Homepagina » Mens en Dier » Drutense pastoor past voor ‘chemisch’ coronavaccin: ‘Kans op 20 tot 30 bijwerkingen’
pastoor
Foto: CC0

Drutense pastoor past voor ‘chemisch’ coronavaccin: ‘Kans op 20 tot 30 bijwerkingen’

Gezonde mensen hebben geen vaccinatie nodig, zei pastoor Jos Hermans uit Druten onlangs tijdens een preek. De pastoor is geen voorstander van ‘een niet echt goed getest chemisch vaccin met kans op 20 of 30 bijwerkingen’. Zelf laat hij zich dan ook niet vaccineren.

De preek van Hermans zorgde voor ophef, waarna hij zijn verontschuldigingen aanbood. Hij staat nog wel achter zijn uitspraken. “Niet welgevallige signalen over corona en vaccineren worden van bovenaf gecensureerd,” zei hij.

“Wat geloven we in deze tijd als het gaat om vaccineren tegen Covid-19 of Covid-21? Bijvoorbeeld: als je gezond leeft, niet ziek bent, ook niet wordt, waarom neem je dan medicijnen? Als het niet regent, maar continu de zon schijnt, waarom trek je dan een regenpak aan? Als je geen last van hoofdpijn hebt en ook geen koorts, lichte verhoging, waarom dagelijks paracetamol nemen? Waarom medicatie toedienen als je die niet nodig hebt?” vroeg Hermans tijdens zijn preek.

Ik pas

Hij wees erop dat je als mens een prima immuunsysteem hebt. “Gezonde mensen hebben geen medicatie nodig en ook geen vaccinatie.” De pastoor voegde toe dat er nu ook wordt nagedacht over het verbinden van voordelen aan vaccineren. “Dat je mag gaan winkelen, naar evenementen mag gaan of naar een bioscoop. En wie zich niet vaccineert, krijgt die voordelen niet.” Dat is volgens hem gevaarlijk en werkt stigmatiserend.

“Ik geloof ook in het versterken van het immuunsysteem als het verzwakt is door gezond eten, genoeg bewegen, goed slapen, enzovoorts. En niet door een chemisch vaccin te laten injecteren. Met zelfs kans op 20, misschien wel 30 bijwerkingen als je de bijsluiter leest. Ze zeggen ook altijd: voordat je een medicijn neemt, lees eerst de bijsluiter,” aldus Hermans.

“Dit alles maakt dat ik persoonlijk op dit moment – net zoals anderen, zelfs de makers van het vaccin – zeg: ik pas.”

4.7 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vaccin holocaust
vaccin holocaust
3 maanden geleden

Als iedereen uitgeroeid wordt met een verplicht vaccin, wie blijven er straks nog over? Het plan om 500- 2000 miljoen mensen over te houden is dus niet iedereen. Wie gaan de dans ontspringen, de vaccin weigeraars?

Tikal
Tikal
Reactie op  vaccin holocaust
3 maanden geleden

Ja waarschijnlijk wel? Op zich niet zo heel erg… het gemiddeld iq op aarde zou er flink van opkrikken…

Piet
Piet
Reactie op  Tikal
3 maanden geleden

Je overschat die groep

Josefien
Josefien
Reactie op  vaccin holocaust
3 maanden geleden

Nee, de groep elite die nog best groot is en ook gradaties heeft, politici, koningshuizen etc. Sterke mensen ( die nu ook niet snel ziek worden of nooit wat mankeren) zullen het ook overleven (ook voorheen vaak niet gevaccineerd) en die hebben ze nodig om hun maatschappij draaiende te houden en het geld voor de elite te verdienen. De zwakkere zullen de aarde verlaten omdat die geld kosten en naar het idee van de elite niets opleveren. Alles voor de zaak, je doet het voor de samenleving, supercommunistisch natuurlijk. Niet voor niets wordt China 2 of Korea aan de Noordzee genoemd. Dat is ons voorland.

mikkie
mikkie
Reactie op  Josefien
3 maanden geleden

Daar zeg je zoiets… recentelijk in het nieuws dat keuning Willem Alexander een zeer ernstige, levensbedreigende longaandoening heeft…
En hij ging in het begin van Keuronatijd vele locaties bezoeken om de onderdanen een hart onder de riem te steken? En hij ging op vakantie naar Griekenland en hij ging met een lijnvlucht terug…..Hoezo risicogeval? Wie gelooft er nou werkelijk nog IETS van het keuningshuis?

