink)hoest. Elke nacht extreem hoesten. Ik dacht hoe kan dit? Ze is ingeent? Geen antwoord op gekregen. Nu moet de zwangere vrouw straks tegen kinkhoest ingeent worden??

  De overheid / RIVM vind ik ontzettend eenzijdig aangaande de voorlichting betreffende vaccinaties. De HPV-vaccinatie bijvoorbeeld. Angela Groothuizen inzetten om reclame te maken om je kind te laten vaccineren! Hoe durf je! Voor vaccineren mag NOOIT reclame gemaakt worden, dat is een persoonlijke keuze, omdat er altijd risico’s aan verbonden zijn, zo blijkt wel uit de HPV-vaccinaties (86 doden in de USA en wereldwijd tienduizenden jonge meiden met klachten om nog maar te zwijgen over de lange termijn effecten) en de Mexicaanse griep vaccinaties (zoontje van kennis heeft slaapziekte door inenting). Beide vaccinaties zijn versneld op de markt gekomen zonder goede, jarenlange onderzoeken of ze wel veilig waren. Ouders behoren te weten dat hun kinderen feitelijk proefobjecten zijn / waren bij deze vaccinaties! Ik neem ouders kwalijk dat zij niet een paar dagen van hun tijd steken in onderzoek naar de vaccinaties, voordat zij hun kinderen daadwerkelijk laten vaccineren. Ik lees elk etiket qua voedingswaarde, maar ik lees ook elke etiket / bijsluiter als het gaat om medicijnen en als ik niet voldoende antwoord krijg ga ik naar het LAREB (registreert zij alles?) e.a. Mijn kind is geen proefpersoon. De huidige media, die zegt dat de hoog geschoolde ouders domme klootzakken zijn omdat ze hun kinderen niet laten inenten, interesseert me geen zier. Ik ben beter geinformeerd dan de ouder die het RIVM blindelings geloofd. Ik geloof niemand op zijn blauwe ogen; geen RIVM, pastoor, Rutte, arts, krant, man of wie dan ook!

  De vrije keuze / Grondwet staat nu op het spel. Ongelooflijk. We lijken wel een kudde makke schapen die alles gelooft wat in de media staat. De feiten: de Mazelenepidemie in Oekraine is pas na juli 2017 begonnen, nadat de WHO een grootscheepse campagne / inhaalslag is begonnen om te gaan vaccineren. Honderdduizenden kinderen zijn na juli 2017 in Oekraine tegen mazelen gevaccineerd en wat gebeurt er, er breekt een mazelenepidemie uit. Dan kunnen er een aantal zaken aan de hand zijn o.a.: 1) het is een (wilde) mazelenstam die door de gevaccineerden is verspreid en dezelfde verschijnselen laat zien als echte mazelen 2) het zijn besmette / niet goed werkende vaccins (ga ik niet vanuit), etc.. Alleen…tegenwoordig hebben we niet meer feitelijke onderzoeksjournalistiek in Nederland. Er wordt alleen gezegd dat er een mazelen explosie in Europa is (sinds wanneer behoort Oekraine tot Europa?) en dat dit komt doordat men zich niet meer laat vaccineren. Conclusie: vaccineren moet bij wet verplicht gesteld worden.
  Gevolg: Grondwet artikel 11, de onaantastbaarheid van ons lichaam, gaat door het rioolputje. Verschrikkelijk, ongelooflijk en dat allemaal door fake nieuws, doordat we geen intelligente onderzoeksjournalistiek meer hebben in Nederland. Vaarwel democratie.

  8 likes
  • Daarom moet iedereen hard werken en steeds harder omdat je financieel uitgekleed wordt. Geen tijd om even na te denken over je gezondheid en die van je kind. ‘s Avonds na het werk op de bank ploffen en op tv horen praten over het belang van vaccinaties.

   3 likes
  • De Mazelen uitbraak in Oost Europa is waarschijnlijk een nieuwe stam van het oude virus, deze mutaties komen juist door niet inenten en geeft de kans om zich te muteren tegen de oude antistoffen. Kan best dat jou kind Elske is besmet met een nieuwe stam van de kinkhoest die de kans juist daarom heeft gehad zich te muteren….

   Maar over het HPV virus ben ik het wel met je eens. Het heeft absoluut zijn nut niet bewezen en idd veel zijn chronisch ziek geworden van de inentingen te baarmoederhalskanker.

