Buitenland

WHO werkt aan ingrijpende aanpassing internationale gezondheidsrichtlijnen en dit zijn de gevolgen

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) werkt in het geheim aan een revisie van de internationale gezondheidsrichtlijnen die de farmaceutische industrie enorme macht zal geven over ons beleid, schrijft Karel Beckman in De Andere Krant.

De wijzigingsvoorstellen behelzen een forse toename van de macht van de WHO, inperking van nationale soevereiniteit van de lidstaten, omvangrijke nieuwe bureaucratie en meer censuur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Deze week vergaderde een speciale WHO-commissie achter gesloten deuren voer de ingrijpende wijzigingen, die bindend zijn voor alle lidstaten, dus ook voor Nederland.

Totalitaire dictatuur

De voorstellen zijn vastgelegd in een moeilijk te vinden document van 46 pagina’s op de website van de WHO. De Amerikaanse onderzoeksjournalist James Roguski, die de voorstellen als eerste aan het licht bracht, zegt dat de WHO er al lang niet meer is voor de gezondheid van mensen. “Ze zijn volledig in de greep van de farmaceutische industrie, die de richtlijnen gebruikt om een totalitaire dictatuur te creëren, een digitale gevangenis met gezondheidscertificaten en continue bewaking.”

Volgens Roguski is de WHO uit op een wereldwijde machtsgreep. “Ze proberen wijzigingen door te voeren in de internationale gezondheidsrichtlijnen die ertoe zullen leiden dat zij de macht krijgen om over de gezondheid van de hele wereldbevolking te beschikken.”

Nog veel groter

De gezondheidsrichtlijnen geven de WHO nu al veel zeggenschap over het gezondheidsbeleid van de lidstaten, maar die macht zal nog veel groter worden als de wijzigingen zullen worden aangenomen, aldus de onderzoeksjournalist.

Het grootste bezwaar dat hij heeft, is dat de WHO zich steeds meer macht toe-eigent om voor de hele wereld te bepalen wat wel en niet gezond is. De WHO was niet bereikbaar voor commentaar.

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
1 jaar geleden

OJA NO COMPLY NEVER!

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 jaar geleden

Yes Billy wil de keizer v.d. wereld zijn.

Xje
Xje
1 jaar geleden

En nu moeten we bang worden? Uilskuikens. Nee, ratten, om mensen bang te maken. 🤮

Speelman .lj
Speelman .lj
1 jaar geleden

Ook de WHO organisatie is levensgevaarlijk zij gaan straks bepalen of je dood gaat of blijft leven , ze hebben helemaal niets geleerd van NEURENBERG , hoe ongeloofelijk triest .

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x