Homepagina » Buitenland » Coronavirus kan alleen in een lab zijn gemaakt, zegt de ontdekker van hiv: ‘Door mensen gecreëerd’
coronavirus
Foto: Prolineserver CC BY-NC-SA 2.0

Coronavirus kan alleen in een lab zijn gemaakt, zegt de ontdekker van hiv: ‘Door mensen gecreëerd’

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, de man die in 1983 hiv ontdekte, zegt dat het nieuwe coronavirus in een laboratorium is gemaakt.

Professor Montagnier claimt dat Covid-19 door mensen is gemaakt en uit een lab in Wuhan is ontsnapt.

Chinese onderzoekers zouden coronavirussen bestuderen om een aidsvaccin te ontwikkelen. In het genoom van het coronavirus zou hiv-DNA zijn gevonden.

Nauwkeurig geanalyseerd

Montagnier, die in 2008 de Nobelprijs kreeg, zegt dat het lab in Wuhan één van de coronavirussen probeerde te gebruiken als vector, een middel dat men gebruikt om genetisch materiaal – meestal DNA – in een cel of organisme te brengen, voor hiv in de zoektocht naar een aidsvaccin.

“Ik heb samen met mijn collega Jean-Claude Perez het genoom van dit RNA-virus nauwkeurig geanalyseerd,” zei Montagnier in de podcast van nieuwssite Pourquoi Docteur.

Hij voegde toe dat Indiase onderzoekers al hadden geprobeerd om onderzoek te publiceren waarin ze lieten zien dat het genoom van het coronavirus sequenties (codes) van het hiv-virus bevat, maar dat zij waren gedwongen om hun onderzoek terug te trekken.

Alleen in een lab

Een hiv-sequentie kan alleen in een lab aan het genoom worden toegevoegd, benadrukte Montagnier.

Het goede nieuws is dat het virus volgens hem uiteindelijk zal verdwijnen. “De natuur zal deze onnatuurlijke veranderingen ongedaan maken.”

Montagnier is niet bang dat mensen hem zullen zien als samenzweringstheoreticus. “Samenzweerders verbergen de waarheid.”

“De waarheid komt altijd naar buiten,” zei de professor, die de Chinese overheid oproept om haar verantwoordelijkheid te nemen.

[Gilmore Health]
5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
1 jaar geleden

Hè hè we zijn eruit hulde aan deze man , petje af .

jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Ondertussen leven wij in een gesticht dat van leugens en misleiding aan elkander hangt. Wat een idioten als ik om me heen kijk.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  jan doornbos
1 jaar geleden

Dat is niet een gesticht, het is de eu. Ik schrijf het niet eens meer met hoofdletters dat zijn ze niet waard.

Logisch
Logisch
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Het enige wat helpt tegen corona. Is frisse lucht. Laat je niks wijsmaken over binnen blijven. Doe goed je ramen open. Het gaat niet voor niks z o snel met corona in verpleegtehuizen. Aircos verspreiden het corona. De ouderen krijgen geen frisse lucht meer.

Delo
Delo
1 jaar geleden

Vernietig de deep state maak Cyrus Parsa top-insider video go viral!!!

Explosieve informatie over nauwe samenwerking deep state China en Us

Cyrus Parsa top insider info over de sinistere werkelijke gang van zaken achter handelsoorlog US en China
https://www.youtube.com/watch?time_continue=399&v=ZGQ2lhtzc_M&feature=emb_logo

Justin
Justin
1 jaar geleden

Tekenen suggereren een Tweede uitbraak.

https://www.youtube.com/watch?v=ZDzfb_KyllA

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Justin
1 jaar geleden

Rutte: “Het virus is onder ons en zal altijd onder ons blijven”. Helaas is dat zoals gewoonlijk maar een deel van het verhaal. “Daar zal met mijn steun voor worden gezorgd”. Maar ja, dat zegt die sukkel, oh excuus onze Staatsman, er dan weer niet bij. Als we nu allemaal, net als ik, alle tweede Kamerleden e-mailen met enerzijds de feiten en anderzijds hoe wij denken over de gang van zaken.

salvar
salvar
Reactie op  Justin
1 jaar geleden

@justin

je kan gelijk hebben maar leg eens uit hoe je hier aankomt.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Let op: volgende maatregeling: gelieve voorlopig geen sex te bedrijven.
En zo worden we langzaam gestuurd naar singulariteit.
Genaaid worden zonder partner!

jtprf
jtprf
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

dat vraag ik mij dus af. Ik was vandaag ronde gaan fietsen. Zie ik koppels, ouderen en ook soms jongere
1 meter van elkaar wandelen. Vraag ik mij af; slapen ze dan ook apart? hebben ze ook voorlopig geen
seks meer?
Veel volk dat in de ban is van “corona” en “social distancing” wat een belachelijke wereld leven wij in.
Terwijl ik wel merk dat het weer drukker aan het worden is op straat sinds een week.

Rob
Rob
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

@Elise. Naar mijn ervaring van het verleden is sex belangrijk. Sex komt voort uit spanning. Als er et die spanning niets gebeurt dan kun je daar goed ziek van worden als die spanning zich steeds verder opbouwt. Buiten alle bekende verhalen over sex door de wereld van macht (onderwijs etc) is de kern van sex het verlangen van mensen om zich verbonden te voelen. Maar de spanning maakt het dat die werkelijke wezenlijke verbondenheid er niet is. In deze wereld bouwt spanning zich en dan wordt je gestresst, druk of wat dat ook omdat er niets met die spanning gebeurt. Waarom voelen mensen zich anders beter na de sex? Omdat er iets met de spanning is gebeurd. Die blijft anders til staan of vast zitten. Door sex verandert dat voor dat moment. Dat heeft dus een positief effect. Aangezien iedereen thuis is zou iedereen misschien juist dat meer moeten gaan doen in plaats van zich angst aan te laten meten. Stelletjes en koppels zijn sowieso altijd gewoon dicht bij elkaar als je buiten kijkt. Die worden er echt niet ziek van als ze sex hebben hoor. Make love, not war. De heersende macht is een oorlog aan het voeren om d controle, meer neit. Daar zouden stellen en koppels hun relatie niet door moeten laten beïnvloeden.

