Gezondheid

Is ons voedsel giftig? Geheimen over bewerkte voeding

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoeksjournalist Joanna Blythman ging undercover in de voedselindustrie. Volgens haar weten we werkelijk niets over ons voedsel.

Blythman vroeg zich af wat er met brood, vlees, fruit en groente gebeurt voor het in de supermarkt komt te liggen. Ze ontdekte dat vrijwel alles wat je daar koopt, zelfs de producten die op het eerste gezicht gezond lijken, chemisch bewerkt zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Fabrikanten bedenken steeds weer nieuwe formules om voedsel beter te laten smaken en er aantrekkelijker uit te laten zien. Kant-en-klare fruitsalades worden in een oplossing gedrenkt die het verkleuren van het fruit voorkomt, zodat het er verser uitziet. De sla wordt acht uur lang in water met chloor geweekt zodat alle bacteriën dood zijn.

De gemiddelde consument heeft volgens Blythman geen idee wat hij eet. Fabrikanten zijn niet open over de bewerkingsprocessen die veelal niet op het etiket staan vermeld. Ze verschuilen zich bovendien achter patenten en bedrijfsgeheimen, aldus Blythman.

[360]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Even weer een stukje kosmisch bla bla van mij: de voedselketen creerd GEEN karma door iedereen te vergiftgen, want dat is wat ze letterlijk doen. Ze vergiftigen ons via het voedsel om de bevoking te depopuleren en laag in frequentie te houden. De reden waarom het universum NIET ingrijpt is omdat de mensen het met hun Vrije Wil (daar is tie weer) toestaan. Vroeger bakte iedereen zijn/haar brood zelf en maakte men alles zelf en at men groente van het land enz.. Zodra jij iemand anders laat bepalen wat jij eet dan geef jij jouw eigen kracht en macht weg aan een ander. Ook als je naar een restaurant gaat bepaald de kok wat jij eet en geef jij onbewust jouw Vrije Wil weg aan een ander. Mensen maken niks meer zelf, want alles wat jij in jouw lichaam propt (aan ingredienten) wordt door een ander bepaald. Als jij zelf jouw broccoli zou kweken weet je zeker dat er geen chemicalien over zijn gespoten. Dus als jij willens en wetens jouw voedsel incl. ingredienten laat bepalen door een ander, geef jij jouw Vrije Wil weg en ziet het universum het als jouw eigen ‘schuld’ als je dan wordt vergiftigd.

Motto: ALLE verantwoording in jouw leven ligt bij jouw ZELF.

Tip: koop ook NOOIT eten van iemand die negatief is of gevoelloos is want alles is energie. Wat je eet moet in alles liefde zijn.
Naar zijn fastfood keten gaan vol met onbekende ingredienten en liefdeloos personeel, is dus geen aanrader.

Roy
Roy
9 jaren geleden

In Nederland, Frankrijk, Duitsland en Denemarken is het weken in chloor sowieso verboden. Dat is misschien wel handig om er bij te vermelden. Haar onderzoek is dus waarschijnlijk gebaseerd op de britse voedselindustrie..

denzel
denzel
9 jaren geleden

@lyra . Je valt te veel in herhaling! Zwaar irritant. Dat we vergiftigd worden, is al bij de overheden wereldwijd bekend. Gezondheid is lang niet zo belangrijk als de dollar en de Euro.geld moet blijven rollen.

Jim
Jim
9 jaren geleden

Nou Roy, ‘ sla-uit-een-zak `van oplichter AH smaakt anders wel ontzettend naar chloor. Ik weet nu waarom…

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x