Homepagina » Het Complot » Cartoon in Israëlische krant linkt Netanyahu aan 9/11
Cartoon in Israëlische krant linkt Netanyahu aan 9/11

Cartoon in Israëlische krant linkt Netanyahu aan 9/11

De Israëlische krant Haaretz heeft een cartoon geplaatst waarop te zien is hoe premier Benjamin Netanyahu met een vliegtuig in het World Trade Center vliegt. Door de prent is de relatie tussen de Verenigde Staten en Israël nog verder onder druk komen te staan.

De spotprent, gemaakt door Amos Biderman, laat zien dat Netanyahu de piloot was van een vliegtuig dat op 11 september 2001 de Twin Towers raakte. “De boodschap is dat Bibi [Netanyahu] arrogant is en de relatie tussen Israël en de VS kapot wil maken. Dat zal leiden tot een ramp van de omvang van 11 september 2001,” schreef Biderman op Twitter.

“Het was niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen,” vertelde hij aan Haaretz. “Ik wist niet dat 9/11 voor de Amerikanen zo gevoelig ligt.” In een interview met The Atlantic noemde een anonieme functionaris van het Witte Huis premier Netanyahu ‘chickenshit’. Volgens het Amerikaanse magazine is deze reactie representatief voor de manier waarop de twee landen elkaar nu behandelen.

Directeur van de pro-Israëlische Anti-Defamation League (ADL) Abraham Foxman zei dat de spotprent beledigend is. “De cartoon is niet representatief voor spanningen die nu bestaan tussen de Amerikaanse overheid en Netanyahu en is een gebaar van minachting naar de duizenden onschuldige Amerikanen en anderen die op 9/11 zijn omgekomen,” aldus Foxman in een verklaring.

Foxman zei ook dat de spotprent complottheorieën over 9/11 voedt. “In grote delen van de moslimwereld wordt geloofd in antisemitische complottheorieën die stellen dat Israël en/of joden achter de aanslagen zaten,” ging hij verder. “Ik vind het erg onverantwoordelijk dat een Israëlische krant met een dergelijke hoge journalistieke standaard zo’n beledigende cartoon publiceert.”


[New York Times]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

66 reacties

 1. Het zijn de Zionisten die achter zo,n beetje alle ellende op deze aardbol zitten.
  Zo heeft de Zionistische Elite hun eigen Joodse volk op de treinen gezet om “gered”
  te worden. Wat niet verteld wordt is dat de Zionistische Elite hun eigen volk naar de gaskamers heeft gebracht om zo’n hun eigen volk te laten uitroeien om vervolgens in 1947\48 Israel uit de grond te kunnen stampen.

  Zo is de financier van het onlangs neergehaalde MH17 de Zionist Ihor Kolomoisky.
  Jammer de de mensheid dmv propaganda het Joodse volk en Zionisten ziet als zielepieten.
  De Waarheid van dit duizenden jaar lang gespeelde spel zijn werkelijk te walgelijk voor woorden.
  Maar de waarheid gaat ooit aan de massa getoond worden!

  26 likes
  • Hoe gek het ook klinkt maar het is beter dat de waarheid nog niet officieel erkend wordt nu in ieder geval nog niet.

   Het eerste wat er gebeurd is dat de wet van de jungle in zal treden, de sterkste op straat zal de wet in eigen handen nemen. Van die Hooligans zullen dan de straat op gaan om te plunderen en oorlogje met elkaar te spelen. Een mensen leven verliest in een keer zijn waarde.

   Vervolgens volgt er een complete chaos en anarchie.

   Resultaat… je kan niet meer veilig en normaal naar buiten, geen water geen stroom omdat medewerkers niet meer naar de energie fabrieken kunnen, niet veilig voor de handel dus geen vrachtwagens die af en aan naar de supermarkt rijden dus geen eten voor ons, financieel systeem valt weg dus geen geld geen voor salarissen (als je überhaupt nog naar je werk durft).

   Politie zal in deze situatie niet lang de baas op straat kunnen blijven als alle communicatiemiddelen wegvallen omdat er geen stroom meer geleverd wordt, geen salarissen uitbetaald worden en belangrijker nog dat geen regering meer is.

   Terwijl de elite zich ruim op tijd in veiligheid hebben gebracht ergens in een bunker of een tropisch eiland, blijven wij hier als burgers met de grote ellende zitten.

   Dus weet wat je wenst…..

   10 likes
   • Waarom denk je dat het met geweld gepaart zal gaan? Als men het netjes aanpakt dan gebeurt het in goede harmonie. Gewoon niet meer luisteren naar overbodige wetjes en dat men massaal alle gaan bio tuinieren in de bermen voor de ramen en vraag bij de boer een stukje betaalbare grond en eet dan twee keer per dag warm eten, wat men op deze manier betaalbaar is en wat zeker zo gezond is als twee keer per dag brood. Hop alle aan de gang. Ook is het belangrijk dat er schooltuintjes komen zodat kinderen gezonder gaan eten en dat alle kinderen op deze manier hun groente leren verbouwen en mee naar huis kunnen nemen, zodat ze zeker 1 keer per dag warm kunne eten. Leer kinderen zonneenergie panelen maken wat op internet te vinden is. Leer hen breien en haken en zelf kleding te maken. Leer hen bijen te houden evt ect ect.

    14 likes
    • josie, ben je niet een beetje naïef of je weet nog niet genoeg van deze wereld af?

     Denk jij dat jij gaat bepalen of een ander gaat plunderen of niet, denk jij dat jij zonder geweld of overmacht harmonie bij de woeste bevolking gaat inpraten die net te horen heeft gekregen dat ze al eeuwen lang misbruikt zijn?

     Als jezus dat aan het kruis al niet lukt wie ben jij dan om te denken dat het jou wel zou lukken.

     Bij een dergelijke situatie staan er al een heleboel gewapende drugsdealers, motor clups te popelen om de straten over te nemen en die hoeven elkaar geen salaris uit te betalen om te blijven bestaan. Hoe wil jij die tegen houden, met liefdes kaarsjes in je hand? Vragen of ze een dialoog over liefde en gelijkheid met jou willen starten? Gegarandeerd dat je in een van hun bordelen terecht komt.

     Als je dit niet gelooft omdat je denkt in het licht te zweven, of hogere trillingsfrequentie hebt dan zul je wel verrast staan van wat er met je zal gebeuren.

     Maar dat is tegenwoordig het probleem van mensen die claimen bewust te zijn, ze zijn nooit bewust van de realiteit en van de gevolgen van hun onnozele kreten. Jullie hebben geen idee wat er kan gebeuren als je de Pandora’s box open trekt.

     Maar als je verder kijkt dan de spirituele theorieën bijvoorbeeld wat er in Detroit (VS) is gebeurd alleen door de crisis. Deze stad is over genomen door bendes. Maar in dit land is er nog een regering aanwezig maar wat als als de regering valt en ieder op zich is gewezen dan piep je wel anders.

     Nogmaals weet wat je wenst….. het is een harde wereld daar buiten jou tempeltje.

     1 likes
     • @light
      Ik denk niet omdat er vele licht kunnen sturen en freqenties enz wat jij allemaal op noemd, dat er geen geweld komt maar omdat de mensen alle langzaam wakker worden de eerste groepen die dit allemaal weten daar is de woede al bij gezakt bij de tweede groep ook al en als het zover is zijn de laatste wakkere groepen nog kwaad en wij alle al arm en de zin om te vechten blijft dan veel kans uit en het is denk ik tijd voor de wakkere om stil verzet te plegen door over te stappen op zoveel mogelijk natuurgenees middelenzelf zijn groente te verbouwen en gratis te werken (helpen dus) en zoveel mogelijk zelf voorzienend te zijn. En op deze manier af te zetten tegen de overheid. Ik denk niet dat er geweld komt tegen deze lui omdat ze alles onder contole hebben op dat gebeid daar hebben ze hun eigen al lang voor ingedenkt. Camara’s pliesie het leger en de controle op ons is giga groot en wat wij kunne als mens zijne is elkaar helpen en zelfvoorziend te worden en op deze manier gaan leven en de overheid langzaam maar zeker aan de kanten schuiven

      8 likes
    • http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2596450/The-30ft-high-bamboo-flower-basket-pluck-drinking-water-air.html

     haal zelf water uit de lucht gezamelijk met je medemens uit je buurt en vang regenwaterop en leg zonnepanelen op je dak en dna nog eens zelf voedsel verbouwen en draag hennepkleding die ongeveer 20 a 40 jaar meegaan. zorg dat je zelf voorzienend word en werk gratis voor elkaar en laat de overheid barsten. Slecht voor de werkgelegenhed gratis werken voor elkaar? Kul men houd geld over voor andere dingen die men graag doet. BV meer belasting betalen en graaiers zakken vullen. Of toch nog liever een energie zuinige auto kopen of een leuke paard of zwemmen met je kinderen of andere leuke dingen kan je dan doen wat ook betaalde arbeid vraagt.

     7 likes
  • Hopelijk komt de waarheid binnen twee jaar uit en dan is het afgelopen met de Elite.

   6 likes
  • Dusssss,

   Weer iemand die ze vergeten zijn in Neurenberg, het wordt op één of andere manier steeds triester op deze site.

   Wordt tijd dat er weer eens een bruine dwerg ons zonnestelsel binnen komt om ons te vernietigen, alles beter dan dit…

   3 likes
  • alle wegen lopen nog steeds naar Rome hoor,de Rothschild fam. zijn ridders
   van malta dus dan weet je wel waar de orders vandaan komen.

   verdiep je maar eens in wie de zionisten aansturen

   2 likes
  • @ mammon;

   Dus volgens uw bericht zetten de joden joden op de trein om gered te worden. laten we dus zeggen dat de joden een ss-pakje hadden aangetrokken om zich te vermommen als sser of zo. Tjongejonge wat sommige mensen al niet bedenken om joden in een kwaad daglicht te zetten. Men noemt het dan zionisten.

