Gezondheid

Is ons voedsel giftig? Geheimen over bewerkte voeding

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoeksjournalist Joanna Blythman ging undercover in de voedselindustrie. Volgens haar weten we werkelijk niets over ons voedsel.

Blythman vroeg zich af wat er met brood, vlees, fruit en groente gebeurt voor het in de supermarkt komt te liggen. Ze ontdekte dat vrijwel alles wat je daar koopt, zelfs de producten die op het eerste gezicht gezond lijken, chemisch bewerkt zijn.

Fabrikanten bedenken steeds weer nieuwe formules om voedsel beter te laten smaken en er aantrekkelijker uit te laten zien. Kant-en-klare fruitsalades worden in een oplossing gedrenkt die het verkleuren van het fruit voorkomt, zodat het er verser uitziet. De sla wordt acht uur lang in water met chloor geweekt zodat alle bacteriën dood zijn.

De gemiddelde consument heeft volgens Blythman geen idee wat hij eet. Fabrikanten zijn niet open over de bewerkingsprocessen die veelal niet op het etiket staan vermeld. Ze verschuilen zich bovendien achter patenten en bedrijfsgeheimen, aldus Blythman.

[360]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
7 jaren geleden

Even weer een stukje kosmisch bla bla van mij: de voedselketen creerd GEEN karma door iedereen te vergiftgen, want dat is wat ze letterlijk doen. Ze vergiftigen ons via het voedsel om de bevoking te depopuleren en laag in frequentie te houden. De reden waarom het universum NIET ingrijpt is omdat de mensen het met hun Vrije Wil (daar is tie weer) toestaan. Vroeger bakte iedereen zijn/haar brood zelf en maakte men alles zelf en at men groente van het land enz.. Zodra jij iemand anders laat bepalen wat jij eet dan geef jij jouw eigen kracht en macht weg aan een ander. Ook als je naar een restaurant gaat bepaald de kok wat jij eet en geef jij onbewust jouw Vrije Wil weg aan een ander. Mensen maken niks meer zelf, want alles wat jij in jouw lichaam propt (aan ingredienten) wordt door een ander bepaald. Als jij zelf jouw broccoli zou kweken weet je zeker dat er geen chemicalien over zijn gespoten. Dus als jij willens en wetens jouw voedsel incl. ingredienten laat bepalen door een ander, geef jij jouw Vrije Wil weg en ziet het universum het als jouw eigen ‘schuld’ als je dan wordt vergiftigd.

Motto: ALLE verantwoording in jouw leven ligt bij jouw ZELF.

Tip: koop ook NOOIT eten van iemand die negatief is of gevoelloos is want alles is energie. Wat je eet moet in alles liefde zijn.
Naar zijn fastfood keten gaan vol met onbekende ingredienten en liefdeloos personeel, is dus geen aanrader.

Roy
Roy
7 jaren geleden

In Nederland, Frankrijk, Duitsland en Denemarken is het weken in chloor sowieso verboden. Dat is misschien wel handig om er bij te vermelden. Haar onderzoek is dus waarschijnlijk gebaseerd op de britse voedselindustrie..

denzel
denzel
7 jaren geleden

@lyra . Je valt te veel in herhaling! Zwaar irritant. Dat we vergiftigd worden, is al bij de overheden wereldwijd bekend. Gezondheid is lang niet zo belangrijk als de dollar en de Euro.geld moet blijven rollen.

Jim
Jim
7 jaren geleden

Nou Roy, ‘ sla-uit-een-zak `van oplichter AH smaakt anders wel ontzettend naar chloor. Ik weet nu waarom…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x