Homepagina » UFO » ‘Het is tijd dat buitenaards bezoek officieel erkend wordt’ (video)

‘Het is tijd dat buitenaards bezoek officieel erkend wordt’ (video)

Toen André Kuipers met zijn Sojoez-capsule op aarde landde konden we zien hoe het vaartuig eruitzag en wat het precies was.

Het komt echter ook voor dat een vliegend object wordt waargenomen waarvan de herkomst zeer onduidelijk is.

“Wij weten nu sinds enkele tientallen jaren dat veel van deze objecten geen aardse oorsprong hebben,” zegt Niburu-voorman Anton Teuben. Volgens hem is het tijd dat het buitenaards bezoek officieel erkend wordt.

Liefde

UFO’s kunnen ook sporen nalaten, zogeheten graancirkels. Volgens graancirkelonderzoekster Janet Ossebaard zijn het boodschappen. “Twee keer in Engeland en één keer in Duitsland was ik op het juiste moment op de juiste plek,” vertelt ze. “Het gebeurde voor mijn neus. Dan staat je hele wereld op zijn kop.” Ossebaard legt uit dat ze in liefde komen en dat we niet in de angst hoeven te schieten.

Rob van den Berg van Space Expo Noordwijk is ervan overtuigd dat buitenaards leven moet bestaan, maar denkt dat de afstanden zo groot zijn dat het eigenlijk onmogelijk is om hier te komen.

Belangen

Docent lucht- en ruimtevaarttechniek van de TU Delft Coen Vermeeren is een andere mening toegedaan. In gesprek met Radio 1 zegt hij weleens een UFO te hebben gezien. Vermeeren weet bijna zeker dat de aarde wordt bezocht door buitenaardsen.

Hij baseert zich met name op getuigeverklaringen van hooggeplaatste militairen en regeringsfunctionarissen. Vermeeren voegt toe dat UFO’s ook diverse keren zijn geland, alleen wordt de meeste informatie onder de pet gehouden omwille van de belangen die ermee gemoeid zijn.

Bronnen: Hartvannederland.nl, Radio1.nl

Gerelateerd:

 



Vond je dit artikel waardevol? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

53 reacties

 1. Dimensies? Ja dat zeggen de buitenaardsen inderdaad als ze hier aankomen. Kijk die mensies!

  1 likes
 2. Het word wel eens tijd ja.
  ik ben zelf ook overtuigd, door mijn vele ervaringen met buitenaardsen.

  groetjes

  0 likes
 3. Eindelijk maar toch, zou dit het begin zijn van de Nederlandse & wereldwijde disclosure?

  Ik hoop het in ieder geval wel..

  0 likes
 4. Iemand de groene grey gezien 1:00 ? ;D

  0 likes
 5. hoi allemaal ,ik heb vaak vliegende opjecten gezien ook onderandere 3keer een sigaar vorm maar nog nooit de inzittende hiervan.ik woon in de buurt van Brunsem en de awacs basis in geilenkirsche wat ze daar verborgen houden weet ik niet ,maar heel vaak zweven ze over die gebieden.Van mij mogen ze opelijk landen liever nu als morgen,maar zoals ik vanacht dacht, ze wachten op een grond teken

  0 likes
 6. Ik ben er ook van overtuigd dat er buitenaards leven is ergens in het heelal. Dat ze de Aarde bezoeken/observeren/bezocht hebben daar wil ik ook nog wel in geloven.

  Wat ik echter niet geloof is dat ze graancirkels maken, via telepatische wegen contact leggen met vreemde kwibussen of mensen via astrale reizen “meenemen” naar hun planeet.

  Stel je eens voor, je bent een technologisch hooggeavanceerde beschaving, je reist lichtjaren naar een andere planeet en dan denk je “laat ik een boodschap in een graanveld tekenen waar de bewoners van die planeet geen touw aan vast kunnen knopen.”

  En laat me raden, ondanks dat iedereen tegenwoordig een mobiel met camera heeft had Janet Ossebaard op het moment dat ze de ufo’s de graancirkels zag maken net haar mobieltje thuisgelaten?

