Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates waarschuwt: Eerste coronavaccin ‘zal niet ideaal zijn’
bill gates
Foto: Casa Rosada (Argentina Presidency of the Nation) CC BY 2.5 AR

Bill Gates waarschuwt: Eerste coronavaccin ‘zal niet ideaal zijn’

We zijn pas beschermd tegen het coronavirus als er een vaccin is, twitterde minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid donderdag. Miljardair Bill Gates tempert de verwachtingen. Zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, heeft meer dan 350 miljoen dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van coronavaccins die worden geproduceerd door onder meer Novavax, AstraZeneca (‘ons vaccin’) en Johnson & Johnson.

We horen steeds dat we eind dit jaar een werkend vaccin hebben, maar de miljardair waarschuwt nu dat het mogelijk niet krachtig genoeg zal zijn om alle problemen in één keer op te lossen. “Het vaccin zal niet ideaal zijn. Het is mogelijk snel uitgewerkt en zal voornamelijk als noodoplossing worden gebruikt in rijke landen,” zei hij in een nieuw interview met Bloomberg.

Ergens volgend jaar

De Verenigde Staten en verschillende Europese landen hebben al deals gesloten met vaccinontwikkelaars voor honderden miljoenen vaccins, terwijl nog niet is bewezen dat ze veilig en effectief zijn.

Gates zei verder: “Iedere keer als ik bel met farmabazen en nationale leiders, benadruk ik dat iedereen beschermd moet worden.” Belt Gates ook met Rutte om de aanpak te coördineren? Of misschien om instructies te geven? Kan Rutte daar iets over zeggen?

De miljardair verwacht dat ergens volgend jaar pas een effectief vaccin beschikbaar zal zijn voor rijke landen. We moeten dus nog een jaartje extra geduld hebben?

[Observer]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • GEEN Schaap schreef:

  Een gezond immuunsysteem ruimt dat simpele virusje zo op.
  Geen vaccin voor mij.
  Velen die de griepprik kregen, werden ziek.

  0 likes
  • linda bakker schreef:

   Dat komt omdat er nooit geen effectief vaccin ontwikkelt kan worden gezien elk virus op de wereld constant muteert, het is dus altijd achter de feiten aan hollen. Gates dikt zichzelf in, omdat hij dat donders goed weet en ook dat de in grote haast ontwikkelde vaccins wel eens een tegenovergesteld effect kunnen hebben, en vele mensen komen te overlijden. Vooral omdat de RIVM adviseert de Influenza griep prik te combineren met het Covid vaccin, een gevaarlijk experiment. Wij zijn “verplichte” proefkonijnen geworden, geheel tegen de grondwet in waarin staat dat het proefpersoon eerst schriftelijk toestemming moet geven. Vandaar dat de Corona wet er zo spoedig mogelijk doorheen gejast moet worden. Om de hoge heren en dames te vrijwaren van eventuele schadeclaims en vervolging.

   0 likes
 • PieterP schreef:

  Deze draai hoort bij ‘veel beloven en dan indekken’ (strategie).

  0 likes
 • William schreef:

  Hoe kan je nou zeggen dat er een vaccin komt voor een muterend virus als ze al tientallenjaren (gokken) met een griepprik, die in vele gevallen nog voor geen 10% werkt. Onmogelijk dus. Al tientallen jaren is men bezig een vaccin tegen AIDS te ontwikkelen. En nu komt meneer Gates met zijn toverstaf met een vaccin tegen Corona? Het virus is nog niet eens geisoleerd, daarom is de PCR test ook onbetrouwbaar en niet geschikt.. wat een farce en verspilling van miljarden euro s.. die allemaal naar de zakkenvuller Gates gaan.. wordt wakker mensen…

  0 likes
 • Philip schreef:

  Voor de rijke landen, ondertussen zijn alle landen eigenlijk failliet, dus welke landen zijn dan nog rijk??

  België heeft een schulden put van meer dan 40 miljard Euro.
  Amerika heeft een schulden put van meer dan 2 triljard.
  Nederland had in het begin van het jaar nog een overschot van 16 miljard Euro, ik neem aan dat het ondertussen ook een schuld is geworden.

