Homepagina » Buitenland » Link tussen Trump en Russisch complot nog altijd niet bewezen. Kom op jongens, waar blijft dat bewijs nou?
Link tussen Trump en Russisch complot nog altijd niet bewezen. Kom op jongens, waar blijft dat bewijs nou?

Link tussen Trump en Russisch complot nog altijd niet bewezen. Kom op jongens, waar blijft dat bewijs nou?

De Amerikaanse advocaat en analist Jonathan Turley was onlangs te gast bij MSNBC om te praten over een tweet die president Trump had geplaatst over vermeende Russische inmenging.

Turley is erg sceptisch over de theorieën die momenteel circuleren over Russische beïnvloeding. Volgens hem is er geen bewijs voor.

MSNBC-presentator Ari Melber zei gelijk dat hij het oneens was met Turley.

Complot

Trump-critici lijken maar wat graag te speculeren over zwak bewijs voor een crimineel complot, maar weigeren te erkennen dat er geen direct bewijs voor is, schrijft Turley voor de politieke website The Hill.

Na intensief onderzoek door een speciaal aanklager en meerdere commissies is er geen direct bewijs voor samenspanning met de Russen.

Na zo’n 100 aanklachten tegen 19 mensen en vijf schikkingen is er geen direct bewijs.

Na alle uitspraken van aanklager Robert Mueller over Russen die de verkiezingen zouden hebben beïnvloed en onjuiste uitspraken van voormalige medewerkers van Trump, is er geen direct bewijs.

Tegenovergestelde

Dat Mueller graag speculeert over samenspanning met de Russen, maar niet wil erkennen dat er een gebrek is aan overtuigend bewijs, is volgens Turley veelzeggend.

Het meeste ‘bewijs’ waar naar wordt verwezen heeft betrekking op ontmoetingen in een Britse kroeg en de Trump Tower.

Congresleden waaronder Adam Schiff hebben gezegd dat deze ontmoetingen bewijs zijn van een geheim Russisch complot.

Volgens Turley zijn ze juist bewijs van het tegenovergestelde, aangezien alle details over de bijeenkomsten openbaar waren.

Bijna blind

Maar Democraten als Schiff zeiden dat dit de smoking gun was, terwijl de bijeenkomst in de Trump Tower plaatsvond in juni 2016, toen het publiek al op de hoogte was van de verkiezingshack.

Je moet bijna blind zijn om niet te zien dat er een gebrek is aan direct bewijs van samenspanning en dat veel van de theorieën die in nieuwsprogramma’s worden besproken, ongeloofwaardig zijn, besluit Turley.

Foto: Farchering Wikimedia Commons

[The Hill]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Nehemia schreef:

  Natuurlijk niet. Dat hele foponderzoek van Robert Mueller naar de zogenaamde collusie is op valse gronden geïnitieerd. Dat hele pipigate dossier dat door Christopher Steele (Britse spion en notaire Trumphater) is op leugens gebaseerd. De Democrats hebben een godsvermogen voor dat dossier betaald om Trump valselijk te lasteren. De zogeten FISA gate waarin pijnlijk duidelijk werd dat deze hele operatie door de – so called – liberals georchestreerd werd en waar ook Obama bij betrokken was.
  .
  Het echte schandaal is Uranium One (zie Wikileaks) waar Hillary en Bill 20 procent van de uraniumvoorraad van Amerika via schimmige operaties aan Rusland verkocht. Een beerput waarin vele miljoenen gemoeid waren. Een beerput die zijn weerga niet kent en natuurlijk de door en door corrupte Clinton Foundation moest volpompen met geld Uiteraard rapporteert de MSM hier net of amper over. Het is zelfs Robert Mueller (dirty cop) geweest die een uranium sample in Rusland heeft afgeleverd destijds. De laatste dertien ‘indictments’ van een niet noemenswaardige trolfabriek is de zoveelste stuiptrekking van Robert Mueller.