  0 likes
 7. Et’s houden al jaren de kernwapenarsenalen van de grootmachten in de gaten, zouden ze de Aardse ruimtevaart niet observeren, gewoon spacedefensie.Indien Etnauten op de Aarde verblijven lopen ze evenveel gevaar op defensiegebied als de Aardelingen, dat is zo klaar als een klontje.

  0 likes
 8. beste mensen , een vraagje aan mensen die buitenaards contact hebben , als je een buitenaardse/lichtvriend weer eens ziet of spreek , vraag dan eens waarom ze niet met mij contact maken , ik sta er wel open voor , maar waarom de 1 wel en de ander niet , alz ze gewoon bij iedereen langs gaan die er open voor staan , dan weet je het iig zeker dat het bestaat , voor de mensen die een ontmoetting willen maar niet hebben meegemaakt

  0 likes
 9. Ossebaard legt uit dat ze in liefde komen en dat we niet in de angst hoeven te schieten. Welke ET rassen wel en niet, er 100% zeker van, dit is de correcte exopolitieke neutraliteit en objectiviteit. ET zullen zich niet defensief van de kaart laten vegen.Vermeeren voegt toe dat UFO’s ook diverse keren zijn geland, alleen wordt de meeste informatie onder de pet gehouden omwille van de belangen die ermee gemoeid zijn. Ufo-coverups, welke belangen van bepaalde ET-rassen zelf, van de Messier M32 of de AND M31 zo ver geweten is niet, dat ze wel belangstellen in Aardse ruimtevaartbasissen. Onder welke voorwaarden binnen de Eurozoe… Teuben heeft gelijk….

  0 likes
 10. [quote name=”stephan”]beste mensen , een vraagje aan mensen die buitenaards contact hebben , als je een buitenaardse/lichtvriend weer eens ziet of spreek , vraag dan eens waarom ze niet met mij contact maken , ik sta er wel open voor , maar waarom de 1 wel en de ander niet , alz ze gewoon bij iedereen langs gaan die er open voor staan , dan weet je het iig zeker dat het bestaat , voor de mensen die een ontmoetting willen maar niet hebben meegemaakt[/quote]

  Ben ik met je eens, maar zo eenvoudig zal het wel niet zijn, jammergenoeg…

  0 likes
 11. [quote name=”Wesley”]Wat ik echter niet geloof is dat ze graancirkels maken, via telepatische wegen contact leggen met vreemde kwibussen of mensen via astrale reizen “meenemen” naar hun planeet[/quote]
  Wellicht is de oorzaak gelegen in het feit dat ze onze menselijke evolutie niet mogen verstoren en daarom alleen via indirecte wegen contact mogen zoeken. We moeten er als het ware zelf achter komen. Wat ik vooral wil zeggen is dat het vanuit ons beperkte perspectief raar mag lijken, terwijl dat vanuit een veel ruimter bewustzijn helemaal niet zo hoeft te zijn. Vergeet niet dat ons bewustzijn echt heeeeeel erg beperkt is. Wij kunnen het helemaal niet overzien en het is daarom gevaarlijk dat toch te doen. Hou het open als je het gewoonweg niet weet. Vermoei jezelf en anderen niet met wel of niet geloven.

  0 likes
 12. France en velo, ovni of ufo’s de ronde van Frankrijk hou het in de gaten en lach er niet mee, in Frankrijk weten ze al beter aan de Azurenkust. De Eurozone staten zijn geen VSA-grondgebied, waar anderen politici beslissingen nemen voor het nationaal grondgebied, landingsrechten verbieden of toestaan

  0 likes
 13. Vanaf 00:58 kan je die alien ook daadwerkelijk zien 😛

  Het wordt toch een beetje belachelijk gemaakt zo, en als ‘objectieve’ media geven ze hier toch een duidelijke mening.
  Ten eerste door die alien er in te zetten (mens in pak), waardoor het een slapstick gehalte krijgt. En ten tweede door die muziek te gebruiken (wat overigens een heel goed nummer is van portishead), het is dat typische iconische geluid wat in oude sci-fi films zit. Hierdoor associeer je het als kijker misschien onbewust sneller als fictie, en krijg je niet de tijd om het een serieuze gedachte te geven.

