Mens en DierCorona

Huisarts is klaar met coronahysterie: ‘Heb al 4 ernstige griepepidemieën meegemaakt’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen weekend klonk op diverse plekken in Europa protest tegen de coronamaatregelen. Steeds meer mensen zetten vraagtekens bij het nut van de maatregelen. Ook artsen hebben het gehad met de coronahysterie. Eén van hen is de Belgische huisarts Conrad Haelterman.

Hij zegt vorige week 48 patiënten met verkoudheidsklachten en keelpijn naar het triagecentrum te hebben gestuurd. “Allemaal zoals verwacht negatief. Volgende week werk ik weer zoals ik 38 jaar doe. Met gezond verstand en pakken klinische ervaring. Gedaan met deze hysterie.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op de vraag of hij deze patiënten voorheen doorstuurde omdat hij verplicht is om bepaalde ‘richtlijnen’ te volgen, antwoordde dr. Haelterman: “Inderdaad.”

Nooit dergelijke hysterie

De huisarts verzucht: “Ik heb al 4 ernstige griepepidemieën meegemaakt. Nooit dergelijke hysterie. Ik heb het niet over maart en april, maar over september 2020 en de nieuwe realiteit.”

Op Twitter zei iemand tegen Haelterman dat ‘hydroxychloroquine in combinatie met azitromycine en zink het geneesmiddel is’. Hierop antwoordde de arts: “So true. Maar het probleem is dat alle drie tezamen ingenomen moeten worden. Chloroquine is niet beschikbaar in België. Dus hopeloos.”

4.8 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 jaren geleden

Er zijn andere dingen die ze ook niet willen begrijpen.Zink, quercetine, hydroxychloroquine, broomhexine, azithromycine en heparine zijn allemaal behandelingen waarvan wetenschappelijk bewijs of praktisch gebruik door artsen hebben aangetoond, zelfs homeopathie geneest simpel en zonder verwikkelingen voor 2 euro. Waterstofperoxide inhalatietherapie 0.10 cent en de vaccins zijn dan op een onwettelijke illegale manier ontwikkeld, daarom moesten de mensen sterven.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

BREAKING!!
AMERICA: CDC(Centers for Disease Control and Prevention) werkt COVID-nummers stilletjes bij, verlaagt drastisch het aantal COVID-specifieke sterfgevallen.Geven toe dat slechts 6% van alle 153.504 geregistreerde sterfgevallen daadwerkelijk stierf aan Covid.
De overige 94% had 2 tot 3 andere ernstige ziekten en de overgrote meerderheid was van zeer hoge leeftijd; 90% in verpleeghuizen.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Fijn dat deze huisarts dit zo zegt echter ook bij deze huisarts mis ik 1 zeer bepalende zin cq opmerking namelijk dat er nog NOOIT in de geschiedenis van de mensheid is aangetoond dat er een “virus” verantwoordelijk is voor een “ziekte of ziektebeeld” en dát zijn de feiten en dát moet een “huisarts” zeggen want anders weet hij simpelweg helemaal niet waar hij over praat!!!

Heb hier in mijn eigen straat ook het grootste gezeik met een “huisarts” welke denkt omdat hij de WITTE JAS aanheeft hij ook alles weet van ziektes en wat dies meer zei…..

NIET DUS!!!

Gladiator

GEEN Schaap
GEEN Schaap
3 jaren geleden

Ik ben er allang klaar mee met dat corona grapje. De piek aan sterfte lag in het voorjaar. Net zoals een gewone griep. Niet nu.

Ondanks dat zie ik in mijn kleine stadje nog steeds de schapen hun handen desinfecteren, handschoentjes aan en muilkorfjes op hun boodschappen doen.

Desinfectie werkt niet tegen een virus en dat lapje ook niet.

Het beste wat je kunt doen is je conditie en immuunsysteem op een zo hoog mogelijk peil houden.

Binnenkort is het weer winter, met een volgende griepgolf, o nee, covid-20 !

Massale doden, lockdown, vaccins !

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x