   Hier op deze site zijn er onder de reacties nogal wat antizionistische reacties en mogelijk eigenlijk anti-joodse reacties.

   Ik denk dat 911 door een soort globalistsche elite in elkaar is gezet om een bestaand probleem (het moslimterrorisme) verder uit te bouwen om een reden te hebben om Afghanistan binnen te vallen
   (rijk aan grondstoffen en opium) en verder allerlei vrijheidsbeperkende maatregelen op te zetten onder het mom van terrorismebestrijding. En och ja er zitten vast ook wel een aantal Israeli’s bij die gelobalistsiche elite maar ook Nederlanders. Britten, Fransen en dergelijke. Dus wijzen naar een land wat er dan achter zou zitten is kinderachtig en het lijkt wel weer op het klassieke “joodje pesten”.

   Wat eigenlijk ook wel tekenend is voor Israel is dat het land zo vrij is dat deze cartoon geplaatst mag worden. In vele buurlanden van Israel wordt je dan opgepakt en verdwijnt. Israel is een vrijer land voor de meesten dan vele landen in de buurt. Het is zeker geen heilig boontje maar “heilige boontjes landen” redden het niet in die Arabische slangenkuil.

   2 likes
  • Ik zou de bijbel maar eens gaan lezen dan gaat er een heel andere wereld oor je open. Dan pas zie de waarheid!!!

   1 likes
  • Haha jou mag ik eindelijk iemand die het snapt hier op deze site.

   .

   0 likes
 2. @mammon Je weet echt niet wat je zegt, ik ben zelf joods en een groot deel van mijn familie is in de tweede wereldoorlog vermoord door de Nazi’s! Kom nou niet aan met een of andere stompzinnige complot theorie dat het een actie is van een niet bestaande Zionistische Elite. Je weet echt niet wat je met je onnozele reactie aanricht. Wees dankbaar dat jou familie in de tweede wereldoorlog niet hetzelfde lot is overkomen als veel van mijn familieleden, mijn moeder is bv. de enige uit een gezin van 8 kinderen en 2 ouders die de gruwelen ternauwernood heeft overleefd. En met mijn familie zijn er natuurlijk nog vele miljoenen mensen vermoord tijdens deze verschrikkelijke oorlog.

  Ik sta altijd open voor de andere kant van het nieuws en wil zelf overal bewijs van hebben. Maar de zogenaamde Zionistische Elite bestaat niet en proberen de mensen daarvan te overtuigen klinkt eerder als Islamitische Multiculti Elite Propaganda!

  2 likes
  • @Eric

   Geen hersenen meegekregen van pappie en mammie?
   Problemen om als Jood de waarheid te horen?
   Dat jullie als Joden niet tegen de Zionisten bent opgestaan laat wel zijn hoe ver
   jullie gebrainwasht zijn!
   En die Zionistische Elite, als je die niet -WILT- zien, ben je stekeblind.

   De Zionisten Elite heeft de massa al meer dan duizenden jaren onder de duim en beschikt
   over kennis die de massa afdoet als fabels en leugens. Omdat ze dit wijsgemaakt wordt!
   Amerika wordt geregeerd door de Zionisten, hier vandaan proberen ze de laatste 600 jaar hun
   werelddominantie erdoor te drukken, door middel van ellende, oorlogen, ziektes, enz.

   WW3 zal wederom, net als WW1 en WW2 gestart worden door onze zieke Elite Zionisten!
   Benieuwd of de massa toch nog op tijd de oogjes opent?

   5 likes
   • Dat kan als men alle op facebook twitter en je mail gebruikt om mensen wakker te maken en rekening houd met hoever ieder wakker is en niet ineens volpropt met wat hun complot theorie noemen. De vaste slapers langzaam wakker schudden door evt zeitgeist te laten zien en ik zelf denk nummer 2 het beste is om te starten. En andere milde berichten. Niet ineens over ufu’s beginne en dat als de klap op de vuurpijl hen pas geven deze info. Wil je serieus genomen worden, dan eerst de simpele dingen daarna wat moeilijker te vatten is. een kind van zeven geef je ook geen algebra op de erste dag van de basisschool. Geef tussen door positieve berichten er tussen door zodat je niet als een zuur persoon overkomt die alles negatief ziet. Maar laat op tijd alles zien zodat men langzaam maar zeker wakker word.
    Laat hen weten dat in Irak in de grond bij de koerden vol met olie zit. Dat isis volop bestaat uit Turken (is gewoon op het net te vinden) Dat 90 procent van de koerden soenniten zijn en dan komt de vraag wat doet ISIS die ook allemal bestaan uit soenniten dan daar die vechten voor hun geloof te verspreiden zoals ze ons willen doen geloven en dat terwijl de rest van de Syrische grond gebied uit voor hun oogpunt ongelovige bestaan. wat klopt er niet aan wat ze ons willen laten geloven.
    Een soennit pakt gene soennit ivm dat dat te strengste verboden is volgens de islam (hoofdstuk an nisa,, tik maar in bij google,, heilige koran ). Men heeft gewoon een reden bedacht om daar binnen te vallen en dit valt weer onder de false flag. MH17 was een valse vlag en dat kan je duidelijk laten zien als je wat googlet en dat ook hen laat zien. Ook laten zien bv dat Ebola een virus is die gecreerd is en er een patend op berust. Zo kan je langzaam maar zeker mensen wakker maken en neem de tijd ervoor en als men massaal wakker is dan kan men gezamelijk overstappen op ene vrij mens te worden door deze gasten links te laten liggen door evt de TV de deur uit te smijten en je kan je PC aansluiten aan je beeldscherm en gezamelijk met je gezin evt film kijken die je gezamelijk uitzoekt het scheelt je luister en kijk geld en je kabel kosten. Alles wat op de tv komt kan je via je computer zien.

    4 likes
   • @Mamon Ik heb hersenen meegekregen en mijn brein is zeer goed in staat om het verschil tussen goed en kwaad te zien. Ik staar me niet blind op iets als de Zionistische Elite wat gewoonweg niet in die hoedanigheid bestaat, helaas kun jij met je kippenbrein alleen maar kukelen wat anderen roepen en zelf niet proberen wat feiten te achterhalen. Maar ook ik ben overtuigd dat WW3 gaat komen, alleen zal het ontstaan ervan een hele andere oorzaak hebben, er staan inmiddels aardig wat kruitvaten op ontploffen op onze aarde!
    Het enige wat ik persoonlijk nog met het Jodendom heb is onze genetisch gevoel voor handelsgeest. Ik kom uit principe niet meer in een Synagoge en wat mij betreft worden vandaag nog alle kerken, moskeeën, tempels en synagoges e.d. afgebroken en alle religies verboden. Religies zijn namelijk ook al eeuwen een bron van oorlogen en zinloze moorden!

    De zogenaamde Zionistische Elite zoals benoemd door Mamon is in werkelijkheid een invloedrijke groep leiders en industrielen en bestaat gelukkig niet uit Joden, al zitten er vast 1 of 2 tussen, maar uit mensen van alle rassen en geloofsgroepen. Samen houden zij de touwtjes stevig in handen en manipuleren de totale wereldbevolking. Dit is volgens mij niet meer te stoppen, de grote meerderheid van de mensen is blind en volgen lijdzaam wat hun regeringen hen vertellen.

    2 likes
    • Goed gezegd!
     Helaas zullen er altijd mensen zijn die “zondebokken” zoeken voor problemen, die ze uiteindelijk ZELF hebben veroorzaakt.
     Sommige mensen vinden het niet leuk als hun eigen visie in twijfel wordt getrokken, en tja…dan gaan ze met verwijten komen, niets nieuws onder de zon

     0 likes
  • “Islamitische Multiculti Elite Propaganda!” hahaha, bedankt ik begin de dag graag met een lach.
   Hollywood is zeker ook islamitisch? Het centrale bankensysteem ook? Zionisme is wel degelijk een corrosief element in de westerse wereld en in de internationale politiek. Deze israel lobby is gigantisch en allesbepalend voor Amerika’s houding in het middenoosten conflict. Zolang deze joodse extremisten hun invloed blijven gebruiken word vrede nooit realiteit. Als je dit niet ziet heb je duidelijk een blinde vlek.
   Maar dat is niet vreemd met een generationeel trauma.

   5 likes
   • @ferrimassi Over extreme joodse heb je het hier. Deze joden waar jij het over hebt doen dit niet vanuit hun geloof. Maar streven hen fantasie achterna, wat duidelijk los staat van hun geloof. Wat deze mensen doen is satanisch en er kleven misschien wel goede bedoelingen erachter, waar ik niet achter sta omdat ik er totaal anders er voer denk. Dan het ik het over de overbevolking wat naar mij idee duidelijk er niet is.
    ( als ale 7 miljard bij wijze van spreken ieder mens 1000 meter grond krijgt om er op te wonen zouden wij alle in het land australie kunnen wonen en is er nog grond over voor wegen water torens ziekenhuizen scholen ect.

    Normaal gesproken spreekt men over deze joodse mensen over zionisten.

    3 likes
  • Wat is een jood of het joods zijn? Mijn oma was joods, tenminste als je wilt geloven in de onzin van ‘iets’ zijn. Ikzelf vind het allemaal maar niks en totale onzin, want wanneer ben je ‘iets’ als je gelooft ben je een gelovige, als je denkt dat je iets bent dan ben je het, zo ongeveer zal het wel zijn, maar in wezen ben je helemaal niets anders dan een mens, goed of slecht, maar altijd nog een sterveling, totdat je denkt dat je ergens vanaf stamt of bij een bepaald geloof hoort, dan opeens ben je als jood, moslim, boeddhist of christen iets heel belangrijks, iets bijzonders?

