UFO

Unicum: UFO-ontvoering officieel erkend door Amerikaans museum

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Great Barrington Historical Society & Museum heeft de UFO-ontvoering van de 55-jarige Thomas Reed officieel erkend. Het Great Barrington-museum heeft na lang beraad geconcludeerd dat Reed ontvoerd moet zijn geweest door aliens.

“Ik weet dat dit moeilijk te verteren is,” zei Reed. “Het is voor mij zelfs moeilijk te verteren.” Reed en zijn jongere broer Matthew maakten in de jaren zestig een aantal vreemde gebeurtenissen mee. In 1966 zag de 6-jarige Reed vreemde lichten en figuren in de hal van het huis waar hij woonde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Plotseling bevonden de twee zich in een vreemd schip waar ze werden onderzocht en de projectie van een wilg zagen. Het jaar erop zag Reed opnieuw vreemde lichten, sloegen deuren dicht en waren zijn broer en hij weer in het vreemde schip. Voordat hij er erg in had stond hij op de oprit waar zijn moeder al die tijd naar hem had gezocht.

Twee jaar later, in 1969, was de familie Reed op een avond onderweg toen de hele familie (Thomas, Matthew, moeder en grootmoeder) plotseling in een grote ruimte met ‘mierachtige wezens’ stond. Het volgende moment zaten ze weer in de auto.

Hoewel de gebroeders Reed niet precies weten wat er is gebeurd, speculeren ze dat buitenaardse wezens er iets mee te maken hebben gehad. De Great Barrington Historical Society & Museum heeft besloten dat het gaat om feitelijke gebeurtenissen.

Wat betekent dat? “Het betekent dat we geloven dat het echt is gebeurd,” zei directeur Debbie Oppermann tegenover de Boston Globe. “Ik weet dat we hier veel moeilijkheden mee gaan krijgen. Maar we hebben er lang over na gedacht en gebaseerd op het bewijs dat we hebben gekregen zijn wij van mening dat het een waargebeurd verhaal is.”

Oppermann legde uit dat het voor het eerst is dat een museum of geschiedkundige vereniging in de Verenigde Staten een UFO-ontvoering officieel heeft erkend. Het museum is met name geïnteresseerd in de gebeurtenissen in 1969, omdat er toen door meerdere mensen UFO’s zijn gezien.

[Sputniknews]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
john
john
9 jaren geleden

hopelijk komt die ontvoering van Travis walton ook als waar aan het licht

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Nu de regeringen nog en die openlijk UFO-files aan het publiek presenteren.

rop
rop
9 jaren geleden

Weer een Rijke fantastische fantasie verhaal.. met beelden van ufo,s die meestal net zo vaag is als het verhaal, zo rijk zelfs dat men er in gaat geloven.. ja en dan word de werkelijkheid een verbeelding, en de mens schiep een allien….en god schiep de mens? ..of schiep de mens ..god? wat een rijke fantasie. wat een fantastische geloof..

Diahlia
Diahlia
9 jaren geleden

En nu nog graag haarscherpe foto’s en opnames van ufo’s, ontvoeringen en buitenaardsen..

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x