Buitenland

Beelden van mysterieus verkeersongeluk in China gaan viraal

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Noord-Chinese provincie Hebei is een vreemd verkeersongeluk vastgelegd op video. Op het moment dat een witte bestelauto afremt voor de verkeerslichten, begint het voertuig plotseling te zweven. Ook een paar andere voertuigen gaan opeens de lucht in.

Volgens het Chinese agentschap CCTV gaan de beelden van het ongeval in de stad Xingtai het hele land rond. De drie voertuigen gaan als bij toverkracht de lucht in. Het lijkt er in eerste instantie op alsof een mysterieuze kracht de oorzaak is van het ongeluk.

De echte oorzaak: een voorbijrijdende veegwagen heeft een stalen kabel meegenomen, die verstrikt raakt en door de kracht van de vrachtauto de voertuigen van de grond tilt. Hoe dan ook zien de beelden er spectaculair uit.

[VRT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dimmer
dimmer
6 jaren geleden

Het is duidelijk dat ze in China nog nooit van mijn beruchte scheten hebben gehoord 🙂

Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
6 jaren geleden

Hoewel ik ze op de video niet terug zie is het gedrag van de auto’s duidelijk veroorzaakt door het blijven hangen in kabels.
Ik heb dat eerder gezien.. dus ik houd het op stroom of staalkabels.. eventueel visueel weg gewerkt..

Loki
Loki
6 jaren geleden

Wie goed op let kan vanaf seconde 5 bij de brommer op het zebrapad links onder boven het stuur een individu uit het niets zien verschijnen. Misschien dat deze iets te maken heeft met het losraken van de kabel. Hij deinst ook amper terug van de opvliegende auto’s, of het meer wist.
Let ook op zijn loopbeweging als hij doorloopt op het zebrapad, het lijkt alsof het een extra gewricht heeft in zijn benen. Het is niet natuurlijk als mens en behoorlijk creepy.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Anti gravitatie?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x