   Verder ben ik opgegroeid in een joodse buurt en daar wist men duidelijk te vertellen hoe de joden in de tweede wereldoorlog zijn weggevoerd uit de buurt en dat er bijna niemand is teruggekomen, zelfs mijn vader was hier getuige van. Dat zijn nu eenmaal de verschrikkingen van een oorlog, die ook heden ten dage nog steeds doorgaan voor zo vele mensen voor zo vele rassen en religies, wat je blieft.

   Na de oorlog kregen we onophoudelijk de hersenspoelende berichten te horen en te zien in de verschillende media over de holocaust, de verschrikkingen van de oorlog, maar altijd weer hoe verschrikkelijk deze voor de joden en voor niemand anders was. Het was de joden aangedaan, maar de overige mensen is het simpelweg overkomen en dus minder erg. Het is decennia lang in de hersenen gestapt hoe deze mensen hebben geleden (is waar, net als alle miljoenen andere mensen die hebben geleden), maar even erg was hoe deze mensen na de oorlog zijn gebruikt door de (zionistische) machtselite om daarmee allerhande zaken af te kunnen dwingen tot op de dag van vandaag scoort men nog altijd goed met de zieligheidsindustrie van de joden en worden mensen de mond gesnoerd over de holocaust zodra iemand daarover opmerkingen maakt of vragen stelt over bijv de aanwezigheid van gaskamers afgezet tegen de hoeveelheid omgebrachte joden. Het meest kwetsende aan het hele verhaal vind ik dat de joden/Roma’s/zigeuners/homo’s/NL dwangarbeiders in de kampen konden wegrotten doordat banken, grootindustriëlen en overheden de tweede wereldoorlog hebben gefinancierd en mogelijk hebben gemaakt en dat de hele Amerikaanse industrie een gigantische boost kreeg door de tweede wereldoorlog die mede van daaruit is gefinancierd en is opgestart. En tot op de dag van vandaag worden de omgebrachte joden nog steeds gebruikt om winst en macht uit te halen. Lager dan laag en te triest voor woorden. Dr. Norman G. Finkelstein Blasts Zionist Jewish University Student http://www.youtube.com/watch?v=7m2o-qYGI_A

   Als men nu werkelijk als jood door het leven wil gaan, dan zou ik toch ook willen weten wie werkelijk de schuldigen waren aan het ombrengen van de joden en niet alleen willen blindstaren op één idioot met bloksnor.

   En datzelfde geldt voor 9/11 wie zitten er werkelijk achter deze aanslagen? Reken maar dat er meer is dan wat de gevestigde media ons laat zien die met steun van de elite uit alle macht nog steeds proberen mensen belachelijk te maken of de mond te snoeren zodra ze vragen stellen over 9/11 of twijfelen aan de hele gang van zaken en vooral valt men mensen aan die het woord zionisme gebruiken. Zionisme is een verzamelnaam voor verschillende elitaire machten en heeft niets met de joden te maken, die zich steeds om onbegrijpelijke redenen aangesproken voelen. Dit is m.i. één van de tactieken van de zionisten om de joden of wie dan ook hierbij te betrekken om zo kritiek op afstand te kunnen houden. En joden en de rest van de wereld trappen hier massaal in.

   5 likes
  • Wordt eens wakker Eric, de zionistische elite bestaat toch zeker. De familie rothschild die beide zijde van de oorlog financierden is hier een voorbeeld van.

   4 likes
  • @eric:

   Ik ben dan geen jood maar heb zwaar de balen hebben van die idioten die de holocaust ontkennen.
   tegenwoordig schijnt het mode te zijn om dit soort grievende dingen te zeggen en ja dat is ook vrijheid maar dat is wel een naar kantje van het leven in een land waar er vrijheid is van meningsuiting.

   Ik kan me dan ook extra voorstellen dat Israel zich verder realiseert dat er velen zijn die het land eigenlijk het licht in de ogen niet gunnen. dat beseffende zou ik dus ook zorgen als Israel voor een sterk militair apparaat en bijvoorbeeld nooit terugtrekken van de Westbank. Alleen een onnozel “gekke henkieland” zou zich terugtrekken van het hoge land (Westbank) Stick on the high land weet iedere militair. Als ik Israel was liet ik al die zeurders maar lekker lullen.

   2 likes
   • @Aardebewoner Helaas is het vandaag de dag de waarheid, als er iets met minachting over de holocaust wordt gezegd dan moeten we niet zeuren, maar maak een grapje over mohammed en het hele land komt in opstand.

    Ik hoop wel van ganser harte dat de Israëliërs en de Palestijnen de wapens voorgoed neer kunnen leggen en gewoon broederlijk naast elkaar kunnen leven. Maar met alle terroristische organisaties zoals Hamas e.d. en ook de halsstarrige orthodoxe joden vrees ik dat dat nog heel lang gaat duren.

    Ik ben in mijn leven al heel vaak in Israel geweest, gewoon omdat het een mooi land is en het kromme is dat er echt plekken bestaan in Israel waar Israëli’s en Palestijnen gewoon naast elkaar kunnen leven. Helaas zijn deze plekken nog uitzonderingen en worden deze mensen door hun eigen volk uit de regio met de nek aangekeken.

    1 likes
   • http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident

    Israel is een staat gebaseerd op leugens en terrorisme.

    0 likes
    • Wat een hypocriete opmerking. Vrijwel elk land is door geweld tot stand gekomen. Nederland heeft in het verleden oorlogen gevoerd met alle buurlanden.

     0 likes
     • Dit land hebben we niet gestolen. We terroriseren ook niet elke dag belgen met witte fosfor en racisme. Nederland gebruikt ook geen westerse grootmachten om onze buren te onderdrukken. Wist je dat er in israel mensen die niet aan de joodse identiteit voldoen gesteriliseerd werden? Dat joden uit ethiopie zwaar gediscrimineerd worden? Dat er feitelijk een soort apartheid bestaat tussen joden en niet joden? Dat men wegen heeft waar geen palestijn op mag komen? Als er een plek is waar je islamitisch extremisme kunt begrijpen is het wel palestina. Beroofd van hun eigen land en tot untermensch betiteld. Wat nederland heeft gedaan in het verleden moet je in die tijdsgeest zien. Israel doet het in de 21ste eeuw. Geen holocaust kan dit gedrag rechtvaardigen.

      0 likes
 3. De moslimwereld moet vooral de hand in eigen gestoorde boezem steken en niet zoals altijd, Israël de schuld geven van een smerige laffe aanslag die gevoed is door diezelfde haatdragende Islam.
  Deze jankerds kunnen het gewoon niet hebben dat hun achterlijke “geloof” (lees: Sekte) nu zwaar door de man aan het vallen is en dat mensen over de hele wereld nu genoeg beginnen te krijgen van die slopers die niets positiefs bijgedragen hebben aan onze moderne beschaving, dan alleen maar bloedvergieten en HAAT!!!

  3 likes
  • Beste Salem, als er iemand hier achterlijk is dan ben jij dat en niet alleen omdat jij als een zombie klakkeloos na spreekt wat je van (de man met het schapenvacht op z’n hoofd hoort) de gedirigeerde media voorgeschoteld krijgt (en wat ook de bedoeling van hun is) maar ook ben je zo achterlijk om het verband tussen zij die door het westen aangevallen worden om beroofd te worden van hun grondstoffen, hun land , hun vrijheid en de haat die hier wordt opgelaaid tegen moslims om goedkeuring van onze landen te krijgen voor de leed die het Israëlische leger daar veroorzaakt in te zien.

   Wij vallen hun land aan met bommen en granaten (ja, jou bank en of pensioenfonds investeert in het vervaardigen van de bommen voor dit land), pakken zonder enige reden hun hele hebben en houden af, vermoorden hun familie en kinderen en als zij zich met het minimale verweren tegen deze bezetting die veel weg heeft van een horror film zonder einde dan zijn het opeens terroristen en jankerds.

   Dus de Nederlandse vrijheidsstrijders waren volgens jou destijds ook terroristen omdat zij voor jou vrijheid vochten tegen de indringers?
   Je bent te blind om te zien dat jij een arrogante agressor van aard bent en ik herken ze nog uit die tijd, in de Tweede Wereldoorlog had jij makkelijk voor een NSB er kunnen gaan en ik vind jou dan ook laf. Wie haat hier nu eigenlijk?

   Dit is precies hoe het voor de Tweede Wereldoorlog met de joden begon, zij waren voor alles het pispaaltje, alles was destijds hun schuld en zij waren zogenaamd de reden voor dat wij het in het westen zo slecht hadden.

   Dat wat jij nu met een IQ van 10 tegen de moslims zegt en doet is de joden toen ook aangedaan. Om haat bij het volk jegens de joden te kweken en vervolgens goedkeuring te krijgen voor een grootschalige zuivering.

   De geschiedenis herhaalt zich weer en zoals te voorspellen is zal de haat tegen moslims en de islam een mogelijke reden zijn voor een 3e wereld oorlog. Echter het verschil met toen en nu alleen is dat er nu heel veel meer moslims rondlopen op deze aarde dan de joden dat toen deden en dat er veel moslimlanden bereid zijn om hen te steunen terwijl de joden destijds niet eens een eigen land hadden.

   Je scheert nu een hele grote groep waar je helemaal niks mee te maken hebt of die jou iets aangedaan heeft over een kam, je maakt nu een vijand en een prooi van deze groep maar vergeet gemakshalve dat dit wel mensen zijn die met veel gemak hun leven voor hun geloof en familie zullen opofferen om weerstand te bieden aan welke vorm van agressie. Dit maakt van hun ineens wel een extreem moeilijke vijand, een vijand waarbij je gerust mag afvragen of je die wel aan kunt als ze ons massaal de oorlog terug verklaren.

   Dat is dan ook de reden waarom Israël de rotskoepel niet durft aan te vallen, af te breken en of te confisqueren, de wraak van moslims over de hele wereld zou zomaar de Israëlische staat omver kunnen werpen.

   En om jou onwetendheid verder te bevestigen, de wereld is juist de arrogantie van deze staat en het kwaad wat het aanricht meer dan zat, pas geleden heeft Zweden de staat Palestina erkent om dit te onderstrepen met een dikke middelvinger naar hen en er zullen in de toekomst dan ook meer landen volgen.

