Homepagina » Het Complot » Je moet niet lichtzinnig doen over de Illuminati. Amerikaanse zanger onthult wat dit geheime genootschap van plan is

Je moet niet lichtzinnig doen over de Illuminati. Amerikaanse zanger onthult wat dit geheime genootschap van plan is

De Amerikaanse zanger en gitarist Charlie Daniels vindt dat je niet lichtzinnig moet doen over de Illuminati.

Hij reageerde op Twitter op een reclame van Taco Bell waarin de draak wordt gestoken met het geheime genootschap.

“Hey Taco Bell,” tweette de 81-jarige Daniels. “De Illuminati is geen lichtzinnig onderwerp.”

Schaduwmacht

De reclame draait om een fictieve ‘Belluminati’, een geheim genootschap met een verborgen hoofdkwartier. In de reclame zijn sinistere figuren in lange gewaden te zien.

Daniels heeft in het verleden al vaak over de Illuminati en de schaduwmacht geschreven. In 2014 schreef hij op Facebook dat hij niet uitsluit dat een geheim genootschap achter de schermen aan de touwtjes trekt.

“Ik heb serieuze verdenkingen over mensen die achter de schermen opereren en die onrechtmatige invloed hebben in de hallen van de macht,” zei hij.

Wereldregering

In een recenter bericht zei hij dat groepen zoals de Illuminati een wereldregering nastreven die zal worden gevormd door de elite en hun slaafjes.

“Haar doel is het terugdringen van de wereldbevolking door middel van abortus, euthanasie, uithongering en het ontzeggen van medische zorg aan mensen die te oud worden geacht,” zei Daniels.

Bilderbergers

“Hoewel velen geloven dat ze zichzelf Bilderbergers, CFR (Council on Foreign Relations) of Illuminati noemen, denk ik persoonlijk dat ze niet slechts één naam gebruiken of ledenkaarten uitdelen,” aldus de zanger.

“Ze houden contact via de meest veilige en geavanceerde communicatieapparatuur en periodieke bijeenkomsten,” zei hij.

Foto: Adamgasth Wikimedia Commons

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mike schreef:

  Stomste is nog dat ook zij gebruikt worden door derden, net als de CFR, Bilderberg, Vrijmetselarij, Trilateral Commission, Thule Society, Tavistock, Skull and Bones, Navo, Vaticaan etc.

  Ze worden gebruikt voor de agenda van negatieve buitenaardsen. Deze houden de positieve buitenaardsen op afstand.

  Het lijkt er toch echt op dat men aan de top van deze organisaties niet eens in overweging wil nemen dat dit een reëele optie is, verblind als ze zijn door macht, luxe en weelde…

  20 likes
  • Jaya schreef:

   Deze duistere groeperingen olv. negatieve buitenaardsen hebben genocide plannen voor de mensheid en zoals agenda 21.

   11 likes
  • Arwijn schreef:

   Niet buitenaardsen; Extra-Dimensionalen… en er zijn geen positieve varianten ervan die zich fysiek zullen openbaren… dat doen de Engelen namelijk nooit op die manier, dat is hun verboden.

   1 likes
   • Jaya schreef:

    En Maitreya dan? Die Extra-dimensionaal is en wel positief is.

    2 likes
   • donderop schreef:

    wat ik jullie ga zegen is dit kom nooit met die lui in aanraaking daar je leven drassties zal veranderern je moet erg sterk zijn in je hooft en dat ben ik weinig mensen kunnen tegen ze op ze zullen mensen tegen je opzeten je beste vriend kan morgen je grootste vijand zijn en andersom ze kunnen manupulern als geen ander trump is hun marjonet en huilt uit bij poeting hij is moelijk te manupelern maar poeting moet uitkijken ze zullen via zijn veiligheid dientsen en via de mensen die dicht bij poeting zijn proberen binnen te dringen ik weet alleen niet hoe ik die ban moet breeken maar er moet een manier zijn wat ik nu zij is geen grap ze zijn gevaarlijk ik ik lach ze uit

    0 likes
 • pleiadian schreef:

  Hahahaha gewelding van Taco Bell!

  De illuminati complotters geloven graag in zwart-wit sprookjes waarbij de wereld is op te delen in overzichtelijk goed en kwaad. Neem gewoon verantwoordelijkheid voor je eigen leven en stop met het wijzen naar anderen. Je hebt alleen controle over jezelf!

  17 likes
  • Thomas schreef:

   Als ik last heb van een criminele bende mag ik daar best naar wijzen en kritiek op hebben.
   Veel beter dan als hypocriete new age dwaas kritiek leveren op mensen die criminelen niet tolereren.
   Maar niet echt verrassend aangezien de new age religie uit dezelfde criminele koker komt als het label illuminati…

   7 likes
   • pleiadian schreef:

    Ik beweer niet dat er geen criminelen zijn…

    Ik beweer wél dat de manier waarop de zgn illuminati afgeschilderd worden in de “wakkere” media ronduit naïef is. Het propageert een wereldbeeld waarin de slechten alleen maar slecht zijn en de goeden alleen maar goed. Het creert een tweedeling tussen daders en slachtoffers. Het draagt niet bij aan een wereld waarin mensen leren dat ze zélf de controle hebben.