  14 likes
  • vladi schreef:

   als ik me niet vergis zit sharon dijksma ook vuistdiep in dit schandaal.

   fff

   11 likes
   • deze schreef:

    wie zou dat nu van haar denken hey… ?? het kleine mollige wattenstaafje ….
    is helemaal geprogrammeerd, zo als de velen daar op het pluche

    3 likes
    • vladi schreef:

     zoals u het schrijft lijkt het alsof het lieve schatje onschuldig is.

     deze kleine bergtrol van een heks zonder nek is zeer bewust van het kwaad waar zij bewust voor gekozen heeft,30 jaar de cel in met die sociopaat.

     fff

     4 likes
  • deze schreef:

   toppie gezegd Nehemia ! ( mooie naam )
   de kop van Heks hellerie is een en al uranium, staat helemaal op ploffen..
   kop van billie sigar staat op vertrek naar UR anus.. vies hoopje reptielen die aan elkaar kleffen en zien dat er steeds minder schoothondjes op hun schoot willen zitten willen
   p.s. lees ook eens het ” manhattan ” project, zeer boeiende zaken

   0 likes
 • Nehemia schreef:

  Het zal ook niemand verbazen dat iedereen in Roberts Mueller ‘onderzoeksteam’ allemaal van de Democratic Party zijn.

  9 likes
 • Henk schreef:

  HRC heeft zaken gedaan met Russen en Russische joden, Trump heeft zaken gedaan met Russische joden…

  Russische joden zijn de maffia. Het is erg lastig voor de tegenstanders van Trump om hier een punt van te maken. Al was het maar omdat die joden niet graag in de schijnwerpers staan. Daarom betalen ze ook zo graag mee aan de campagnes van de toekomstige presidenten… zwijggeld.

  4 likes
  • Freba schreef:

   Wie gaan erover HET Geld; DE Internationale Pers; DE Farmacie; DE Filmwereld; DE Muziekwereld: DE Wapenindustrie etc. etc.?
   Goed gezien waarde Lezers. Dus Henk; de Russische Joden zijn niet de boosdoeners; dat is toch echt de Amerikaanse afdeling. Verantwoordelijk voor financiering van bijna elke oorlog op de Wereld, incl WWI EN WWII. Lees Herzl/oprichter Zionisme en je weet genoeg. We hebben een Romeins Rijk; De Hunnen; De Grieken etc. etc. gehad. En niemand durft het te benoemen, maar het is toch echt het Joodse Rijk wat momenteel de Wereld regeert. Maar de Schlemiel uithangen ligt de Familie wel.

   1 likes
 • faya schreef:

  Vreemd dat hier alleen msm meningen te lezen zijn.
  Zouden ze de Amerikaanse alt. sites volgen, dan zouden ze weten dat de onderzoeken afgerond zijn en de arrestaties al in volle gang zijn.
  De aankondiging van Trump 21-12-17, in beslagname van al het geld en bezittingen van iedereen die in pedofilie, mensenhandel zit en aan corruptie doet, is zijn vruchten allang aan het afwerpen.
  Hoe komen ze op het kromme idee dat ze nog iets te zeggen hebben?
  Maar ze doen hier net alsof de cabal nog aan de winnende hand is, alsof ze hun psycho plannen nog door kunnen drukken….
  Leer ermee leven dat zij de verliezers zijn, ze hebben bovendien de energieen tegen, maar daar hebben ze al helemaal geen verstand van.
  Het is weer als vanouds kortzichtig, oppervlakkig, en met velen dus erg drammerig, voorgeprogrammeerde mensen die niet verder kunnen kijken.
  Maar daar gaan ze de gunstige situatie voor mensen die vooruit willen in de evolutie niet mee veranderen.

  3 likes
 • John schreef:

  Hoe het ook gaat en wat het ook lijkt, Trump is een marionette van dezelfde spelers..