  Heel de economie is kapot gemaakt, hele gezinnen en vriendschappen zijn kapot gemaakt door die draconische maatregelen.
  Een hele generatie schoolgaande kinderen is kapot gemaakt, ze hebben een achterstand dat niet meer kan goed komen.

  Waar zijn die idioten mee bezig!!

  Alles heeft te maken met een new world order, 1 wereld regering.
  Dat alles is al een paar honderd jaar geleden gepland door ondertussen wel al een paar bekende families.
  Alle oorlogen zijn daar ook een voorbeeld van, alle zgn epidemieën zijn daar ook een voorbeeld van.
  Het is een draaiboek dat word afgespeeld, wie dat nu nog niet door heeft, is niet dom maar oerdom en blind voor de realiteit.

  Problem, reaction, solution.

  0 likes
  • Teun schreef:

   We gaan t.z.t. over op kunstmatige intelligentie = robotisering (ook personen), digitalisering en globalisering. Af en toe zie je berichten daarover verschijnen in de media zoals vandaag.

   0 likes
  • Rob schreef:

   Met de rijke landen wordt volgens mij gewoon bedoeld dat het om de landen gaat waar het blanke ras woont. De Cabal ziet het blanke ras als hun vijand. Volgens sommigen is het blanke ras in het algemeen het ras dat het beste zelf kan nadenken en handelen als het om zelfstandigheid gaat. Dat is een doorn in het oog van de Cabal want die willen geen zelfstandige mensen, die willen slaven die ze kunnen controleren. Dat het eerste vaccin dan niet krachtig genoeg zal zijn moet dan ook in die zin gelezen worden, niet in de zin van het virus. Dan kan het ook zijn dat hij domweg zegt dat één vaccinatie niet genoeg is om het blanke ras uit te roeien. Want wij zijn hun probleem en als het eerste vaccin niet krachtig genoeg is betekent dus al zeker dat we meer dan één vaccinatie aan kunnen zien komen. En in de zin van de agenda zullen er later nog veel meer vaccinaties achteraan komen. Waarom zouden ze een vaccinatie voor slechts één of twee vaccinaties ontwikkelen. Er zal dan ook elke keer weer een nieuwe nep golf van corona gelogen worden zodat je vaccinatie na vaccinatie moet ondergaan om toegang te krijgen tot belangrijke zaken. DAAR is het vaccinatie paspoort voor bedoeld: om te controleren of je wel braaf iedere vaccinatie neemt. En dan beginnen ze dus met de ‘rijke’ blanke landen want die zijn hun grootste probleem.

   0 likes
   • exegese schreef:

    Precies @Rob, en dan kunnen ze ook op hun gemak gaan bepalen op welk moment ze precies de nano-chips toe gaan voegen om ongemerkt zoveel mogelijk mensen te bereiken. Ook mogelijke onderzoeken die de aanwezigheid van een dergelijke chip zouden aan kunnen tonen, kan gepland worden op voor hen ongevaarlijke momenten. Als dat daarna ontkracht is zullen ze met de nieuwe vaccinatierondes ongenadig hard toeslaan met hun chips. Uiteindelijk is dat het doel van de hele operatie. Toegang tot de mens met nano-chip in combinatie met 5G. Daarmee is nagenoeg de hele mensheid volledig onder controle te krijgen.

    0 likes
   • Ish schreef:

    Gevalletje white supremacy hier. ‘Blanke’ rijke landen bestaan ten eerste niet. Dat is het geld dat de Cabal kunstmatig in leven houdt door dit bij te drukken via de ECB. Afrika is het rijkste continent en wie zijn die sommige die denken dat Europeanen de slimste mensen zijn? Nazi’s en consorten zeker. Wat de roze etnische groep betreft kun je wel stellen dat waar ter wereld ze een poot hebben gezet dood en verderf volgde. Daarnaast hadden Azië en Afrika al moderne beschavingen terwijl de meeste Europeanen toen nog in hutjes woonde. Zover je theorie over het beter kunnen nadenken. Alles hebben Europeanen geïmporteerd. Wiskunde, drukkunst, om maar een paar voorbeelden te noemen. Het meest verfijnde wat ze hebben gebouwd uit hunzelf is Stone Henge en sorry maar daar is niks interessants aan. Het is geen piramide, geen chinese muur en geen Machu Pichu. Stap maar van je roze wolk af gast. Zo belangrijk zijn jullie niet. Deze wereld hebben jullie nog niks gebracht, behalve de dood en uitroeiing van volkeren en dieren.