    Verdere negatieve persoonlijk bedoelde opmerkingen mag u terzijde laten, want ze raken me niet.

    5 likes
 • Arwijn schreef:

  De hele mainstream media, regerende mensen in alle politieke branches, de voorlopers van de technologische industrie, met alles erop en eraan zijn een armen van de Illuminati octopus. Ze volgen allemaal Uniforme principes en richtlijnen. Lang geleden is het programma al medegedeeld en uitgelegd. Als je niet meedoet verlies je je privileges en val je buiten de boot op alle vlakken. Ze werken allemaal samen tegen diegene die doelbewust het plan weigeren te volgen. Het stomme is, ze weten dat het alleen maar machtsmisbruik leid en de werkelijke beloftes die gemaakt zijn buitengewoon onwaarschijnlijk zijn… daarom doet bijna iedereen eraan mee “om maar overeind te kunnen blijven” hopende dat ze allemaal snel het schip kunnen verlaten zodra het duidelijk is dat het snel gaat zinken. Als ze eens wisten hoe dat gaat gebeuren hadden ze waarschijnlijk een andere levensroute gekozen, maar dat is nu te laat voor hun.

  9 likes
  • Rocko schreef:

   Echt ? Echt waar? Jeetje wat weet jij toch veel he. Waar kunnen we heen om jou en je exclusieve kennis tot ons te nemen en jou te waarderen voor het bijna goddelijke wezen dat jij welhaast moet zijn. help mij alsjeblieft om al jou wijze woorden en kennis tot mij te nemen en net als jij verlicht te raken.

   Oh ware wedergekeerde messias leid mij de weg , verlicht mijn pad , zie mij waardig.

   5 likes
  • piet snot schreef:

   wil ik wel wat aan toevoegen ;P het is wel zo wanneer iedereen ophoud spul te kopen zoals pc tablet en Phones en een heleboel andere troep betekent geen inkomen voor hun mensen moeten eerst hun materiele nare gewoontes afleren want wees eerlijk we sponseren hun zelf

   3 likes
 • duitinzakje schreef:

  G.S. Lawrence: Dissipation of Darkness.

  Lees over het ontstaan van de vrijmetselarij! Het zijn de farizeeërs geweest onder koning Herodes Agrippa die de beweging zijn gestart om het opkomende Christendom te verhinderen.

  Het sluwe is geweest dat ze bewust hebben gelogen over die oorsprong en hebben verteld dat de beweging al stamt uit de tijd van Salomon. Dit om mensen een rad voor ogen te draaien en ze binnen te halen in de beweging.

  Mensen zijn nu eenmaal eerder geneigd om zich aan te sluiten bij een poeh poeh poeh ‘zeer oude beweging’ dan bij een nieuwe haatgroep. Want dat was/is het, een haatgroep die bang is macht te verliezen aan het Christendom.

  Het lijkt van de pot gerukt, maar als je het leest, en we het met inzicht van vandaag de dag bekijken….

  10 likes
  • Hawks schreef:

   Ik citeer: ‘Het zijn de farizeeërs geweest onder koning Herodes Agrippa die de beweging zijn gestart om het opkomende Christendom te verhinderen.’

   En ik maar denken dat het een organisatie is die ontstaan is in de middeleeuwen als een gilde waar kasteelbouwers zich bij aansloten die van land tot land reisden en, gezien hun internationale diversiteit, behoefte hadden aan een loge waardoor ze zich verzekerd voelden van steun en kennisdeling. Snap alleen niet hoe de symboliek, passer en hoekmaat, zich laten rijmen met orthodox jodendom? Ken je mij verlichten?

   2 likes
   • piet snot schreef:

    aaah maar ook dat staat geschreven in hun eigen verzonnen boek het zit namelijk zo ze vinden dat hun het volk van god zijn de rest is Untermens het is fasiscme in zn puurste vorm bijna psygotisch ken je het ook noemen .

    men schrijft eerst een boek zegt daarin dat een stuk land hun toegewezen is door JAWEL een stem uit de lucht .

    en dan nu de holocaust die niet is gebeurt en alleen maar de wereld in is geholpen zodat ze vannaf nu onschendbaar zijn want zeg zelf alles wat je over hun zegt is anti semitisme + zo konden ze eindelijk beginnen met het inpikken van land waar ze met grote getalen naartoe zijn vervoerd per trein.

    en miss heb je je nog nooit afgevraagd waarom isis israel nog niet binnen is gevallen ? ik weet wel waar isis straks opduikt Palestina , voor de mensen die het nu nog niet snappen isis is gecreerd en wordt gesponserd en getraint en krijgen wapens van Amerika en israel

    Maar ook ik kan er naast zitten en ik zou hier niks van geloven en lekker zelf op onderzoek uit gaan !dood aan het zionisme

    3 likes
   • duitinzakje schreef:

    @Hawks:

    Heeft alles te maken met naamsverandering en infiltratie in al bestaande én nieuwe genootschappen.