   Denk aan Rusland die wij nu gek lopen te maken en tegen ons maken, Zuid – Amerikaanse landen zoals Venezuela en Brazilië en Aziatische landen zoals India die allemaal niet direct van onze landen afhankelijk zijn of verrassend kan de VS ineens uit de hoek komen en ook erkennen gezien het artikel waar deze topic over gaat.

   Maar ja, ik weet niet eens of je wel begrijpend lezen kunt….

   1 likes
   • http://www.achie.nl/pagina/quran_NL/4.htm

    Dit hierboven is hoofdstuk vier de an-nisa

    @Light,,, Als je dit gelezen hebt dan denk ik dat je weet hoe vrede lievend jouw islam is, waar je zo graag mee wegloopt.
    nummer 34 bv dan nummer 43 en ga zo maar door 46 tot 56 is behoorlijk haatzaaiend naar de joden toe.
    Wat nu aan de hand is in deze wereld is, is het boek naleven hoofsstuk vier de an-nisa nummer 71 tot 84 dan nummer 101 en dan 139 tot 144

    Mohammed hoorde een stem van een engel en ging op pad. Hij trouwde met ene kind van 6 jaar en dook het bed in met haar toen ze 9 jaar was. Of datniet egnoeg was vermoorde hij 600 mensen die niet in hem geloofde.
    Dit mens noemt men een profeet in de islam omdat hij dit soort praktijken mooi kon praten.

    Tegenwoordig verdwijnen dit soort mensen de pieterbaancentrum in.

    6 likes
    • Josie, wie richten op dit moment het meeste kwaad aan? Over wie gaat deze topic onwetende Josie?

     Wie valt die moslims en hun landen binnen om daar chaos en twee dracht te zaaien. Wat is de reden dat deze moslims de onderdrukking vanuit het westen zat zijn? Waarom pakken zij nu zelf de wapens op om terug vechten?

     Onwetende josie, het is makkelijk om iemand in kwaad daglicht te zetten als die al meer dan 1400 jaar niet meer leeft en zich niet meer verdedigen kan, maar laten we kijken wat er waar is van wat jij nu claimt.

     Mohammed hoorde een stem van een engel en ging op pad. Mohamed ging helemaal niet op pad, hij zat in een groet en was aan het mediteren toen plots de engel Gabriel voor hem stond en hem vroeg de woorden van god op te lezen. Dat is heel wat anders dan wat jij beweert. Abraham, Noah, Jezus en Boeddha allemaal mediteerden zij om tot het licht te komen.

     Wat nu aan de hand is in deze wereld is, is het boek naleven …
     Josie, als een persoon aangeeft een moslim te zijn dan doet die persoon niets anders dan het boek naleven. En al 1400 jaar gaat het goed tot dat er figuren als jij opduiken en het volk tegen elkaar ophitsen en tweedracht zaaien.

     Hij trouwde met ene kind van 6 jaar..
     Maar waarom had hij dat gedaan?
     In die tijd konden twee groepen op twee wijzen met elkaar door: of met elkaar oorlog voeren en de winnaar streek alles op (waarbij veel dood en verderf het gevolg was) of dochters en zonen van de twee groepen werden aan elkaar uitgehuwd als teken van vriendschap en verzoening tussen twee groepen. Dit is in de geschiedenis van zowel Europa als Arabië geen vreemd gebeuren.

     Mohamed besloot te kiezen voor het vredespad en koos voor het huwelijk.
     De koning die een dochter ten huwelijk diende aan te leveren had enkel een jonge dochter. Als Mohamed dit huwelijk niet had doorgezet dan was het in die tijd onder die culturen een teken van respectloosheid naar de andere toe en zou het volk in opstand komen en oorlog eisen.

     De beweegredenen voor Mohamed waren dus van politieke en strategische aard.
     Dat het betreffende meisje op haar negenjarige leeftijd haar huwelijksnacht met Mohamed deelde is nooit bevestigd nog bewezen, maar jij schijnt hier bij te zijn geweest aangezien jij het zo zeker weet.

     Maar de ironie in deze is dat in de link die jij opgeeft duidelijk verwoordt staat dat een kind pas uitgehuwelijkt mag worden als deze daar geestelijk rijp voor is en er niet bij gehaast mag worden dus met andere woorden een kind mag niet gedwongen worden. Als Mohamed anders had gedaan dan wat hij predikte, dan hadden zijn volgelingen dit wel opgemerkt en had de islam geen kans gehad. Zo spreek jij je zelf dus tegen maar lees alstublieft hier onder twee fragmenten uit te tekst waar jij ons naar verwees:

     6. En ondervraagt de wezen(jonge dames), wanneer zij de huwbare leeftijd bereikt hebben: als gij in hen rijpheid van verstand vindt stelt hun dan hun eigendom ter hand; en verteert het niet in buitensporigheid en haast, omdat zij opgroeien. En laat hij, die rijk is zich onthouden en laat hij die arm is naar billijkheid er gebruik van maken. En wanneer gij hun eigendommen overhandigt, neemt er dan getuigen bij. Allah is toereikend om rekenschap te vragen.

     19. O, gij die gelooft, het is u niet geoorloofd, vrouwen te erven tegen haar wil, noch moogt gij haar tegenhouden opdat gij een gedeelte van wat gij haar hebt gegeven, moogt terugnemen, tenzij zij schuldig zijn aan een schandelijk kwaad; en blijft met haar vriendelijk omgaan en als gij afkeer van haar hebt, kan het zijn, dat gij afkeer hebt van iets, waarin Allah veel goeds kan hebben gelegd.

     Wat betreft de Joden, heb jij wel de geschiedenis gelezen over wat zij wel allemaal niet in het verleden aan kwaad gedaan hadden dus zij zijn ook niet heilig bijvoorbeeld jezus aan het kruis helpen, maar desondanks zou ik nooit zeggen dat joden in het algemeen slecht zijn of dat de christenen of anderen. Wij hebben niks te maken met wat in het verleden tussen onze voorouders is gebeurd.

     Alle volkeren hebben in hun geschiedenis individuen gehad die macht wellustig waren maar daar mag je nooit een volk of een groep voor aanrekenen net zoals ik jou niet mag aanrekenen dat jou voorouders slavendrijvers waren en heel veel bloed aan hun handen hadden kleven.

     Wat jij nu doet is de oorlog en de ellende die zich daar afspeelt hierheen halen, jou mening is gebaseerd op totale onwetendheid en draagt geen fundament. Oftewel je kraamt onzin uit…

     Ik loop al heel wat jaren op deze aarde en heb veel culturen mogen bestuderen en kan jou zeggen dat jou wereld niet verder gaat dan wat jij op internet leest en op het nieuws ziet. Dit is puberaal gedrag van een die zich niet goed weet uit te drukken en alleen nonsens papegaai na praat op na houdt.

     Voor dat je de man met de witte schapenvacht op de kop na gaat praten moet je eerst wel onderzoeken of iets werkelijk waar is of puur gebruikt wordt om stemmen voor de verkiezingen te winnen.

     Ik en velen miljoenen andere Nederlanders leven al jaren in vrede en vriendschap met joden, christenen en moslims. Wij zullen het niet toe staan dat de opgefokte Red Bull generatie kapot maakt wat wij hier sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog opgebouwd hebben.

     Dus handen thuis van mensen uit welke etnische groep dan ook!

     2 likes
     • @Light
      Dus jij ziet wel zitten dat prinses Amalia uitgehuwelijkt word aan Poetin.

      Jij hebt duidelijk niet gekeken naar de teksten van de koran die behoorlijk wat haat predikken naar ongelovige toe en of dat niet genoeg is, ook de vrouwen liet ie niet in zijn waarde. Dat jij zoiemand een profeet noemd, tjaa,,,

      Dus volgends “jouw” profeetje trouwde niet uit liefde maar belang van wat dna ook moge zijn wat ene voorbeeld he! Een goede profeet trouwd gewoon niet met een kind als hij zuiver van graad is en had een einde gemaakt aan deze walgelijke pratijken. Een kind trouwen omdat die “lieve” papa van dat kind wil is niet goed te praten. Een profeet dient een voorbeeld te zijn, wat hij duidelijkal niet is, omdat hij al ten velde trok met een zwaard en 600 mensen zo nodig moest doden ermee.
      Hij trouwde zelf een vrouw waarvan hij met zijn bende haar vader en of dat niet genoeg is haar man van omgelegd heeft.

      http://mens-en-samenleving.infonu.nl/religie/13970-vrouwen-van-de-profeet-mohammed-vzmh-safiya.html

      Een wijs iemand die de profeet wilt uithangen heeft geen wapen nodig.
      Dan nog eens dit,,,,,
      Stemmen horen, te velden trekken en moorden en een kind trouwen, zo iemand is denk ik rijp voor de pieterbaan centrum.

      Nu noemen sommige hem in 2014 nog een profeet hoe is dit in godsnaam mogelijk met de kennis die er nu is. Alleen met hersenspoelen kan je mensen zover krijgen dat een moordende gek die een kind trouwd die stemmen hoort een profeet is,, Tja,,, sommige proberen dat nog goed te praten,,,,,,, Het zal je kind maar zijn die uitgehuwelijk word. Nog sterker je zult dat kind zijn die uit gehuwelijk word. Of,,,,
      Je zult een dwaas met een zwaard op je of zien komen die stemmen hoort die zegt dat ie nu goed bezig is en jouw hoofd van je nekkie eraf wilt hebben. Halleeloeja!
      Jij mag je profeetje houden van mij.
      Ik heb genoeg aan mijn eigen goddelijke ik. 🙂

      5 likes
     • @Light

      De oplosing is dat die heilige boeken eens een wat haatpagages zouden gaan schrappen en vrouw vriendelijker werden.