   1 likes
 13. Je zou die hele msm verplicht moeten vaccineren met een waarheids serum…….
  Kijk even op www. Blikopjournaal.nl en jahoor de Russen hebben het gedaan…..Nooit gedacht dat die sector af zou zakken tot niveau zwakzinnigheid …..

  11 likes
 14. Welke 100 procent garantie geeft de farmaceutische vaccin dealer dat kinderen geen blijvende schade zullen oplopen door vaccineren?

  Een vreemde substantie, zonder verdere tekst of uitleg of voorzien van een wc-eend advies, in het lijf spuiten en vervolgens geven de gangsters bij complicaties een vette schadevergoeding als het kind ziek wordt of zelfs eraan sterft? Garantie tot aan de deur en wie claimt na schade kan de tyfus krijgen!

  De farmaceutische maffioso geeft niet eens tekst en uitleg, nog geen bijsluiter wordt er gegeven.

  9 likes
  • Da’s het venijnige. Aan de ene kant worden de bijwerkingen, vooral ernstige bijwerkingen ontkend. Gevolgen op de langere termijn kan je niet meten dus die zijn er niet. Aan de andere kant wordt er niet naar oorzaken gekeken als iemand ziek wordt. Als kinderen leukemie krijgen, zal er nooit worden gekeken of het met dingen als vaccinaties te maken kan hebben.

   1 likes
 15. Toen ik nog kind was, en ik kom uit een nest van 10 kinderen, dan stopte mijn moeder ons allemaal bij de zieke in bed, of we de mazelen gehad hadden of niet maakte niet uit. Mijn ouders huldigde het standpunt dat baby’s van de ouders al een natuurlijke weerstand meekregen en als je op latere leeftijd de mazelen of iets dergelijks kreeg dat dat dan dodelijk kon zijn

  6 likes
  • Voordat een baby zijn immuunsysteem goed werkt moet het al minstens een half jaar aan vast voedsel hebben gezeten na de moedermelk periode. Ik geloof niet dat jou moeder een baby er tussen gooide. Zo ja mag je blij zijn dat je al je broers en/of zusters nog hebt. (gezonde) Kinderen geen baby’s daarintegen hebben een heel sterk immuunsysteem zelfs sterker dan de meeste volwassenen dus perfect om antistoffen aan te maken Onder die noemer heb je wel gelijk. Maar is de weerstand te laag hoef je kind niet dood te gaan aan mazelen. Kan wel voor de rest van zijn leven blind worden of tenminste slechtziend.
   Tegen Polio bijvoorbeeld kan je nog steeds zelf geen antistoffen opbouwen en moet je gewoon geënt worden.

   2 likes
 16. Ik zal het even simpel houden, vroeger toen er nog geen vaccinaties bestonden speelde er een groot drama onder de menselijke bevolking. We waren kwetsbaar voor elk mogelijke vorm van ziekte en daarom werden de mensen ook niet zo oud als nu. Vooral de sterfte onder kinderen was enorm, in mijn vaders tijd was het nog normaal dat in bijna ieder gezin wel eens een kind dood ging aan een of andere ziekte, en soms niet een maar wel twee of drie.
  Ik zelf heb het nog meegemaakt dat er gezinnen getroffen werden door deze ziektes, ik kan niet uitleggen wat voor een vreselijke inpact dit maakt bij de gezinnen en bijzonder de getroffenen dat moet je eerst eens zelf zien of meemaken, dat kinderen bijna stikken door de kinkhoest of mismaakt zijn door de pokken etc.
  Natuurlijk zal het zo zijn dat bij vaccinaties mensen overlijden door een of andere reden, maar laat ik het zo stellen, de doods ratio bij bv honderdduizend kinderen die niet gevaccineerd worden is vele malen hoger dan bij kinderen die wel gevaccineerd worden, dus waar kies je voor.
  Het is bekend dat er mensen zijn die er plezier aan beleven door middel van misleiding en complot theorieën mensen er toe aanzetten om niet te vaccineren, ik zou zeggen laat je niet voor de gek houden, ik denk toch echt dat niemand weer terug wil naar die tijd van voor de vaccinatie, ga er anders maar op googelen dan kom je wel een of ander stukje realisme tegen.

