Homepagina » Het Complot » ‘Bush en Cheney al maanden van tevoren op de hoogte van 9/11’
Bush en Cheney al maanden van tevoren op de hoogte van 9/11

‘Bush en Cheney al maanden van tevoren op de hoogte van 9/11’

Susan Lindauer, auteur van het boek Extreme Prejudice, werkte jarenlang voor de Amerikaanse inlichtingendienst CIA en de veiligheidsdienst DIA.

Ze onderhield contacten met de Iraakse regering en vervulde onder meer een rol in onderhandelingen.

Tussen 1995 en 2001 had ze regelmatig ontmoetingen met de Libische VN-gezant en medewerkers van de Iraakse inlichtingendienst.

Vanwege haar functie binnen de CIA kreeg Lindauer in april 2001 informatie over 9/11 onder ogen. De Amerikaanse overheid was volgens Lindauer op zoek naar al het mogelijke bewijs over vliegtuigkapingen of aanslagen op het World Trade Center.

Ongeoorloofde betalingen

Lindauer legt uit dat de Irakoorlog op het hoogste overheidsniveau, boven de minister van Buitenlandse Zaken en de directeur van de CIA, werd gepland. De president, de vicepresident en de minister van Defensie moeten dus in april 2001 al op de hoogte zijn geweest van 9/11, aldus Lindauer.

Ze wilde via de officiële kanalen getuigen tegen de overheid en meldde zich op het Capitool, de zetel van de volksvertegenwoordiging van de VS, maar nog voor het proces kon beginnen stond de FBI bij haar op de stoep. Ze werd beschuldigd van het doen van ongeoorloofde betalingen aan de Iraakse overheid onder Saddam Hoessein.

Kantelpunt

Ze had geen recht op een proces en werd gedwongen om antipsychotica te slikken. Na lang juridisch getouwtrek hoefde ze de medicatie niet in te nemen. Ze werd ruim een jaar vastgehouden en na nog eens drie jaar werden alle aanklachten tegen haar ingetrokken.

Lindauer benadrukt dat het geen zin heeft om via de officiële wegen de noodklok te luiden. “Als de overheid zich bedreigt voelt, valt ze je aan,” zei ze. “Ook al heb je gelijk.” Ze voegde toe dat de overheid 9/11 heeft laten uitvoeren om oorlog met Irak te kunnen voeren.

Volgens Lindauer kunnen de onthullingen van Snowden worden gezien als een kantelpunt. Ze zegt dat men binnen de inlichtingenwereld al jaren op de hoogte was van de werkwijze van de spionagedienst NSA. Snowden maakt deze informatie nu beschikbaar voor een breder publiek, aldus Lindauer. Ondertussen willen de media alleen maar weten waar Snowden zich op dit moment ophoudt en gaat het allang niet meer om de inhoud.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. vuile spelletjes zijn altijd al gespeeld alleen horen we er nu meer over.
  niets nieuws onder de zon.

  0 likes
 2. al onze vermoedens en bevindingen worden langzaam bevestigd, het wordt nog erger.

  0 likes
 3. Dick Cheney een uurtje waterboarden en hij vertelt alles wat je wilt weten..

  0 likes
 4. [quote name=”m&m”]vuile spelletjes zijn altijd al gespeeld alleen horen we er nu meer over.
  niets nieuws onder de zon.[/quote]

  Maar ook weer wel. Mensen komen in opstand!

  0 likes
 5. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Iedere staat heeft bijna zowat de eigen staatsveiligheid en militaire inlichtingendiensten.
  Wat het brede publiek interesseert
  is dat zij ter goedertrouw hun werk via de juiste wettelijke toegestane werktechnieken en methoden uitvoeren … niet boven de hoofden van het democratische verkozen wettelijk gezag….
  wat onmiddellijke een kijk werpt op het VSA-non-ufodisclosure….
  Willen morgen Euro-Europa staats- of regeringsleiders met ufo-Extraterrestrials samenwerken zal dat gebeuren met of tegen de zin van de VSA..
  Dan kom zonder twijfel de politiek planetaire veiligeheid aanbod

  0 likes
 6. het wordt nog veel erger. vraag is waarom dit allemaal ineens aan de oppervlakte komt. er zal nu vast wel snel een persoon/organisatie op staan die een oplossing heeft voor deze problemen. vertrouw ze niet

  0 likes
 7. Ik loop al een heel tijdje mee, en ik verzeker U, dat we naar een climax groeien, het is nog steeds verdeeld, de gene die voor de overheid werken, en de anderen, de gene die dagelijks tranqilizers gebruiken en de anderen, het is de druk op onze vrijheid en waarden, die de doorsleg zal gaan geven,
  het stapeld zich op, of het gewild is of met moedwil gebeurd weet niemand, ten minste wij nog niet, willen ze chaos, om de boel volledig in handen te krijgen, en wie willen die alles omhelsende macht,
  zo gauw als we dat weten, is het goed kunnen we starten de boel te verwoesten, hun denkpatronen dan wel te verstaan, dit voor de censuur en afluisteraars.

  0 likes
 8. Zo’n leuke en mooie vrouw! Ik wens haar veel steun, succes en liefde toe!

