Homepagina » Gezondheid » Maak kennis met de hoogleraar die zegt dat medicijnen dodelijk zijn
Maak kennis met de hoogleraar die zegt dat medicijnen dodelijk zijn

Maak kennis met de hoogleraar die zegt dat medicijnen dodelijk zijn

De farmaceutische industrie liegt, bedriegt, fraudeert, manipuleert en doet aan omkoping. De beschuldigingen van Peter Gøtzsche aan het adres van Big Pharma in zijn pas vertaalde boek Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad liegen er niet om.

Gøtzsche doorprikt de ene na de andere illusie: de industrie manipuleert medicijnonderzoek op grote schaal of houdt gegevens achter. Bijwerkingen worden verzwegen en van een groot deel van de medicijnen die op de markt verschijnen is de werkzaamheid niet eens bewezen.

Onbeheersbaar kankergezwel

Artsen, politici en wetenschappers worden omgekocht. “De afgelopen jaren heeft de farmaceutische industrie kunnen uitgroeien tot een onbeheersbaar kankergezwel in onze samenleving dat voor een groot deel wordt gevoed door de georganiseerde misdaad, schaamteloze leugens en omkoperij,” aldus de bioloog.

Het gebruik van medicijnen in de psychiatrie is volgens Gøtzsche de grootste misdaad van de farmaceutische industrie. Antidepressiva, die gericht zijn op een zogenaamd ‘verstoord chemisch evenwicht’ in het brein dat de wetenschap inmiddels als onzin erkent, werken niet en doen meer kwaad dan goed, aldus de hoogleraar geneeskunde.

Revolutie in medicijnenland

Hij bepleit een revolutie in medicijnenland en wil dat de farmaceutische industrie erkent dat zij winst voor het welzijn van de patiënt stelt. Bij elkaar opgeteld kost medicijngebruik volgens Gøtzsche jaarlijks minimaal 400.000 levens in Amerika en Europa.

Gøtzsche deed jarenlang onderzoek, ook in opdracht van de industrie, werkte als arts in ziekenhuizen en richtte de onafhankelijke Cochrane Collaboration op, een organisatie die onder andere onderzoek doet naar de effecten van medicijnen.

Boekentip: Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad

[Collective-evolution]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Hij kan de boel wel afzijken door een boek uit te brengen over hetgeen wat bij de meeste wel een beetje bekend is maar kom dan ook met een boek waarin alternatieve oplossingen staan beschreven. Wat neemt hij tegen bijv. Hoofdpijn… zeker een walnoot. .

  2 likes
  • Je doet je naam eer aan!

   35 likes
  • Alle problemen zitten vaak tussen de oortjes. Zo ook dat je niet begrijpt dat er genoeg alternatieve middelen zijn. Je opgefokt wordt in deze stress/prestatie maatschappij die als grootste ziekmaker kan worden beschouwd. De chemische troep in je voedsel.

   Is het zo moeilijk om iets zelf uit te zoeken?

   25 likes
   • Loki, Je bent het spiritueel verantwoord verplicht om zelf te ontdekken wat goed voor jou is, we hebben het volledig overgelaten aan de chemie. Ja, en die is nu baas geworden over ons.
    Eigen baas in je eigen gezondheid moet weer individueel verworven worden.
    De chemie heeft zich zichzelf als kankergezwel overal geinfiltreerd.
    In onze lucht, (chemtrails), ons water, (landbouwgif en plastic in de oceanen), ons voedsel, (bestrijdingsmiddelen) onze medicijnen, (oneigenlijke chemische stoffen), onze aarde, (vergiftigd).
    Nu, we zullen het zelf moeten doen.

    7 likes
  • De rijpe vruchten of walnoten bezitten veel mineralen, zoals natrium, calcium, fosfor, ijzer en fluor en vitamine A, E, verschillende B en C en diverse anti-oxidanten en omega-3 vetten. Al deze ingrediënten remmen de groei van kanker en ook de kans op hartziekten vermindert.

   Groei van kanker = Farmacie

   Love walnuts, dont get brainwashed..!