    0 likes
   • Cees schreef:

    Rob, de cabal is vijand van het blanke rad maar de meeste leden zijn toch zelf blank? Bill Gates bijvoorbeeld.

    0 likes
 • Arie schreef:

  En dat terwijl Rusland al lang al een veilig, uitgebreid uitgetest en goed werkend vaccin heeft. Rusland heeft inmiddels contracten afgesloten met een aantal landen waaronder Brazilië voor locale productie van het vaccin in deze landen zelf. Maar de Europese landen hebben gezamenlijk geweigerd om zaken te doen met Rusland voor aankoop van het Russische vaccin. Persoonlijk vertrouw ik een in Rusland onder leiding van Poetin ontwikkeld vaccin veel meer dan een onder leiding van Bill Gates ontwikkeld vaccin.

  0 likes
 • De Wilde Luizen schreef:

  Wanneer Trump de demonstratie op 1 augustus in Berlijn gezien heeft en daar hoogst persoonlijk op een positieve manier op gereageerd heeft volgens Markus Haintz in een zoommeeting, dan heeft Bil (Mengele) Gates deze Berlijnse demo natuurlijk ook gezien of ingefluisterd gekregen. Je mag echt wel aanemen dat hij wel de juiste informatie over het aantal demonstranten in Berlijn van de Mainstream media te horen heeft gekregen als groot aandeelhouder via allerlij frontorganisaties in tegen stelling tot het dom gehouden volk.

  Ook hij merkt dat er over de hele wereld hevige weerstand is tegen zijn miljadairs Big Farma dictatuur en zeker in Bil Mengele’s experimenten laboratorium op mensen in het continent afrika en in het land India.

  Ver van de media en in zeer afgelegen arme gemeenschappen worden er proeven op te goed van vertrouwen zijnde en niet eerlijk voorgelichte super arme mensen uitgevoerd als of ze laboratorium ratjes zijn.
  https://indignatie.nl/2020/04/22/robert-kennedy-jr-brandt-bill-gates-en-zijn-stichting-tot-de-grond-toe-af/
  Voorbeelden daarvan zijn er in grote getalen op de site van Robert F Kennedy te zien.
  https://childrenshealthdefense.org/

  Dus als het te heet onder zijn voeten wordt stelt hij zijn strategie even bij. Of denkt dat hij dat kan doen.

  Persoonlijk denk ik dat de geest uit de fles is en beginnen er overal barstjes in deze wereldwijde zwendel te ontstaan.

  Het gesprek tussen Flavio Pasquino en Biochemicus Mario Ortiz bij Cafe Weltschmertz die in 3 dagen al 180.000 keer bekeken is liegt er dan ook niet om.
  https://www.youtube.com/watch?v=ktFDN5cBFgw&t=26s

  Dus mijn advies aan Gates is. Stop met deze ziekmakende miljadairs hobby. Er zullen nu al heel veel onderzoeken naar jou gestart worden.

  0 likes
 • Johan van de Sande schreef:

  stel eens voor dat ze een paar jaar geleden een test hebben gedaan op het lab hoe deze variant zich gedraagt. Dan kun je al snel van tevoren weten welke gedragingen er komen en gaan. En maar lachen als het woord pandemie verschijnt. Hoogstwaarschijnlijk heeft deze man een obsessie en omdat het niet lukte met zijn intelligente software om deze te bestrijden is zijn obsessie verder uitgebreid naar mensen.

  0 likes
 • blackpeat schreef:

  “De miljardair verwacht dat ergens volgend jaar pas een effectief vaccin beschikbaar zal zijn voor rijke landen.”

  Daarmee bekent hij dus dat de covid19 plandemie, net als iedere andere oorlog uiteindelijk over geld gaat. Even los van het feit dat covid19 , als het al echt bestaat, niet meer is dan een griepje, waar normale redelijk gezonde mensen gewoon na een weekje uitzieken weer opgeknapt van zijn. De “filantroop” die zich zo “belangeloos” inzet voor de gezondheid van de armen op deze aardkloot, zegt hier gewoon dat die armen dan maar moeten creperen, omdat er aan hun landen niet genoeg te verdienen valt?

