Mens en DierCorona

Drutense pastoor past voor ‘chemisch’ coronavaccin: ‘Kans op 20 tot 30 bijwerkingen’

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gezonde mensen hebben geen vaccinatie nodig, zei pastoor Jos Hermans uit Druten onlangs tijdens een preek. De pastoor is geen voorstander van ‘een niet echt goed getest chemisch vaccin met kans op 20 of 30 bijwerkingen’. Zelf laat hij zich dan ook niet vaccineren.

De preek van Hermans zorgde voor ophef, waarna hij zijn verontschuldigingen aanbood. Hij staat nog wel achter zijn uitspraken. “Niet welgevallige signalen over corona en vaccineren worden van bovenaf gecensureerd,” zei hij.

“Wat geloven we in deze tijd als het gaat om vaccineren tegen Covid-19 of Covid-21? Bijvoorbeeld: als je gezond leeft, niet ziek bent, ook niet wordt, waarom neem je dan medicijnen? Als het niet regent, maar continu de zon schijnt, waarom trek je dan een regenpak aan? Als je geen last van hoofdpijn hebt en ook geen koorts, lichte verhoging, waarom dagelijks paracetamol nemen? Waarom medicatie toedienen als je die niet nodig hebt?” vroeg Hermans tijdens zijn preek.

Ik pas

Hij wees erop dat je als mens een prima immuunsysteem hebt. “Gezonde mensen hebben geen medicatie nodig en ook geen vaccinatie.” De pastoor voegde toe dat er nu ook wordt nagedacht over het verbinden van voordelen aan vaccineren. “Dat je mag gaan winkelen, naar evenementen mag gaan of naar een bioscoop. En wie zich niet vaccineert, krijgt die voordelen niet.” Dat is volgens hem gevaarlijk en werkt stigmatiserend.

“Ik geloof ook in het versterken van het immuunsysteem als het verzwakt is door gezond eten, genoeg bewegen, goed slapen, enzovoorts. En niet door een chemisch vaccin te laten injecteren. Met zelfs kans op 20, misschien wel 30 bijwerkingen als je de bijsluiter leest. Ze zeggen ook altijd: voordat je een medicijn neemt, lees eerst de bijsluiter,” aldus Hermans.

“Dit alles maakt dat ik persoonlijk op dit moment – net zoals anderen, zelfs de makers van het vaccin – zeg: ik pas.”

4.7 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vaccin holocaust
vaccin holocaust
1 jaar geleden

Als iedereen uitgeroeid wordt met een verplicht vaccin, wie blijven er straks nog over? Het plan om 500- 2000 miljoen mensen over te houden is dus niet iedereen. Wie gaan de dans ontspringen, de vaccin weigeraars?

Jopie
Jopie
1 jaar geleden

Ben het helemaal eens met de Drutense pastoor. Ik pas ook. Geen coronavaccin in mijn lijf.

peter
peter
1 jaar geleden

ik kan er geen naald tussen krijgen!

Spooky
Spooky
1 jaar geleden

Deze pastoor is wakker en kan zelf logisch nadenken en ziet de waanzin van de VACCINATIES!!
De andere mensen die braaf de mondkapjes dragen zijn slachtoffers! Letterlijk en figuurlijk!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x