   14 likes
  • Hoofdpijn???? Joh, dat gaat toch vanzelf weer over!!
   Medicijnen onderdrukken slechts. Wie wil zichzelf nou vergiftigen en die Pharma-kliek spekken??

   2 likes
  • Essentiele olien zoals de afgelopen duizenden jaren van de beste kwaliteit

   1 likes
  • gewoon ff rusten,nooit van gehoord zeker?????

   1 likes
 2. Het bedrog van allerlei op geld en macht belust gespuis waar wij allemaal, of we willen of niet tot op zekere hoogte gewoon van afhankelijk zijn komt steeds meer en steeds vaker en steeds herhaaldelijker gewoon boven drijven.
  Op zekere dag zal het hen ernstig opbreken en zal het afgelopen zijn, en die dag komt steeds dichterbij. Ze zullen worden ingehaald door het infogeile spionagesysteem wat ze zelf in het leven hebben geroepen om ons te controleren en te beheersen. Kennis is macht en macht is geld moet men gedacht hebben maar het tij zal keren. De gigantische databases met al onze gegevens zullen allemaal wereldwijd gekoppeld gaan worden en met die informatie stort hun eigen bedrieglijke circus als een kaarthuis inéén.
  Hier nog een keer dat interessante filmpje van een intelligente dokter met een heldere uitleg over de geneeskunde van de toekomst, de nabije toekomst !

  https://www.henkfransen.nl/video/de-geneeskunde-van-de-toekomst-deel-2/

  3 likes
  • Hopende dat de dag nu gekomen is, dat U.S. met de billen bloot moet nu duidelijk is dat niet Rusland maar Amerika de bombardementen op ziekenhuizen op hun geweten heeft. Hoelang denkt de msm de leugens van Amerika nog in stand te kunnen houden? Hoeveel false flags zullen er anders nog komen?

   5 likes
   • Catrice,

    Nu heb ik ondertussen al verschillende posts van jou gezien, maar de één is nog meer gebazel dan de andere. Wat hebben die bombardementen in hemelsnaam hiermee te maken??!

    Nee, mij is het wel duidelijk dat jij behoorlijk aan de medicijnen zit. Ik heb zelfs het gevoel dat jij ze bij de nachtapotheker haalt.. Wat een gezwam!

    1 likes
    • Het word voor mij anders steeds duidelijker dat er ongeacht kleurtjes en religies maar twee verschillende rassen mensen op deze planeet lopen, het ene ras met een open mind en een goed werkend intuitie systeem en de gehersenspoelde slaapwandelaars die met oogkleppen op in kuddes naar hun eigen afgrond geleid worden.
     En nee ik ben nooit ziek en gebruik geen medicijnen.
     Waar de gehersenspoelde slaapwandelende medemens zich ook nog over verbaast ook met mijn visie op het leven en mijn lifestyle! Terwijl ze zelf zwemmen in de problemen en mogelijkerwijs zelf vol op aan de medicijnen zit. Niet te volgen die lui.

     Twee verschillende rassen dus. Daar kun je lang of kort over mekkeren, het feit veranderd aar niet mee. Ben wel van de jointjes maar die verhogen de feestvreugde, de val van de cabal waar we nu van genieten, alleen maar.

     2 likes
     • Catrice, you go girl.. Bespaar jezelf de moeite met dit ‘soort’ perfecte mensen, want ze slapen liever..

      2 likes
     • Ik geloof dat je net een stevige toeter op hebt, of niet?

      Prachtig dat je eigenlijk niet wilt dat er wordt gegeneraliseerd, maar dit zelf volop doet.`

      FYI: Ik heb geen problemen, integendeel, ik ben erg gelukkig. Mogelijkerwijs volop aan de medicijnen? Ik ben 33, zover ik weet heb ik nooit iets meer geslikt dan een paracetamol….

      Misschien is het een ideetje, om in plaats van zoveel te blowen en onzin te verkondigen, je Nederlandse taal een beetje bij te spijkeren… Doet namelijk een beetje zeer aan m’n ogen 😉

      1 likes
    • Hoop maakt z'n eigen magie

     Het is niet nodig mensen te beledigen. Dat jij boos bent, okay. Maar richt je woede aub op degenen die zich misdragen, en niet op mensen die proberen oplossingen te zoeken.