  0 likes
 • Harry schreef:

  Wat je nu ziet is dat mensen met een snotneus positief reageren op de pcr test, wat niet betekent dat iemand besmet is zoals de media liegt maar dat je MOGELIJK covid19 hebt doorgemaakt. Van tientallen patiënten die positief waren bleek dat het snotteren kwam door Rhino virus die nu actief is, bleek uit RIVM onderzoek . Als straks het griepseizoen begint zullen de criminelen van de msm hetzelde doen. Mensen die griep hebben, maar een positieve uitslag zullen door de media gebruikt worden voor propaganda. Nu de burger minder rechten gaat krijgen zal de media als een pittbull zich vastbijten om dit te laten voortbestaan, ze gaan niet meer loslaten. Het zijn de grootste vijanden van de vrijheid.

  0 likes
  • John Doe schreef:

   Inderdaad Harry, ik zie overal de stickertjes nog op de grond bij winkelscentra, super markten. Niet zo vreemd – dit alles voor fase 2 *pandemie* die ongetwijfeld (oktober, November) gepland staat.
   Dan beginnen de c0r0na leugens weer, deze luciferiaanse satanische schoften zullen niet ophouden tot ze hun NWO regime (ongekozen miljardairs) hebben.
   En hun verplichte *vaccinatie* zullen door drammen.
   Al maak ik me om het laatste niet druk, want nee = NEE.

   0 likes
   • Aramata schreef:

    Naar aanleiding van een rechtszaak heb ik een studie gemaakt van welke stoffen er in vaccinaties zitten en wat net zo belangrijk is wat voor onheil ze in het lichaam aanrichten.
    Hieronder het resultaat.

    Hieronder betreft informatie over de vaccins die mijn zoon zou krijgen in geval van een ‘inhaalschema’ bij het RVP.

    De uitwerking in het lichaam van de verschillende lichaamsvreemde stoffen heb ik via andere medisch wetenschappelijke kanalen moeten uitzoeken want die geeft de RIVM natuurlijk niet.

    Wanneer deze merendeel giftige stoffen niet oraal maar rechtstreeks in het bloed geïnjecteerd worden is het ons door God gegeven perfect immuunsysteem onmachtig in te grijpen. Sterker nog het wordt door vele van onderstaande stoffen onderdrukt of vernietigd. Hierdoor kunnen deze stoffen en verontreinigingen onbeperkt diep in de weefsels en organen van onze gevaccineerde kinderen doordringen, en daar ongestoord op de korte en/of lange termijn allerlei schade aanrichten.

    Ook is het goed om te beseffen dat de genetische informatie die met een vaccin in het lichaam van een kind wordt gespoten, het genoom van het kind voor altijd verandert, want de informatie is vermengd met dierlijke en/of menselijke genetische informatie vanuit de desbetreffende gebruikte cultuurbodems.

    Is deze informatie bekend bij ouders die hun kind laten injecteren? Nee, want de officiële informatie die ze bij de vaccinatie krijgen, is zeer eenzijdig. Vermoedelijk denkt de arts hier ook nooit over na. Je zou haast denken dat artsen voor elk gespoten vaccin een commissie opstrijken. In Groot-Brittannië gebeurt dat wel.

    Omdat we willen dat onze kinderen gezond zijn en blijven, laten we hen vol spuiten met de verwekkers van ziekten die we juist niet willen dat ze krijgen. Hoe logisch is dat? En nog veel belangrijker: hoe veilig is dat?
    (tekst uit bijsluiter Meningokokken (voor professionals)); 4.4. Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik Adequate medische behandeling en voorzorgen moeten onmiddellijk beschikbaar zijn als zich een zeldzame anafylactische reactie voordoet. Daarom moet de persoon onder supervisie blijven gedurende een voldoende lange periode na inenting. Zo veilig zijn die vaccines!

    Is vaccinatie niet ‘de regie van de angst’? Waarom worden we in de media aan de lopende band bang gemaakt voor SARS, vogelgriep, Mexicaanse griep, bof, mazelen en kinkhoest? Deze laatste zijn normale kinderziekten die de meeste ouderen onder ons als kind allemaal gewoon hebben gehad en het immuunsysteem zijn werk heeft mogen doen.

