Binnenland

We zijn in Nederland knettergek. Oud-VVD-Kamerlid veegt vloer aan met ‘idioot voorstel’ om snelheid te verlagen op de snelweg

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet heeft aangekondigd dat de maximumsnelheid op de snelweg wordt verlaagd van 130 naar 100 kilometer per uur.

Eind september gaf een commissie onder leiding van oud-minister Remkes het advies aan het kabinet om maatregelen te nemen tegen de uitstoot van stikstof.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De commissie stelde onder andere voor om de veestapel te halveren en de maximumsnelheid op snelwegen te verlagen.

Idioot voorstel

Een uitspraak van de Raad van State met betrekking tot stikstof zorgde er bovendien voor dat veel bouwprojecten stil zijn komen te liggen.

Voormalig Tweede Kamerlid Gert-Jan Oplaat (VVD) heeft geen goed woord over voor de maatregel.

“Volstrekt idioot voorstel wat tijdelijk misschien iets gaat helpen,” zei hij tegen Nieuwsuur.

Heel normaal

“Gisteren was ik nog in Duitsland waar het heel normaal is dat je 200 kilometer per uur rijdt. Daar is geen enkele discussie over stikstof,” vervolgde hij.

“We zijn in Nederland knettergek om de automobilisten en de boeren zo te pesten,” klonk het.

In gesprek met Nieuwsuur zei Oplaat verder dat we in Nederland het Duitse model moeten overnemen, waarbij de drempelwaarde wordt verhoogd.

Genoeg ruimte

Daar is volgens hem genoeg ruimte voor.

Vrienden van Oplaat zeiden altijd VVD gestemd te hebben, maar ‘dat niet meer te doen als het zo doorgaat’.

[Maarkels Nieuws]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

…….Gisteren was ik nog in Duitsland waar het heel normaal is dat je 200 kilometer per uur rijdt. Daar is geen enkele discussie over stikstof………
Wat een fantast. Hij is niet normaal.

rop
rop
4 jaren geleden

Gewoon geweldig dat de snelheid naar 100 km gaat , geen gejakker meer op de weg van snelheid maniakken, flinke bekeuringen uitdelen naar degene die er boven de snelheid toch de 100 km grens uitdagen.. gewoon een prima voorstel ,ongeacht het milieu probleem vind ik het zo en zo al een goed idee.maar er zijn genoeg anderen met anderen ineen en protesten, hoort erbij,uiteindelijk zal het meer positief zijn dan negatief denk maar eens aan de verkeersslachtoffers die eronder vallen door gat gejakker.

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Volstrekt idiote discussie is het zeker omdat het grootste gedeelte aan stikstof vanuit buurlanden, met name Oostblok, komt overwaaien.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Klinkt alles misschien als onwaarschijnlijk: de staat Nederland neemt maatregelen tegen Nederland om deze vanuit een ander startpunt volledig te islamiseren. Het kapotmaken, brainwashen, uitfaseren en overhevelen van economische activiteit richting Oost-Europa is daar een onderdeel van.

De huidige politiek is niet meer van en voor ons. Het landverraad en de uitverkoop van Nederland en het ombrengen van de autochtone bevolking zal de huidige gecontroleerde politici niet treffen, omdat deze het vliegtuig al gereed hebben richting veilige landen, zoals Argentinië.

De Rothschild banken spelen daarbij ook een belangrijke rol en zullen middels negatieve rente het geld confisqueren. Eerst nog niet de kleintjes om een bankenrun te voorkomen, deze komen later aan bod.

Het zal leiden tot een volledige capitulatie van Nederland, waarbij de geïmplanteerde chip de kroon op het werk zal zijn.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x