Josefien
Josefien
Reactie op  mikkie
3 maanden geleden

Vergeet niet dat Maxima en in de VN zit en in het World Economic Forum, dus contact heeft met Schwab (Kaag ook). Denk maar eens uit welk land zij komt en ken diens geschiedenis. Dan weet je wat ze meegekregen heeft via haar studie, roots en contacten en prik je zo door die uiterlijke schijn van pracht en praal heen. Als je eenmaal ontdekt hebt wie in welk clubje zit, begrijp je hoe de lijntjes lopen en wie invloed heeft. Ons koningshuis is zogenaamd “ceremonieel”. Voor de bühne ja, maar achter de buhne trekken zij aan de touwtjes ( bilderbergroep/WEF/VN), en moet de regering gewoon doen wat zij zeggen o.a. via dit soort clubjes, maar de meeste Nederlanders begrijpen dit maar niet en zien alleen wat er op tv gebeurt.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Josefien
3 maanden geleden

Het gaat niet om geld. Geld wordt gewoon eindeloos geprint in de FED. Geld hoe het nu wordt gebruikt in dit systeem is om je arm en onderdanig te houden. Die ‘elite’ heeft oneindig veel geld..,snap je. De gemiddelde mens moet van de kruimels leven. Het is juist dat geloof in geld wat mensen een slaaf maakt.

Ieder die huur of hypotheek betaalt, vaste lasten heeft of wat dan ook, zit vast in een slavensysteem.

Alleen al het feit dat we moeten betalen voor grond…nou moeder aarde zou dan een erg grote bankrekening moeten hebben, niet?

De reden dat de hele wereld in chaos is komt niet enkel door die duistere ‘elite’…het is de mensheid zelf die dit zover heeft laten komen. Er werd niet geluisterd naar echte ‘leiders’ die het beste voor hebben. Als het grootste deel van de mensen zich echt gelijk voelde met alles en iedereen, dan hadden wij nooit in deze positie gezeten. Vingers wijzen naar elite is onnodig. De ‘elite’ heeft het zover kunnen krijgen, omdat vele mensen ook dezelfde verstoringen dragen als deze elite…misschien niet zo diep en gestoord, maar de bron van gestoordheid is hetzelfde. De wet van eenheid is totaal verbroken, en dat heeft de mensheid zelf gedaan.

Tja, nu komt de karma terug van onze spirituele luiheid en bijt velen van ons in de kont. Maar dat is ook de enigste manier die ik me kan indenken dat er nu de ruimte is voor een echte globale transformatie.

De mensheid is erg erg laat met veranderen…maar er is nog kans. Indien er binnen een aantal jaar geen positieve wending komt, dan lijkt me het een logische stap dat onze moeder aarde ons van haar lichaam gaat schudden…en alles begint weer opnieuw.

Voor de corona was de wereld ook al verrot. Corona is een collectief ‘karma’ van de mensheid. Nu zullen velen zien hoe de wet van aantrekking echt werkt.

Zoveel mensen die ik heb gekend waren allen in een slavenmentaliteit. Ze geloven in wetten, in werk, in belasting, status, in politiek en economie, etc. Vele mensen waren slaven en droomden ervan om slavendrijver (werknemer en wergever) te worden.

Het grootste deel van de mensheid zoekt zekerheid in hun buitenwereld. Zijn dagelijks bezig om zichzelf en anderen te bewijzen dat ze o.k. zijn. Heb je een goede baan of ben je een goede burger die belasting betaald..dan krijg je een schouderklopje, doe je dit niet, dan ben je een loser.

Het enigste wat we kunnen doen is zekerheid in jezelf te vinden, zonder te zoeken in externe wereld.

Dit is 1 van de verschillen tussen de ‘gewone’ mens en de krijgers.

Velen hier ook zeggen dat ze wakker zijn. Hoezo wakker? Omdat je inziet hoe corrupt het systeem is?

