UFO

UFO gefilmd boven Spijkenisse: “Vervormt in de lucht”

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Opnieuw hebben Ronald Dekker en Suzan Aksoy uit Spijkenisse een UFO vastgelegd. De ervaren UFO-jagers legden op 15 juli jongstleden met een video- en fotocamera een onbekend vliegend object vast ter hoogte van de Heemraadlaan.

Het stel heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd in het speuren naar UFO’s in de lucht boven Spijkenisse. Het resultaat is een uitgebreid archief dat deels op internet staat. Volgens de twee kan iedereen UFO’s waarnemen, mits mensen zich er maar serieus op instellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het vliegt op een perfect horizontale lijn voorbij en wat je ook duidelijk kunt zien op de beelden is dat het vervormt in de lucht,” legt Suzan uit. Zes jaar terug vloog een metersgrote UFO over de woning van het stel. “We vonden het zo bijzonder wat we hebben mogen zien, dat het onderzoeken van het fenomeen eigenlijk een passie is geworden. We hebben dit al zo vaak mogen vastleggen. Wij vinden dat hier te weinig aandacht aan wordt besteed, terwijl het toch iets heel bijzonders is.”

“Als je objecten goed dichtbij wilt halen moet je de nodige spullen hebben,” aldus Ronald. “Met wegwerpcamera’s lukt het niet meer. Het gaat zo snel allemaal. Je ziet iets in je ooghoek, je pakt je spullen, je rent naar boven en je gaat het vastleggen.”

Ronald en Suzan hopen in de toekomst op een ontmoeting met een UFO, die in dat geval een landing heeft gemaakt. En misschien wel in Spijkenisse.

[RTV Rijnmond]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michael
Michael
9 jaren geleden

Ufo? Met die gigantische lens kan je objecten van heel ver weg super scherp in beeld brengen. Dit is gewoon aandacht vragen en geen ufo.

lesley
lesley
9 jaren geleden

dit is gewoon een weerballon misschien eerst op google kijken voordat jullie zoiets plaatsen en serrieus nemen

Michael
Michael
9 jaren geleden

En wat ik ook niet snap. is dat elk beeld matriaal van ”UFOS” niet duidelijk is. Terwijl de meesten wel een mobiel hebben met een goeie camera.

max
max
9 jaren geleden

van welke uithoek is deze nu weer afkomstig ik vraag me af of ze ut dit multiversum afkomstig zijn of misschien nog van veder wie weet het ???? tja we zullen het wel nooit weten

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x