Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates waarschuwt: Eerste coronavaccin ‘zal niet ideaal zijn’
bill gates
Foto: Casa Rosada (Argentina Presidency of the Nation) CC BY 2.5 AR

Bill Gates waarschuwt: Eerste coronavaccin ‘zal niet ideaal zijn’

We zijn pas beschermd tegen het coronavirus als er een vaccin is, twitterde minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid donderdag. Miljardair Bill Gates tempert de verwachtingen. Zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, heeft meer dan 350 miljoen dollar geïnvesteerd in de ontwikkeling van coronavaccins die worden geproduceerd door onder meer Novavax, AstraZeneca (‘ons vaccin’) en Johnson & Johnson.

We horen steeds dat we eind dit jaar een werkend vaccin hebben, maar de miljardair waarschuwt nu dat het mogelijk niet krachtig genoeg zal zijn om alle problemen in één keer op te lossen. “Het vaccin zal niet ideaal zijn. Het is mogelijk snel uitgewerkt en zal voornamelijk als noodoplossing worden gebruikt in rijke landen,” zei hij in een nieuw interview met Bloomberg.

Ergens volgend jaar

De Verenigde Staten en verschillende Europese landen hebben al deals gesloten met vaccinontwikkelaars voor honderden miljoenen vaccins, terwijl nog niet is bewezen dat ze veilig en effectief zijn.

Gates zei verder: “Iedere keer als ik bel met farmabazen en nationale leiders, benadruk ik dat iedereen beschermd moet worden.” Belt Gates ook met Rutte om de aanpak te coördineren? Of misschien om instructies te geven? Kan Rutte daar iets over zeggen?

De miljardair verwacht dat ergens volgend jaar pas een effectief vaccin beschikbaar zal zijn voor rijke landen. We moeten dus nog een jaartje extra geduld hebben?

[Observer]
4 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GEEN Schaap
GEEN Schaap
6 maanden geleden

Een gezond immuunsysteem ruimt dat simpele virusje zo op.
Geen vaccin voor mij.
Velen die de griepprik kregen, werden ziek.

linda bakker
linda bakker
Reactie op  GEEN Schaap
6 maanden geleden

Dat komt omdat er nooit geen effectief vaccin ontwikkelt kan worden gezien elk virus op de wereld constant muteert, het is dus altijd achter de feiten aan hollen. Gates dikt zichzelf in, omdat hij dat donders goed weet en ook dat de in grote haast ontwikkelde vaccins wel eens een tegenovergesteld effect kunnen hebben, en vele mensen komen te overlijden. Vooral omdat de RIVM adviseert de Influenza griep prik te combineren met het Covid vaccin, een gevaarlijk experiment. Wij zijn “verplichte” proefkonijnen geworden, geheel tegen de grondwet in waarin staat dat het proefpersoon eerst schriftelijk toestemming moet geven. Vandaar dat de Corona wet er zo spoedig mogelijk doorheen gejast moet worden. Om de hoge heren en dames te vrijwaren van eventuele schadeclaims en vervolging.

Bea
Bea
Reactie op  GEEN Schaap
13 dagen geleden

J a kreeg allergische reactie, overnight blaren op ging, huid liet los. Half wondzorg nodig gehad. Nog doodmoe

PieterP
PieterP
6 maanden geleden

Deze draai hoort bij ‘veel beloven en dan indekken’ (strategie).

William
William
6 maanden geleden

Hoe kan je nou zeggen dat er een vaccin komt voor een muterend virus als ze al tientallenjaren (gokken) met een griepprik, die in vele gevallen nog voor geen 10% werkt. Onmogelijk dus. Al tientallen jaren is men bezig een vaccin tegen AIDS te ontwikkelen. En nu komt meneer Gates met zijn toverstaf met een vaccin tegen Corona? Het virus is nog niet eens geisoleerd, daarom is de PCR test ook onbetrouwbaar en niet geschikt.. wat een farce en verspilling van miljarden euro s.. die allemaal naar de zakkenvuller Gates gaan.. wordt wakker mensen…

Philip
Philip
6 maanden geleden

Voor de rijke landen, ondertussen zijn alle landen eigenlijk failliet, dus welke landen zijn dan nog rijk??

België heeft een schulden put van meer dan 40 miljard Euro.
Amerika heeft een schulden put van meer dan 2 triljard.
Nederland had in het begin van het jaar nog een overschot van 16 miljard Euro, ik neem aan dat het ondertussen ook een schuld is geworden.

Heel de economie is kapot gemaakt, hele gezinnen en vriendschappen zijn kapot gemaakt door die draconische maatregelen.
Een hele generatie schoolgaande kinderen is kapot gemaakt, ze hebben een achterstand dat niet meer kan goed komen.

Waar zijn die idioten mee bezig!!

Alles heeft te maken met een new world order, 1 wereld regering.
Dat alles is al een paar honderd jaar geleden gepland door ondertussen wel al een paar bekende families.
Alle oorlogen zijn daar ook een voorbeeld van, alle zgn epidemieën zijn daar ook een voorbeeld van.
Het is een draaiboek dat word afgespeeld, wie dat nu nog niet door heeft, is niet dom maar oerdom en blind voor de realiteit.

Problem, reaction, solution.

Teun
Teun
Reactie op  Philip
6 maanden geleden

We gaan t.z.t. over op kunstmatige intelligentie = robotisering (ook personen), digitalisering en globalisering. Af en toe zie je berichten daarover verschijnen in de media zoals vandaag.

Rob
Rob
Reactie op  Philip
6 maanden geleden

Met de rijke landen wordt volgens mij gewoon bedoeld dat het om de landen gaat waar het blanke ras woont. De Cabal ziet het blanke ras als hun vijand. Volgens sommigen is het blanke ras in het algemeen het ras dat het beste zelf kan nadenken en handelen als het om zelfstandigheid gaat. Dat is een doorn in het oog van de Cabal want die willen geen zelfstandige mensen, die willen slaven die ze kunnen controleren. Dat het eerste vaccin dan niet krachtig genoeg zal zijn moet dan ook in die zin gelezen worden, niet in de zin van het virus. Dan kan het ook zijn dat hij domweg zegt dat één vaccinatie niet genoeg is om het blanke ras uit te roeien. Want wij zijn hun probleem en als het eerste vaccin niet krachtig genoeg is betekent dus al zeker dat we meer dan één vaccinatie aan kunnen zien komen. En in de zin van de agenda zullen er later nog veel meer vaccinaties achteraan komen. Waarom zouden ze een vaccinatie voor slechts één of twee vaccinaties ontwikkelen. Er zal dan ook elke keer weer een nieuwe nep golf van corona gelogen worden zodat je vaccinatie na vaccinatie moet ondergaan om toegang te krijgen tot belangrijke zaken. DAAR is het vaccinatie paspoort voor bedoeld: om te controleren of je wel braaf iedere vaccinatie neemt. En dan beginnen ze dus met de ‘rijke’ blanke landen want die zijn hun grootste probleem.

exegese
exegese
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Precies @Rob, en dan kunnen ze ook op hun gemak gaan bepalen op welk moment ze precies de nano-chips toe gaan voegen om ongemerkt zoveel mogelijk mensen te bereiken. Ook mogelijke onderzoeken die de aanwezigheid van een dergelijke chip zouden aan kunnen tonen, kan gepland worden op voor hen ongevaarlijke momenten. Als dat daarna ontkracht is zullen ze met de nieuwe vaccinatierondes ongenadig hard toeslaan met hun chips. Uiteindelijk is dat het doel van de hele operatie. Toegang tot de mens met nano-chip in combinatie met 5G. Daarmee is nagenoeg de hele mensheid volledig onder controle te krijgen.

Ish
Ish
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Gevalletje white supremacy hier. ‘Blanke’ rijke landen bestaan ten eerste niet. Dat is het geld dat de Cabal kunstmatig in leven houdt door dit bij te drukken via de ECB. Afrika is het rijkste continent en wie zijn die sommige die denken dat Europeanen de slimste mensen zijn? Nazi’s en consorten zeker. Wat de roze etnische groep betreft kun je wel stellen dat waar ter wereld ze een poot hebben gezet dood en verderf volgde. Daarnaast hadden Azië en Afrika al moderne beschavingen terwijl de meeste Europeanen toen nog in hutjes woonde. Zover je theorie over het beter kunnen nadenken. Alles hebben Europeanen geïmporteerd. Wiskunde, drukkunst, om maar een paar voorbeelden te noemen. Het meest verfijnde wat ze hebben gebouwd uit hunzelf is Stone Henge en sorry maar daar is niks interessants aan. Het is geen piramide, geen chinese muur en geen Machu Pichu. Stap maar van je roze wolk af gast. Zo belangrijk zijn jullie niet. Deze wereld hebben jullie nog niks gebracht, behalve de dood en uitroeiing van volkeren en dieren.

Cees
Cees
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Rob, de cabal is vijand van het blanke rad maar de meeste leden zijn toch zelf blank? Bill Gates bijvoorbeeld.

Arie
Arie
6 maanden geleden

En dat terwijl Rusland al lang al een veilig, uitgebreid uitgetest en goed werkend vaccin heeft. Rusland heeft inmiddels contracten afgesloten met een aantal landen waaronder Brazilië voor locale productie van het vaccin in deze landen zelf. Maar de Europese landen hebben gezamenlijk geweigerd om zaken te doen met Rusland voor aankoop van het Russische vaccin. Persoonlijk vertrouw ik een in Rusland onder leiding van Poetin ontwikkeld vaccin veel meer dan een onder leiding van Bill Gates ontwikkeld vaccin.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
6 maanden geleden

Wanneer Trump de demonstratie op 1 augustus in Berlijn gezien heeft en daar hoogst persoonlijk op een positieve manier op gereageerd heeft volgens Markus Haintz in een zoommeeting, dan heeft Bil (Mengele) Gates deze Berlijnse demo natuurlijk ook gezien of ingefluisterd gekregen. Je mag echt wel aanemen dat hij wel de juiste informatie over het aantal demonstranten in Berlijn van de Mainstream media te horen heeft gekregen als groot aandeelhouder via allerlij frontorganisaties in tegen stelling tot het dom gehouden volk.

Ook hij merkt dat er over de hele wereld hevige weerstand is tegen zijn miljadairs Big Farma dictatuur en zeker in Bil Mengele’s experimenten laboratorium op mensen in het continent afrika en in het land India.

Ver van de media en in zeer afgelegen arme gemeenschappen worden er proeven op te goed van vertrouwen zijnde en niet eerlijk voorgelichte super arme mensen uitgevoerd als of ze laboratorium ratjes zijn.
https://indignatie.nl/2020/04/22/robert-kennedy-jr-brandt-bill-gates-en-zijn-stichting-tot-de-grond-toe-af/
Voorbeelden daarvan zijn er in grote getalen op de site van Robert F Kennedy te zien.
https://childrenshealthdefense.org/

Dus als het te heet onder zijn voeten wordt stelt hij zijn strategie even bij. Of denkt dat hij dat kan doen.

Persoonlijk denk ik dat de geest uit de fles is en beginnen er overal barstjes in deze wereldwijde zwendel te ontstaan.

Het gesprek tussen Flavio Pasquino en Biochemicus Mario Ortiz bij Cafe Weltschmertz die in 3 dagen al 180.000 keer bekeken is liegt er dan ook niet om.
https://www.youtube.com/watch?v=ktFDN5cBFgw&t=26s

Dus mijn advies aan Gates is. Stop met deze ziekmakende miljadairs hobby. Er zullen nu al heel veel onderzoeken naar jou gestart worden.

Johan van de Sande
Johan van de Sande
6 maanden geleden

stel eens voor dat ze een paar jaar geleden een test hebben gedaan op het lab hoe deze variant zich gedraagt. Dan kun je al snel van tevoren weten welke gedragingen er komen en gaan. En maar lachen als het woord pandemie verschijnt. Hoogstwaarschijnlijk heeft deze man een obsessie en omdat het niet lukte met zijn intelligente software om deze te bestrijden is zijn obsessie verder uitgebreid naar mensen.

blackpeat
blackpeat
6 maanden geleden

“De miljardair verwacht dat ergens volgend jaar pas een effectief vaccin beschikbaar zal zijn voor rijke landen.”

Daarmee bekent hij dus dat de covid19 plandemie, net als iedere andere oorlog uiteindelijk over geld gaat. Even los van het feit dat covid19 , als het al echt bestaat, niet meer is dan een griepje, waar normale redelijk gezonde mensen gewoon na een weekje uitzieken weer opgeknapt van zijn. De “filantroop” die zich zo “belangeloos” inzet voor de gezondheid van de armen op deze aardkloot, zegt hier gewoon dat die armen dan maar moeten creperen, omdat er aan hun landen niet genoeg te verdienen valt?

Harry
Harry
6 maanden geleden

Wat je nu ziet is dat mensen met een snotneus positief reageren op de pcr test, wat niet betekent dat iemand besmet is zoals de media liegt maar dat je MOGELIJK covid19 hebt doorgemaakt. Van tientallen patiënten die positief waren bleek dat het snotteren kwam door Rhino virus die nu actief is, bleek uit RIVM onderzoek . Als straks het griepseizoen begint zullen de criminelen van de msm hetzelde doen. Mensen die griep hebben, maar een positieve uitslag zullen door de media gebruikt worden voor propaganda. Nu de burger minder rechten gaat krijgen zal de media als een pittbull zich vastbijten om dit te laten voortbestaan, ze gaan niet meer loslaten. Het zijn de grootste vijanden van de vrijheid.

John Doe
John Doe
Reactie op  Harry
6 maanden geleden

Inderdaad Harry, ik zie overal de stickertjes nog op de grond bij winkelscentra, super markten. Niet zo vreemd – dit alles voor fase 2 *pandemie* die ongetwijfeld (oktober, November) gepland staat.
Dan beginnen de c0r0na leugens weer, deze luciferiaanse satanische schoften zullen niet ophouden tot ze hun NWO regime (ongekozen miljardairs) hebben.
En hun verplichte *vaccinatie* zullen door drammen.
Al maak ik me om het laatste niet druk, want nee = NEE.

Aramata
Aramata
Reactie op  John Doe
6 maanden geleden

Naar aanleiding van een rechtszaak heb ik een studie gemaakt van welke stoffen er in vaccinaties zitten en wat net zo belangrijk is wat voor onheil ze in het lichaam aanrichten.
Hieronder het resultaat.

Hieronder betreft informatie over de vaccins die mijn zoon zou krijgen in geval van een ‘inhaalschema’ bij het RVP.

De uitwerking in het lichaam van de verschillende lichaamsvreemde stoffen heb ik via andere medisch wetenschappelijke kanalen moeten uitzoeken want die geeft de RIVM natuurlijk niet.

Wanneer deze merendeel giftige stoffen niet oraal maar rechtstreeks in het bloed geïnjecteerd worden is het ons door God gegeven perfect immuunsysteem onmachtig in te grijpen. Sterker nog het wordt door vele van onderstaande stoffen onderdrukt of vernietigd. Hierdoor kunnen deze stoffen en verontreinigingen onbeperkt diep in de weefsels en organen van onze gevaccineerde kinderen doordringen, en daar ongestoord op de korte en/of lange termijn allerlei schade aanrichten.

Ook is het goed om te beseffen dat de genetische informatie die met een vaccin in het lichaam van een kind wordt gespoten, het genoom van het kind voor altijd verandert, want de informatie is vermengd met dierlijke en/of menselijke genetische informatie vanuit de desbetreffende gebruikte cultuurbodems.

Is deze informatie bekend bij ouders die hun kind laten injecteren? Nee, want de officiële informatie die ze bij de vaccinatie krijgen, is zeer eenzijdig. Vermoedelijk denkt de arts hier ook nooit over na. Je zou haast denken dat artsen voor elk gespoten vaccin een commissie opstrijken. In Groot-Brittannië gebeurt dat wel.

Omdat we willen dat onze kinderen gezond zijn en blijven, laten we hen vol spuiten met de verwekkers van ziekten die we juist niet willen dat ze krijgen. Hoe logisch is dat? En nog veel belangrijker: hoe veilig is dat?
(tekst uit bijsluiter Meningokokken (voor professionals)); 4.4. Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik Adequate medische behandeling en voorzorgen moeten onmiddellijk beschikbaar zijn als zich een zeldzame anafylactische reactie voordoet. Daarom moet de persoon onder supervisie blijven gedurende een voldoende lange periode na inenting. Zo veilig zijn die vaccines!

Is vaccinatie niet ‘de regie van de angst’? Waarom worden we in de media aan de lopende band bang gemaakt voor SARS, vogelgriep, Mexicaanse griep, bof, mazelen en kinkhoest? Deze laatste zijn normale kinderziekten die de meeste ouderen onder ons als kind allemaal gewoon hebben gehad en het immuunsysteem zijn werk heeft mogen doen.

Waarom vertellen de betrokken instanties nooit spontaan aan ouders dat vaccins naast de bedoelde ziekteverwekker(s) ook vol zitten met onbekende besmettingen, vreemd DNA en RNA, giftige metalen en andere gevaarlijke stoffen? En waarom krijgen ouders niet tegelijk met een oproep de productinformatie aangeboden zodat ze een werkelijk afgewogen beslissing kunnen nemen?

Vaccinatie beschadigt de essentiële vertrouwensband tussen moeder en kind. “Mijn moeder beschermt mij niet.” En zo besluiten kinderen onderbewust dat ze hun moeder nooit meer kunnen vertrouwen. Naast lichamelijke schade, betekent vaccinatie daarom ook een emotioneel, psychisch en sociaal trauma.

Veelbetekenend is de studie van het Robert Koch Instituut onder 18.000 kinderen blijkt dat ongevaccineerde kinderen het meest gezond zijn!

Children’s Health Defense is opgericht door Robert F. Kennedy, Jr.
We leven in een wereld waar met steun van farma, door de overheid goedgekeurde, medische mandaten in de vorm van aansprakelijkheidsvrije vaccins met bekende ernstige potentiële schadelijke effecten die herhaaldelijk in steeds grotere aantallen (70 doses van 16 vaccins tot de leeftijd van 18 jaar) gedwongen worden toegediend aan onze meest kwetsbare en stemloze populaties. De rampzalige uitkomsten hiervan zijn levenslange iatrogene (door de medische wereld veroorzaakte) ziektes, die kunstmatig worden opgewekt bij kinderen en jongeren. De belangrijkste vaccin-producerende bedrijven, die al onze kindervaccins maken, vermelden de ziekten die nu in epidemische aantallen bij onze kinderen worden waargenomen in hun eigen bijsluiters als mogelijke bijwerkingen!
De vraag is: “Hoe kun je van deze vaccins ooit gezondheid verwachten?” Gelukkig betwijfelen steeds meer ouders of deze ingrijpende medische gewoonte het leven van hun kinderen inderdaad verbetert. Ik ben er na al mijn onderzoek en kennis zeker van dat er geen sprake is van verbetering maar vernietiging van leven.
In het bijzonder van mijn zoon wiens lever en nieren toch al reeds een knauw hebben gekregen door zijn aangedane nikkelvergiftiging door een beugel kan vaccinatie fataal zijn.

Vaccins; DKTP (solo), DKTP-(Hib), DKTP-(Hib)-Hep.B, BMR, MenACWY, HPV

NamenVaccins; Infanrix-IPV, Pediacel, Infanrix hexa, Hiberix, Engerix B junior,
MMR-vaxpro, NeisVac C, Priorix, Cervarix, Cardasil

Stammen en Difterietoxoïde
ingrediënten; Tetanustoxoïde
Bordetella pertussis
Poliovirus
Acellulaire kinkhoest
Haemophilus influenzae
Haemophilus type b
Hepatitis-B
Mazelenvirus
Bofvirus
Rubellavirus
Neisseria-meningitidispolysacharide
Humaan papillomavirus

Type cellen Vero-cellen (apenniercellen) Bevat SV40 een kankerverwekkend virus,
cultuurbodem; (worden nu gebruikt in griepvaccins)
Kippenembryo’s Slechts een zeer klein deel van de mogelijk honderden
besmettingen zijn geïdentificeerd…
WI-38 en MRC-5 (cellen van geaborteerde babies) In het lichaam van
gevaccineerden creëren deze cellen auto-immuunreacties.
Tetanustoxoïde hierdoor keren de toxoïden in het lichaam weer tot hun
giftige aanvangsvorm terug. Kan ook diabetes veroorzaken.
Aluminiumhydroxide
Gistcellen Om het delen van het virus te bevorderen.
Aluminiumfosfaat
Insectencellen Om het delen van het virus te bevorderen
Gistcellen

Metalen; aluminiumhydroxide
aluminiumfosfaat
thimerosal (kwikverbinding) veroorzaakt kanker, genetische mutaties,
geboorteafwijkingen immuunverstoringen en schade aan voortplanting.
Verlaagt het IQ in kinderen. Klachten aan het centraalzenuwstelsel, soms zo ernstig, dat
deze kunnen leiden tot langdurige bewusteloosheid, coma en dood.

Stoffen in lactose veroorzaakt koemelk allergie
vaccins; magnesiumchloride (E511)
natriumdiwaterstoffosfaat (E339i)
neomycine/neomycinesulfaat is neurotoxisch en beschadigt de nieren.
polymixine B sulfaat
polysorbaat 8o (E433) Kan het immuunsysteem onderdrukken, rode
bloedcellen afbreken virale of bacteriële infecties promoten en
onmiddellijk hartfunctie wijzigen. Heeft vruchtbaarheid verwoestende
eigenschappen. Kan dodelijk zijn. Teveel om op te noemen!
streptomycine
tetanustoxoïde
thiocyanaat zit in tabaksrook
fenolrood (pH indicator)
gelatine uit slachtafval o.a.varkens, kan verlies van gevoel in nek, rug
en armen opleveren alsmede cardiovasculaire- en asmatische problemen
oproepen.
mannitol (E421) kan uitdroging, nierstenen, misselijkheid, duizeligheid
en flauwvallen veroorzaken
MSG, Ve-tsin, (E621) Levensgevaarlijke excito-toxische stof. Kan de
neutronen in de hersenen vernietigen (gedragstoornissen) en Obesitas.
natriumbicarbonaat (E500ii)
natriumfosfaat
polyribosylribitolfosfaat (PRP)
sorbitol bij‘stapeling’ontstaat renipathie, hartziekten en neuropathie.
sucrose (E444)
zoutzuur (E507)
aluminiumhydroxide is een neurotoxine dat motorneutronen in de
hersenen doet afsterven en geeft problemen met gedrag en geheugen.
AS04, aluminiumzout+monofosforyllipide werking hiervan is geheim!

Aanwezig maar pus uit zweren van zieke dieren
niet vermeld in feces (poep)
product info; paardenserum veroorzaakt autoimmuunreacties, valt eigen cellen en
weefsels aan.
urine
kalfsserum veroorzaakt autoimmuunreacties, valt eigen cellen en
weefsels aan.
gemalen kankercellen
retrovirus SV-40 (poliovaccins)
mycoplasma
bacteriën, dierlijke virussen en dierlijk DNA/RNA uit weefselculturen

Hulpstoffen; natriumchloride
glutaraldehyde giftige stof, chemisch conserveermiddel. Giftig voor
voortplanting, ademhalingsorganen en huid.
formaldehyde (E240) Hoogst giftig, bewezen kankerverwekkend, bind
eiwitten aan het DNA in een onomkeerbaar proces.
2-fenoxyethanol is antivries! Schakelt de primaire respons van het
immuunsysteem uit, geeft nierschade, centraalzenuwstelsel schade,
visuele stoornissen, neurotoxiciteit, is giftig voor alle cellen, kan
autisme veroorzaken en kan dood tot gevolg hebben.

polysorbaat 80 beschadigt de cel en laat deze barsten en laat zo andere
gifstoffen en farmacijnen de bloed-hersenbarrière kunnen passeren.
bovine serumalbumine
neomycine
polymixine B sulfaat polypeptide (antibioticum )
streptomycine allergische reacties zoals uitslag, netelroos,
ademhalingmoeilijkheden, duizeligheid.

octaanzuur
aminozuren
natriumdiwaterstoffosfaatdihydraat
3-deacylated monofosforyllipide A
aluminiumhydroxide
insectencellen en virale eiwitten
aluminiumhydroxyfosfaat-sulfaat adjuvans
L-histdine
natriumboraat

Volgens het RVIM zijn de effecten van veel van deze stoffen niet bij de mens onderzocht!!! Zoiets heet Proefkonijnen.

Dani
Dani
6 maanden geleden

Als deze criminele figuren nou zo content met het vaccin zijn, moeten me maar voorstellen om het eerst op onze prominenten te testen.
M.Rutte en Liego de Jonge b.v. en niet te vergeten onze Windows specialist, correctie, virus specialist *kuch*
Onder supervisie natuurlijk van een paar patriotten.

Justin
Justin
Reactie op  Dani
6 maanden geleden

Dat vind ik dus ook, wie ermee komt mag het eerst..En dan zien wij wel of het wat is en of het echt werkt en veilig is.

x

Check Also

merkel

Merkel weigert het coronavaccin van AstraZeneca, maar smeekt Duitsers om het te nemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd ...

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x