  0 likes
 14. [quote name=”Artikel”]Rob van den Berg van Space Expo Noordwijk is ervan overtuigd dat buitenaards leven moet bestaan, maar denkt dat de afstanden zo groot zijn dat het eigenlijk onmogelijk is om hier te komen.[/quote]

  Daar hou ik van, van die bekrompen gedachten wij kunnen het niet dus anderen ook niet basta.

  0 likes
 15. [quote name=”stephan”]beste mensen , een vraagje aan mensen die buitenaards contact hebben , als je een buitenaardse/lichtvriend weer eens ziet of spreek , vraag dan eens waarom ze niet met mij contact maken , ik sta er wel open voor , maar waarom de 1 wel en de ander niet , alz ze gewoon bij iedereen langs gaan die er open voor staan , dan weet je het iig zeker dat het bestaat , voor de mensen die een ontmoetting willen maar niet hebben meegemaakt[/quote]
  Als ik even uitga van een ruimere werkelijkheid dan nu door de bank genomen wordt aanvaard en wij dus feitelijk bewustzijn zijn die een menselijke ervaring doormaakt, dan zal buitenaards contact wel of niet onderdeel uitmaken van jouw plannen op aarde. Ik zou het zelf ook heel gaaf vinden, maar mij is het tot op heden ook niet bewust overkomen. Iedereen zal het moeten doen met wat hij/zij voorgeschoteld krijgt. Zelf kunnen we wel iets sturen, maar wat we meemaken is volledig bij de gratie van het leven.

  0 likes
 16. [quote name=”Kees Chinees”][quote name=”Artikel”]Rob van den Berg van Space Expo Noordwijk is ervan overtuigd dat buitenaards leven moet bestaan, maar denkt dat de afstanden zo groot zijn dat het eigenlijk onmogelijk is om hier te komen.[/quote]

  Daar hou ik van, van die bekrompen gedachten wij kunnen het niet dus anderen ook niet basta.[/quote]
  Precies, het is een grote valkuil vanuit je eigen beperkte perspectief te redeneren over iets dergelijks. Wij mensen hebben blijkbaar erg veel moeite met accepteren dat het leven veeeeeel en veeeeel groter is dan wij ons ooit kunnen voorstellen.

  0 likes
 17. [quote name=”Moondust”][quote name=”Wesley”]Wat ik echter niet geloof is dat ze graancirkels (…)r hun planeet[/quote]
  Wellicht is de oorzaak gelegen in het feit dat ze onze menselijke evolutie niet mogen verstoren en daarom alleen via indirecte wegen contact mogen zoeken. We moeten er als het ware zelf achter komen. Wat ik vooral wil zeggen is dat het vanuit ons beperkte perspectief raar mag lijken, terwijl dat vanuit een veel ruimter bewustzijn helemaal niet zo hoeft te zijn. Vergeet niet dat ons bewustzijn echt heeeeeel erg beperkt is. Wij kunnen het helemaal niet overzien en het is daarom gevaarlijk dat toch te doen. Hou het open als je het gewoonweg niet weet. Vermoei jezelf en anderen niet met wel of niet geloven.[/quote]
  Indirect contact zoeken is ook contact zoeken en dus ook verstoring van onze evolutie.

  Een logischere conclusie zou zijn: deze mensen zijn fantasten

  0 likes
 18. Zodra de oude garde weg is zullen zij massaal landen, ben ik vast van overtuigt.

  Vrienden wij wachten op jullie en ontvangen jullie met open armen.

  warme hart groet, Harrie

  0 likes
 19. Wat mij opvalt van dit “verslag”, als je het zo kunt noemen, is dat het in ieder geval niet al te belachelijkmakend is. Ze laten het in ieder geval een beetje open voor de kijker. Hopelijk is dit een teken dat het onderwerp meer en positiever gevoed kan worden aan de massa in de nabije toekomst.