      Daarnaast zou de wapenhandel verboden moeten worden zodat na een paar generaties verder zal alles rustige zou kunnen zijn in deze wereld.
      En voor de verdere oplossingen in deze wereld zou ik zeggen kijk zeitgeist 3 die is op youtube het is in het nederlands ondertiteld te zien daar.

      Als de machtige der wereld zich dan ook een beetje kalmer zou houden en dan wat wijzer werden en gingen inzien dat geweld alleen leid tot ellende dna zijn wij alle al een eind op weg naar een betere wereld.

      Dat is het begin naar de oplossing naar de wereld vrede.

      Hoe simpel kan alles zijn, he !

      Kinderen vol proppen met haat wat schiet daar iets mee op als mens zijnde ? Die kinderen, jij ik, de wereld ? Wat schiet jij op met haat ?
      Waarom kinderen volpropen met dat heilige boek vol met haat en nog eens vrouw onvriendelijk is ? OMdat de kennis noodzakelijk is om die oude wereld waar jij zo te zien dol op bent nog in stand te houden en zo kul-tuur verijkend is.

      Dit zijn jouw woorden naar mij toe,,
      Josie het is duidelijk dat jij geen verstand van de oude wereld en cultuur hebt en deze ook niet wilt kennen.

      NU ik kan je zeggen dat ik niet dol op ben op dat oude kul-tuur van je, van die oude wereld waar jij zo dol op bent van die goede oude tijd zullen weinig vrouwen van gesneopt hebben en die kinderen die aan mannen geven werden ook niet. Ook niet degene die in die tijd ongelovig waren en die gevolgen aan de levende leven hebben ondervonden.

      Dat deze kul-tuur verijkers hier onze dochters als hoeren uit maken en juigen als er torens naar beneden komen,,, (deze keer niet naar wilders wijzen en dergelijke de PVV bestond toen nog niet) en ik had toen nog het idee dat wij vredig langs elkaar konden leven. (dom van me he!) IK werd toen wakker en zag ineens dat we niet langs elkaar lang zouden uit houden. Helaas,,,,, Hier gaat het niet om wie de torens neerhaalde, maar dat men juigte dat er blanken Amerikanen die gewoon burgers waren en die daar werkten de dood ingingen. Ja in Amsterdam juigte deze moslims.
      Als jij zegt dat komt omdat USA in die landen herrie schopt.
      Dat is onzin want het waren vooral Marokanen jongeren die dat flinkte.
      En zijn wij alle niet de slachtoffers van die elite of hebben alleen de moslims daar de alleen recht op?
      Zoals blanken alleeen rassitisch kunnen zijn en de iets donkere mede mens niet. Wat natuurlijk kolder is.
      KOm niet an met de slaven verleden van de blanken want ook de blanken zijn slaven geweest en dan praten wij over pl min een miljoen blanken die gevangen zijn genomen en naar Noord Afrika zijn vervoerd en ik praat net over een paar honderd jaar terug. En vergeet niet dat men in het oosten ook negers als slaven hielden.
      De blanken zijn duidelijk later begonnen met slaven houden en als eerste er mee opgehouden.
      Pas in 1961 is pas in het oosten van de wereld de slavernij wettelijk afgeschaft.
      Dat het daar zo lang duurde dat men de slavernij afschafte heeft naar mijn idee te maken met die koran.

      Die heilige koran van jouw heeft veel ellende gebracht in deze wereld en brengt nog steeds veel ellende met zich mee. Gewoon omdat mensen zich vast klampen aan die teksten vol met haat en dat helaas als de waarheid zien.

      Haal heilige geschriften vol met haat naar binnen dan zal je zeker geen liefde en vrede kweken.

      2 likes
     • @light
      ik zou niet eens in de schoenen willen staan van jouw profeetje die graag met liefde en plezier aan kindjes zit en dol is op geweld en dat ook veel gepredikt hebt en waar sommige volgingen ook dol op zijn.

      Jij weet heel goed met je beperkte vermogen dat geweld prediken niet de oplossing is en toepassen al helemaal niet.
      Wat de oplossing is is alle haat uit al die zogenaamde heilige boeken schappen.
      Kinderen leren dat geweld nooit de oplossing is en hen een goede basis geven en dat is alles behalve de koran als een goed boek beschouwen die vrouwen als een wezen beschouwd die je mag slaan en dat hen woord voor de helft waard bij het gerecht. Dan heb ik het nog niet eens over hoe men ongelovige hoort te behandelen in de islam.
      Jij weet heel goed dat dit niet normaal is hier kinderen mee te voeden en mensen die graag bij een 1 of andere groep willen horen.
      KOm ook niet aan maar blanken ( westerse ) hebben ook dit of dat gedaan en die slaven verleden. Ga er maar van uit dat alle volkenen hier aan mee gedaan hebben en wij blanken zijn ook slaven geweest van Noord Afrikanen maar daar zeveren wij niet meer over omdat wij die zelfmedelijden ontgroeit zijn. Rond de 1 miljoen blanken slaven werden er gehouden door moslims in Noord Afrika. De blanken zijn later begonne met slaven te houden en zijn als eerste er mee opgehouden en pas in 1961 is in het oosten van deze wereld de wettelijk verboden slaven te houden.
      Helaas toen in 2001 die drie torens neerginnen waar de media twee torens van maken stonden vele moslims te juigen en dat is zeker niet goed te praten. Deze mensen die in die torens zitten waren slachtoffers van de elite en jammer dat vele dat niet zien dat ook wij westerse mensen slachtoffer zijn van die wereld leiders.
      En als ik jouw was zou ik dat geloof waar jij zo dol op bent eens met andere ogen bekijken. Want veel goeds heeft die niet gebracht in deze wereld vele vrouwen kunnen daar over meepraten die besneden zijn. Nee het staat niet in de koran maar in de hadith dat weet ik. Daar staat dat het een hele eer is om besneden te worden. Dit geloof zie ik graag een stuk vriendelijker worden dan hij tot nu toe is.

      EN dna komt de vraag waarom laten de elite dit geloof toe.
      Nu daar zijn de wapenhandelaars dol op geloven die oorlogen aan kunnen wakkeren en nu word deze kul in gezet in Syrieen bv De wapen handelaren zijn onze MO zeer dankbaar neem dat maar van mij aan.
      De islam is voer voor de elite die graag mensen hebebn die gratis voor hen vechten en die alles afbreken zodat deze gasten geld mee kunen verdienen om alles daarna weer op te kunnen bouwen naar hun smaak.
      Die kul-verkijking die geweld deze kant mee inemen via hun boekjes dat zie ik niet zitten en vele met mij. Ik zie veel liever cultuurverijking dor mensen die achter vrede staat en graag ons dingen leren waar wij mensen mee gebaat zijn. BV de mensen uit vietnam die altijd vriendelijk zijn daar kunen wij nog van leren of Chinezen die hard werken en hoe moe ze ook zijn je vriendelijk te woord staan en jouw graag helpen. Mensen uit Tibet die ik pas gesproken heb in een tempel in Frankrijk daar heb ik samen mee gegeten en veel van deze mensen opgedaan (ondanks dat ik al goddelijk ben). Dat zijn cultuurverijkers. Mensen uit belgieen bv waar ik lang gewoont heb die mensne zijn al heel anders dan wij ook al wonen ze tegen NL aan. Ook van hen heb ik veel geleerd en zo blijf je leren van elkaar. Maar geweld hoort niet thuis in een 1 of ander cultuur. Geweld hoort geschiedenis te zijn.
      Dus geef de elite geen voer meer om oorlogen te voeren geef geen voer om geweld in een gezin toe te passen tegen vrouwen.
      Geef geen voer om ongelovige te kwetsen of erger nog te doden.
      Maar me maar weer belachelijk dadelijk dat zegt meer over jowu dan over mij. Prettige dag nog verders!

      2 likes
     • Whaha wat een woede druipt eraf naar mij toe ik zou zegen neem een pilltje en ga eventjes rustig zitten en ga eventjes bij komen van je rare kronkels

      Dat is mijn goddelijke advies naar jouw toe als je bent bij gekomen van je woede lees dna lle reacties van mij nog eens rustig door en je weet dat ik geen haat koester naar moslims toe en ik zal dat nog eventjes in jip en jannekes taal uitleggen.
      Als een kind van mij steelt dan keur ik deze daad af maar hou nog evenveel vna het kind.
      Zo keur ik de islam af maar geef nog steeds om deze mensen die dit geloof aanhangen.
      Vreemd dat moslims wel het Cristelijk geloof mogen afkeuren zonder als rassist te worden aangezien en andersom moet je je verantwoorden en duidleijk zeggen dat je de wereld niet in de fik gaat steken wooowwww dat zegt veel over deze mensen die duidelijk anders denkende weg zetten als fouten mensen en dat is pas echt fout!
      Zo nu kan jij eventjes weer diep adem halen en weer kalm worden okee?
      Groetjes van je goddelijke Josie die je zeker van nu af aan ook aanbid.

      2 likes
     • Heel mooi verwoord!

      Wat ik WEl bedenkelijk vindt, is dat iemand (namen doen er niet toe)
      in een GROT gaat zitten mediteren, en dan vervolgens met een leer komt, die hij/zij naar eigen zeggen heeft vernomen van een Engel die alleen hij/zij heeft gezien!

      Ik vraag me af, dat als iemand dat tegenwoordig zou beweren, nog serieus zou worden genomen.
      Iedereen kan van zichzelf beweren een boodschapper van God/Allah te zijn

      1 likes
     • Beste Edwin, Ik begrijp dat jij bij een geloof zo’n ontstaansverhaal bedenkelijk vindt maar dit geld eigenlijk voor het begin van ieder geloof.

      Niemand kan ons vertellen wat nu wel of niet waar is omdat dit gewoonweg te lang geleden is gebeurd.

      Wat ik in een van mijn studies wel opmerkelijk vond is dat onder de drie grote religies, de Thora en de Bijbel verschillende auteurs hadden maar dat bij de Koran alle informatie uit 1 persoon 1 bron kwam.