    Waarom vertellen de betrokken instanties nooit spontaan aan ouders dat vaccins naast de bedoelde ziekteverwekker(s) ook vol zitten met onbekende besmettingen, vreemd DNA en RNA, giftige metalen en andere gevaarlijke stoffen? En waarom krijgen ouders niet tegelijk met een oproep de productinformatie aangeboden zodat ze een werkelijk afgewogen beslissing kunnen nemen?

    Vaccinatie beschadigt de essentiële vertrouwensband tussen moeder en kind. “Mijn moeder beschermt mij niet.” En zo besluiten kinderen onderbewust dat ze hun moeder nooit meer kunnen vertrouwen. Naast lichamelijke schade, betekent vaccinatie daarom ook een emotioneel, psychisch en sociaal trauma.

    Veelbetekenend is de studie van het Robert Koch Instituut onder 18.000 kinderen blijkt dat ongevaccineerde kinderen het meest gezond zijn!

    Children’s Health Defense is opgericht door Robert F. Kennedy, Jr.
    We leven in een wereld waar met steun van farma, door de overheid goedgekeurde, medische mandaten in de vorm van aansprakelijkheidsvrije vaccins met bekende ernstige potentiële schadelijke effecten die herhaaldelijk in steeds grotere aantallen (70 doses van 16 vaccins tot de leeftijd van 18 jaar) gedwongen worden toegediend aan onze meest kwetsbare en stemloze populaties. De rampzalige uitkomsten hiervan zijn levenslange iatrogene (door de medische wereld veroorzaakte) ziektes, die kunstmatig worden opgewekt bij kinderen en jongeren. De belangrijkste vaccin-producerende bedrijven, die al onze kindervaccins maken, vermelden de ziekten die nu in epidemische aantallen bij onze kinderen worden waargenomen in hun eigen bijsluiters als mogelijke bijwerkingen!
    De vraag is: “Hoe kun je van deze vaccins ooit gezondheid verwachten?” Gelukkig betwijfelen steeds meer ouders of deze ingrijpende medische gewoonte het leven van hun kinderen inderdaad verbetert. Ik ben er na al mijn onderzoek en kennis zeker van dat er geen sprake is van verbetering maar vernietiging van leven.
    In het bijzonder van mijn zoon wiens lever en nieren toch al reeds een knauw hebben gekregen door zijn aangedane nikkelvergiftiging door een beugel kan vaccinatie fataal zijn.

    Vaccins; DKTP (solo), DKTP-(Hib), DKTP-(Hib)-Hep.B, BMR, MenACWY, HPV

    NamenVaccins; Infanrix-IPV, Pediacel, Infanrix hexa, Hiberix, Engerix B junior,
    MMR-vaxpro, NeisVac C, Priorix, Cervarix, Cardasil

    Stammen en Difterietoxoïde
    ingrediënten; Tetanustoxoïde
    Bordetella pertussis
    Poliovirus
    Acellulaire kinkhoest
    Haemophilus influenzae
    Haemophilus type b
    Hepatitis-B
    Mazelenvirus
    Bofvirus
    Rubellavirus
    Neisseria-meningitidispolysacharide
    Humaan papillomavirus

    Type cellen Vero-cellen (apenniercellen) Bevat SV40 een kankerverwekkend virus,
    cultuurbodem; (worden nu gebruikt in griepvaccins)
    Kippenembryo’s Slechts een zeer klein deel van de mogelijk honderden
    besmettingen zijn geïdentificeerd…
    WI-38 en MRC-5 (cellen van geaborteerde babies) In het lichaam van
    gevaccineerden creëren deze cellen auto-immuunreacties.
    Tetanustoxoïde hierdoor keren de toxoïden in het lichaam weer tot hun
    giftige aanvangsvorm terug. Kan ook diabetes veroorzaken.
    Aluminiumhydroxide
    Gistcellen Om het delen van het virus te bevorderen.
    Aluminiumfosfaat
    Insectencellen Om het delen van het virus te bevorderen
    Gistcellen

    Metalen; aluminiumhydroxide
    aluminiumfosfaat
    thimerosal (kwikverbinding) veroorzaakt kanker, genetische mutaties,
    geboorteafwijkingen immuunverstoringen en schade aan voortplanting.
    Verlaagt het IQ in kinderen. Klachten aan het centraalzenuwstelsel, soms zo ernstig, dat
    deze kunnen leiden tot langdurige bewusteloosheid, coma en dood.