  0 likes
 20. @Wesley;
  Ik heb gisteren ook iets bijzonders en ongewoons in de lucht gezien… Daarom geen ufo, maar tegen dat ik m’n camera had, was m’n vrouw het uit het oog verloren…

  Dus geen beeldmateriaal van dat uitzonderlijke ding dat we in de lucht zagen…
  En vermits geen mens nog wat van een ander gelooft, zonder hard bewijs… heeft het eigenlijk niet eens plaats gehad.

  0 likes
 21. gisteravond gezien bij hvn en ik vond het nogal kinderlijk de reactie van hvn toen Kuipers aan de telefoon zat met zijn vrouw,echt iets van een groepje mensen die niets open staan voor deze fenonemen.

  0 likes
 22. [quote name=”Wesley”]Indirect contact zoeken is ook contact zoeken en dus ook verstoring van onze evolutie.[/quote]
  Verstoring binnen een bepaalde toegestane bandbreedte als je eht preciezer wil hebben. Neem het volgende mogelijke scenario. We leven hier op aarde om een bepaalde ervaring op te doen. Dat kunnen we niet als de buitenaardsen zich grootschalig met onze wereld bemoeien. Het contact moet allemaal binnen een bepaalde bandbreedte plaatsvinden.

  [quote name=”Wesley”]Een logischere conclusie zou zijn: deze mensen zijn fantasten[/quote]
  Logisch vanuit JOUW HUIDIGE bewustzijn, maar JOUW HUIDIGE bewustzijn is echt zeeeer beperkt. Vanuit een ruimer bewustzijn kan alles op zijn plaats vallen. Kortom, we weten het gewoon niet. We weten niet of het waar is, we weten niet of het onwaar is. Dan rest ons de houding het in eht midden te laten. Het voelt misschien fijn een oordeel te vellen, maar feitelijk is het kortzichtig.

  0 likes
 23. [quote name=”Daan”]Vanaf 00:58 kan je die alien ook daadwerkelijk zien 😛

  Het wordt toch een beetje belachelijk gemaakt zo, en als ‘objectieve’ media geven ze hier toch een duidelijke mening.
  Ten eerste door die alien er in te zetten (mens in pak), waardoor het een slapstick gehalte krijgt. En ten tweede door die muziek te gebruiken (wat overigens een heel goed nummer is van portishead), het is dat typische iconische geluid wat in oude sci-fi films zit. Hierdoor associeer je het als kijker misschien onbewust sneller als fictie, en krijg je niet de tijd om het een serieuze gedachte te geven.[/quote]

  Inderdaad! Maar dat zie je wel vaker. Zodra ze er niet meer omheen kunnen gaan ze het maar ridiculiseren.
  Maar geridiculiseerd worden is al een stapje dichterbij algele acceptatie dan genegeerd te worden!

  0 likes
 24. Jammer dat Anton zo sumiere informatie verschaft. ‘Ik heb buitenaards contact gehad” PUNT.Hoe is het tot stand gekomen? Was het echt buitenaards? Hoe heeft het contact zich voltrokken? Hoe lang. Was het misschien geen (psychische) entiteit (visitor) of een DMT entiteit?.

  0 likes
 25. Misschien heeft SBS flink geknipt in de beelden, Delfia?

  0 likes
 26. Mensen die UFO’s niet serieus nemen zijn er simpelweg gewoon nog niet klaar voor. Wees dan ook niet boos op ze, ze kunnen er immers niks aan doen.

  0 likes
 27. Op exopolitiek vlak valt het volgende op te merken en niet terzijde te worden geschoven. De burgers hebben wel interesse in kennismaking met buitenaardse civilisaties. Er zijn modellen van TV-programma’s die deze taak voor een juiste kennismaking kunnen opvangen. Vanuit de luie stoel, documentaires, ruimtevaartreportages ….
  in het bijzijn van uitgenodigde journalisten door de ETnauten zelf : journalistieke wetenschapsverslaggeving, binnen en buiten de pers, radio en tv.
  De ufosekte Rael de goden willen een ambassade op de Aarde, valt politiek gezien over te praten,een vast ET-werkadres en plaats is zeker de moeite waard.

