Gezondheid

Mazelen wordt overgedragen door de gevaccineerden. Dit baanbrekende overheidsonderzoek bewijst het

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de media verschenen de afgelopen maanden veel alarmerende berichten over mazelen. In de eerste helft van 2018 stierven in Europa 37 mensen aan de mazelen, vooral door een te lage vaccinatiegraad, konden we bijvoorbeeld lezen in Trouw.

De meeste sterfgevallen zijn jonge kinderen, baby’s, vaak te jong om te worden ingeënt. Ze worden met mazelen besmet doordat de vaccinatiegraad in hun omgeving te laag was om ze te beschermen, schreef de krant.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Om gevrijwaard te blijven van een uitbraak, moet 95 procent van de mensen in een gemeenschap zijn ingeënt, klonk het nog.

Fout!

Gezondheidsrisico’s

Onderzoek laat zien dat gevaccineerde individuen nog steeds besmet kunnen worden met mazelen en de ziekte kunnen overdragen op anderen die er ook tegen zijn gevaccineerd.

De bewering dat de BMR-prik in 97 procent van de gevallen effectief is, klopt dus niet.

Er is niet alleen bewijs dat de prik niet altijd beschermt tegen mazelen, maar ook dat hij gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Baanbrekende studie

Enkele jaren geleden werd er een baanbrekende studie gepubliceerd in het tijdschrift Clinical Infectious Diseases, waar onder andere wetenschappers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC bij betrokken waren.

Er werd gekeken naar de mazelenuitbraak in 2011 in New York, waarbij gevaccineerde individuen de mazelen kregen en andere gevaccineerde personen besmetten.

Sciencemag.org meldde dat een mazelenuitbraak voor het eerst was herleid naar een volledig gevaccineerd persoon.

De wetenschappers erkenden dat gevaccineerde individuen nog steeds besmet kunnen raken.

Israël

Ze richtten zich op één patiënte, die twee doses van de BMR-prik had gekregen en tóch was besmet.

De patiënte besmette vier van haar contacten, waarvan twee ook volledig waren gevaccineerd.

In juli en augustus vorig jaar was er in Israël sprake van een mazelenuitbraak. ‘Patiënt Nul’ bleek drie doses van de BMR-prik te hebben gekregen, liet de CDC weten.

Dit fenomeen wordt volledig genegeerd door gezondheidsinstanties en de media. Bij iedere uitbraak krijgt de lage vaccinatiegraad automatisch (en dus onterecht) de schuld.

[GreenMedInfo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

En daar was protocollen huisarts Mevr Kamphuis zeker nog niet van op de hoogte bij de uitzending van Buitenhof?
Het probleem tegenwoordig is dat alle artsen een overeenkomst moeten ondertekenen , anders geen diploma , om conform het protocol het juiste medicijn voor te schrijven… Met dank aan onze politici die de zorgverzekeraar Carte -blanche hebben gegeven , de idioten op het schavot moeten ze………Al de nieuwe polis binnen? Gaat je geld kosten.. Alternatieve zorg wordt minder….. Toch hoop ik dat de trend door zet dat mensen steeds meer na gaan denken over hun gezondheid …….

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

conclusie is dus dat het mazelen vaccin niet werkt en alleen voor nog meer ellende en risico’s zorgt behalve voor big pharma, die vaart (zoals gewoonlijk) wel bij andermans ellende. Er gaat niets boven natuurlijke weerstand welke ook op natuurlijke wijze tot stand moet komen. Dat is nooit anders geweest en zal ook nooit anders worden. Gezondheid zit niet in een spuitje, niet in een pilletje doch in gezond verstand, gezonde voeding, een gezonde geest en een gezonde levensstijl.

frans
frans
5 jaren geleden

Het mazelen virus is een mutatie van het vroegere virus.
In de jaren 80 was het virus zo goed als uitgeroeid.
Maarrr het werd weer tot leven geroepen in het lab.

Sint Zwarte Biff
Sint Zwarte Biff
5 jaren geleden

Als dit echt waar is: dat gevaccineerde de ziekte kunnen doorgeven dan is dat nogal wat!
Dat zou betekenen dat het RIVM, de media én onze regering ons (de belasting betalende hardwerkende burgers) verkeerd voorlichten.
Daarom doe ik een persoonlijke oproep aan Minister President Mark Rutte om deze kwestie met voorrang en hoogste prioriteit aan te pakken.

Beste Mark, wil jij hier snel opheldering over geven op een eerlijke, open en volledig transparante wijze?

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x