Buitenland

Link tussen Trump en Russisch complot nog altijd niet bewezen. Kom op jongens, waar blijft dat bewijs nou?

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse advocaat en analist Jonathan Turley was onlangs te gast bij MSNBC om te praten over een tweet die president Trump had geplaatst over vermeende Russische inmenging.

Turley is erg sceptisch over de theorieën die momenteel circuleren over Russische beïnvloeding. Volgens hem is er geen bewijs voor.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

MSNBC-presentator Ari Melber zei gelijk dat hij het oneens was met Turley.

Complot

Trump-critici lijken maar wat graag te speculeren over zwak bewijs voor een crimineel complot, maar weigeren te erkennen dat er geen direct bewijs voor is, schrijft Turley voor de politieke website The Hill.

Na intensief onderzoek door een speciaal aanklager en meerdere commissies is er geen direct bewijs voor samenspanning met de Russen.

Na zo’n 100 aanklachten tegen 19 mensen en vijf schikkingen is er geen direct bewijs.

Na alle uitspraken van aanklager Robert Mueller over Russen die de verkiezingen zouden hebben beïnvloed en onjuiste uitspraken van voormalige medewerkers van Trump, is er geen direct bewijs.

Tegenovergestelde

Dat Mueller graag speculeert over samenspanning met de Russen, maar niet wil erkennen dat er een gebrek is aan overtuigend bewijs, is volgens Turley veelzeggend.

Het meeste ‘bewijs’ waar naar wordt verwezen heeft betrekking op ontmoetingen in een Britse kroeg en de Trump Tower.

Congresleden waaronder Adam Schiff hebben gezegd dat deze ontmoetingen bewijs zijn van een geheim Russisch complot.

Volgens Turley zijn ze juist bewijs van het tegenovergestelde, aangezien alle details over de bijeenkomsten openbaar waren.

Bijna blind

Maar Democraten als Schiff zeiden dat dit de smoking gun was, terwijl de bijeenkomst in de Trump Tower plaatsvond in juni 2016, toen het publiek al op de hoogte was van de verkiezingshack.

Je moet bijna blind zijn om niet te zien dat er een gebrek is aan direct bewijs van samenspanning en dat veel van de theorieën die in nieuwsprogramma’s worden besproken, ongeloofwaardig zijn, besluit Turley.

Foto: Farchering Wikimedia Commons

[The Hill]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Natuurlijk niet. Dat hele foponderzoek van Robert Mueller naar de zogenaamde collusie is op valse gronden geïnitieerd. Dat hele pipigate dossier dat door Christopher Steele (Britse spion en notaire Trumphater) is op leugens gebaseerd. De Democrats hebben een godsvermogen voor dat dossier betaald om Trump valselijk te lasteren. De zogeten FISA gate waarin pijnlijk duidelijk werd dat deze hele operatie door de – so called – liberals georchestreerd werd en waar ook Obama bij betrokken was.
.
Het echte schandaal is Uranium One (zie Wikileaks) waar Hillary en Bill 20 procent van de uraniumvoorraad van Amerika via schimmige operaties aan Rusland verkocht. Een beerput waarin vele miljoenen gemoeid waren. Een beerput die zijn weerga niet kent en natuurlijk de door en door corrupte Clinton Foundation moest volpompen met geld Uiteraard rapporteert de MSM hier net of amper over. Het is zelfs Robert Mueller (dirty cop) geweest die een uranium sample in Rusland heeft afgeleverd destijds. De laatste dertien ‘indictments’ van een niet noemenswaardige trolfabriek is de zoveelste stuiptrekking van Robert Mueller.

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Het zal ook niemand verbazen dat iedereen in Roberts Mueller ‘onderzoeksteam’ allemaal van de Democratic Party zijn.

rob
rob
6 jaren geleden

Voor complot theorieën zijn geen indirect bewijzen voor ze zijn afhankelijk van de tijd de plaats en een gesprek met en over hoe en wat, eigenlijk zijn het dan ideeën gewisseld in woorden op een moment die achteraf nooit meer te bewijzen zijn of is..het is een uitwisseling van een gesprek hoe men het beste een situatie kan aanpakken als zo,n gesprek plaats vind tussen twee mensen of meer, zijn op dat moment een mogelijke oplossing er voor tot dat ze op een later tijdstip er heel anders er komen uit te zien, dan volgt er vele speculatie erop en de chaos daardoor en daarop zijn de vele concepten die worden verspreid en er valt niets meer te achter halen dan alleen maar vermoedens en dan een chaotisch concept krijgen met gevolgen waarin het ongeloof plaats vind, eigenlijk probeert men op een manier een uitweg te vinden maar het graaft zich steeds verder dieper in het probleem van tijd plaats gesprek over hoe en wat.. het ondervind daardoor de tegenoverstelling van wat er gezegd gebeurt en gewisseld in woorden die nooit meer hetzelfde zijn als wanneer het er weer over word gesproken het zijn dan complot theorieën geworden en daardoor worden vele een slachtoffer ook door ..men probeert het zo goed of slecht een kant te zoeken van een deze twee tegenover gestelde richtingen maar het is al geschied wat erover blijft is de chaotische veronderstelling nooit meer precies te achter halen is het is een gevaarlijk spel die weleens tot een wereldramp kunnen leiden tussen groot machten, De mens heeft kennis en macht vergaart maar zo zal deze kennis weleens ook zijn ondergang kunnen zijn .. kennis gebaseerd op macht daarin zullen geen winnaars zijn alleen maar verliezers, woorden op macht gebaseerd ego,s zullen steeds meer ongeloof waardig worden en dat is maar goed ook dat er steeds meer en meer word gezien wat macht met de mens kan doen. het is zo nu dat er nu steeds meer word doorzien vooral de burger die steeds mondiger word en het niet meer pikt van mensen die een macht proberen te krijgen en te grijpen die in feite een Ziekte is ..Het is de ziekte van deze tijd ook in het verleden heerste deze zieken vorm al,in een elk zit deze macht al verborgen maar als men iets gaat worden denk je een wereld verbeteraar te worden met alle gevolgen van dien..Verbeteraars moeten het altijd hebben van macht om een heersende te worden ..afblijven niet doen zal ik zeggen ..want zo kom je in strijd met een kracht die ook verborgen zit in een ieder..men moet het niet benoemen zodra men het doet begint de chaosstrijd..

Henk
Henk
6 jaren geleden

HRC heeft zaken gedaan met Russen en Russische joden, Trump heeft zaken gedaan met Russische joden…

Russische joden zijn de maffia. Het is erg lastig voor de tegenstanders van Trump om hier een punt van te maken. Al was het maar omdat die joden niet graag in de schijnwerpers staan. Daarom betalen ze ook zo graag mee aan de campagnes van de toekomstige presidenten… zwijggeld.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x