  0 likes
 28. Wel grappig om het welles/nietes houding
  waar te nemen. Mensen maak je toch niet druk, alle ‘gebeurtenissen’ vinden toch wel
  plaats op deze aardbol. M.a.w. als er een disclosure plaatsvindt kun je achteraf zeggen: ooh dat werd ooit her en der gespeculeerd.
  En gebeurt er helemaal niets, dan is het ook goed en dan leven we in het jaar 2013 en verder in de jaartelling.

  Namaste.

  0 likes
 29. [quote name=”Wesley”]
  En laat me raden, ondanks dat iedereen tegenwoordig een mobiel met camera heeft had Janet Ossebaard op het moment dat ze de ufo’s de graancirkels zag maken net haar mobieltje thuisgelaten?[/quote]

  Ga AUB nu eerst zelf eens wat meer ONDERZOEK doen voordat je hier weer HERSENLOOS commentaar geeft man.
  Er zijn OPNAMES van gemaakt deze zijn
  te zien op 1 van haar DVD’s.

  NIET TE SNEL OORDELEN, MAAR EERST ZELF
  EENS OPZOEK GAAN.

  Mvg,

  Ries.

  0 likes
 30. Hallo Anton teuben . U vertelde aan de interviewer dat u tegenover een alien hebt gezeten en een gesprek hebt gehad ,kunt u daar een (korte) video over maken en wat meer uitweiden waarover u het gehad heeft en hoe dat exact in zijn werk ging het verschijnen aan u? Alvast bedankt.

  0 likes
 31. Meermalen UFO fenomenen waargenomen. Maar de UFO die onder de landende solyuz duidelijk voor miljoenen publiek werd verzwegen is vast samengeperste lucht of de piespot van de kosmonauten?

  UFO zijn vriendelijk wordt gesuggereerd. Tuurlijk ze observeren de mensheid dag en nacht? Waarom zijn we interessant? Het gaat hen dan toch om jouw onsterfelijke ziel. Of is er dan nu ineens geen leven na je sterven meer mogelijk. Wees waakzaam!

  Hopelijk hoor ik nog van niburu specialisten wat nu die vallende piespot was?

  Wees verwondert en alert…

  0 likes
 32. Wat denk je van “The Tether incident”? Waarom hebben wij daar (1969)nauwelijks iets over gehoord? Ik heb verschillende versies gezien en een duidelijk bewijs is er?! De beste versie is: NASA STS-75 “Tether Incident” – UFO flightpath tracking/stabilization (van LunaCognita)
  op YouTube.
  De vraag blijft waarom die tether kapot moest. Maar de beelden spreken voor zich.
  http://www.youtube.com/watch?v=Q2DVeil21gc&feature=fvw

  0 likes
 33. [quote name=”gallicflower”]Et’s houden al jaren de kernwapenarsenalen van de grootmachten in de gaten, zouden ze de Aardse ruimtevaart niet observeren, gewoon spacedefensie.

  Ik vraag me af,

  Waarom, waarom en nog es waarom,… waarom hebben ze de kernreactors van
  fukuschima niet onder controle en kunne redden? Er is al zoveel gelekt dat de gehele aarde en zeeleven kapot en verrot aan het geraken is. Waar zijn onze galactische vrienden??

  Jullie believers believen in jullie believings-wereld, en dat i nou nét wat de NWO jullie wil doen GELOVEN, new age my ass. WIJ allen zullen het ‘moeten gaan geloven’,nee geen verlichting. Het is en blijft een spel, een spel waar jullie deel van uit willen maken, ufo ‘s en ashter zijn onwtorpen door de metselaren in opdracht van de die-hard nwo posse. Face it, buitenaardsen komen hier niet, falls flags zullen nóg talrijker worden de aankomende maanden, en zeker geen verlichte peace toestanden.

  0 likes
 34. [quote name=”Stevig”]Meermalen UFO fenomenen waargenomen. Maar de UFO die onder de landende solyuz duidelijk voor miljoenen publiek werd verzwegen is vast samengeperste lucht of de piespot van de kosmonauten?

