BinnenlandCorona

Filmpjes die jongeren moeten verleiden tot coronaprik schieten in verkeerde keelgat: ‘Tenenkrommend’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronaminister Hugo de Jonge wil jongeren met korte filmpjes op social media en in de bioscoop verleiden om een coronavaccin te halen. Daarin speelt GGD-arts Ashis Brahma de hoofdrol. Het ministerie van Volksgezondheid heeft de filmpjes opgenomen in samenwerking met het productiehuis van de populaire YouTuber Kalvijn.

“Na de grootschalige campagne gericht op alle doelgroepen, zetten we nu alles op alles om ook de laatste 14 procent te bereiken,” schrijft De Jonge bij één van de filmpjes. “GGD-arts Ashis Brahma richt zich tot jongeren die twijfelen over de prik. Met snelle antwoorden op hun belangrijkste vragen.”

Over de bijwerkingen zegt Brahma in een filmpje dat vandaag is verschenen op social media: “Pijn op de prikplek, soms wat spierpijn, beetje koorts. Maar paracetamol helpt daar goed tegen hoor. Het zijn kortdurende effecten!”

Misleiding en leugens

“Andere bijwerkingen zijn zeldzaam, maar kunnen binnen dagen tot weken voorkomen,” aldus de GGD-arts. “Maar zeker niet na maanden! Omdat het lichaam het vaccin in dagen tot weken afbreekt.”

“Het DNA wordt níet veranderd en je wordt er níet magnetisch van,” beweert hij.

Veel mensen krijgen hier een nare smaak van in hun mond. Zo schrijft regisseur Dick Maas: “Misleiding en leugens. Lijkt me iets voor de Reclame Code Commissie. Nepnieuws.”

Moeten er eerst kinderen overlijden?

“Tenenkrommend. Hugo, stop hiermee. Het maakt het vertrouwen in de medische stand en in vaccins kapot. Moeten er eerst kinderen overlijden voordat dit stopt?” vraagt huisarts Els van Veen.

FVD-voorman Thierry Baudet zegt tegen De Jonge: “Shame on you!”

4.6 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
172 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Deeg
Jan Deeg
1 jaar geleden

Zou die arts Brahma niet in staat zijn om zelf wat onderzoek te doen op de interwebs? https://vaccineimpact.com/

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Walgelijk!!!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Gadverdamme! Dat is het eerste woord wat in mij opkomt, als ik dat walgelijke filmpje zie.
Nu…. als ik jong was, dan zouden ze mij met deze kwal van een kerel, deze GGD-arts met de exotische naam Ashis Brahma, niet kunnen overtuigen. Eerder het tegendeel.
En wat een fantastisch, gezond uitziende man zeg voor een GGD-arts.
Verder is het natuurlijk een groot leugen verhaal. Ik mag toch hopen, dat veel jongeren hier dwars doorheen prikken.
Maar ja… het uitgaansleven, de sociale contacten lokken natuurlijk.
Dat begrijp ik ook heel goed.
Die Ashis Brahma hebben ze in ieder geval kunnen strikken om de rol van de duivel te spelen. Ik mag hopen dat hij zich erin verslikt.
Wat zijn wij met z’n allen in een verschrikkelijke, demonische wereld terecht gekomen.
Het wordt de hoogste tijd, dat dit ongelooflijk grote onrecht eindelijk definitief wordt aangepakt.
Laten, om te beginnen, die 2 miljoen (waarschijnlijk veel meer) mensen, die niet te verleiden zijn om dit aardse “paradijs” vroegtijdig te verlaten, alsjeblieft ALLEMAAL lid worden van Forum voor Democratie.
Straks in november zijn er in ieder geval in een paar plaatsen gemeenteraadsverkiezingen. Eén van die plaatsen is sowieso Purmerend. De eigenlijke gemeenteraadsverkiezingen zijn volgend jaar maart, maar in dit geval gaat het om het samenvoegen van kleinere plaatsen. Althans, als ik het allemaal goed begrepen heb.
Wat zou dat een hoop kunnen doen. Dan komt er gigantisch veel geld in de partijkas. Ik ben er 100% van overtuigd, dat zij daar heel veel goede dingen mee kunnen doen. Het begin is er al: het rijdende café. Het geld daarvoor is door sympathisanten bij elkaar gebracht.
Met veel geld kunnen zij natuurlijk nog veel meer initiatieven ontplooien.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Ik heb een douchecel. Heeft iemand een badkuip over om vol te kotsen van deze walgelijke misselijkmakende propaganda om die gifspuit toch maar te nemen ?

De 112meldingen rijzen de pan uit sinds die prikcampagne is gestart. Uiteraard zal er geen verband worden gelegd.

Het heeft 1 voordeel. Volgend jaar zal het lekker rustig op straat worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

172
0
We lezen graag je reactie!x