    De vrijmetselarij zoals die vandaag de dag is, is een combinatie van die gildes uit de Middeleeuwen die werden geïnfiltreerd. Dat wordt de aspirant vrijmetselaar natuurlijk niet verteld. Alleen de echte higher ups leren steeds meer van de ware aard van hun genootschap en worden dan ook steeds meer gecorrumpeerd. Als je eenmaal hoog zit, kan je er niet meer uit zonder gevaar te lopen omdat je zoveel weet.

    Begrijp me goed, ik geef ook slechts weer wat ik heb gelezen. Ik ben nooit lid geweest van een dergelijke club.

    De club door Herodes en de zijnen opgericht heette ‘The Mysterious Force’ en had zichzelf de opdracht gegeven het Christendom te verhinderen. Als je ‘Dissipation of Darkness’ leest, begrijp je dat deze farizeeërs zagen hoe sterk dat Christendom was omdat het zo vredelievend was en mensen de kracht gaf zelfs te willen sterven voor Christus. Christus werd de ‘Imposter’ genoemd.

    Als je zoekt met ‘judaism and freemasonry’ krijg je ontzettend veel informatie, ook van wat rabijnen zelf hebben gezegd over het onderwerp.

    Heb ik je een beetje geholpen?

    2 likes
    • Hawks schreef:

     OK, dank je voor je reactie.

     Ben zojuist begonnen met het lezen van Dissipation of Darkness. Heb het weggelegd nadat ik dit las: ‘Seeking a better future and perhaps by the natural instinct of my adventuresome race, I abandoned everything and journeyed to Brazil, where I had the opportunity of meeting Dr. Prudente de Moraes, President of the Republic of Brazil, who commended to me the task of recoding the private affairs of the Presidency, from February 15, 1896 until September 12, 1897. ‘

     Probleem: in die periode, Feb 15 1896 – Sep 12 1897, was Dr. Prudente de Moraes geen president van Brazilie meer. Kan je je voorstellen dat ik zo’n bron niet serieus neem?

     0 likes
     • duitinzakje schreef:

      @Hawk:

      Volgens de Braziliaanse Wiki duurde het presidentschap tot 15 november 1898 toen hij het presidentschap overdroeg aan Campos Sales. Hij trok zich toen terug om zich verder te wijden aan de advocatuur.

      Prudente de Moraes desfrutava de grande popularidade ao fim do mandato, em 15 de novembro de 1898, quando passou o cargo de Presidente da República a Campos Sales e retirou-se para Piracicaba, onde exerceria a advocacia por alguns anos. Faleceu devido a uma tuberculose em 3 ou 13 de dezembro de 1902.[2] Prudente de Moraes está enterrado no “Cemitério da Saudade”, localizado na cidade de Piracicaba.

      Pin mij er niet op vast, maar dit staat er echt!

      0 likes
     • Hawks schreef:

      @duitinzakje: Mea Culpa! Ik had niet goed gelezen, thanks!

      0 likes
 • sjaak afhaak schreef:

  Die man kan het weten, want hij verkocht ooit z’n ziel aan de duivel voor een gouden fiddle!

  9 likes
 • Shockley schreef:

  Ik blijf erbij, er is een competitie tussen al die clubjes en groepjes. Niet eens dat ze elkaar verachten. Zelfs elkaar waarderen. Wat ze gemeen hebben? Honger naar macht en controle en ego streling.

  7 likes
 • Foppe schreef:

  Het is toch niet te geloven he, alles wat maar negatief is op de illuminatie en de vrijmetselarij word op deze site gepost en door het merendeel gelooft op de blauwe ogen van degenen die dit verkondigen. Maar wat weet een zanger nou meer van de illuminatie dan jij of ik?

  En inderdaad, zoals sommige mensen hier schrijven (ik zal ze niet wakker noemen, want mensen die geloven in illuminatie en andere complotten hebben die term al gekaapt) weten complotters wel erg veel van iets dat zo geheim zou moeten zijn. Lichtelijk ironisch wel.

  2 likes
 • Santander schreef:

  Dat we geregeerd worden door ellendelingen, dat staat in ieder geval vast.

  2 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  het beschermt de elite (zij hebben het gemaakt voor hun) maar ook voor jou als je er waarde aan hecht..
  een spel regel is art.285bSR het is een zet op het bord van het leven spel..
  welk volgend stuk in art. zet jij.?

  0 likes
 • x

  Check Also

  overheid

  ‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

  Premier Rutte had gisteren een advies voor ...

  wilders

  Wilders strijdbaar: ‘Nederland is een corrupt land geworden’

  PVV-voorman Geert Wilders is schuldig bevonden aan ...

  >