  UFO zijn vriendelijk wordt gesuggereerd. Tuurlijk ze observeren de mensheid dag en nacht? Waarom zijn we interessant? Het gaat hen dan toch om jouw onsterfelijke ziel. Of is er dan nu ineens geen leven na je sterven meer mogelijk. Wees waakzaam!

  Hopelijk hoor ik nog van niburu specialisten wat nu die vallende piespot was?

  Wees verwondert en alert…[/quote]

  Was mij ook opgevallen, heb er later een filmpje van gemaakt met de vraag “wat is dit”, middels vraagteken in de titel. Maar het mysterie is opgelost bleek een afgeworpen hitteschild (stond in werkbeschrijving)i.v.m remraketten.Case closed.
  http://www.youtube.com/watch?v=MO4jVQAvJxw

  0 likes
 35. De heer Anton Teuben zou dus een gesprek met een aliën gevoerd hebben. Heer Teuben, hoe zag die aliën eruit en in welke taal communiceerden jullie? Als ze de nederlandse taal machtig zijn, waarom laten ze dan hun boodschappen niet achter in een aardse taal, maar in onbegrijpelijke graancirkels?

  0 likes
 36. [quote name=”c”]Hallo Anton teuben . U vertelde aan de interviewer dat u tegenover een alien hebt gezeten en een gesprek hebt gehad ,kunt u daar een (korte) video over maken en wat meer uitweiden waarover u het gehad heeft en hoe dat exact in zijn werk ging het verschijnen aan u? Alvast bedankt.[/quote]

  Is deze vraag, een gemeende, eerlijke en niet op cynisme gemunte vraag?

  0 likes
 37. [quote name=”Ugh.”]
  Is deze vraag, een gemeende, eerlijke en niet op cynisme gemunte vraag?[/quote]

  Ik zou hier graag ook wat meer over willen weten, het is nogal een uitspraak wat hij doet. Zonder blikken of blozen zegt hij dat hij tegenover een buitenaards wezen heeft gezeten.

  0 likes
 38. [quote name=”Kees Chinees”][quote name=”Artikel”]Rob van den Berg van Space Expo Noordwijk is ervan overtuigd dat buitenaards leven moet bestaan, maar denkt dat de afstanden zo groot zijn dat het eigenlijk onmogelijk is om hier te komen.[/quote]

  Daar hou ik van, van die bekrompen gedachten wij kunnen het niet dus anderen ook niet basta.[/quote]

  Het is een wetenschapper en die beredeneert vanuit zijn huidige kennis. Hij kan het zich niet voorstellen dat het kan. Die mening mag hij hebben. Maar het is mogelijk dat er beschavingen zijn die wellicht miljoenen jaren verder zijn. Het heelal is oneindige creatie, alles is eigenlijk mogelijk. Maar voor een wetenschapper is dat speculeren, en dat doen wetenschappers niet graag. Die kijken liever naar de feiten die ze op dat moment voor handen hebben.

  0 likes
 39. [quote name=”Ugh.”][quote name=”gallicflower”]Et’s houden al jaren de kernwapenarsenalen van de grootmachten in de gaten, zouden ze de Aardse ruimtevaart niet observeren, gewoon spacedefensie.

  Ik vraag me af,

  Waarom, waarom en nog es waarom,… waarom hebben ze de kernreactors van
  fukuschima niet onder controle en kunne redden? Er is al zoveel gelekt dat de gehele aarde en zeeleven kapot en verrot aan het geraken is. Waar zijn onze galactische vrienden??
  en zeker geen verlichte peace toestanden.[/quote]

  natuurlijk zeggen ze dat er bij fukushima niks verandert, zo halen ze nog meer geld binnen voor slachtoffer hulp en weet ik veel wat. dr is allang een oplossing van de GF, de situatie is er allang onder controle, daar ben ik zeker van overtuigd.
  namasté

  0 likes
 40. [quote name=”Ugh.”][quote name=”c”]Hallo Anton teuben . U vertelde aan de interviewer dat u tegenover een alien hebt gezeten en een gesprek hebt gehad ,kunt u daar een (korte) video over maken en wat meer uitweiden waarover u het gehad heeft en hoe dat exact in zijn werk ging het verschijnen aan u? Alvast bedankt.[/quote]

  Is deze vraag, een gemeende, eerlijke en niet op cynisme gemunte vraag?[/quote]

  Dit is een oprecht gemeende vraag omdat ik er meer over wil horen/weten.