  0 likes
 9. Dit is een ernstige beschuldiging van Suzan Lindauer aan het adres van de regering van de VS. Er zal bewezen moeten worden dat ze april 2001 genoemde gevoelige documenten heeft ingezien. Alleen een internationaal tribunaal kan beoordelen of de aanklacht juist is. Mijn advies: vecht nooit in persoon tegen de CIA, want dat verlies je.

  0 likes
 10. Susan lindauer vertel hier alles nog eens duidelijker hoe het zat.,KIJKEN!!

  http://www.youtube.com/watch?v=68LUHa_-OlA

  0 likes
 11. Angstaanjagend haar quote : “Free speech is now a threat for the Patriot Act”.

  Ze is een klokkenluider die de wettelijke weg heeft gevolgd en het resultaat was een beschuldiging en veroordeling voor zaken waar zij zelf niets van mocht weten en tegen welke zij zich niet kon verweren.

  “De leugen regeert” is een wereldwijd feit…

  0 likes
 12. [quote name=”Good”]Dit is een ernstige beschuldiging van Suzan Lindauer aan het adres van de regering van de VS. Er zal bewezen moeten worden dat ze april 2001 genoemde gevoelige documenten heeft ingezien. Alleen een internationaal tribunaal kan beoordelen of de aanklacht juist is. Mijn advies: vecht nooit in persoon tegen de CIA, want dat verlies je.[/quote]

  Van tevoren, met je staart tussen je benen weglopen, verlies je zoizo.

  0 likes
 13. Tell it like it is

  [quote name=”Good”]Dit is een ernstige beschuldiging van Suzan Lindauer aan het adres van de regering van de VS. Er zal bewezen moeten worden dat ze april 2001 genoemde gevoelige documenten heeft ingezien. Alleen een internationaal tribunaal kan beoordelen of de aanklacht juist is. Mijn advies: vecht nooit in persoon tegen de CIA, want dat verlies je.[/quote]

  Slap gelul. jij zou het slecht doen als klokkenluider.

  een klokkenluider verliest namelijk niet, hij wint want hij kiest voor de waarheid ongeacht de consequentie.

  Hij verslaat zo in een keer die hele kliek.
  Juist 1 man/vrouw maakt verschil.

  Ik heb geen tribunaal nodig als het om waarheidsbevinding gaat
  Iedereen die een beetje in zijn gevoel zat wist dat de rede voor de Irak oorlog onzin was.

  9/11 vertoond vele scheuren, de waarheid is altijd sneller dan de leugen.

  de onderste steen komt boven.

  0 likes
 14. De mensen moeten massaal opstaan tegen deze tirannie. Niet alleen in de VS, maar wereldwijd. Dus ook hier in Nederland. Zwijgen staat gelijk aan goedkeuren. Maar goed dat laatste is mijn persoonlijke mening.

  0 likes
 15. Beste sitelezers!

  check interview with aaron russo.
  op youtube! verhelderend ook word duidelijk dat deze ex vriend van de rockefellers! Al een jaar van te voren van J.D. rockefeller himself te horen heeft gekregen. Dat er ‘een gebeurtenis’ zou plaatsvinden en daarna zouden ze irak en iran gaan aanvallen! nou een jaar later 9/11/2001 word het werkelijkheid! hoezo doorgestoken kaart?
  Het is geeneens een complot meer te noemen. De bewijzen wijzen met 1 vinger in één richting naar de machtselite/occult/illuminati/hoejehetnoemenwilt!!! the next question is what are we going to do about it? If they have the guts to commit 9/11 what else did they do? What else is on their agenda? thanks niburu!!!

  0 likes
 16. [quote name=”Tell it like it is”][quote name=”Good”]Dit is een ernstige beschuldiging van Suzan Lindauer aan het adres van de regering van de VS. Er zal bewezen moeten worden dat ze april 2001 genoemde gevoelige documenten heeft ingezien. Alleen een internationaal tribunaal kan beoordelen of de aanklacht juist is. Mijn advies: vecht nooit in persoon tegen de CIA, want dat verlies je.[/quote]

  Slap gelul. jij zou het slecht doen als klokkenluider.

  een klokkenluider verliest namelijk niet, hij wint want hij kiest voor de waarheid ongeacht de consequentie.

  Hij verslaat zo in een keer die hele kliek.
  Juist 1 man/vrouw maakt verschil.

  Ik heb geen tribunaal nodig als het om waarheidsbevinding gaat
  Iedereen die een beetje in zijn gevoel zat wist dat de rede voor de Irak oorlog onzin was.

  9/11 vertoond vele scheuren, de waarheid is altijd sneller dan de leugen.

  de onderste steen komt boven.[/quote]

  precies, al kijk je nog een keer naar de beelden die zijn uitgezonden. Zie je dat het hele gebouw geen weerstand meer heeft. dwz dat het gebouw met vrije val naar beneden komt ok 0,01 sec. trager… dit is de weerstand van de explosieven. simpel, die worden elektrisch ontstoken (nagenoeg de snelheid van licht min de weerstand van de desbetreffende geleider gebruikt) als dit koper is. 7×10 tot de min 6e!! (met blote oog niet waarneembaar)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronawet

Aangepaste coronawet is nog gevaarlijker: ‘Dit gaat veel te ver’

Het kabinet heeft het aangepaste voorstel van ...

intimidatie

Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

Wist je dat het erg gevaarlijk is ...