     2 likes
     • Ik beledig toch niemand? Ik vertel haar alleen de waarheid!

      En dat zouden meer mensen moeten doen, voor ze helemaal doordraait…

      1 likes
 3. Doorgaans worden alternatieve genezers e.d. smalend aangeduid als “kwakzalvers”, nitwits die geen medische kennis van zaken hebben en maar wat aan rotzooien. Kwakzalvers waren veelal pseudoartsen en “tandartsen” in de 19de en 20ste eeuw, die volkomen onverantwoord omgingen met het gebruik van kwik, zowel tegen o.a. syphilis als voor kiesvullingen, het zgn. amalgaan.
  En dat terwijl kwik een zeer giftige stof is, waar “wetenschappelijk” opgeleide artsen op z’n minst slordig mee omgingen, de ellende is inmiddels genoegzaam bekend ! Het is juist de zgn. wetenschappelijke medische wereld, inclusief de pharma maffia, die uitblinkt in moderne kwakzalverij, waar dit gemankeerde bastion zo snel oordeelt over alternatieve behandelmethoden als zijnde vormen van “kwakzalverij”!
  De man van minister Schippers was voorzitter van “Skepsis”, een club van zelfingenomen artsen, gewone burgers e.d., die een o.a. levensgroot vooroordeel hebben tegen het spirituele element in de samenleving, inclusief de holistisch, geneeskundige benadering van de mens en dat verklaart vermoedelijk waarom Schippers geen voorstander is van de alternatieve benadering en zij de vermaledijde, Europese Codex Alimentarius toepast met o.a. het verbod op informatieverstrekking bij verkoop van alternatieve geneesmiddelen via de winkels en veel homoeopathische firma’s het loodje hebben gelegd omdat ze geen sluitend “wetenschappelijk” bewijs op tijd konden produceren voor de geneeskrachtige werking van hun producten, anders dan door positieve ervaringen van gebruikers !
  Minister Borst behoorde ook tot de club van skeptici, zoals de meeste ministers van gezondheid met hun veelal financiële verstrengeling met de pharma maffia !

  12 likes
 4. En hier zit ik dan, met een heftige pseudomonas infectie, en weggevreten huid op handen en voeten. Een keelontsteking, die kan ik prima behandelen met tijm, kruidnagel en gember. Maar zonder de specifieke anti bacteriele pillen, prednison en zalven was ik nu echt hartstikke ziek en wellicht dood geweest.
  Big pharma draait inderdaad om geld, zo hebben we de wereld nu eenmaal ingericht. Maar wees nou niet zo dom om derhalve alle medicamenten die uit medisch onderzoek voortkomen als slecht en onzin te bestempelen; dat is zo middeleeuws…

  3 likes
  • Zo hebben WIJ de wereld ingericht..? Ehm…zo hebben ZIJ de wereld ingericht. ZIJ bepalen welke onderzoeken en bijbehorende medicamenten de wereld in mogen zodat JIJ erin gelooft dat er geen alternatief is. Want, is er net zoveel tijd, aandacht en GELD besteed aan alternatieven? NEE. (De meeste pro-human artsen worden tegenwoordig vermoord)
   Dus wees nou niet zo dom om derhalve alle medicamenten die uit HUN medisch onderzoek voortkomen (waar jij nu nog steeds als proefkonijn aan meewerkt) als goed te bestempelen terwijl er niet genoeg bewijs is voor alternatieven, dat is zo ehm brainwashed..?

   Beterschap

   7 likes
   • Abraxas, zo is het maar net. De farmaceutische bedrijven hebben op het gebied van de gezondheidszorg een enorme macht. Het zou me zelfs niet verbazen als er allang een medicijn is tegen bijvoorbeeld kanker, maar dat er nog te veel geld wordt verdiend met de medicijnen ertegen (waarvan je dus niet geheel geneest).

