Homepagina » Binnenland » Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie
heerenveen
Foto: CC0

Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie

Al maandenlang worden we dagelijks gebombardeerd met coronacijfers. In eerste instantie kregen we vooral cijfers over het aantal sterfgevallen voorgeschoteld, maar de laatste maanden ligt de nadruk vooral op de ‘coronabesmettingen’. De cijfers waren bijna niet te missen: je werd er bijna ieder uur van de dag mee om de oren geslagen. En ook opvallend: veel mensen die positief zijn getest op corona hebben onderliggende aandoeningen, maar als zij overlijden, worden ze geteld als coronadode.

Cijfers over het aantal mensen dat overlijdt vlak na inenting tegen corona zijn daarentegen veel lastiger te vinden. Kranten maken vaak slechts een achterhoekje vrij voor dergelijke berichten. En in vrijwel alle gevallen wordt gesteld dat de persoon in kwestie niet is overleden door het vaccin, maar door het onderliggend lijden.

Neem bijvoorbeeld Noorwegen, waar onlangs tientallen ouderen stierven nadat ze waren gevaccineerd tegen corona. De media schreven dat ‘er geen duidelijke link met het vaccin was gevonden’ en dat ‘al deze mensen ernstige onderliggende ziektes hadden’.

Heerenveen

Dergelijke gevallen duiken nu ook in Nederland op. Zo is dinsdag een bewoner van woonzorgcentrum Anna Schotanus in Heerenveen overleden vlak nadat hij het coronavaccin had gekregen.

Een woordvoerder zei ‘dat er sprake was van onderliggend lijden’ en voegde toe: “In de ouderenzorg overlijden dagelijks mensen, dus ook op dit soort momenten. Je moet ervoor oppassen dat je dan niet te snel een verband met het vaccin legt.”

4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Inge
Inge
3 maanden geleden

niet te snel een verband met vaccin maar wel als iemand sterft te boek staan als covid dode als er onderliggend lijden is en dat is zo jammer, daarom is mijn vertrouwen weg, als je op zo grote schaal liegt of met 2 maten meet wat kan je dan nog wel geloven van het beleid

Perm
Perm
Reactie op  Inge
3 maanden geleden

Helemaal niets Inge. Maar een oud spreekwoord zegt: “Hoogmoed komt voor de val”. En ooit gaan ze vallen en zullen ze voor jaren achter de tralies verdwijnen. Is dit alles? Nee, absoluut niet. Ooit zullen ze moeten verschijnen voor de Hemelse Rechter. Voor God !! En in de Bijbel lezen we hoe het dan zal aflopen (o.a. het Bijbelboek Openbaring).

Catharina
Catharina
Reactie op  Perm
3 maanden geleden

Goed gezegd Inge…er bestaat ook nog een kosmische wet, waar dit soort tuig , gezien hun handelingen naar de mensheid niet in gelooft…God bestaat….

mdlr
mdlr
Reactie op  Perm
3 maanden geleden

Grapje zeker? Geloof je nu echt wat je zegt. Nee, pas als iedere overbodige burger de pijp aan maarten heeft gegeven, mag de rest als slaven van deze griezels verder.

hoezo
hoezo
Reactie op  Perm
3 maanden geleden

dat is allemaal waar, maar tot aan die tijd hebben wij daar behoorlijk last van.
Kan het iets sneller.??

Jos
Jos
Reactie op  Inge
3 maanden geleden

NIETS!!!

Rob
Rob
Reactie op  Inge
3 maanden geleden

Het is toch gewoon simpel? ZE draaien gewoon steeds de boel om. Als je gewoon dood gaat is het corona, als je dood gaat na de vaccinatie zijn het de onderliggende oorzaken. Mensen leven al heel lang met die onderliggende zaken en zijn daar nooit zomaar dood aan gegaan. Dan komt de vaccinatie en in no time zijn ze dood. Kan het nog duidelijker?

