Homepagina » Gezondheid » Man geneest van darmkanker door natuurvoeding
Man geneest van darmkanker door natuurvoeding

Man geneest van darmkanker door natuurvoeding

De Amerikaan Chris Wark werd in december 2003 op 26-jarige leeftijd gediagnosticeerd met darmkanker. Artsen zeiden dat hij moest worden geopereerd, gevolgd door twaalf maanden chemotherapie.

Chris vond het vreemd dat hij zijn lichaam ‘moest vergiftigen om weer gezond te worden’. Hij kwam onder druk te staan van medisch specialisten en familieleden. Hij ging samen met zijn vrouw op zoek naar alternatieven.

Een onbekende uit Alaska stuurde hem het boek ‘God’s Way to Ultimate Health’. Chris begon te lezen over hoe hij zijn lichaam kon genezen met natuurvoeding. Tien jaar later vertelt Chris over zijn opvallende herstel, waar geen chemotherapie of bestraling aan te pas kwam.

“Kanker is een briljante poging van het lichaam om je leven te redden,” zei Wark. Hij snelde gelijk naar de winkel om zijn eetpatroon om te gooien. Hij at iedere dag een enorme salade vol met kankerbestrijdende fytonutriënten uit onder meer broccoli, bloemkool, spinazie, boerenkool, rode kool, uien, knoflook, kurkuma, oregano, cayennepeper en appelciderazijn. Alle producten met chemicaliën gingen in de prullenbak.

“Het is erg moeilijk om de gifstoffen in je omgeving uit te bannen,” zei Chris tijdens een bijeenkomst. “In onze omgeving kom je al gauw zo’n 80.000 chemicaliën tegen en het is erg moeilijk om ze allemaal te vermijden.” Hij noemde onder meer uitlaatgassen, kwik en andere zware metalen.

“Daarom is het zo belangrijk om ons lichaam rauwe voeding te geven, zodat je immuunsysteem sterk blijft en je kunt ontgiften,” ging hij verder. “Het dieet is belangrijk. We hebben alle giftige chemicaliën weggegooid. De giftige haarverzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen, die moeten weg.”

Chris dankt een groot deel van zijn herstel aan zijn dagelijkse smoothie, die vele soorten fruit, groenten en superfoods bevat zoals de Indiase kruisbes. Wil je meer weten over Chris of anderen die op een natuurlijke wijze zijn genezen van kanker, kijk dan op ChrisBeatCancer.com.

[ChrisBeatCancer]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sonny
Sonny
6 jaren geleden

Door een onbekende opgestuurd?

tjeu
tjeu
6 jaren geleden

Beste mensen, dit is prachtig maar zo oud als de straat. Er is een schat aan waardevolle informatie te vinden in de leer van bv de makrobiotiek, jammer genoeg vergeten door de meesten of in het beste geval gezien als een sekte.

de makrobiotiek maakt gebruik van duizenden jaren oude kennis van de chinezen en het yin yang princiepe. Iedere kanker kan genezen worden met gezonde voeding alleen moet men begrijpen wat kanker is, waar hij zich nestelde, in welke organen, yinne of yange, in welke plaatsen van deze organen, het yinne of yange gedeelte…het is een studie die verplicht zou moeten worden gegeven aan aale aertsen.

Daarna, na de diagnose kan men aan de slag want dan kan men bepalen welke groenten, granen, zeewieren, eiwitten…hoe ze te snijden, hoelang ze te koken of stomen of sauteren….

het is geen werk voor beginnelingen maar wie de moeite doet ontdekt een schat aan informatie …niet alleen in de voeding maar universele informatie..

het kost jaren studie maar e resultaten zijn van onschatbare waarde

groetjes aan iedereen

westbound
westbound
6 jaren geleden

Volgens de heilige Hildegard von Bingen is SPELT hét voedsel dat alle ziekten overwint.
Heb je kanker of aids, schakel dan radicaal over op spelt in allerlei vormen; dus: speltpap, speltbrood, speltkoek, speltmacaroni enz.
Koop het spelt bij een gerenommeerde spelthandelaar en niet bij een reformzaak of AlbertHeijn. De speltproducten die zij verkopen, zijn namelijk het gevolg van kruisbestuiving en infeite de naam spelt niet waardig.

Will
Will
6 jaren geleden
daniel
daniel
5 jaren geleden

ja het was interessant maar soms is het moeilijk om dat de reden de bio producten kosten meer dan die uit de gewone winkel en niet elke mens kan dat betalen. er zijn al bio producten te krijgen in de supermarkt maar is het echt bio? en als je alleen bent is het nog moeiliker

x

Check Also

tandarts

Tandarts: ‘Lockdown is als een hoge dosis chemotherapie’

Sinds maandag is Duitsland weer deels op ...

chemotherapie

Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt

De behandeling tegen kanker is in de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

5
0
We lezen graag je reactie!x