UFO

UFO gefilmd boven Spijkenisse: “Vervormt in de lucht”

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Opnieuw hebben Ronald Dekker en Suzan Aksoy uit Spijkenisse een UFO vastgelegd. De ervaren UFO-jagers legden op 15 juli jongstleden met een video- en fotocamera een onbekend vliegend object vast ter hoogte van de Heemraadlaan.

Het stel heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd in het speuren naar UFO’s in de lucht boven Spijkenisse. Het resultaat is een uitgebreid archief dat deels op internet staat. Volgens de twee kan iedereen UFO’s waarnemen, mits mensen zich er maar serieus op instellen.

“Het vliegt op een perfect horizontale lijn voorbij en wat je ook duidelijk kunt zien op de beelden is dat het vervormt in de lucht,” legt Suzan uit. Zes jaar terug vloog een metersgrote UFO over de woning van het stel. “We vonden het zo bijzonder wat we hebben mogen zien, dat het onderzoeken van het fenomeen eigenlijk een passie is geworden. We hebben dit al zo vaak mogen vastleggen. Wij vinden dat hier te weinig aandacht aan wordt besteed, terwijl het toch iets heel bijzonders is.”

“Als je objecten goed dichtbij wilt halen moet je de nodige spullen hebben,” aldus Ronald. “Met wegwerpcamera’s lukt het niet meer. Het gaat zo snel allemaal. Je ziet iets in je ooghoek, je pakt je spullen, je rent naar boven en je gaat het vastleggen.”

Ronald en Suzan hopen in de toekomst op een ontmoeting met een UFO, die in dat geval een landing heeft gemaakt. En misschien wel in Spijkenisse.

[RTV Rijnmond]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michael
Michael
8 jaren geleden

Ufo? Met die gigantische lens kan je objecten van heel ver weg super scherp in beeld brengen. Dit is gewoon aandacht vragen en geen ufo.

lesley
lesley
8 jaren geleden

dit is gewoon een weerballon misschien eerst op google kijken voordat jullie zoiets plaatsen en serrieus nemen

Michael
Michael
8 jaren geleden

En wat ik ook niet snap. is dat elk beeld matriaal van ”UFOS” niet duidelijk is. Terwijl de meesten wel een mobiel hebben met een goeie camera.

max
max
8 jaren geleden

van welke uithoek is deze nu weer afkomstig ik vraag me af of ze ut dit multiversum afkomstig zijn of misschien nog van veder wie weet het ???? tja we zullen het wel nooit weten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x