    Stoffen in lactose veroorzaakt koemelk allergie
    vaccins; magnesiumchloride (E511)
    natriumdiwaterstoffosfaat (E339i)
    neomycine/neomycinesulfaat is neurotoxisch en beschadigt de nieren.
    polymixine B sulfaat
    polysorbaat 8o (E433) Kan het immuunsysteem onderdrukken, rode
    bloedcellen afbreken virale of bacteriële infecties promoten en
    onmiddellijk hartfunctie wijzigen. Heeft vruchtbaarheid verwoestende
    eigenschappen. Kan dodelijk zijn. Teveel om op te noemen!
    streptomycine
    tetanustoxoïde
    thiocyanaat zit in tabaksrook
    fenolrood (pH indicator)
    gelatine uit slachtafval o.a.varkens, kan verlies van gevoel in nek, rug
    en armen opleveren alsmede cardiovasculaire- en asmatische problemen
    oproepen.
    mannitol (E421) kan uitdroging, nierstenen, misselijkheid, duizeligheid
    en flauwvallen veroorzaken
    MSG, Ve-tsin, (E621) Levensgevaarlijke excito-toxische stof. Kan de
    neutronen in de hersenen vernietigen (gedragstoornissen) en Obesitas.
    natriumbicarbonaat (E500ii)
    natriumfosfaat
    polyribosylribitolfosfaat (PRP)
    sorbitol bij‘stapeling’ontstaat renipathie, hartziekten en neuropathie.
    sucrose (E444)
    zoutzuur (E507)
    aluminiumhydroxide is een neurotoxine dat motorneutronen in de
    hersenen doet afsterven en geeft problemen met gedrag en geheugen.
    AS04, aluminiumzout+monofosforyllipide werking hiervan is geheim!

    Aanwezig maar pus uit zweren van zieke dieren
    niet vermeld in feces (poep)
    product info; paardenserum veroorzaakt autoimmuunreacties, valt eigen cellen en
    weefsels aan.
    urine
    kalfsserum veroorzaakt autoimmuunreacties, valt eigen cellen en
    weefsels aan.
    gemalen kankercellen
    retrovirus SV-40 (poliovaccins)
    mycoplasma
    bacteriën, dierlijke virussen en dierlijk DNA/RNA uit weefselculturen

    Hulpstoffen; natriumchloride
    glutaraldehyde giftige stof, chemisch conserveermiddel. Giftig voor
    voortplanting, ademhalingsorganen en huid.
    formaldehyde (E240) Hoogst giftig, bewezen kankerverwekkend, bind
    eiwitten aan het DNA in een onomkeerbaar proces.
    2-fenoxyethanol is antivries! Schakelt de primaire respons van het
    immuunsysteem uit, geeft nierschade, centraalzenuwstelsel schade,
    visuele stoornissen, neurotoxiciteit, is giftig voor alle cellen, kan
    autisme veroorzaken en kan dood tot gevolg hebben.

    polysorbaat 80 beschadigt de cel en laat deze barsten en laat zo andere
    gifstoffen en farmacijnen de bloed-hersenbarrière kunnen passeren.
    bovine serumalbumine
    neomycine
    polymixine B sulfaat polypeptide (antibioticum )
    streptomycine allergische reacties zoals uitslag, netelroos,
    ademhalingmoeilijkheden, duizeligheid.

    octaanzuur
    aminozuren
    natriumdiwaterstoffosfaatdihydraat
    3-deacylated monofosforyllipide A
    aluminiumhydroxide
    insectencellen en virale eiwitten
    aluminiumhydroxyfosfaat-sulfaat adjuvans
    L-histdine
    natriumboraat

    Volgens het RVIM zijn de effecten van veel van deze stoffen niet bij de mens onderzocht!!! Zoiets heet Proefkonijnen.