  4 likes
 • rob schreef:

  Voor complot theorieën zijn geen indirect bewijzen voor ze zijn afhankelijk van de tijd de plaats en een gesprek met en over hoe en wat, eigenlijk zijn het dan ideeën gewisseld in woorden op een moment die achteraf nooit meer te bewijzen zijn of is..het is een uitwisseling van een gesprek hoe men het beste een situatie kan aanpakken als zo,n gesprek plaats vind tussen twee mensen of meer, zijn op dat moment een mogelijke oplossing er voor tot dat ze op een later tijdstip er heel anders er komen uit te zien, dan volgt er vele speculatie erop en de chaos daardoor en daarop zijn de vele concepten die worden verspreid en er valt niets meer te achter halen dan alleen maar vermoedens en dan een chaotisch concept krijgen met gevolgen waarin het ongeloof plaats vind, eigenlijk probeert men op een manier een uitweg te vinden maar het graaft zich steeds verder dieper in het probleem van tijd plaats gesprek over hoe en wat.. het ondervind daardoor de tegenoverstelling van wat er gezegd gebeurt en gewisseld in woorden die nooit meer hetzelfde zijn als wanneer het er weer over word gesproken het zijn dan complot theorieën geworden en daardoor worden vele een slachtoffer ook door ..men probeert het zo goed of slecht een kant te zoeken van een deze twee tegenover gestelde richtingen maar het is al geschied wat erover blijft is de chaotische veronderstelling nooit meer precies te achter halen is het is een gevaarlijk spel die weleens tot een wereldramp kunnen leiden tussen groot machten, De mens heeft kennis en macht vergaart maar zo zal deze kennis weleens ook zijn ondergang kunnen zijn .. kennis gebaseerd op macht daarin zullen geen winnaars zijn alleen maar verliezers, woorden op macht gebaseerd ego,s zullen steeds meer ongeloof waardig worden en dat is maar goed ook dat er steeds meer en meer word gezien wat macht met de mens kan doen. het is zo nu dat er nu steeds meer word doorzien vooral de burger die steeds mondiger word en het niet meer pikt van mensen die een macht proberen te krijgen en te grijpen die in feite een Ziekte is ..Het is de ziekte van deze tijd ook in het verleden heerste deze zieken vorm al,in een elk zit deze macht al verborgen maar als men iets gaat worden denk je een wereld verbeteraar te worden met alle gevolgen van dien..Verbeteraars moeten het altijd hebben van macht om een heersende te worden ..afblijven niet doen zal ik zeggen ..want zo kom je in strijd met een kracht die ook verborgen zit in een ieder..men moet het niet benoemen zodra men het doet begint de chaosstrijd..

  2 likes
 • eksegese schreef:

  En er komen nu nog veel meer schandalige leugens aan het oppervlak. Voor ons al lang gesneden koek maar voor onze reguliere media geen enkele aanleiding hier ook maar de geringste aandacht aan te schenken.

  https://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/ook-us-nu-assad-niet-schuldig-aan-gifgas/

  2 likes
 • Freba schreef:

  Alleen de naam Muller zegt mij al genoeg. Zullen we gewoon eens zeggen dat er een (onderlinge)strijd is tussen Joden uit Amerika en Rusland? Of blijven we daar maar omheen praten. Alleen DE “Pakken” in de wereld willen daar uiteraard niets van weten. Zo is de Deutsche Bank inmiddels bijna failliet, terwijl het 10 jaar geleden de machtigste bank was. Ook uw pensioenen worden door Juncker (heeft zijn drankleven lang gewerkt voor Rothschild c.s. evenals de gevierde Macron; de huilebalk die het met zijn lerares deed/doet ) afgeroomd. Met volledige medewerking van de walgelijke Pechtold en Rutte. Je ziet het pas als je ZE doorhebt. Niks geen complotten o.i.d. Heet al eeuwenlang Strategisch Management. Oorlogen en recessies worden voorbereid; komen niet uit de lucht vallen. Honderden miljoenen Afrikanen en Arabieren bevolken aan het eind van de eeuw Europa EN dat proces gaat gewoon door; tenzij wij met zijn alleen genocide gaan plegen op die bevolkingsgroepen, immers natuurlijk gezien blijven de Sterksten over. Leer ermee leven zakmarzegge.