      De persoon in kwestie had geen hoge status wat in die tijd betekende dat je geen toegang had tot de geheime kennis. Toch heeft deze persoon belangrijke informatie gepredikt, in ieder geval was deze informatie klaarblijkelijk belangrijk genoeg om door miljarden mensen in de geschiedenis bestudeerd en geloofd te worden.

      Ik heb nog met de gedachten gespeeld dat toen de Koran na de dood van Mohamed in boekvorm was vastgelegd het toen het moment had kunnen wezen om met de inhoud te frauderen, immers konden de auteurs schrijven wat hen maar behagen had.

      Echter wat deze theorie onmogelijk maakte is het feit dat het schrift of de Koran in die tijd een bijzaak was in tegenstelling tot de huidige tijd.

      Moslims waren in die tijd verplicht om de koran uit hoofde te leren en elkaar te corrigeren om fouten en fraude te voorkomen.

      Als de Koran toen vervalst was geweest dan had geen enkele moslim dat boek als heilig boek geaccepteerd. Dit is in tegenstelling tot de andere boeken niet gebeurd wat tot resultaat leidde dat de authenticiteit van de inhoud van die boeken nu door velen in twijfel gebracht wordt.

      Maar ieder is uiteraard vrij om de inhoud van een boek van welk geloof dan ook wel of niet te geloven.

      Ik ben wel van mening dat de mensheid alleen maar meer gebaat bij zou zijn als iedereen het geloof van een ander bestudeerd had, dit zou wederzijds voor meer begrip, respect en vredelievendheid zorgen en personen die haat en tweedracht zouden willen zaaien zouden op deze manier geen kans krijgen.

      1 likes
     • Josie het is duidelijk dat jij geen verstand van de oude wereld en cultuur hebt en deze ook niet wilt kennen.

      Jij kiest liever voor propaganda filmpjes die het allemaal voor jou voorgekauwd hebben want dan hoef jij zelf de moeite niet te nemen. Gewoon een kwestie van links kopiëren en plakken en denken dat je zo je doctoraat der geschiedkunde behaalt hebt.

      Nu jij je zelf toch goddelijk verklaard hebt en je mening over de moslims duidelijk van de daken geroepen hebt komen nu de vragen die er toe doen, alwetende.

      Wat ga jij aan deze situatie nu doen?
      Je hebt een grote mond maar ben je bereid op te staan en moslims te gaan moorden?
      Ben jij bereid een burger oorlog hier in Nederland te starten om jou mening te verdedigen?
      Heb jij heb jij in de realiteit net zulke grote ballen als dat je hier op dit forum doet voorkomen?

      Nee. die heb jij niet want jij bent een die dingen roept en zich vervolgens tussen de massa verschuilt. Zo niet dan verwacht ik binnenkort grote nieuws over de almachtige Josie te mogen horen, de messias en verlosser. De Alpha en Omega hem zelf die ons, het onwetende volk komt verlichten en verheven met zijn wijsheid.

      Als jij je goddelijk vindt en een vredesklimaat in dit land onprettig vindt en niet wilt verdedigen, wat is jou alternatief dan?

      Nu sta jij voor even in de schoenen van de profeet waar jij zo’n grote afkeer over hebt. Hoe los jij dit op zonder dat er zo dadelijk veel bloed vergoten gaat worden? Of wil jij juist dat er bloed vergoten gaat worden?

      Ik denk dat ik met velen hier met veel interesse naar jou oplossingen en antwoorden uitkijken.

      1 likes
     • Josie, jij bent zo’n makkelijk persoon…..
      Geeft jou de juiste voer om op te kauwen..
      Geef het 1 enkel letter in een woord verkeerd om het uit te lokken…
      En de zogenaamde verlichte zelf verklaarde god komt van zelf als een opgeroepen duivel voor je scherm. Blijft lachwekkend hoe mensen die zich interessant voelen zo makkelijk door de mand vallen.

      Jesus Christ…. take it easy, mijn beeldscherm ligt zowat vol van jou haat speeksel.
      In eerste instantie was het de islam die slecht was , toen de moslims en nu de Marokkanen en dat beweert niet door de man met de schapenvacht op het hoofd geïnspireerd te zijn. Ik denk Minder minder minder…

      Onwetende Josie vlak bij Ground zero stonden op 9/11 5 jonge Israëliërs die van over geluk stonden te dansen toen het op die dag allemaal plaats vond. Ze gaven het zelfs openlijk op TV toe dat zij daar naar toe gestuurd waren om de aanval met een camera op te nemen. En jij onnozel klaagt over een paar pubers in Nederland die geen idee hebben over de ernst van de situatie? Laf weer hoor… erg laf.
      Jij schijnt van links te houden, hier heb je de fragmenten:
      https://www.youtube.com/watch?v=rStJ5BgadPs

      Het is teleurstellend dat jij naar deze mate gedaald bent dat je niet eens kan zien wat voor duistere haat in jou lichaam huist.

      Maar even goed, terug naar jou oplossing “Wat als jij wel in deze maatschappij, wereld iets te beteken had” want jij wil niet met een profeet geaccordeerd worden, is ook goed?

      Resumé jou woorden en jou realiteit:

      Miljarden gelovigen op deze wereld, doe al jullie heilige boeken die van generatie tot generatie duizenden jaren lang doorgegeven zijn en met veel liefde gekoesterd zijn weg en verbrand ze samen met de inhoudelijke kennis over jullie Kul-tuur.

      Want ik, kwijlende haat uit mijn mond spuwende zelf tot god uitgeroepen onnozel weet het beter. Geloof je het niet kijk naar de zoveelste link van mij verwijzend naar een theorie van een ander wat ik helaas niet zelf heb onderzocht maar gemakshalve wel als waarheid heb aangenomen omdat het goed klinkt.

      Als zelf verklaarde god heb ik zoveel links gezien dat ik met alle zekerheid kan stellen dat de rest van de wereld een kromme ervaring van de realiteit heeft.

      Jahhhhh… Josie je doet het inderdaad beter dan de mensen die wel in deze wereld wat betekent hebben, je zal echt serieus genomen worden.

      Maar vooralsnog met alle lange verhalen van jou onwetende Josie, je hebt nog geen antwoord op mijn vragen gegeven.
      Je spreekt graag over van alles maar geeft geen concreet antwoord op de gestelde vragen (zelf verklaarde internet links god).

      Dus nogmaals voor mensen met een traag begrip en wees a.u.b zo realistisch mogelijk met het besef dat jou mening niet telt voor de wereldleiders, houd het alleen op wat jij gaat doen en geen hypothetische verhalen hangen en of het kwaad in de islam bij betrekken. Nee..het gaat om jou persoonlijk en hoe jij besloten hebt om jou ergernissen op te lossen want zij zijn niet bereid hun geloof of boek los te laten. Voor zover ik het weet zullen zij liever sterven(joden, christenen en moslims) en het mag ook met een Ja/Nee antwoord:

      Wat ga jij aan deze situatie nu doen?
      Je hebt een grote mond maar ben je bereid op te staan en moslims te gaan moorden?
      Ben jij bereid een burger oorlog hier in Nederland te starten om jou mening te verdedigen?
      Heb jij in de realiteit net zulke grote ballen als dat je hier op dit forum doet voorkomen?

      Want als je alleen haat over een ander hebt en je onderneemt zelf geen actie (en dan bedoel ik daar niet mee stemmen op de man met de kop schapenvacht want dat is weer makkelijk afschuiven) dan ben je naar mijn idee gewoon een lafbek en zoals eerder benoemd “Een die zich niet weet te uiten en maar nonsens er op na houdt” “Iets roepen en dan achter de menigte verstoppen”. Want dat doet hij ook, dingen roe.poepen, mensen tegen elkaar ophitsen maar geen (realistische) oplossingen bieden.

      En tot slot, ik maak jou niet belachelijk Josie dat doe jij helaas zelf.
      Je bent in dit land vrij om een mening te hebben en die te verdedigen (en daar sta ik 100% achter).
      Maar bij het uiten van jou mening dien je er wel rekening mee te houden dat een ander ook een mening heeft en die ook zal verdedigen.

      Dit kan resulteren in dat een ander net iets meer over een bepaalde onderwerp weet dan jij en jou mening wil helpen corrigeren en geen kwade bedoelingen heeft ongeacht zijn of haar afkomst.

      Wat een verstandige persoon verstandig maakt, is dat deze persoon zijn mening variabel laat tot dat de dood de laatste mening verzegeld heeft.

      Ik denk dat jij wel goed begrijpt wat ik bedoel en ik hoop dat jij bereid bent met mensen van andere culturen en geloofsovertuigingen in gesprek te gaan en eerst al hun kennis en beleving absorbeert, jou vragen laat beantwoorden voordat jij een mening vormt en daarna een oordeel velt.

      Internet, krant en TV zegt niet wat een mens voelt en mens zelf doet dat wel..

      Light 4-11-2014

      0 likes
     • Zo… ik ben bijgekomen van een diepe zucht, jammer en teleurstellend hoe iemand nog steeds verder kan dalen.

      Ik probeer in te gaan op de nonsens die jij verkondigt en stel jou vragen maar steeds val jij in een stupide rol met irrelevante informatie en herhalingen als gevolg.
      We weten nu wel hoe jij over de koran, de islam en Mohamed denkt maar dat was niet de vraag en ik ga de vragen dan ook niet herhalen aan een gesloten geest.

      Waarom betrek je weer christenen in dit gesprek, ben je bang er alleen voor te staan? Moet je perse achter andere geloven schuilen om je sterk te voelen, hoop jij nu werkelijk dat christenen het met jou eens gaan worden terwijl jij verwacht dat zij van jou afstand van hun heilige boek moeten doen?

      Is dit de zoveelste poging om nu christenen tegen moslims op te stoken?