    Godisanalien daarentegen loopt volop te suggereren zonder ook maar enig bewijs hiervoor te hebben. Ik wil hem of haar dan ook graag vragen om met bewijs te komen dat alternatieve medicatie helpt. Prachtig om dat maar te suggereren en iemand belachelijk te maken die bepaalde medicijnen moet slikken om haar ziekte onder controle te houden. Het is gewoon bewezen dat die medicatie helpt (het heeft helaas vervelende bijwerkingen), maar dat jij maar wat loopt te zwammen over alternatieve medicatie zonder ook maar iets meer daarover te kunnen vertellen is bijna lachwekkend…

    1 likes
 5. Ik heb zelf voor big farma gewerkt, ik kan je niet vertellen wat en waar (ben nog steeds gebonden aan het beroepsgeheim) maar ik kan je wel vertellen dat het puur vergif is.
  Zo was er een bestanddeel, als we dat zouden inademen of op de huid zou terecht komen, we een paar maanden er na in de grond staken…zo giftig was dat spul.

  Maar Big farma gaat er steeds vanuit, dat je een beetje vergif nodig hebt om bepaalde bacteriën/virussen dood te krijgen, en eerlijk gezegd hebben ze daar wel voor een stuk gelijk in.
  Maar (weer maar) het zijn die kleine beetjes vergif die zich blijven opstapelen, want in ons voedsel, drinken, kleren, kortom alles wat we gebruiken en binnen spelen, zit een beetje vergif in.
  Op die manier word het veel meer dan een beetje vergif waar we als mensen dagelijks mee te maken krijgen, het begint op te lopen met alle gevolgen vandien.
  Meer en meer mensen worden onvruchtbaar, meer en meer mensen worden net ziek van al dat vergif, zelfs tot de dood als gevolg, allergische reacties en ga zo maar door.

  Mijn raad, als het niet echt nodig is, blijf je van de medicijnen af/weg, eet je zo veel als mogelijk is biologisch, wat je zelf klaar maakt is nog steeds beter dan wat je koopt.
  Op die manier krijg je veel minder vergif binnen en heb je minder last van eventuele complicaties, blijf je langer gezond, langer leven!!

  8 likes
 6. Laat de holistische revolutie in gezondheid doordringen in de gehele westerse wereld en Big Pharma tot niks doen vergaan.

  6 likes
 7. Zuurstof is ook 100% dodelijk.
  Wie zuurstof inademt gaat 100% dood. Soms duurt het een tijdje.

  2 likes
 8. AD SMOELHOUDERS zegt

  tja wat denk van al die mensen met psygische klachten die medicatie krijgen waarvan bekend is dat ze niet bijster gezond makend zijn nou daar verdienen ze wel aan en of een psygiatrische patient nou beter word of krankzinniger dat maakt de fharma niks uit en dat je er korter door leeft ook niet hun . hun excuus had ie de bijsluiter maar moeten lezen nou wordt men ziek gehouden . schande .

  2 likes
 9. Alle chemie (inclusief voeding, drank, big pharma, via chemtrails, verzorgingsproducten, wasmiddelen, cosmetica, etc…) zijn ontwikkeld door nazi professors in Duitsland, rond 1850 en daarna zijn er toen grote chemische fabrieken ontstaan: BAYER, AGFA, later in 1962 in America, toen gingen er grote voedingsketen opgezet met chemie in ons voedsel: “Codex Alimentarius” – wordt tegenwoordig als voedingswarenwet beschreven, maar het woord betekent geheel iets anders: “schade aandoen, schade aanbrengen, schade aanrichten, vernietigen, etc…”.
  Alles heb je te danken aan de nazi’s (die nog steeds heersen, waar nog bijna niemand van af weet!).
  Ben zelf ruim 10 jaar bezig met ziekten en hoe ze ontstaan…
  Zelf ben ik een andere levenspatroon gaan volgen, meer natuurlijke, vele kruiden, meer biologisch voedsel.
  Absoluut geen vlees meer sinds 2006, want vlees is de meest bewerkte en misbruikte voedsel wat er is! en het heeft geen voedingswaarden meer! het is puur chemisch vergif!
  Groet…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Deze medicijnen verhogen kans op overlijden door het coronavirus

Mensen met hoge bloeddruk en diabetes lopen ...

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die 'corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde'

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die ‘corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde’

Bestsellerschrijfster Jennifer Jaynes, die onder meer schreef ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.