  3 likes
  • Jouw stelling is niet bewezen , en je houdt geen rekening met andere feiten kijk eens naar deze lezing :

   NVKP lezing dr Hans Moolenburgh 2012

   2 likes
   • Ik denk dat mijn stelling al meer dan genoeg is bewezen, je hoeft alleen maar terug te gaan in de tijd, bewijzen in overvloed. Een goed inmuun systeem is niet automatisch een garantie tegen ziektes. Als je bv op vakantie gaat naar een tropisch land dan moet je je eigen ook laten inenten, en wat denk jje waarom als je het niet doet loop je een dodelijke ziekte op.

    3 likes
 17. Perfecte info en voorlichting bij vaccinatie vrij https://stichtingvaccinvrij.nl/bmr-vaccin/

  7 likes
 18. Thomas 22.01u je vraagt welke baby mazelen kreeg . Dat was de baby die besmet was door , wat ze zeggen :” een gefascineerd kind ” wat natuurlijk moet zijn ” een pas gevaccineerd kind.” , dat besmet was in een crèche. Het was weer eens op het journaal, zoals een jaar geleden ongeveer. Elke keer komen ze met dat voorbeeld om vooral maar te vaccineren en ouders die hun verantwoordelijkheid nemen dus degenen die weten wat erin gespoten wordt, die de film ” Vaxxed” hebben gezien in 10 delen maar daar de tijd voor genomen hebben , die de zeer bekwame dokter uit Haarlem dr Moolenburgh hebben gehoord / of zijn boeken hebben gelezen, die gezien hebben dat wanhopige ouders van wie hun kinderen vaccinatieschade hebben opgelopen de straat op gingen om te protesteren tegen verplichte vaccinaties , waar je overigens niets van leest of hoort in de media, al die ouders die hun verantwoordelijkheid zeer serieus nemen die worden afgeschilderd als onverantwoordelijk omdat hun ongevaccineerd kinderen een besmettingsgevaar zouden zijn . Het is de wereld op z’ n kop !! En de massa is niet op de hoogte : te goedgelovig ,te dom, te gemakzuchtig, te druk met zichzelf.

  7 likes
 19. Als wielrenner ging ik geregeld met de billen over de straat.
  Een van de eerste vragen van de arts: hoe lang is het geleden
  dat U bent ingeënt tegen tetanus ? Meer dan 5 jaar ?
  Dan moeten we herhalen.
  Mijn vraag, maar hoe is het dan met al die andere vaccinaties ?
  Inderdaad, zoals in het artikel wordt vermeld: binnen tien jaar zijn wij
  nergens meer tegen beschermd.
  Maar wat zijn de bijwerkingen van die injecties ?
  K.N.O. problemen, zoals een eerder artikel meldde ?
  Goed mogelijk als ik zie wat op dat gebied in ons gezin heeft plaats gevonden.

  6 likes
 20. Degene de mazelen virus kan aantonen in praktijk kan € 100000,00 winnen.
  https://kloptdatwel.nl/2017/01/23/mazelenontkenner-lanka-hoeft-uitgeloofde-prijs-voor-bewijs-niet-te-betalen/comment-page-1/

  Ik ben niet bang voor mazelen. Wie kan me laten besmetten met mazelen-virus?
  Ik ben ook niet bang voor Waterpokken virus. Wie kan me laten besmetten met waterpokken-virus?

  Ik ben niet bang voor kinkhoest-virus. Wie kan me laten besmetten met kinkhoest-virus?

  Vroeger noemen wij kinkhoest een 100 dagen onschuldige kinderhoest.
  Sommige baby’s hebben pech dat vruchtwater per ongeluk in de luchtwegen en in de longen ingeslikt vlak voor het geboorte. De kinkhoest is niet goed, maar met een goede bedoeling om de achterblijvende vruchtwater op te hoesten. Met een goede medicatie zal het binnen 1 maand genezen. Zonder medicatie met een goede voorzorg zal het iedere dag 1% van de vruchtwater laten ophoesten. DE baby moet wel thuis blijven en uitzieken. Na 100 dagen is het kind spontaan genezen van de kinkhoest.

  Als de behandelaars zien de kinkhoest als ernstige ziektes dat met allerlei zware medicaties om dit onderdrukken. De vruchtwater kan niet ophoesten maar diep in de longen dan heb je kans in het hele leven als een longpatiënten.

