Gezondheid

Maak kennis met de hoogleraar die zegt dat medicijnen dodelijk zijn

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De farmaceutische industrie liegt, bedriegt, fraudeert, manipuleert en doet aan omkoping. De beschuldigingen van Peter Gøtzsche aan het adres van Big Pharma in zijn pas vertaalde boek Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad liegen er niet om.

Gøtzsche doorprikt de ene na de andere illusie: de industrie manipuleert medicijnonderzoek op grote schaal of houdt gegevens achter. Bijwerkingen worden verzwegen en van een groot deel van de medicijnen die op de markt verschijnen is de werkzaamheid niet eens bewezen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Onbeheersbaar kankergezwel

Artsen, politici en wetenschappers worden omgekocht. “De afgelopen jaren heeft de farmaceutische industrie kunnen uitgroeien tot een onbeheersbaar kankergezwel in onze samenleving dat voor een groot deel wordt gevoed door de georganiseerde misdaad, schaamteloze leugens en omkoperij,” aldus de bioloog.

Het gebruik van medicijnen in de psychiatrie is volgens Gøtzsche de grootste misdaad van de farmaceutische industrie. Antidepressiva, die gericht zijn op een zogenaamd ‘verstoord chemisch evenwicht’ in het brein dat de wetenschap inmiddels als onzin erkent, werken niet en doen meer kwaad dan goed, aldus de hoogleraar geneeskunde.

Revolutie in medicijnenland

Hij bepleit een revolutie in medicijnenland en wil dat de farmaceutische industrie erkent dat zij winst voor het welzijn van de patiënt stelt. Bij elkaar opgeteld kost medicijngebruik volgens Gøtzsche jaarlijks minimaal 400.000 levens in Amerika en Europa.

Gøtzsche deed jarenlang onderzoek, ook in opdracht van de industrie, werkte als arts in ziekenhuizen en richtte de onafhankelijke Cochrane Collaboration op, een organisatie die onder andere onderzoek doet naar de effecten van medicijnen.

Boekentip: Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Brainwashed
Brainwashed
8 jaren geleden

Hij kan de boel wel afzijken door een boek uit te brengen over hetgeen wat bij de meeste wel een beetje bekend is maar kom dan ook met een boek waarin alternatieve oplossingen staan beschreven. Wat neemt hij tegen bijv. Hoofdpijn… zeker een walnoot. .

exegese
exegese
8 jaren geleden

Het bedrog van allerlei op geld en macht belust gespuis waar wij allemaal, of we willen of niet tot op zekere hoogte gewoon van afhankelijk zijn komt steeds meer en steeds vaker en steeds herhaaldelijker gewoon boven drijven.
Op zekere dag zal het hen ernstig opbreken en zal het afgelopen zijn, en die dag komt steeds dichterbij. Ze zullen worden ingehaald door het infogeile spionagesysteem wat ze zelf in het leven hebben geroepen om ons te controleren en te beheersen. Kennis is macht en macht is geld moet men gedacht hebben maar het tij zal keren. De gigantische databases met al onze gegevens zullen allemaal wereldwijd gekoppeld gaan worden en met die informatie stort hun eigen bedrieglijke circus als een kaarthuis inéén.
Hier nog een keer dat interessante filmpje van een intelligente dokter met een heldere uitleg over de geneeskunde van de toekomst, de nabije toekomst !

https://www.henkfransen.nl/video/de-geneeskunde-van-de-toekomst-deel-2/

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Laat de holistische revolutie in gezondheid doordringen in de gehele westerse wereld en Big Pharma tot niks doen vergaan.

jro
jro
8 jaren geleden

Doorgaans worden alternatieve genezers e.d. smalend aangeduid als “kwakzalvers”, nitwits die geen medische kennis van zaken hebben en maar wat aan rotzooien. Kwakzalvers waren veelal pseudoartsen en “tandartsen” in de 19de en 20ste eeuw, die volkomen onverantwoord omgingen met het gebruik van kwik, zowel tegen o.a. syphilis als voor kiesvullingen, het zgn. amalgaan.
En dat terwijl kwik een zeer giftige stof is, waar “wetenschappelijk” opgeleide artsen op z’n minst slordig mee omgingen, de ellende is inmiddels genoegzaam bekend ! Het is juist de zgn. wetenschappelijke medische wereld, inclusief de pharma maffia, die uitblinkt in moderne kwakzalverij, waar dit gemankeerde bastion zo snel oordeelt over alternatieve behandelmethoden als zijnde vormen van “kwakzalverij”!
De man van minister Schippers was voorzitter van “Skepsis”, een club van zelfingenomen artsen, gewone burgers e.d., die een o.a. levensgroot vooroordeel hebben tegen het spirituele element in de samenleving, inclusief de holistisch, geneeskundige benadering van de mens en dat verklaart vermoedelijk waarom Schippers geen voorstander is van de alternatieve benadering en zij de vermaledijde, Europese Codex Alimentarius toepast met o.a. het verbod op informatieverstrekking bij verkoop van alternatieve geneesmiddelen via de winkels en veel homoeopathische firma’s het loodje hebben gelegd omdat ze geen sluitend “wetenschappelijk” bewijs op tijd konden produceren voor de geneeskrachtige werking van hun producten, anders dan door positieve ervaringen van gebruikers !
Minister Borst behoorde ook tot de club van skeptici, zoals de meeste ministers van gezondheid met hun veelal financiële verstrengeling met de pharma maffia !

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x