Het is een leugenwereld en ze zijn alleen maar de vaccianties aan het beschermen en indekken want iedereen moet gevaccineerd worden. Als toegegeven wordt dat de vaccinaties mensen de dood in jagen dan laat niemand zich meer vaccineren. En DAT proberen ze juist te voorkomen, dat niemand zich meer laat vaccineren. Maar hoeveel berichten hebben we al langs zien komen over doden na vaccinaties, stuiptrekkingen na vaccinaties, verlamming na vaccinaties en andere efecten na vaccinaties? Ga even na dat meer dan de helft van Nederland met chronische ziekten en aandoeningen te maken heeft. Hebben ze dan niet een drogreden om die allemaal af te doen als ‘dood door onderliggende lijden’ als ze na de vaccinatie dood zouden gaan? Als er velen al dood zijn gegaan nadat ze gevaccineerd zijn dan is het toch duidelijk? De rest is een complete wereld van leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding enz. Alles om DE waarheid verborgen te houden. Dat terwijl de waarheid heel simpel is. Dat laat zichzelf zien door wat er gaande is.Dan moet je alleen niet naar de leugenaars luisteren.

hoezo
hoezo
Reactie op  Inge
3 maanden geleden

Helemaal niets, daarom kies 17 maart de juiste partij hiervoor.
Zie verkiezing CDA lijsttrekker, niet de juiste dan opnieuw, tot dat de vraag van het (bestuur??) voldaan heeft.
Dus CDA leden denk na bij deze partij, het heeft zich al bewezen.
Hr Pieter Omzigt stap over na een echte partij, het geloof in U is daar wel maar in de rest, nou neeeeeeee.

MarcelA
MarcelA
3 maanden geleden

En nog ziet de massa niets!!!
Het is om moedeloos van te worden. Je word er gewoon depressief van.

andré
andré
Reactie op  MarcelA
3 maanden geleden

Niet doen ! Blijf positief en vriendelijk voor je naaste help een ander , we komen door de zure appel heen en de rotte verdwijnen…
Massa is “zwaar” komt moeilijk in beweging (denk aan natuurkunde) maar als het in beweging is niet meer te stoppen !
Veel goeds gewenst !

Anoniem
Anoniem
Reactie op  andré
3 maanden geleden

Dank u wel voor het stukje hoop dat u me geeft Ik liep gisteren rond met alleen maar zelfmoord gedachtens
Ik dacht dat ik zowel me laatste adem blies

antje
antje
Reactie op  Anoniem
3 maanden geleden

dat is wat er achter zit, nooit de moed/hoop opgeven, echt er komt een betere tijd

Anoniem
Anoniem
Reactie op  antje
3 maanden geleden

u heeft volkomen gelijk als ik naar bpoc op YouTube kreeg ik weer hoop en moed en zie dat er een betere tijd gaat komen

lieke
lieke
Reactie op  Anoniem
3 maanden geleden

Weet dat in iedere huishoude een “zwarte schaap” rond loopt en weet dat deze sterker worden hierdoor. je ùmoet eventjes door deze zure appel hene bijten en over een paar jaar weten ze dat je gelijk had en zien ze jouw als de wijze van de familie en hebben ze jouw raad nodig op vele fronten.

Anoniem
Anoniem
Reactie op  lieke
3 maanden geleden

Dag Bedankt lieke klopt hoe zuur die appel ook is we moeten er door heen bijten onlangs alle ellende
Ik heb me voorgenomen om Niks meer te gaan volgen op Social media geen ene site of platform om geen afleiding en kalmte te krijgen het gaat je goed wens je een fijne weekend !

Aphelius
Aphelius
Reactie op  lieke
3 maanden geleden

Wijze van de familie? Dat is een illusie. Jaren lang was ik zogenaamd het ‘zwarte schaap’. Maar heb er genoeg van gehad. Ik heb met niemand meer contact. Geen vrienden en ook geen familie. En nu? RUST! Ik voel me eindelijk weer helemaal mezelf en vrij. Niemand die me probeert plat te drukken met hun normen en waarden. Echt als je niet jezelf kunt zijn ergens…gewoon weglopen. Als je familie en/of vrienden je behandelen alsof je raar bent en dit is al jaren zo, terwijl jij je hun gehele hart geeft en elke keer maar soort van vinkjes bij hun moet halen om te laten zien dat je wel goed bij je hoofd bent!?…geloof me, dan moet je echt de knoop doorhakken. Maar velen onder ons kunnen dit niet. Veels te veel mensen zitten in relaties waar ze ALLANG van weg moeten lopen. Maar de meesten weten niet hoe of durven het niet…of geloven dat familie iets heiligs is.