    0 likes
 • Dani schreef:

  Als deze criminele figuren nou zo content met het vaccin zijn, moeten me maar voorstellen om het eerst op onze prominenten te testen.
  M.Rutte en Liego de Jonge b.v. en niet te vergeten onze Windows specialist, correctie, virus specialist *kuch*
  Onder supervisie natuurlijk van een paar patriotten.

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Bill Gates kan het weten.
  Hij heeft medicijnen gestudeerd, en is afgestuurd als arts …….
  Of toch niet?
  Volgens mij gaat deze man ver buiten zijn boekje.
  Natuurlijk mag hij een opvatting hebben.
  Zolang hij de betrekkelijkheid van zijn eigen opvattingen maar blijft respecteren.
  Daar mankeert het aan.
  Bovendien is er vrijwel niemand met gezag die hem daarop aanspreekt.
  De toekomst zal het leren.
  In de VS zal wel een onderzoek gestart worden naar hem.
  https://breakingwide.com/wh-petition-to-investigate-bill-gates-foundation-crimes-humanity-and-medical-malpractice-surpass-signatures/

  0 likes
 • jenne schreef:

  Het Russische vaccin werkt naar behoren, waarom dan die troep van Bill Gates en consorten nog in overweging nemen, het gaat toch op de eerste plaats om onze gezondheid, of toch niet misschien !

  0 likes
 • het leugentijdperk schreef:

  Dit is een stille wereldoorlog en de benodigde wapens waarmee men voor de Nieuwe Wereld Orde overbodige mensen gaat opruimen is het gifvaccin. De spuit is het wapen, A WEAPON OF MASS DESTRUCTION.

  Werkt het gifwapen niet in één keer, dan zal met volgende gifwapens een ‘nekschot’ worden gegeven.

  Veel zoete, lieve en dromende burgers hebben nog steeds niet door dat de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn en de autoriteiten, de gehele politiek incl. oppositie en overheid worden aangestuurd door de levensgevaarlijke en machtige zionistische cabal.

  De cabal gaat de wereldbevolking reduceren met een gifwapen, met ouderen, zwakkeren, zieken, dwarsliggers enz. bovenaan in de dodenlijst. En anders moorden ze de mensheid wel uit door het veroorzaken van voedseltekorten (oorlog tegen boeren) of een volgende kunstmatig veroorzaakte financiële crisis, de moeder van alle crisissen.

  De mensheid, de slaven, slapen en dromen en lopen met open ogen en armen in de finale ‘nekschot’ van de satanisten.

  Genocide cabal soldaten (ook die uit het verleden) zoals Hugo de Jonge, Mark Rutte, Fred Grapperhaus, Kajsa Ollongren (halfzus Beatrix?), Rob Jetten en alle andere verziekte politieke ratten zijn degene die ons naar het graf zullen leiden.

  Madonna, één van de vele Babylonische hoeren die haar ziel heeft verkocht aan satan, zong erover in het zionistische land Israël.

  …..”Not everyone is coming to the future
  Not everyone is learning from the past
  Not everyone can come into the future
  Not everyone that’s here is gonna last, gonna last”….

  Lijkt mij een heel duidelijke boodschap.

  Vergeet niet, de cabal is in een strijd verwikkeld met hogere machten en volgen HUN ziekelijke agenda/satanische bijbel. Echter, wie zijn ziel wil redden dient wakker te worden en te kiezen voor eeuwige vrede en vrijheid en niet voor 15 minutes of fame, op deze Babylonische planeet.

  Red uw ziel, ook al gelooft u niet in uw eigen ziel en liefde, en red daarmee ook die van uw kinderen, familie en geliefden!!

  0 likes
 • Arwijn schreef:

  Gebruik em zelf Bill Gates! Op camera! Als hij het de eerste 10 minuten overleeft zien we wel weer verder.

  0 likes
 • koddebeier schreef:

  Die boef dekt zich alvast in voor de vele vaccin doden die gaan vallen door zijn rotzooi !!

  0 likes
  • salvar schreef:

   alle zenders sowieso van npo mijden als de pest.
   alle kranten mijden als de pest.
   alle smartphone,s mijden als de pest.
   war zal er gebeuren als ze merken dat ze de burger niet meer kunnen bereiken.
   als ze ons dan iets duidelijk willen maken dan , sorry heb ik niet mee gekregen , weet van niets en komt van nergens.
   gelukkig is het waarschijnlijk voor mij gemakkelijker ik heb nog nooit een mobiel gehad en mis hem dus niet.
   neem eventueel een huistelefoon en bekabelen natuurlijk.
   als de regering merkt dat ze ons niet meer kunnen bereiken zitten ze met de mond vol tanden , die ik er graag uit zal slaan natuurlijk.