  2 likes
 • dna schreef:

  Bi-Bi N. schijnt de link te zijn.

  0 likes
 • Bosdokter schreef:

  ONZIN!!!

  Zat bewijs! Wordt alleen weinig mee gedaan, aangezien dit niet even een kleine simpele zaak is.
  En er krachten bezig zijn om dit tegen te werken, zoals idiote websites die maar wat raak spuwen, FOX “News” die maar wat roept.
  Republikeinen die het allemaal niet uitmaakt, zolang ze maar aan de macht zijn, en aan het eind van de termijn met zakken vol belastingvoordeel/grootgronddiefstal/frackingrechten/etc hun bedrijven kunnen voortzetten.

  En dit is een zaak van mega-proporties, tegen de grote baas en consorten (vanuit FBI standpunt gezien).
  Het lijkt me dus niet dat ze elk stukje bewijs naar buiten brengen.

  En even realistisch: Trump is een dikke idioot, net als de rest van z’n familie.
  100% dat die zich heeft laten gebruiken door de Russen in welk stadium van z’n leven dan ook.

  Ik snap niet dat mensen zo erg pro-politici/diknekken zijn, dat ze vergeten dat die lui over onze ruggen zichzelf verrijken.

  “Nee, Trump gaat ervoor zorgen dat alles beter wordt voor mij…”
  “Trump gaat het moeras leegzuigen..”

  Bla bla, onzin…

  FOK PROPAGANDA!!!

  1 likes
 • faya schreef:

  Voor degene de het nog niets wisten, en degene die het wel gelezen hadden maar het weer vergeten zijn

  https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/

  0 likes
 • faya schreef:

  Vanavond de Oscar uitreiking te Hollywood.
  Dat moet toch aardig uitgedund zijn en of er van een feeststemming sprake is na de branden en mud slides is nog even afwachten.
  De beste dit de beste dat, de beste zus en de beste zo, je verzint het zelf niet, voorlopig was de beste muzikale act die van 2013 en ik ben benieuwd wie daar vanavond aan muzikale sjeu bij mag dragen.

  https://www.youtube.com/watch?v=hpQu98qN2qQ

  0 likes
 • Sebastiaan schreef:

  Het bewijs wordt pas vrijgegeven als hij zijn belastingaangifte vrijgeeft.
  Oh wacht, nee, als zijn geboortebewijs boven water komt.
  Oh wacht, als de muur is gebouwd.
  Oh wacht, als er geen moslims meer het land in komen
  Oh wacht, als hij de relatie met China in het voordeel van de Amerikanen heeft beslecht

  0 likes
 • marvin schreef:

  mijn ogen zijn het ….balletje/balletje regim wereldweidt zich verantwoordelijk verschuift als alles is net tegenovergesteld… valt dat niet op ijskouwe leideridealisme als lichaamstaal toch zeker van hun zaak waar dan ook..valuta is zielomkoperij arbeidt machvrij als conclussie 47sovjet op auswitch geweest /half auswitch bij gebouwt.

  is normaal schijnbaar..dodenkamp van de eeuw..verbouwen tentoonsteling…met arbeidtmachvrij.ambachtsbordje…als verwijs/groot probleem toen.vanwege helft bij zetten als tentoonstelling openen.als.werkkamp verwelkomen/drempel verwijdert van oven etc…wat een onzin deze wereldregime sadisten..deutsche bank ging te goed die tijd..was niet de bedoeling zon vrije ontwikkelingsland

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump noemt explosie Beiroet ‘een vreselijke aanval – een soort bom’

  Hoewel er nog niet veel bekend is ...

  burgerjournalist

  Burgerjournalist filmt lachende verpleegsters: ‘Dit ziekenhuis is leeg’

  Het coronavirus heeft zich over de hele ...

  >