  0 likes
  • En polio is dat ook zoiets? En waar baseer je het op, op je uitgebreide medische kennis? Of waar je je eigen laat beïnvloeden op het internet.
   Je zou eigenlijk voor je eigen overtuiging eens een goeie longontsteking moeten krijgen ( niet dat ik je dat toewens) maar ik denk dat je god op je blote knieën zou danken voor de antibiotica kuur die je dan mag ontvangen van de o zo in twijfel getrokken medische wetenschap.

   3 likes
   • Quote: Je zou eigenlijk voor je eigen overtuiging eens een goeie longontsteking moeten krijgen ( niet dat ik je dat toewens) maar ik denk dat je god op je blote knieën zou danken voor de antibiotica kuur die je dan mag ontvangen van de o zo in twijfel getrokken medische wetenschap.

    Als de AB zo heilig zoals je noemt goed tegen de longontsteking en kinkhoest. Waarom moeten de kinderen en baby nog vaccineren tegen de kinkhoest?

    0 likes
    • Nou dit is de laatste keer, wanneer heb je dan eigenlijk verstand van het polio virus? Kan je me dat misschien even uitleggen? Weet je überhaupt wel wat een polio virus is? En heb je daar zelf verstand van? Mensen die vanwege hun geloof hun kinderen niet laten vaccineren, voornamelijk in de bijbel belt, ( als je tenminste weet wat dat is) bestaat een hoger percentage aan polio gevallen en andere ziektes dan bij mensen die hun kinderen wel laten vaccineren. En als je dat zou kunnen voorkomen volgens jou stelling zou dat daar zeker niet het geval zijn, of denk je dat die mensen daar wel graag polio willen oplopen, als daar bv een kind een enge ziekte krijgt is het de wil van god.

     En hoe zit het bv met het Ebola virus, moet je daar ook geen oplossing voor vinden? Of met Aids, weet je wel hoeveel mensen daaraan zijn gestorven? Als daar niet enige remedie was ontdekt tegen dat soort virussen was nu de halve wereldbevolking al uitgestorven.

     2 likes
     • Artsen, RIVM en Sparky kunnen heel veel vertellen over polio-virus. Met praatjes.
      Kunnen jullie de polio-virus ons laten zien?
      Hoe het ontstaan en hoe zich verspreiden?

      Uitleg vind ik een woord teveel. Misschien kan ik bij u of uw kinderen de polio-virus opwekken met voorwaarden: nog geen BMR gehad.

      Met deze voorwaarden kan ik ook bij jullie de mazelen-virus opwekken. Niet goed geld terug garantie.

      Ebola, malaria en Aids heb ik de oorzaak idd de mogelijke oplossing gevonden.

      Quote: Mensen die vanwege hun geloof hun kinderen niet laten vaccineren, voornamelijk in de bijbel belt, ( als je tenminste weet wat dat is) bestaat een hoger percentage aan polio gevallen en andere ziektes dan bij mensen die hun kinderen wel laten vaccineren.

      Er zijn genoeg bewijzen dat de gevaccineerden ook polio opgelopen. De antwoord is eenvoudig: zij hebben allebei geen verstand van de proces van mazelen en polio.

      0 likes
     • Voor degene in de zwangerschap.
      https://www.youtube.com/watch?v=Ur3-1hrWRiA
      Tijd: 1.50

      Nazorg is heel belangrijk om kinkhoest te voorkomen.

      De 1e geluid van de baby is niet het geluid van huilen, maar de opening van de long klep. De luchtwegen en neus heel goed afzuigen. Beter even op zijn kop houden en zacht op zijn billen slaan.
      De navelstreng knippen niet te lang en niet te kort: 3.5mm daarna goed warm houden

      0 likes
    • Laat het mij even weten als je ooit nog eens een enge ziekte oploopt ( Wat ik je dus niet toewens ) hoe je daar dan mee omgaat, dat vind ik dan wel interessant om te weten. Ik hoop dat je dan dapper genoeg bent om niet naar de dokter te gaan, dat lijkt mij dan trouwens niets voor jou.

     En dan nog iets, jou grammatica komt heel vreemd op mijn over, net of je niet goed Nederlands spreekt of kan schrijven. Het lijkt veel op tekst die uit een Google vertaal machine komt, volgens mij zit je gewoon hier de boel een beetje te piepelen.

