Het Complot

Maleisische Boeing 777 uit de lucht geschoten door Oekraïense straaljager?

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse defensie-expert Bernd Biedermann is tot de conclusie gekomen dat de Maleisische Boeing 777 op 17 juli hoogstwaarschijnlijk niet is geraakt door een luchtdoelraket. De kolonel b.d. zegt in de Duitse krant Neues Deutschland dat het vliegtuig gelijk in brand zou zijn gevlogen als het was geraakt door granaatsplinters van een luchtafweerraket.

De splinters genereren enorm veel warmte op het moment dat ze een vliegtuigromp penetreren, aldus Biedermann. Een enkele splinter bevat dezelfde hoeveelheid kinetische energie als een 40 ton zware goederentrein die met 60 kilometer per uur tegen een stootblok knalt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Maleisische Boeing 777 uit de lucht geschoten door Oekraïense straaljager?Pas nadat de Maleisische Boeing 777 was neergestort braken er sporadische brandjes uit omdat wrakstukken in contact waren gekomen met ontvlambaar materiaal. Biedermann is bekend met Russische luchtafweertechnologie en gaf op de militaire academie les aan luchtafweertroepen.

Biedermann krijgt bijval van de Duitse luchtvaartexpert Peter Haisenko, die onderzoek heeft gedaan naar de huidplaten van vlucht MH17. Op basis van kogelgaten in delen van de cockpit concludeerde Haisenko dat het vliegtuig is neergeschoten met kogels met een kaliber van 30 mm. De schade is beperkt tot de cockpit. Volgens de oud-piloot is het toestel niet geraakt door een raket.

Maleisische Boeing 777 uit de lucht geschoten door Oekraïense straaljager?Het Russische ministerie van Defensie meldde volgens persbureau Reuters dat een Oekraïense straaljager donderdag 17 juli ‘drie tot vijf kilometer’ van vlucht MH17 vloog op het moment dat het toestel neerstortte. Een Oekraïense Soechoj Soe-25 is uitgerust met een tweeloops 30 mm Grjazev-Sjipoenov GSj-302 /AO-17A kanon.

De Russen zeiden ook ‘geen enkele raket gedetecteerd’ te hebben in de buurt van de vliegroute van de Maleisische Boeing 777. Het ministerie van Defensie vroeg de Verenigde Staten om satellietbeelden te delen.

Maleisische Boeing 777 uit de lucht geschoten door Oekraïense straaljager?Op de dag van de crash vertelden ooggetuigen aan persbureau RIA Novosti dat er straaljagers in de lucht te zien waren boven het rampgebied, net voordat het vliegtuig van Malaysia Airlines verongelukte. “Het vliegtuig schoot enkele raketten af die in de lucht explodeerden. Meteen daarna was er een grote knal of explosie. Na een paar seconden vielen brokstukken naar beneden,” aldus één van de getuigen.

Autoriteiten in de separatisenregio Loehansk en Donetsk beweerden dat het Oekraïense leger het vliegtuig heeft neergehaald met een straaljager. Het leger zou het vliegtuig mogelijk aangezien hebben voor een Russisch spionagevliegtuig. Volgens de separatisten werd het vliegtuig neergehaald met een Soechoj Soe-25. Daarna is er een aanval uitgevoerd op de separatisten op de grond.

[Neues Deutschland, AnderweltOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Debruycker
Debruycker
9 jaren geleden

Je reinste onzin. Het toestel vloog op 10000m. Ontploffende raketten zouden van op de grond zelfs niet gezien worden, laat staan gehoord worden. Het is zelfs zeer moeilijk om bij helder weer een gevechtsvliegtuig te zien op die hoogte. Dat granaatsplinters steeds brand veroorzaken is ook onzin, ze kunnen wel vitale onderdelen raken waardoor het toestel neerstort.

er klopt iets niet, maar verlies de realiteit niet in de ogen
er klopt iets niet, maar verlies de realiteit niet in de ogen
9 jaren geleden

Waarom kunnen mensen niet een onderzoek afwachten, en daar conclusies aan verbinden en eventuele vermoedens uiten?????

Ik denk, dat iedereen van uit respect dit zou moeten afwachten, conclusies, theorieën, wat zij niet meer kunnen voor de nabestaande zeer pijnlijk zijn

Waarom moeten er altijd gelijk zogenaamde deskundige het een en ander beweren, zonder dat de feiten volledig boven tafel zijn,

Speculeren is leuk en kan de fantasie prikkelen, maar ik denk, dat wij met zijn alleen op het juiste moment een pas op de plaats moeten maken, en accepteren dat er afschuwelijke ongevallen kunnen geburen, zonder dat er een of ander geweldig groot master plan achter zit.

Obama
Obama
9 jaren geleden

Het leger van Ukraine wil de bewijzen verbergen.
Daarom veroveren ze zonder te luisteren naar de EU de rampplaats.

Er komen meer en meer bewijzen.
Straaljagers van de Ukraine gebruikten ook veelvuldig passagiersvliegtuigen als dekmantel.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Lijkt mij een logische redenering dat het Oekraïense leger het vliegtuig heeft neergehaald met een straaljager.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x