      Moet je zoveel inhoudsloze informatie vermelden over kinderen die door de islam gedwongen gehuwd worden?

      Welk 9 jarig kind ken jij hier in Nederland of zelfs Europa die nu door de imam en zijn ouders klaar gestoomd wordt om jou of een mede landgenoot aan te vallen?

      Hoeveel moslim mannen hier in Nederland ken jij die met meer dan 1 vrouw (getrouwd) zijn of een slaaf hebben?

      Wijs 1 islamitisch kind hier in Nederland aan dat volgens jou te vroeg uitgehuwelijkt is omdat dit van de islam moet, dat kan je niet omdat je vol nonsens zit. Je doet alleen aan papegaaien na praat (verwar niet de cultuur gewoonten van een land met de wetten van de islam). Dit klinkt juist als een verward persoon die zeker kans voor medicatie van het GGZ maakt. Dit lijken tekenen van angstsyndromen.

      Al jij mijn tekst als woede ervaart dan ben jij helaas verloren, je begrijpt het niet, je wil het niet begrijpen en je bent niet in staat om discussies aan te gaan (blijkt duidelijk uit de toon in jou teksten).

      Maar morgen sta je hoogstwaarschijnlijk schijnheilig naast een allochtoon vriendelijk te glimlachen en vriendelijk een praatje te doen, ach ja voor judassen moet er ook een plaats op deze wereld zijn denk ik.

      Naast nonsens verkondigen doe je nu dus ook papegaai napraat houden, is natuurlijk ook een keuze als de volwassenheid er toch al van af is.
      Verder heb jij nu zoveel versies van jou mening laten weten dat het echt een raadsel is geworden of je eigenlijk wel over een eigen mening beschikt.

      Ik adviseer jou om zelf nogmaals je tekst te lezen. Want jij denkt de gelovigen even gemakshalve van hun geloof te scheiden omdat het jou goed uitkomt om hun geloof en levensovertuiging in kwaad daglicht te zetten. Maar helaas is dat jou realiteit die niet door de gelovigen gedeeld wordt (van welk geloof dan ook).

      Als je de Tenach zegt dan zeg je joden, als je de Bijbel zegt dan zeg je christenen en als je de koran zegt dan zeg je moslims.

      Je kan op je kop staan en zeggen dat je alleen de islam bekritiseert maar de realiteit is dat je alle moslims op de hele wereld beledigt omdat zij onlosmakelijk met de koran en de islam verbonden zijn.

      En als dat nog niet haatdragend genoeg is dan beledig je ook een spirituele leider van meer dan een miljard mensen wel te verstaan.

      Vervolgens beledig je Marokkanen in het algemeen omdat een enkeling gedanst zou hebben bij de aanval van 9/11 en jij bevooroordeeld bent dat het Marokkanen zijn geweest alsof jij het verschil tussen een Turk , Afgaan, Irakees of Marokkaan weet te scheiden en daar bij het incident aanwezig was, quote
      “Dat deze kul-tuur verijkers hier onze dochters als hoeren uit maken en juigen als er torens naar beneden komen”

      Wat is jou mening nu over alle Israëliërs na het zien van de link die ik jou in mijn vorige bericht gegeven heb? Zijn volgens jou nu alle joden slecht? Of maak jij voor hun een uitzondering?

      Je laat naar mijn menig duidelijk blijken dat jij toch een duistere zijde draagt, ontkennen en of er om lachen is alleen beledigend voor jou bestaan.

      Hiernaast heb jij het steeds over jou profeetje, jou kul-tuur, jou islam waaruit jij laat blijken psychisch aangevallen te voelen en jou zelfbeschermingsmechanisme getriggerd wordt om maar wat te roepen zolang die ingewikkelde informatie op afstand gehouden kan worden, want ik heb in geen enkele context laten blijken dat ik een moslim ben.

      Ik heb jou alleen gecorrigeerd en gewezen op het onrecht dat jij verkondigt. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik mij met mijn studies (geen YouTube links) verdiept heb in de islamitische cultuur wat ook inhoudt dat je met moslims een dialoog aangaat om de beweegredenen van deze mensen te ontcijferen en waardoor ik weet dat jij ongelijk hebt, maar waar jij klaarblijkelijk te verheven voor voelt om te begrijpen.

      Dat jij niet in staat bent om kritiek te verwerken en er van te leren staat los van jou omgeving maar zegt wel direct iets over de werking van jou psyche en onvermogen.

      Dit verklaart tevens ook waarom jij geen concrete antwoorden kan geven of überhaupt antwoorden kan geven, je springt van de hak op de tak en vertoont agressieve trekken en omzeil pogingen. Ontkent vervolgens het geen je zelf schrijft en blijft hangen in een ontkenningsfase.

      Helaas zijn dit de type mensen die voor de gladde praat van mislukte leiders vallen, jij denkt dat hij zegt wat zij niet durft te zeggen of beter gezegd hij spreekt op jou in wat jij vervolgens dacht te denken.

      Josie als het jou niet lukt een gesprek op niveau te houden waarom waag je die sprong dan? Of had je wellicht niet verwacht dat er ook mensen op deze site komen die zich geen onzin laten aanpraten en bereid zijn voor de minderheden in dit land op te komen?

      0 likes
  • @ Salem: Niet alle moslim zijn extremistische idioten. Er zijn wel globalistische machthebbers die er belang bij hebben om de moslim in een kwaad daglicht te stellen. Die hebben van een bestaand probleem namelijk moslimterrorisme een groter probleem gemaakt door de valse vlagoperatie 911 op te zetten om een reden te hebben om Afghanistan binnen te vallen voor de grondstoffen en de opiumproduktie moest ook doorgaan (de taliban verbood opium verbouwen op straffe van de dood).

   Deze 911 gebeurtenis is uitgedacht in denktanks van de globalistische elite die niet een apart geloof heeft of zo. In die elite zitten allerlei geloven en ook atheisten. Mensen worden daarvoor uitgekozen omdat men creatief kan denken en niet zo in hokjes en vakjes vast zit. Deze mensen die zoiets bedenken staan boven dat hokjes en vakjesgeneuzel waar de gemiddelde bekrompen kwezel mee bezig is.

   0 likes
   • @Aardbewoner
    In de koran staat duidelijk dat je alles wat in de koran als moslim als waar moet zien, zoniet ben je geen moslim maar een afvallige.
    Vele noemen zich moslim maar zijn gewoon afvallige.
    Deze afvallige worden door vele ook door ons als moslim gezien daardoor en zijn gewone mensen zoals jij en ik. Helaas trappen er vele in de nonsens van de media.

    Bv de verzet strijders die Syrieen binnen gaan worden in Turkijen getraint.
    Wat de media ons duidelijk niet laten horen en wij horen dat niet te weten maar die oorlog daar gaat gewoon om olie en dergelijke.
    Zie zeitgeist 2 vanaf 23 minuten en ene wereld gaat open voor je.
    Dan weet je wat er daadwerkelijk gebeurt in deze wereld en wat er gaande is.
    Wat klopt daar meer niet.
    De koerde daar zijn voor 90 procent soennisten en ene soenist zal daar echt niet een soennist aanvallen. ISIS bestaan allemaal volgend de media uit soennisten.
    Lees de koran hoofdstuk 4 en je weet dat ISIS niet die koerden daar aan zal vallen tenzij die ISIS niet uit soennisten bestaat.
    Ook zijn er geluiden dat de meeste ISIS uit Turken bestaan.
    Tja dat verklaard wel een hele hoop.
    Turken en koerden,,,,,, dat is een verhaal apart.
    Dan wat zit er in de grond in Irak waar de koerden wonen ,,, juist olie en heel veel olie.
    Deze orolog daar heeft niet met het geloof te maken. ISIS komt hier niet want hier zit geen olie.
    De overheid zal af en toe ene false flag je houden en proberen ene burger oorlog ons op de mouw te spelden zodat men laten ons nog meer onder contole kunnen houden enz.

    Macht daar zijn de elite dol op.

    1 likes
   • Klopt Aardebewoner….
    Trouwens over extremisme gesproken, ik hoef de reacties maar op dit forum te lezen om te zien dat extremisme vele vormen kent…
    Als ik de reacties hier lees, is iedere Jood per definitie een Zionist, en iedere moslim een potentiële terrorist….te triest voor woorden gewoon.
    We kunnen ons wel ergeren aan het extreme gedrag bij een ander, maar erkennen dat we ons zelf er ook schuldig aan maken, ho maar.

    0 likes
 4. Vind dit ook onverantwoord, je zult als krant -toevallig- maar de waarheid verkondigen, dat kan nimmer de bedoeling van een krant zijn. Een krant heeft zich te schikken naar de grote meerderheid der slaven en de overheid, klaar.

  Het kan zomaar worden opgevat als meer dan een cartoon, het kan ook worden gezien als een verkapte boodschap dat Israël bij deze aanslag betrokken is of er zelfs verantwoordelijk voor is. Larry Silverstein die miljarden verzekeringsgeld toucheerde is niet dood die moest toevallig van zijn vrouw op 9/11 naar de dermatoloog anders was hij mors dood geweest, maar zou hij dood zijn dan zou hij zich omdraaien in zijn peperdure marmeren graf…. Five Dancing Israelis
  9-11 Mossad Agents Admit Mission:
  “Our Purpose Was To Document The Event”
  Grapjassen!!

  10 likes
  • Common Law: Diegene die getuigen zijn van een criminele actie van een ander en niks doet om het te stoppen is mede verantwoordelijk.

   1 likes
   • Dus jij bent ook verantwoordelijk, dat de helft van de bejaarden hun bejaardenhuis zijn uitgeschopt? Ben jij ook verantwoordelijk voor die mensen die op straat geschopt zijn door de banken? Zolang wij alle niet opstaan zijn vele hier mede schuldig hieraan inderdaad. Maar zijn zeker niet de hoofdschuldigen. Toen men opstond en tenten gingen plaatsen wat deed de media toen? Hen alle belachelijk maken en wat deed de mensen,,, juist ja,,,, wijzen naar de gene die voor de armen opkwamen.