  0 likes
 41. C, als je op Wereld UFO-dag naar Soest was gekomen, had je het hem zelf kunnen vragen. Hij heeft er uitgebreid over verteld die avond.

  Kan trouwens nog steeds. Meneer Teuben is een erg toegankelijke man, dus ik zou zeggen ga gewoon eens een gesprek met hem aan.

  0 likes
 42. @ elke idioot die hem gelooft
  Waarom zouden alliens in godsnaam teuben willen bezoeken? Met alle respekt maar wie is teuben? Zelfs in nederland kent 98% teuben niet maar als je helemaal van een andere planeet komt is teuben relevant? De taal? Spreken hun een aardse taal? Spreekt teuben buitenaards? De instrumenten om contact met ze te hebben? Heeft teuben die? er zijn 100e vragen.
  De wie, wat waar waarom.
  Waarom geen bewijs matriaal?
  Kunnen mensen buiten niburu het bevestigen?
  Waar heeft het plaatsgevonden? Ufo? is teuben de 1ste?
  Wat hebben ze besproken? Waarom hoeft de mens niet te vrezen omdat teuben het zegt? Als wij een jungle gaan verkennen nemem we ook een kapmes mee.

  0 likes
 43. Mogen we weer niet weten wie regelmatig bij valavond en s’nachts extra inspecties komt uitvoeren boven Zaventem-Melsbr oek sinds halverwege juni 2012
  Verkeersleiders en militaire radar- operateurs die over het scherm gebogen zaten, spreken over een uniek fenomeen al sinds 1989 “Zoiets had niemand van ons ooit waargenomen
  was het geen triangle, wel ‘n vliegende sombrerohoed, een vliegende rioolbuis, sigaar, square en rectangle en een champignon = of 1/2 vliegende bollamp, neemt allerlei kleuren aan…..andere leuke vakantiegenoege n niet ver van de eigen voordeur

  0 likes
 44. Iiderdaad overal draait de politiek vaak vierkant voor redenen. De Vlaamse belastingbetaler betaalt de werking van de nationale vlaamse tv-zender VRT. Het programma hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte (2008-2009) ET’s zijn welkom in Vlaanderen,toppolitici werkten mee aan deze serie, de cd-gegevens werden via radiosignalen de ruimte ingezonden met de ESA-satelliet Probo 1, eerst bezinnen voor aan dergelijke zaken te beginnen en geen leugens verkopen, dat is nagel op de kop in Vlaanderen,Teuben
  NASA nadoen kan rare gevolgen hebben…

  0 likes
 45. [quote name=”liefheksje”]C, als je op Wereld UFO-dag naar Soest was gekomen, had je het hem zelf kunnen vragen. Hij heeft er uitgebreid over verteld die avond.

  Kan trouwens nog steeds. Meneer Teuben is een erg toegankelijke man, dus ik zou zeggen ga gewoon eens een gesprek met hem aan.[/quote]
  Niet iedereen kan naar Soest komen,heb wel eens een lezing in het zuiden des lands bijgewoond(lang geleden) maar dat doen ze schijnbaar niet meer..

  0 likes
 46. Blijkbaar is de Hr ‘Rob van de Berg’ niet op de hoogte dat buiten-aardsen allang de aarde bezochten voordat wij onze neus hier lieten zien. En de aarde Te Ver..er zijn UFO’s die sneller zijn dan het licht, en daarbij Rob,..de(echte)GRAANCIRKELS, die zijn jou dan vast en zeker ook vreemd..want waar het ene niet is, kan het andere ook niet zijn! ;-))

  0 likes
 47. Wedden dat Anton Teuben een lijvig boek gaat schrijven over zijn ‘tafelgesprekken met de aliëns’? Eerst even via diverse kanalen publiciteit maken over zijn buitenaardse gesprekspartners en dan maar hopen dat velen zijn -uiteraard prijzige- boek aan gaan schaffen. Die Anton toch. Leuk geprobeerd, maar we hebben je door, vriend!