Het is misschien een eerste stap van wakker worden. Maar echt wakker worden, lucide worden in het dagelijkse leven, dat kan alleen als je jezelf echt kent en begrijpt. Weten waar je ware roots zijn (moeder aarde). Wij zijn kinderen van de aarde. Zij heeft ons ontworpen. Als we dit vergeten, dan hebben we geen roots meer. Dan zullen we verdwaald rondlopen en zoeken naar zin en begrip in het leven. Sommigen denken het te hebben gevonden in de bijbel, koran, torah of in werk, economie, wetenschap etc. Maar dat is niet waar je je roots vind. Je roots zijn daar onder je. Daar is je moeder. Wanneer we haar weer dagelijks in ons leven herkennen…dan pas is onze connectie met ‘spirit’ weer terug. Dan begrijpen we dat alles en ieder gelijk is. Dan delen we met elkaar. Dan laten we ieder vrij en onszelf.

No worries
No worries
Reactie op  vaccin holocaust
3 maanden geleden

This is a spiritual battle. Demons posing as humans, trying to wipe out true humans. I have been saying this for years, people call me nuts. Just read between the lines. Listen to what they are not saying. I guess time will tell. Yah be with you all.

sisn mchl
sisn mchl
Reactie op  vaccin holocaust
3 maanden geleden

de elite krijgt een medicijn die de werking van het vaccin tegengaat

Jopie
Jopie
3 maanden geleden

Ben het helemaal eens met de Drutense pastoor. Ik pas ook. Geen coronavaccin in mijn lijf.

peter
peter
3 maanden geleden

ik kan er geen naald tussen krijgen!

Spooky
Spooky
3 maanden geleden

Deze pastoor is wakker en kan zelf logisch nadenken en ziet de waanzin van de VACCINATIES!!
De andere mensen die braaf de mondkapjes dragen zijn slachtoffers! Letterlijk en figuurlijk!!!

doornbos
doornbos
Reactie op  Spooky
3 maanden geleden

Met een masker ben je niemand. Klopt helemaal als ik kijk naar de mensen in mijn omgeving. Voor die tijd was dat reeds het geval. Wat een volk.

Edward
Edward
Reactie op  doornbos
3 maanden geleden

Een masker is een symbool van onderdrukking.

OmaD
OmaD
3 maanden geleden

Dit noem je, je gezonde verstand gebruiken. Hulde voor de pastoor dat hij dit in zijn preek ‘durgt te zeggen’.

Ik pas
Ik pas
3 maanden geleden

Wauw, deze pastor heeft gesproken! Ook goed ban hem dat hij mensen in de kerk adviseert en probeert wakker te maken.

Mvdb
Mvdb
3 maanden geleden

Deze pastoor heeft Groot gelijk !!
dit vaccin, het vernietigd heel de mensheid.

PREDATOR
PREDATOR
3 maanden geleden

Kijk dat is nog eens een positief bericht over corona..Overal op tv corona corona corona..Het nieuws,talkshows enz …Alleen maar corona…Wil niet vervelend zijn , maar iemand nog een Ufo gezien ??of mooie beelden van bouwwerken van vroeger wat eigenlijk niet kan??
(Dit is geen commentaar op deze site hoor)..

doornbos
doornbos
Reactie op  PREDATOR
3 maanden geleden

klopt, en al dat zogenaamde nieuws maakt mensen geestelijk gestoord. Zelf had ik nog stapels boeken liggen. Heerlijk! Tv kijken doe ik zeer selectief en bovendien neem ik een documentaire bijvoorbeeld op. Propaganda en reclame spoel je eenvoudig door. Voila, schoon is je kunstgebit.

hans
hans
Reactie op  PREDATOR
3 maanden geleden

een zeer verfrissend bericht ik ben alle info en alle zogenaamde info van experts en nitwits langzamerhand ook wel een beetje beu aan het worden ,en ook bij mij is het geen negatief commentaar op de site ,want we zitten nu eenmaal in dit schuitje .en het wordt pas echt erg als het doodgezwegen wordt.

Simon
Simon
3 maanden geleden

Ik ben blij dat er mensen durven opstaan om het gezond verstand weer te laten prevaleren boven totale hysterie. De ophef is weer zo hypocriet als het kan zijn. De beste man heeft gewoon 100% gelijk. Onnodig om zich te verontschuldigen.

Maria
Maria
3 maanden geleden

Helemaal mee eens!!

x

Check Also

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

108
0
We lezen graag je reactie!x