Louise
Louise
1 jaar geleden

Tja dat was in januarie al bekend, je moet je informatie altijd zoeken bij de bron….
Maar ja, toen dachten de onnozelen in het westen nog, dat overkomt ons niet…..
kijk inmiddels buitelt iedereen over elkaar heen en worden er vele verkeerde beslissingen genomen,
Met de nodige consequenties. Het vervelende is dat mensen gelijk weg worden gezet als samenzweerders of complott denkers, daardoor creëer je valse waarheden …… Waarschijnlijk is dat de hele bedoeling of de mensheid is vele malen dommer dan gedacht, juist de elite……..Maar zeker de media papegaaien ………..Tja en dan krijg je hysterie in vele vormen…….

rop
rop
1 jaar geleden

Ja in een lab,en deze is ontsnapt aan de aandacht van de wetenschapper, of misschien had deze wetenschapper het niet Eens door, dat zijn onzichtbaar beestje is ontsnapt,maar dat beestje heeft wel heeeeel wat losgemaakt, en zich zeker zichtbaar gemaakt, nu gewoon weer wachten tot dit beestje weg is,en wachten tot de volgende onzichtbaar beestje ,en die heeft weer wat anders met de mens gemeen.
waar wetenschappers niet overal goed voor is, experimenteren met dit soort verschijnselen is het zelfde als een atoom tot ontploffing brengen.

Stefan
Stefan
1 jaar geleden

Gemaakt in een Chinees lab. Wat heeft het voor gevolgen, als blijkt dat China achter alle corona ellende en de daarbij behorende afbraak van vele economieën zit. Kunnen we China dan aansprakelijk stellen voor de problemen en de kosten op hen verhalen ? Dan is China failliet. En de doden als gevolg van Corona ? Dat is dan een soort van genocide WORLDWIDE. Dan is het gedaan met China. Dan moet China behandeld worden, zoals Duitsland na de capitulatie na de tweede wereld oorlog. China kan het dan schudden. Niemand wil dan meer met China en de Chinezen te maken hebben.

Ad Verschuren
Ad Verschuren
Reactie op  Stefan
1 jaar geleden

China behandelen als Duitsland na WO2?
Zou men daar wel willen, een Marschallplan. Duitsland werd door de overwinnaars flink geholpen

Brickshooter
Brickshooter
1 jaar geleden

Deze gast is part of the establishment en zal uiteindelijk niets anders doen dan ook al die vaccin zooi pushen.
https://youtu.be/pB8g0b-FkW0

IIS
IIS
1 jaar geleden

Las net dat corona volgens andere verlichte geesten der virologie niet gemaakt is in het laboratorium. Het blijft een vleermuizenverhaal. Maar vreemd, waarom vallen de vleermuizen en andere vogels dan niet dood uit de lucht? Het virus werd blablabla van dier op mens overgebracht en daarna opeens van mens op mens. Dus, kan het virus ook weer van mens op dier overgaan. Hoeveel dieren zijn er inmiddels overleden aan corona? Het moeten er inmiddels gigantisch veel zijn.

Wat ook heel vreemd is dat juist ouderen overlijden aan corona die worden verzorgd en zijn opgesloten in tehuizen en in quarantaine verblijven. Hoe in vredesnaam komen deze geïsoleerde mensen massaal aan corona?

Straalmans
Straalmans
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Waarschijnlijk van het personeel of van bezoekers, toen bezoek nog was toegestaan of toen ze zelf naar buiten (winkel, familie) mochten gaan.

IIS
IIS
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

@Straalmans

De incubatietijd van het verkoudheidsvirus ligt allang ver achter de vergrendelde tehuizen. Beter nadenken, Straalmans.

Waarschijnlijk kregen de bejaarden geen laatste spuit, Straalmans?

De kanker wat men ook wel politiek noemt beschermt de ouderen die sterven als ratten en moet de rest van Nederland daarom in totale verval?

Lex
Lex
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Het virus is wel gemaakt in het lab, want hij bestaat uit 3 onderdelen, namelijk een coronna gedeelte,
een HIV gedeelte en een gedeelte van een vleermuis virus.
Daarom hebben mensen met een slechte gezondheid er het meeste last van, en als je nou na gaat dat de helft van Nederland niet gezond is.

En als je nou de cijfers naast elkaar leg van sterfgevallen van een normale griep en corona zitten we nog onder de sterfgevallen van 2017/2018.

Maar pinokkio Rutte, vriend van de heer Soros, heeft bewust traag ingegrepen en al het vliegverkeer door laten gaan wat natuurlijk de grootste manier van verspreiden is.

Abaai
Abaai
Reactie op  Lex
1 jaar geleden

We zijn nu pas 4 maanden in het jaar 2020. Dit is geen verfelijking.

Renke
Renke
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Omdat ze vinden de oudjes moesten sterven omdat ze teveel kosten erg is dat .dat de oudjes moeten boeten .terwijl maggy de block daarna weer azielen binnen laat .erg is dat en ze laten gewoon de posetieve verzorgers doorwerken dat is het zoeken .

x

Check Also

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

sterf

Onderzoek in Nederland naar sterfgevallen na vaccinatie, hoorzittingen op 22 mei

Noteer alvast in je agenda: op zaterdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x