Buitenaards

Leven we in een multiversum dat vol buitenaards leven zit? Dit nieuwe onderzoek werpt licht op de zaak

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Andere universa zitten mogelijk vol buitenaards leven, zo blijkt uit een nieuwe studie waar The Independent over schrijft.

Astronomen vragen zich al geruime tijd af of we in een universum leven dat slechts één van vele is. Je kunt je vervolgens afvragen of andere universa ook leven bevatten.

Als het multiversum blijkt te bestaan zit het mogelijk vol met verschillende soorten buitenaards leven, aldus het nieuwe onderzoek.

Veel geschikter

Aan de hand van computersimulaties hebben wetenschappers vastgesteld dat andere delen van het multiversum veel geschikter zijn voor leven dan voorheen werd gedacht.

Huidige theorieën voorspellen dat er veel meer donkere energie in ons eigen universum zou moeten zijn.

Voegen we echter meer donkere energie toe aan ons heelal, dan zou het zo snel uitdijen dat materie geen sterren en planeten kan vormen.

Vele verschillende universa

Het multiversum kan dit verklaren. Volgens sommige wetenschappers zijn er vele verschillende universa en hebben sommige meer donkere energie dan andere.

De nieuwe studie laat zien dat sterren en planeten zich ook gewoon kunnen vormen als er meer donkere energie is.

Nauwelijks invloed

“We vroegen ons af hoeveel donkere energie er kan zijn voordat leven onmogelijk is,” zei Pascal Elahi van de University of Western Australia.

“Onze simulaties toonden aan dat de versnelde expansie als gevolg van donkere energie nauwelijks invloed heeft op de geboorte van sterren, en dus plekken waar leven kan ontstaan,” vervolgde hij.

Ons universum is dus eigenlijk niet zo heel speciaal.

Het onderzoek is gepubliceerd in Monthly Notices of the Royal Astronomical Society.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Lijkt me toch lastig hoor; een computersimulatie, vol met waar en onwaarheden en feiten met aannames. Volgens mij is dat door mensen gemaakt en is het leuk speelgoed, waar ze uiteindelijk weer niets mee kunnen bewijzen.

Frans
Frans
4 jaren geleden

Tja, onze Aarde is dan toch dan wel echt heel speciaal.
Zij is nl. het bewijs dat het heelal vol van en met leven is en voortkomt uit dat kosmische leven.
Elke planeet is een levend wezen.
Elke planeet maakt verschillende ontwikkelingsstadia door.
Dus als je het hebt over een gasreus. Dan heb je het ook over een vroeger ontwikkelingsstadium waarin onze aarde ooit verkeerd heeft.
Verdichtingsstadia leiden tot harde planeten. Warmte- gas-, vloeibaar,- naar vast.

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

1 woord: NEE
Al het leven is op aarde. Maar er is ook bewustzijn buiten de normale tijd-lineaire dimensie die wij ervaren als de normale realiteit. Spirituele levensvormen die zichzelf in stand kunnen houden bestaan tussen waar wij ons bevinden. Ook ben ik ervan overtuigd dat nieuwe levensvormen zich kunnen manifesteren via een creatie proces vanuit de andere dimensie. Zo blijven er constant nieuwe levensvormen ontdekt worden. Evolutie bestaat niet, manifestatie van nieuwe soorten wel.

Erik
Erik
4 jaren geleden

Evolutie is alleen van toepassing op kleine aanpassingen binnen dezelfde soort, nieuwe levensvormen ontstaan spontaan, uit het niets door wat je kunt betittlen als een ” interdimentiele penetratie van bewustzijn” dat elke schijnbare leegte vult.

Maar we laten ons altijd bedonderen door onze perceptie van zogenaamde vaste vormen die slechts een bewustzijns spinsel is
van energie, die door de rationele dominantie waarbinnen wij gevangen zijn, wordt gecreëerd.

De ontspappingsroute is verborgen in onze versluierde intuïtie, deze wordt weer bereikbaar door het herstellen van onze oorspronkelijke verbinding met het universum.

Niets bestaat buiten energie om, in allerlei frequenties, waarvan liefde de puurste en hoogste vibratie is. Daarom is liefde ook de levensscheppende energie.

De menselijke activiteit is hoofdzakelijk een substitutie op liefde wanneer deze niet toegankelijk is door angst en haar trouwe metgezel, jalousie. Het is de grote trukkendoos om anderen te imponeren en onze existentiële wanhoop een schijn van waarde te geven. Zo domineren wij anderen wanneer onze onmacht om liefde te ervaren ons verstikt en kwelt.

Liefde wordt niet gevonden, daar het nooit verborgen of verloren is, maar gecreëerd door het te delen. Liefde delen is liefde scheppen daar het altijd vermeerderd en niet verminderd zoals wij meestal vrezen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x