BinnenlandCorona

Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al maandenlang worden we dagelijks gebombardeerd met coronacijfers. In eerste instantie kregen we vooral cijfers over het aantal sterfgevallen voorgeschoteld, maar de laatste maanden ligt de nadruk vooral op de ‘coronabesmettingen’. De cijfers waren bijna niet te missen: je werd er bijna ieder uur van de dag mee om de oren geslagen. En ook opvallend: veel mensen die positief zijn getest op corona hebben onderliggende aandoeningen, maar als zij overlijden, worden ze geteld als coronadode.

Cijfers over het aantal mensen dat overlijdt vlak na inenting tegen corona zijn daarentegen veel lastiger te vinden. Kranten maken vaak slechts een achterhoekje vrij voor dergelijke berichten. En in vrijwel alle gevallen wordt gesteld dat de persoon in kwestie niet is overleden door het vaccin, maar door het onderliggend lijden.

Neem bijvoorbeeld Noorwegen, waar onlangs tientallen ouderen stierven nadat ze waren gevaccineerd tegen corona. De media schreven dat ‘er geen duidelijke link met het vaccin was gevonden’ en dat ‘al deze mensen ernstige onderliggende ziektes hadden’.

Heerenveen

Dergelijke gevallen duiken nu ook in Nederland op. Zo is dinsdag een bewoner van woonzorgcentrum Anna Schotanus in Heerenveen overleden vlak nadat hij het coronavaccin had gekregen.

Een woordvoerder zei ‘dat er sprake was van onderliggend lijden’ en voegde toe: “In de ouderenzorg overlijden dagelijks mensen, dus ook op dit soort momenten. Je moet ervoor oppassen dat je dan niet te snel een verband met het vaccin legt.”

4.7 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Inge
Inge
2 jaren geleden

niet te snel een verband met vaccin maar wel als iemand sterft te boek staan als covid dode als er onderliggend lijden is en dat is zo jammer, daarom is mijn vertrouwen weg, als je op zo grote schaal liegt of met 2 maten meet wat kan je dan nog wel geloven van het beleid

MarcelA
MarcelA
2 jaren geleden

En nog ziet de massa niets!!!
Het is om moedeloos van te worden. Je word er gewoon depressief van.

Igar
Igar
2 jaren geleden

Waarom vaccineren we de kwetsbare ouderen?

Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Conclusie: Mensen met onderliggend lijden mogen, vanwege het zeer hoge risico op overlijden,
NIET GEVACCINEERD WORDEN!
Anders spreken we van moord…….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x