Wat ik heb geleerd is dat ik nooit meer, maar dan ook NOOIT meer met iemand zal omgaan die mij niet met open hart kan benaderen. Ik ben liever alleen, dan met zombies zonder hart – dat is Conditionele liefde (wat geen liefde is).

Weglopen en klaar!

lieke
lieke
Reactie op  Aphelius
3 maanden geleden

Weet ook dat over een paar jaar de wereld geheel anders uit ziet en heel anders zelfs. Dan kijken ze anders naar ons toe. Nu is het verdeel en heers en hele familie’s worden uit elkaar gerukt en daar werk ik niet aan mee. Maar zo ik begrijp is dit niet bij jouw pas aan de gang ivm corona en klimaat kul eens. Maar ging het bij jouw om andere dingen en dan kan ik het zeker begrijpen. Nu worden de families bewust tegen elkaar opgezet en daar werk ik niet aan mee. Ik weet over een paar jaar zal men mij gelijk geven omdat wat ik hen voorspelt heb daar gelijk in zal krijgen en ik ben erop voorbereid op vele fronten.Op gebied van eten uit de natuur en hoe vuur te maken op gebied van kruiden enz, enz.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Aphelius
3 maanden geleden

Heel herkenbaar. Mijn familie heeft me uiteraard geblokkeerd op social media, maar via via zie ik natuurlijk dat ze de maatregelen van harte toejuichen, ik had niet anders verwacht. Misschien leeft mijn moeder nu zo lang omdat ze moet ervaren hoe het is om zelf als burger een zondebok te zijn die virus kan verspreiden, zogenaamd, want ik geloof daar niet in.

Tineke
Tineke
Reactie op  Aphelius
3 maanden geleden

Snap t

Lies
Lies
Reactie op  Anoniem
3 maanden geleden

Dat is de bedoeling het leven uit de mens halen en zijn zijn hard op weg

Els
Els
Reactie op  Anoniem
3 maanden geleden

Moed houden, lieverd, je bent niet alleen.

andré
andré
Reactie op  Anoniem
3 maanden geleden

Zeker vele 10 duizenden en het worden er elke dag meer ! En Wij zijn onzichtbaar verbonden met liefde ! En zoals je ziet wensen we je allemaal sterkte en moed ! (denk aan Tolkien de scene met de spin(onze angsten) en het lichtgevende vloeistof in het flesje op de donkerste plekken kan er licht getoverd worden !)veel liefs !

Andre
Andre
Reactie op  MarcelA
3 maanden geleden

Alles wat als uitleg wordt gegeven wordt geloofd ?
Waar zijn die slimme kritische Nederlanders gebleven die zich niets laten maken gebleven?

Daantje
Daantje
Reactie op  Andre
3 maanden geleden

Die mensen zijn het meest slaaf van de tv.
Die zijn het gepamper zo gewent dat ze niet meer geleerd hebben om zelfstandig na te denken.
Ze hebben het zelf niet eens in de gaten, dat is het jammere ervan.

Alena
Alena
Reactie op  MarcelA
3 maanden geleden

Dit is precies waarom ruim 6 miljoen mensen de gaskamers in gingen…men zag nixs, hoorde nix en deed vervolgens ook nix!

Igar
Igar
3 maanden geleden

Waarom vaccineren we de kwetsbare ouderen?

mee 2
mee 2
Reactie op  Igar
3 maanden geleden

omdat staat pensioenen niet meer kan betalen

M.Coolen
M.Coolen
Reactie op  mee 2
3 maanden geleden

Dat is niet waar. Er zit (nog steeds) genoeg in de kas. Overheid is geen baas over onze zuurverdiende pensioenen.

:Andreas-antonius :
:Andreas-antonius :
Reactie op  M.Coolen
3 maanden geleden

De pensioenen zijn al lang naar Brussel gebracht

Lies
Lies
Reactie op  :Andreas-antonius :
3 maanden geleden

414 miljard naar Brussel onze pensioenen

Edward
Edward
Reactie op  Igar
3 maanden geleden

Waarom vaccineren we uberhaupt ? Proefkonijnen.

Daantje
Daantje
Reactie op  Edward
3 maanden geleden

Omdat volgens Bill Gates er teveel mensen op de wereld zijn.
Een soort van genocide zeg maar.

