Gezondheid

Oud-topmanagers McDonald’s openen 250 restaurants met gezonde voeding

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lyfe Kitchen is de naam van een nieuwe keten waarmee twee oud-topmanagers van McDonald’s de markt willen veroveren. In de komende vijf jaar moeten 250 vestigingen openen van de formule die zich richt op gezonde voeding. Dat meldt Retaildetail.be.

Mike Roberts was ooit directeur bij de hamburgerketen, zijn compagnon Mike Donahue was er verantwoordelijk voor corporate communications. Het tweetal ging drie jaar geleden met de plannen aan de slag en benaderde onder meer Stephen Sidwell, één van de grondleggers van vleesvervanger Gardein.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Oud-topmanagers McDonald's openen 250 restaurants met gezonde voedingDe komende vijf jaar moeten 250 restaurants openen waar gezonde menu’s op basis van de vleesvervanger de hoofdrol spelen. Lyfe is een afkorting van Love Your Food Everyday.

Elke geserveerde maaltijd in het restaurant blijft volgens de initiatiefnemers onder de 600 calorieën. Boter, transvetten, geraffineerde suiker en andere additieven worden er niet gebruikt. Op het menu staan ook vegetarische, veganistische en glutenvrije maaltijden.

Bij voorkeur worden lokaal geproduceerde ingrediënten gebruikt. De meeste prijzen zitten tussen de 3 en de 10 euro. Andere ketens die op de trend naar gezonde voeding surfen zijn Clover, Veggie Grill, Tender Greens en Native Foods Café.

[RetailDetail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
9 jaren geleden

Genetisch gemanipuleerde groenten en fruit dat is lekker en gezond en of is dit de oplossing voor de komende overschotten.

Engeltje
Engeltje
9 jaren geleden

Maar waarom nu weer in de magnetron verwarmen.

Barend of Frits
Barend of Frits
9 jaren geleden

Sorry mensen, ik heb eerst het filmpje gekeken en dit binnen 10 seconden afgezet. Mijn zin om nog verder te kijken of lezen is over. Is het toch interessant?

Jack
Jack
9 jaren geleden

Het feit dat die mensen bij McD gewerkt hebben zorgt dat ik nogal erg sceptisch ben. Ze maken reclame met beroemdheden. Het is dus gewoon een commerciële zaak. Bij commercie is geld de nr. 1 prioriteit. Ik kan mij niet voorstellen dat ze het niet om het geld doen. En daarvoor word gezond weer naar achter geschoven.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x