   0 likes
 • Tony schreef:

  Mogelijkheid 1: wanneer het niet mogelijk is om met het vaccin alle problemen in 1 keer op te lossen, dan betekent dit feitelijk dat het gif dat wordt ingespoten nog niet de (dodelijke) werking heeft die Bill er van verwacht.

  Mogelijkheid 2: wanneer het vergif snel uitgewerkt is, betekent dat dus een vlugge dood voor de persoon die is ingespoten.

  Met zijn bewering: het vaccin zal niet ideaal zijn, bedoelt hij eigenlijk dat de mensen een langzame en pijnlijke dood zullen sterven.

  Zijn plan is ook duidelijk, eerst de mensen in de rijke landen vergiftigen, want daar valt het meeste geld te verdienen. Mensen daar hebben het geld om zich meerdere inentingen te kunnen veroorloven. Dus meer geld voor de farmaceutische industrie.

  Wanneer Bill zegt dat iedereen beschermt moet worden, bedoelt hij feitelijk dat iedereen op de wereld een spuitje van Bill zal en moet krijgen. Dat geeft zijn bedoelingen wel heel duidelijk aan. Mannen en vrouwen onvruchtbaar maken en het liefst meteen zo ziek maken dat het geen pretje meer is om te leven, of nog erger: doodspuiten.

  0 likes
  • het leugentijdperk schreef:

   @Tony

   Helemaal juist en is precies de gedachte of de wens van de psychopatische cabal.

   In ieder geval ben jij helemaal wakker en hopelijk volgt de rest!

   0 likes
 • a schreef:

  Dan moet hij een flinke jongen zijn en zijn bovenarm als eerste aanbieden?

  0 likes
 • John Doe schreef:

  1/ Wat Bill Gates zegt is niet belangerijk, het is een genocidale psychopatische schoft.
  Hij is geen dokter en ook geen viroloog, en is niet gekozen om voor ons te beslissen.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZQcvuftqXFY

  2/ Een vaccin is geen vaccin (= geen medicijn + nooit bewezen dat het effectief immuniceert) – covid19 bestaat niet (ook nooit geisoleerd en bewijs van bestaan geleverd) en deze fraudeurs die hier aan meewerken wereldwijd (ministers, deskundigen, media, World Economic Forum – UN agenda ID 2020-2030) weten dit.

  https://home.solari.com/deep-state-tactics-101-the-covid-injection-fraud-its-not-a-vaccine/

  3/ Nee = NEE – Mensen zijn en worden ziek door o.a – vaccins.

  https://thetruthaboutcancer.com/bill-gates-eugenicist-philanthropist/

  0 likes
 • Nol schreef:

  Hoog tijd dat Bill Gates wordt opgepakt en in het gevang wordt gezet.

  0 likes
 • henk schreef:

  niemand hoor je over een gezonde leefwijze , voldoende vitamime’s en zink voor een sterk immunsijsteem ! al die corrupte leiders staan al te kwijlen bij hun te verwachtten vaccin provisie wat middels staatsgeheim is weggemoffeld

  0 likes
 • Jade schreef:

  Je zou massamoordenaars in spe ook
  gewoon kunnen oppakken en berechten.
  Er is vast wel een Amerikaanse staat te vinden
  die korte metten maakt met meneer Gates.

  0 likes
 • Stay Positive schreef:

  Hoop dat zijn hart ‘t begeeft in die tijd.

  0 likes
 • […] pas veilig zijn voor het coronavirus wanneer er een vaccin is’. Hij zei er niet bij dat zelfs Bill Gates heeft aangegeven dat het eerste coronavaccin waarschijnlijk niet erg effectief zal […]

 • […] pas veilig zijn voor het coronavirus wanneer er een vaccin is’. Hij zei er niet bij dat zelfs Bill Gates heeft aangegeven dat het eerste coronavaccin waarschijnlijk niet erg effectief zal […]

 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >