CoronaMens en Dier

Luister en huiver: advocaat Reiner Füllmich vertelt zijn kant van het verhaal

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Oud-medestrijders van de Duitse advocaat Reiner Füllmich klaagden hem aan wegens verduistering. Het gevolg is dat Füllmich, die ‘compleet onschuldig’ beweert te zijn, momenteel in een zwaarbewaakte gevangenis zit.

In een persoonlijke boodschap vertelt hij dat arts Wolfgang Wodarg hem in contact bracht met advocaat Viviane Fischer. De eerste ontmoeting met haar in Berlijn bezorgde hem ‘een slecht gevoel’. Hij vertrouwde Wodarg en dus zette hij de samenwerking door.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Twee Duitse wetenschappers, een professor en een deskundige op het gebied van immunologie en vaccinaties, maakten deel uit van hun groep. Füllmich vertelt dat ze de contracten die Fischer had laten opstellen door haar notaris niet wilden ondertekenen en de groep verlieten. “Eén van hen vertrouwde haar ook niet,” herinnert hij zich.

Zoveel mogelijk geld verdienen

Professor Martin Schwab, die hij tot zijn vrienden rekende, bracht hem in contact met twee advocaten, die het tweetal zouden moeten vervangen. Dit was achteraf gezien het begin van het einde, aldus Füllmich. De advocaten bleken het puur voor het geld te doen.

Het geld dat was ingezameld voor een mogelijke groepszaak rond het coronabeleid is volgens de advocaat niet weg, maar op frauduleuze wijze doorgesluisd naar een andere rekening.

Het viel hem op dat de overige leden van de Corona Commissie die het viertal samen had opgezet, weinig interesse toonden. Ze kwamen niet opdagen bij vergaderingen en deden weinig tot niets om publiciteit te genereren.

Eind 2020 bleek volgens Füllmich dat de twee vervangers, advocaten Antonia Fischer en Justus Hoffmann, uit waren op één ding: zoveel mogelijk geld verdienen.

Staat netjes op de jaarrekening

Bij de Corona Commissie kwamen veel donaties binnen, veel meer dan ze nodig hadden. Viviane en Reiner besloten een groot deel van het bedrag veilig op te bergen. Het rekeningnummer waar donaties op binnenkwamen, werd meermaals opgeheven omdat er vermoedens van ‘witwassen’ bestonden. De onderzoeken werden later beëindigd.

Ze investeerden het geld dat ze niet meteen nodig hadden in het huis van Reiner – om op een later moment te verkopen – en in goud. Het huis had een waarde van 1,3 miljoen euro en hij investeerde 1,1 miljoen euro in goud. Dit staat ook netjes op de jaarrekening, zegt Füllmich.

In juli en augustus 2021 meldden Fischer en Hoffmann zich. Ze wilden informatie over de donaties. Tegen die tijd verrichtten ze eigenlijk al geen werkzaamheden meer voor de Corona Commissie. Daarnaast werkten ze samen met een persoon die – naar later bleek – samen met een vrijmetselaar was geïnfiltreerd bij de politieke partij dieBasis. Reiner en Viviane weigerden in eerste instantie om de informatie te verstrekken.

‘Jacht’ op Reiner

Na enig getouwtrek werden de overzichten alsnog overhandigd. Al snel werd duidelijk dat de twee advocaten van plan waren om de Corona Commissie te ‘kapen’ of op zijn minst om Reiner eruit te werken. Toen dat mislukte, zeiden Fischer en Hoffmann bereid te zijn zich terug te trekken als ze de helft van de donaties zouden krijgen. Viviane en Reiner weigerden.

Eind 2021 zette Viviane een nieuw bedrijf op voor de Corona Commissie, met een eigen rekeningnummer. Begin 2022 werd het steeds moeilijker om met Viviane samen te werken, zegt Reiner. In juli confronteerde hij haar daarmee, waarna ze meteen contact opnam met Fischer en Hoffmann. In september begon de lastercampagne tegen hem en werd hij aangeklaagd.

Viviane verscheen, gekleed in het zwart, voor de camera van de Corona Commissie en kondigde aan dat Reiner niet langer welkom was, ook al had hij een belang van 50 procent in hun gezamenlijke onderneming. Hij werd beschuldigd van financiële malversaties en ook zou hij een ‘schreeuwlelijk’ zijn.

Viviane deed verschillende bizarre uitspraken. Zo zei ze dat de kinderen van medewerkers van de commissie ‘verhongerden’ en daarnaast riep ze op tot een ‘jacht’ op Reiner. Kijkers reageerden geschokt.

De echte daders lopen nog vrij rond

Reiner kwam erachter dat zijn huis middels een notaris was verkocht en heeft daar naar eigen zeggen nooit een cent van gezien.

Het wordt nog gekker. Hoffmann claimde dat Reiner hem had bedreigd ‘met een Winchester’ en dat hij als lid van de partij dieBasis een radicaliserende uitwerking zou hebben op andere leden en zou oproepen tot geweld tegen hem. Ook werd Reiner ervan beschuldigd een ‘antisemiet’ te zijn. Bovendien werd de bankrekening van zijn vrouw geblokkeerd.

Op 15 maart dit jaar werd een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Reiner. Via via hoorde hij dat de autoriteiten naar hem op zoek waren. In oktober werd hij in de Duitse ambassade in Mexico opgepakt en inmiddels zit hij al weken in de cel.

“De echte daders lopen nog vrij rond,” verzucht Füllmich. “Zij hebben ook het geld voor de groepszaak en het geld van mijn huis in hun bezit. Ik kan dat bewijzen. Alle documenten zijn veilig opgeborgen door mijn advocatenteam.”

Wordt vervolgd.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
5 maanden geleden

Het lijkt er dus op dat Fisher een mol was.
Toen ik al hoorde van de arrestatie van Füllmich wist ik dat de arrestatie zelf geen zuivere koffie was. Füllmich werd tenslotte gevaarlijk voor de overheid.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
5 maanden geleden

Luister in het kader van Reiner Fuellmich ook even naar wat Dr. Martin te vertellen heeft over de georganiseerde pandemie en de WHO een lang van te voren bedachte organisatie voor bevolking controle, eugenetica en uitdunning van de bevolking via een gecriminaliseerde en medeplichtig gemaakte gezondheidszorg.

https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2023/12/27716/GedaanMetDeWhoTirannieNToespra_360p.webm

Monica
Monica
5 maanden geleden

Aasgieren – profiteurs, het werk van een ander ten gronde richten. Diep triest.

Vlinder
Vlinder
5 maanden geleden

Ik vermoede al zoiets. Nooit geloofd dat hij schuldig zou zijn.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x