TowerofBabelmustbedestroyed
TowerofBabelmustbedestroyed
Reactie op  Igar
3 maanden geleden

misschien zodat er mindere pensioenen uitbetaald hoeven te worden

Just me
Just me
Reactie op  Igar
3 maanden geleden

Die kosten geld ,pensioen AOW ,zorg etc

Jeroen
Jeroen
3 maanden geleden

Conclusie: Mensen met onderliggend lijden mogen, vanwege het zeer hoge risico op overlijden,
NIET GEVACCINEERD WORDEN!
Anders spreken we van moord…….

Jeanna
Jeanna
Reactie op  Jeroen
3 maanden geleden

Precies, en wie is hier verantwoordelijk voor? Laat mij raden- Niemand zeker

Just me
Just me
Reactie op  Jeroen
3 maanden geleden

Juist.

Dubito
Dubito
Reactie op  Jeroen
3 maanden geleden

Ach, moord, moord …. dat is meteen zo’n groot woord. Laten we spreken over ‘euthanasie’.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Dubito
3 maanden geleden

Gedwongen euthanasie is net zo goed een oorlogsmisdaad, dat deed Mengele toen ook. Kijk naar de verstandelijk gehandicapten. Ze werden gebruikt voor proeven, als ze daarna dood gingen, dan was het niet erg. Aan de andere kant waren ze ook superkinderen aan het creëren, wat ook heel vaak niet lukte, 2 geniale mensen kregen dan een minder gelukt kind.

linda
linda
3 maanden geleden

Vervolgen die ratten!

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  linda
3 maanden geleden

Mee eens. Levenslange opsluiting. Maar waar beginnen we?

Nina
Nina
3 maanden geleden

Kortom als mensen “vals” positief getest zijn en onderliggend lijden hebben, sterven ze aan onderliggend lijden en niet aan “corona”. En niet alleen aan onderliggend lijden maar vooral gebrek aan goed leiderschap door de overheid, die op zou moeten komen voor hun burgers, maar nu vooral het tegengestelde doet. Dat is nu wel duidelijk, toch!!

H.J.
H.J.
3 maanden geleden

Het zo simpel dit Linkse Rutte Kartel leeft van ventileren van leugens en het plegen van bedrog en naar de afgrond drijven van de burgers (fraude gevallen).

Natuurlijk is Corona iets, Griep is ook iets, de Griep komt elk jaar voor in de wereld, maar 2020 en 2021 zijn zonder griep, wat vreemd.

Corona cijfers worden zo gemanipuleerd dat zij met een portie Rutte angst op de bevolking worden losgelaten.

Israël prikt in één dag net zoveel als Nederland in 2 weken.
Er liggen Honderd duizenden vaccin’s in de koeling in Nederland, zonder dat de vaccins worden gebruikt.

Enigma
Enigma
3 maanden geleden

De directie was reeds gewaarschuwd … ben daar getuige van.
Nu is er willens en wetens gehandeld.
Nu is het moord.

H. Vaes
H. Vaes
3 maanden geleden

Zo is het maar net.
Eerst waren het het aantal doden….toen tekort op de ic……toen het aantal doden en de tekorten op de ic waren opgelost….ging het ineens over zogenaamde besmettingen…..toen die daalden….daalden ze niet hard genoeg……nu het virus van maart vorig jaar bijna uitgeroeid is……is het gevaar nu de Engelse variant……..ze blijven ons maar voorliegen om ons onder de knoet te houden zodat de geplande plannen doorgang kunnen vinden zonder te veel verzet.

salvar
salvar
3 maanden geleden

ga liever gewoon dood en wie wil mij dat beletten?

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Dit is een toepasselijke uitspraak :
“I have no intention of dying now.
But if I’m going to, allow me to choose where and how.” ~Col.Kurt Steiner

Just me
Just me
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Dat dus,niemand mag een ander opleggen om zich bijvoorbeeld te laten vaccineren om zodoende misschien wat langer hier op deze aardkloot onderdrukt en uitgebuit te worden als ze dat niet willen,.sterker nog eigenlijk is je laten vaccineren Russisch roulette, kans om voortijdig (dat hoeft niet perse direct maar kan ook na enkele maanden of paar jaar) te overlijden vele malen groter dan zonder vaccinatie.

x

Check Also

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

gevallen

Ruim 10.000 sterfgevallen gemeld bij EMA na coronaprik, Nederland bijna koploper

Bij de Europese database van rapporten over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

108
0
We lezen graag je reactie!x