    Nu krijgt men wat men wil, armoede omdat men toen niet opstond, omdat men toen de media achterna liep en wees, wees naar mensen die het goed bedoelde.

    Hoe voelt het nu?

    10 likes
 5. Jemig Eric je bent wel wat naïef.
  En oorlog zoals de Duitsers gevochten hebben vereist enorme resources en geld!
  Dat geld kwam van de banken. En van wie zijn/waren de banken?
  Juist ja van de zionisten. Rothshield familie ( joods en zionist) beheerd zo’n beetje alle banken in de wereld.
  Het was ook Rothshield die de staat Israel heeft opgericht en gefinancierd.
  Het Hitler regime werd gefinancierd door joodse banken.

  3 likes
  • @ melt:

   Het is een beetje kinderachtig om alleen de zogezegde joodse banken de schuld te geven van het financieren van de Nazi’s. Dat zal zeker waar zijn maar ook banken van Christenen en de katholieke kerk deden driftig mee.

   en veronderstellen dat alle joden voor elkaar opkomen en dat de Rothschilds schuld zijn aan de holocaust is ook hypocriet want christenen komen ook niet voor elkaar op. De ene christen heeft schijt aan de ander. De rijke joden die net als anderen goed verdiend hebben aan de oorlog boeit het niet veel dat een arme kleermakersjood in de gaskamers verdween. Zo liet het een christen onverschillg wanneer er een andere christen werd gedood in oorlgosgeweld. Waar gaat dit dan eigenlijk over.
   Uiteindelijk gaan mensen voor zichzelf en de naasten.

   Ik wordt trouwens dat joodje pesten een beetje zat want het doet me denken aan zo’n 100 jaar terug toen was het ook in de mode om joden overal de schuld van te geven. Nu is het bij sommigen blijkbaar mode om de Arabische moslims zielig te moeten vinden en zodoende moslimterrorisme goed te keuren.

   Wat velen ook niet kunnen hebben is dat de mensen in Israel er geen zin in hebben om anderen te verttrouwen en helaas pindakaas dat vertrouwen in de bevolking waar tussen men leefde werd geschonden en men massaal vermoord werd als een SCHLEMIEL.

   Men heeft geen zin meer in gekke henkie te zijn.

   2 likes
   • Joden bashen? Welke wereld leef jij? Ze zijn boven alle kritiek verheven. Dat is zelfs juridisch geregeld. Als er een groep gebashed word zijn het wel de islamieten. Of dat terecht is of niet laat ik in het midden. Dat altijd maar schuilen achter de holocaust en religie moet maar eens ophouden. En dat geld voor iedere groep.

    0 likes
 6. Onder de islamitische elite zit vast en zeker kwaad spul tussen als bij andere elite rond de wereld maar dat betekent per definitie nog niet dat alle elite slecht is. Hence, zie daar een ladder waarmee je omhoog kunt klimmen.

  2 likes
  • Beste Gezinusk kunt u mij een elite noemen die het niet alleen met hun zelf goed voor hebben. En het alleen met jezelf goed voorhebben dat lijkt mij geen goede eigenschap.

   Maar goed, als we alleen kijken naar de familie Rothschild dan weten we eigenlijk al genoeg over de elite.
   Tot nog toe hebben zij kans gezien om zonder al te veel opzien sinds meer dan 200 jaar te opereren in de financielen wereld. Het is nu de hooste tijd dat zij ontmaskerd worden en dat wereldwijd. Wat dan meteen een enorm probleem is, want zij controleren het grootste deel van de media. Maar met het internet is er een mogelijkheid om in de openbaarheid te brengen wat zij op hun kerfstok hebben en dat is niet gering.
   En omdat dit door de reactie Van Eric nu op deze site actueel is, lijk het mij niet slecht om ons af te vragen, wat Melt in zijn reactie al aanduide, hoe kon Hitler in zo`n korte tijd zo`n perfect uitgerust leger op de been brengen? Duitsland was falliet na de eerste wereld oorlog, dus hoe was dit mogelijk. Het was mogelijk door de financiering van de Rothschilds en consorten. Zij waren in contact met Hiller en hebben dus indirect meegewerkt aan de ondergang van miljoenen mensen van hun eigen ras. Ik vraag mij alleen af hoe zij dit tot nog toe onder de dekmantel hebben kunnen houden. En daar moet een eind aan komen.
   En wij allen kunnen daar via het internet aan meewerken. Het is de enige oplossing om ons te vrijwaren van een leven in totale onderdrukking door een ‘Nieuwe Wereld Orde” die de elite voor hebben.

   Vrijheid is het hoogste goed wat de mens heeft.

   3 likes
   • Niet waar, Fantasie is het hoogste goed.
    Onze fantasie zegt dat er iets geheimzinnigs is dat al onze dromen in de weg staat.

    En dat geheimzinnige word door sommige fantasten de duivel-illuminati/of wat dan ook genoemd

    0 likes
   • @Makropoelos Je maakt een hele griezelige bewering door te zeggen dat Hitler hulp kreeg. Hitler financierde de oorlog door alles wat zijn troepen tegenkwamen te roven en te stelen, niets en niemand was veilig voor die beesten. Het is een vaststaand en bewezen feit dat Duitsland gedurende de hele tweede wereldoorlog op de rand van de financiele afgrond balanceerde, Hitler en de zijnen hadden steeds wildere en grotere plannen die ze tot uitvoer brachten.

    0 likes
 7. Mijn gevoel voor humor laat me duidelijk in de steek. Deze “cartoon” is helemaal niet grappig. Wij maken toch ook geen cartoons met premier rutten die joden op de trein naar auschwitz zet?
  Dit is duidelijk een boodschap aan de schaduw elite dat platneet orion van egypte op komst is naar niburu het is 5 voor (tweeduizend en) 12!

  2 likes
  • Je begrijp het verkeerd. Hij wist niet dat het voor Amerikanen zo gevoelig lag :). lol, hoe simple minded ben je dan 🙂 Niet de meest snuggere cartoonist denk ik 🙂

   0 likes
 8. Deze editie zal vast veel zijn verkocht, en dat is waar het alleen maar om ging denk ik.
  Natuurlijk wist de krant dat deze “cartoon” niet door de beugel kon , Benjamin op ramkoers met de Amerikanen, tja, uiteindelijk is dat precies wat de “cartoon” uitbeeld !!

  Maar goed, zo blijft 9/11 nog altijd lekker vers in het geheugen zitten, 3000 dode burgers tegen wat ? , een miljoen burgers in het Midden-Oosten , maar ja, zoals Stalin zei : 5000 is een tragedie en 5 miljoen is een statistiek, en 9/11 blijft een tragedie en het Midden-Oosten, tja, dat zijn inmiddels statistieken.

  It’s all about the money (verkoop, publiciteit etc.) , denk ik 🙂

  2 likes
 9. We zitten ons te ergeren aan de toestand in de wereld,
  maar moet je eens kijken hoe we met elkaar omgaan op dit forum…wat is het verschil?
  De beste stuurlui staan aan wal?

  1 likes
  • Uhhm, we gebruiken geen geweld op elkaar… Best een verschil niet?

   0 likes
   • Wel eens van verbaal geweld gehoord?
    Wat een hypocriete houding zeg…

    Beginnen bijna alle religieuze oorlogen niet met dit soort verbale verwijten en beschuldigingen?
    Dus bijvoorbeeld een imam of pastoor die dood en verderf loopt te prediken, moet ook kunnen?
    Uiteindelijk praten ze alleen maar, niet?

    1 likes
    • Dat is oproepen tot geweld. Dat valt in een hele andere categorie. Ik zou zeggen kijk eens in een wetboek. Discussie moet op het scherpst van de snede gevoerd kunnen worden. Betekent niet dat mensen op deze site elkaar de kop in gaan slaan. Los van het feit dat religie geen enkele basis in de realiteit heeft. Mensen die gekwetst worden door een mening horen niet in een open samenleving thuis.

     0 likes
 10. Deze man moet vooral blijven tekenen en geen verklaringen meer geven.

  1 likes
 11. Toen er in de jaren 70 de dode zeerollen vrijgegeven werden, hoopte men toch echt dat de moderne godsdiensten nu eens zouden gaan inzien dat ze dezelfde oorsprong hebben… echter hebben de ego’s die deze godsdiensten verkondigen geen behoefte aan dit. samen met de elite wordt er een vies spel gespeeld waarbij de gelovigen (ook atheisten) als pion tegen elkaar worden uitgespeeld. maar goed, wanneer je weet dat de grote VOORWAARDE voor handel en macht toch echt VERSCHIL heet, weet u allen toch genoeg?

  1 likes
 12. wilt de reactie eens alles weer op zijn plaats zetten alle posten van light en mij wat ene rotzooi hier
  De post er af plukken en weer elders plaatsen dat kan niet he!
  ik heb zelfs post ene paar keer opnieuw geplaats (wel iedere keerde tekst een beetje anders maar het is duidelijk op welke reactie dat was die de laatste reacties daarop kunen verwijdert worden. Dit kan echt niet vind ik.
  Mijn reactisch verwijderen en dan terug plaatsen en dat op een vreemde plek dan neerzetten.
  Ik zou ook graag een reactie van jullie hebben waarom jullie dit doen.
  Jullie hebben mij mailadres waar jullie mij kunnen bereiken.
  Iedereen kan hier nu lezen wat ik geschreven heb en ik ben erg netjes geweest naar Light toe navanant ze mij weg zet voor alles en nog wat.
  Hopelijk maken jullie hier boven alles weer netjes zoals het hoort.

  0 likes
  • Wij hebben echt geen tijd of zin om ‘spelletjes’ te spelen met reacties, daarbij is het technisch onmogelijk om een reactie die op een bepaalde plaats gepost is op een andere plek te zetten dan waar de poster hem zelf gepost heeft.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...