  0 likes
 48. Haha, wel knap van Anton dat hij dat allemaal kan vertellen zonder in lachen uit te barsten.

  0 likes
 49. Rob van den Berg, zit er hellemaal naast met zijn denk wijze, dat de andere beschavingen te ver weg zijn om naar de aarde te komen, zij reizen geheel anders dan wij denken, zij reizen bv door sterren poorten, in plaats van licht jaren, zijn het maanden, om hier te komen. bovendien zijn zij zo ongelooflijk ver met hun technoligiee-en, en nog iets anders, beste menheer van de Berg, zoek eens verder op internet, en zult omonstotelijk bewijs genoeg vinden. en niet alle ufo`s zijn van buitenaards oorsprong, er zijn er ook van eigen makelij, ja ja menheer van de Berg, ze zijn in werkelijkheid veel verder dan U denkt hoor. ook daar zijn al bewijzen van te vinden. mar-ja U sluit U ogen liever voor de werkelijkheid. en aan Andre kuipers hoeft U het niet te vragen, want die moet gewoon zijn mond houden, hij zal stevig ontkennen dat ze er niet zijn.

  0 likes
 50. Ik ben er heilig van overtuigd dat we niet alleen zijn, en ik heb in binnen en buitenland verschillende keren ufo’s gezien, zowel alleen als in gezelschap !

  Zowel nuchter als met een biertje op of een jointje, ze waren er !
  Wie het niet geloven wil moet het zelf weten, maar ontkennen omdat je angst hebt of niet wilt dat ‘jouw’ waarheid niet de waarheid is, is gewoon dom om vol te blijven houden.

  Open je hart, open je ogen, en blijf kijken naar boven 🙂

  We are not alone !

  0 likes
 51. [quote name=”Christian”]Ik ben er heilig van overtuigd dat we niet alleen zijn, en ik heb in binnen en buitenland verschillende keren ufo’s gezien, zowel alleen als in gezelschap !

  Zowel nuchter als met een biertje op of een jointje, ze waren er !
  Wie het niet geloven wil moet het zelf weten, maar ontkennen omdat je angst hebt of niet wilt dat ‘jouw’ waarheid niet de waarheid is, is gewoon dom om vol te blijven houden.

  Open je hart, open je ogen, en blijf kijken naar boven 🙂

  We are not alone ![/quote] Je hoeft geen eens naar “buiten” te kijken. Kijk eerst maar naar jeZelf, je eigen innerlijk, daar is waar alles zich afspeelt hoor 😉
  Dit is wat ik elk moment van de dag nu ervaar, heerlijk! Zo binnen zo buiten, zo buiten zo binnen. Als wij onsZelf transformeren veranderd je hele omgeving ook.

  0 likes
 52. Wereldwijd zien we buitenaardse activiteiten in het nieuws. Nederland is weer zo’n land (door de media) dat het in een belachelijke contest geduwd word, mits het een keer word uitgezonden. Wat dat betreft loopt Nederland ver achter en zijn ze daar te nuchter/kortzichtig en te angstig voor. Nederland is een hokjes/etiketten land.

  0 likes
 53. Beste Mensen ,

  Lees a.u.b “The Allies Of Humanity” en “Life In The Universe” van Marschall Vian Summers en dan zal alles duidelijk worden. Op http://www.gaiamtv.com zijn ze recent begonnen met “Cosmic Disclosure” met David Wilcock en Corey Goode. De eerste afleveringen kan je gratis bekijken.

  Groetjes

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

zwarten

Meer blanken dan zwarten gedood door politie in 2019 (en meer onwelgevallige cijfers)

Wie graag wil weten wat er precies ...

slavernij

Meer blanke dan zwarte slaven: Hoe de geschiedenis van de slavernij is verdraaid

Tijdens de Black Lives Matter-demonstratie op de ...