CoronaBuitenland

Mis dit niet: Persconferentie schokkende onthullingen COVID-19-vaccins

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Op dinsdag 21 november, van 15.00 tot 15.30 uur, zal er een persconferentie plaatsvinden in het Europees Parlement te Straatsburg.

In deze persconferentie zullen Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD) en Joachim Kuhs (AfD), Willem Engel, advocaat Renate Holzeisen en arts Vibeke Manniche schokkende onthullingen bespreken die volgen uit de brief van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA). Deze brief kwam op reactie van het verzoek van De Graaff en Kuhs om de vergunningen van COVID-19-vaccins onmiddellijk op te schorten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Zeer ernstig

Een groep van acht Europarlementariërs eiste van het EMA dat zij de vergunningen voor het gebruik van de vaccins van Pfizer en Moderna opschort.

De gebreken, die goedkeuring verhinderen, zijn zeer ernstig. Zo is er een verschil tussen de geteste en de feitelijk geproduceerde producten. Ook is het gebruik van de vaccins niet in overeenstemming met de verleende goedkeuring. Daarnaast zijn de vereiste testen nog niet afgerond.

De gezondheid van burgers staat op het spel

Bij verlenging van de goedkeuring dient rekening gehouden te worden met de geconstateerde bijwerkingen. Het aantal geregistreerde gevallen waarbij de covidvaccins tot bijwerkingen leidden, groeide explosief. Dit leidt tot twijfel over de eerder aangenomen veiligheid van de vaccins. Ook bij de effectiviteit zijn in de afgelopen jaren steeds sterkere twijfels gerezen.

“De gezondheid van burgers staat op het spel. Bijwerkingen als hartschade maken mensen voor de rest van hun leven invalide. Daarom moet het EMA geen enkel risico nemen en deze vaccins onmiddellijk van de markt halen,” aldus initiatiefnemer Marcel de Graaff.

De persconferentie is hier live te volgen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 231 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
piet
piet
4 maanden geleden

De sneeuwbal rolt van de helling! Chapeau voor alle deze mensen die zich hiervoor inzetten. Deze site is ook een juweel!

Thom
Thom
4 maanden geleden

Allemaal leuk maar de schapen boeit dit niet die denken dat het allemaal complot waanzin is. Dus er zal wel weer niemand zitten en al helemaal niet naar kijken.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
4 maanden geleden

Het z.g. vaccin, is niets anders dan een biologisch wapen.

Helaas zie ik dat niet terug in de media en ook niet bij de personen die bij de a.s. persconferentie betrokken zijn.

De z.g. vaccinaties hadden nooit gebruikt mogen worden, want tijdens de diverse proeven met proefdieren zijn alle dieren gestorven en vervolgens zijn de proefdieren vervangen door mensen en dat allemaal omdat de elite van de wereld het grootste gedeelte van de wereldbevolking wil elimineren en er ook nog eens veel geld aan wil verdienen.

Dit plaatst alle betroffen personen die aan deze democide meewerken in een benarde positie, want de tijdelijk goedgekeurde vergunningen hadden nooit verstrekt mogen worden en hadden ook ingetrokken moeten worden, nadat deze termijnen afliepen..

Ohje
Ohje
4 maanden geleden

En dan…

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x