Het Complot

Tijdens het Grote Nationale Debat is ‘geen onderwerp taboe’, zegt Macron. Maar o wee als je over de Bilderbergclub begint

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Franse president Emmanuel Macron ging dinsdag in een sporthal in de gemeente Grand-Bourgtheroulde in debat om de onrust in Frankrijk weg te nemen.

De ontmoeting was de opening van het ‘Grote Nationale Debat’ dat Macron in december afkondigde om de onvrede van de gele hesjes te kanaliseren.

In een brief aan de Fransen formuleerde hij 35 gerichte vragen waarop hij antwoord wil.

Taboe

Maar ‘geen onderwerp is taboe’, zei hij, zolang de ‘grote sociale breuklijnen’ die Frankrijk verdelen maar aan de orde komen.

Taboeonderwerpen zijn er wel degelijk, merkt de Franse site Media Web op. Zo wordt er nooit gesproken over de invloed van de Bilderbergclub.

Deze gesloten, geheimzinnige groep, in 1954 opgericht door onder meer David Rockefeller en prins Bernhard, wordt haast nooit genoemd, maar veel Franse presidenten en premiers woonden tenminste één van de jaarlijkse conferenties van de club bij voordat ze aan de macht kwamen.

Opvallend

Het is opvallend dat de mainstream media daar geen enkele aandacht aan besteedden, aldus Media Web.

Van de acht presidenten van de Vijfde Franse Republiek hebben tenminste drie – Georges Pompidou, Valery Giscard d’Estaing en Emmanuel Macron – deelgenomen aan de Bilderbergconferentie.

Waarschijnlijk was Jacques Chirac ook een keer van de partij.

Ruim 30 jaar

De entourage van François Hollande was, voordat hij in 2012 de presidentsverkiezingen won, aanwezig op de conferentie.

Ook veel Franse premiers werden voor hun benoeming uitgenodigd: Georges Pompidou, Laurent Fabius, Michel Rocard, Pierre Beregovoy, Edouard Balladur, Dominique de Villepin, François Fillon en de huidige premier Edouard Philippe.

De Franse nieuwssite Mediapart publiceerde in 2014 een artikel waaruit blijkt dat de Bilderbergclub al ruim 30 jaar over Frankrijk regeert.

[Media Web]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
3 jaren geleden

Het Grote Nationale Debacle zal weinig opleveren. Binnen de gevestigde orde wordt alleen gedacht en gepraat in termen van De Markt, Groei, Kosten en Winst iets anders kennen ze helemaal niet.
“De burgers”… nee dat bestaat niet (uitspraak Mark Rutte).

Dan komt Macron met allerlei vragen (op bovenstaande geënt) maar hij snapt de werkelijke realiteit niet (of wil niet snappen). Net zoals je een kind de snaartheorie wil uitleggen terwijl het kind nog geen benul heeft van zwaartekracht.

salvar
salvar
3 jaren geleden

de jacht in de hel wordt zo meteen geopend.
zodra we dit lichaam afgelegd hebben is er geen plaats waar ze zich kunnen verstoppen.
dit tijdelijke stelt niets voor in de eeuwigheid.

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

De bilderbergclub zijn satansten die onze projecten van de Almachtige Vishnu-Maitreya-Kalki-wetenschappers hebben vernietigd; nu moeten we terug slaan.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

ja ja je moet schanteerbaar, bewezen rot naar de burger of extreem trouw aan de elite dan krijg je, je diploma op de bilderberg bijeenkomst..
zo zijn er honderden clubjes, maar geen is zo duister en gesloten als de bilderbergers..
zouden daar wijzen zitten waren zij wat openhartiger zo alle mensen onder elkaar zijn.. ik heb niks tegen een clubje domme mensen tenzij zij deze opdringend worden en zeggen dat alleen zij het beter weten..

tot zo ver..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x