     1 likes
   • Polio is niet eng als je hebt verstand van polio-virus. Dat kan je heel makkelijk om te voorkomen.
    Alleen degene geen verstand van die wil alleen de vaccins verkopen. Die denkt vaccins heeft mazelen en polio uitgeroeid.

    Het is niet veilig om hele bevolking in Nederland 100% te laten vaccineren. Nederland is geen gesloten land. Een land zoals de andere landen OPEN voor toeristen, studenten en business. Pas als je hebt de macht om hele wereld bevolking 100% te laten vaccineren dan komt je pas achter Het vaccins heeft de kinderziektes niet uitgeroeid, integendeel de chronische ziektes, hart en vaten ziektes en KANKER zal explosief verdubbelen.

    0 likes
 21. Wat een kortzichtige gekkies hier, prikken tegen mazelen de hond bof enzvoort’s is niet om jezelf of je kind die geprikt is zozeer te beschermen maar wel de zwakkeren in de samenleving zoals BABY’s ouderen die een lage weerstand hebben gaan er DOOD aan. Zodat je het ook niet door kan geven al kan je het zelf nog wel krijgen in een lichtere vorm…

  Oh en Polio wens ik ook niemand toe, mijn tante heeft het sinds haar jeugd. Lekker niet prikken JOH! Doen! Kan je de kersverse baby van je buurvrouw vermoorden of je oma in het verzorgingstehuis met je niet ingeënte kinderen of als je zelf niet geënt bent. Alto terroristen, mijn god, zien de klok maar weten niet waar de klepel hangt.

  5 likes
  • Oh ja en nog iets, ik durf te wedden als je al die antivaccinatie groepen gaat natrekken dat Soros achter de geldstromen zit. Net zoals bij fascisten als Antifa en dergelijke. En de main en alt media laten zich hiervoor nog voor ‘mis’bruiken ook nog.

   Verdeel en heers mensen, verdeel en heers.
   Soros zou wel zeggen: I love it when a plan comes together..

   0 likes
 22. Feiten: Geografisch behoort Oekraine tot Oost Europa met Moldavie, Wit Rusland en het Europese gedeelte van Kazachstan en Rusland.

  2 likes
 23. Mazelen is gewoon het gevolg van ‘egoisme’ in een vorig leven , en dat geeft een kinderziekte die gemakkelijk kan overwonnen worden en waaruit men sterker uitkomt
  . Vaccineren is gelijk = aan uitstellen van het beoogde karma als gevolg van het egoïsme uit het vorige leven , het gevolg is aderen aandoeningen én / ziekten en zeker indien de patient zich niet op spiritueel pad begeeft ,wat meestal niet is .
  Dit werd zo geschouwd door een groot visionait en genie R Steiner in zijn karma boeken .
  Als die epidemie er nu is ,is zij gewoon het gevolg van het vaccineren zelf !

  1 likes
 24. Echt!!! Jullie zijn idd de meest domme gekken die ik ooit heb mee gemaakt!!!
  Jullie zijn idd de meest ‘Overtreffende Trap’ van iets wat ‘Kortzichtigheid en ‘Krankzinnigheid’ heet!!!! En lekker naar ‘iemands bek praten!!!’
  Als je echt echt wil weten!!!
  Velen van jullie worden nu ingezet als een potentieel BIOLOGISCH TERREUR WAPEN!!!!
  Dit terwijl sommige van jullie dit helemaal NIET door hebben!!!
  Ja, hoe kan je het best een MAATSCHAPPIJ ONTWRICHTEN!!!
  Betreft Cannabis!!! Ik ben hier zekers een voorstander van!!!
  Maar laten we het wel even bij de FEITEN houden!!!
  Cannabis geeft een ‘Eetlust’ opwekkend gevoel!!!
  Cannabis geeft je gedachten een versterkend impuls!!!
  Dus als je een ranzig ziekte heb als Kanker!!!
  Ja, dan ga je ook meer (gezonder) eten!!!
  Ja, de KRACHT VAN DE ILLUSIE!!!
  Dat is ook de reden waarom Gebed genezing ook (tijdelijk) werkt!!!
  Dat is ook de reden waarom Sir Stephan Hawking zo oud is geworden!!!!

  1 likes
 25. Mazelen is zeer besmettelijk.
  Ik ben niet bang voor mazelen. Wie kan me laten besmetten met mazelen-virus?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...