Homepagina » Buitenland » We zijn voorgelogen! Dit geheime document onthult hoe de waarheid over de EU tientallen jaren is verzwegen
We zijn voorgelogen! Dit geheime document onthult hoe de waarheid over de EU tientallen jaren is verzwegen

We zijn voorgelogen! Dit geheime document onthult hoe de waarheid over de EU tientallen jaren is verzwegen

In een geheim document, dat tientallen jaren achter slot en grendel is bewaard, wordt de Britse overheid geadviseerd de waarheid over EU-lidmaatschap te verdoezelen. Mocht het volk er ooit achter komen wat er was gebeurd, zou het al te laat zijn, zo was de gedachte.

Toenmalig premier Edward Heath en zijn collega’s hielden het document, FCO30/1048 geheten, begin jaren zeventig geheim.

In het geheime stuk, dat dateert van april 1971, wordt de overheid geadviseerd het Britse volk in het duister te houden over de gevolgen van het lidmaatschap van de EEG, die aan de basis stond van de huidige EU.

Veel ophef

De onbekende auteur schreef dat Europese rechtbanken boven Britse zouden komen te staan en dat steeds meer macht naar de bureaucraten in Brussel zou gaan.

Britse politici moesten de illusie wekken dat de Britse overheid nog steeds de dienst uitmaakte, in ieder geval tot het moment waarop Groot-Brittannië compleet vastgeketend zou zitten aan Brussel en eruit stappen onmogelijk zou zijn.

Het geopenbaarde document heeft tot veel ophef geleid.

Precies het plan

“Ondanks alle beweringen van politici van vele partijen dat de EU geen centrale staat zou worden, bewijst dit document dat dat precies het plan was,” zei Annabelle Sanderson, een voormalig adviseur van Nigel Farage.

“Onze politici kregen het advies om te verbergen dat Groot-Brittannië niet langer een democratisch land zou zijn, maar een land dat zou worden geregeerd door ongekozen functionarissen,” zei schrijver en journalist Christopher Booker.

Aangezien Nederland ook deel uitmaakte van de EEG, heeft onze regering waarschijnlijk ook zo’n document gekregen.


[Express]Vond je dit waardevol? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Heel die EU is zo illegaal dat het maar kan zijn.

  Moesten wij het Volk een keer opstaan is het over and out met die EU
  hier ZWART OP WIT hoe ILLEGAAL die EU is

  “In 2005 heeft de Nederlandse politiek het volk een voorstel gedaan over de Grondwet van Europa, dat voorstel werd met een grote meerderheid verworpen middels een referendum, een volksraadpleging. Maar liefst 61,6% van alle stemmers wilden geen onderdeel worden van een Europa verenigd met een grondwet. De spinmasters van EU zaten met de handen in het haar, zowel Nederlandse alsook de Franse burgers en Ierse burgers verwierpen dit voorstel waarmee die grondwet GEEN doorgang kon vinden want de harde eis was dat 27 lidstaten deze Grondwet moesten ratificeren.”

  (wij Belgen mogen geen referendum over iets hebben, politiek verbied ons referenda)
  MAAR HET VOLK VAN EUROPA ZEI NEEN, en toch hebben ze dan maar ILLEGAAL via het verdrag Maastricht en het illegaal verdrag Lissabon het gedrocht EU opgericht.
  Onbegrijpelijk dat wij dit slikken

  https://eunmask.wordpress.com/2014/05/13/de-europese-grondwet-is-niet-rechtsgeldig-en-dus-illegaal/

  46 likes
  • Er klopt allemaal geen bal van, maar dit “GEHEIME” document van 1971 dat in 2018 wordt geopenbaard… nou daar klopt ook helemaal geen bal van.

   9 likes
   • Illegaal = illegaal, alle landen moeten ALTIJD unaniem stemmen om iets door te voeren via die EU.
    Hier is MSM rustig lezen en ontdekken dat er staat:

    “Dat de inbreng van de individuele burgers bij deze “ratificatie” niet voor alle burgers identiek is en dat, meer in het bijzonder, sommige burgers de mogelijkheid hebben hun stem specifiek uit te brengen over deze grondwet en andere niet, wordt door vele inwoners van de Europese Unie als een onrecht gezien. De reden van de uiteenlopende ratificatieprocedures ligt in het feit dat deze procedures door elk land afzonderlijk worden vastgelegd.

    Op 29 mei respectievelijk 1 juni 2005 hebben Frankrijk en Nederland het voorstel verworpen, terwijl de grondwet alleen kan worden aangenomen indien alle landen het hebben goedgekeurd. Er is echter ook een artikel waarin staat dat als ten minste 4/5 van de landen (twintig lidstaten) deze constitutie aannemen, hier overleg over moet worden gevoerd. De maximaal vijf tegenstemmende landen zouden in zo’n geval aan de minimaal twintig voorstemmers moeten voorleggen, hoe men uit de impasse zou kunnen geraken.’

    8 landen hebben NIET meer mogen stemmen (uitgesteld) na neen van Nederland en Frankrijk. 10 landen is meer dan de 5 of 4/5 waar ze over spreken en ILLEGAAL dit door onze strotten ramden.

    16 likes
  • Ha, deze grondwet is in Nederland al lang en breed via de Raad van State door de kamers gesluist.
   Men veranderde een aantal irrelevante passages en het Europese Volkslied, en noemde het: JAWEL het Verdrag van Lissabon.

   Doordat het geen grondwet meer werd genoemd hoefde volgens de heren politici geen nieuw referendum te worden gehouden…

   12 likes
  • Omdat je dacht dat je iets voorstelde toen je erover mocht stemmen.
   Dat hele gedoe van het stemmen gaat daarover. Dat mensen het gevoel krijgen dat hun stem belangrijk is en telt. Maar is dat wel zo? M.i. niet.

   12 likes
 2. Tja mensen,

  Nu wil IK niet lullig maarrrrrrrr, doe jullie zelf nu eens een plezier en ga een van boven naar beneden alle reacties langs, lees ze gewoon nog eens en zeg nu eens jullie eerlijke mening!!!

  Illegaal of niet illegaal
  Geheim document of geen geheim document
  Wel of niet al lang bekend (ja dus)
  Wel of niet op gestemd
  Een leugen of geen leugen (ja natuurlijk, zoals alles een leugen is!!)

  En uitgelekt, hahahahahahahahahahahahahaha!!!

  Laat mij aub niet lachen.
  Think People, please think!!!

  NIETS is de politiek gebeurd per ongeluk en uitlekken KAN NIET, althans NIET als dat niet gewild is!!

  Ongelooflijk dit ouwedametjes gekissebis….en niemand van jullie allen hier heeft door dat dit allemaal gebeurd in het kader van

  GEEF ZE BROOD EN SPELEN!!!

  Nou, ik zou zeggen, eet smakelijk allen en speel maar mooi verder, middels het toetsenbord wel te verstaan!!!

  Maar er blijft niets anders meer over dan het gemene verschrikkelijke angstaanjagende dodelijke niet te peilen TOETSENBORD…

  Man man man, ga dan nog een kijken naar bijv The Terminator o.i.d.

  Misschien dat nog iemand een idee krijgt om de boel…eh……met het toetsenbord om zeep te helpen!!

  Welterusten

  Gladiator (gaat nog ff met de hond een rondje en dan maar wat vroeger naar bed want hier,………..krijg ik NACHTMERRIES!

  7 likes
  • Gladiator

   80% van de mens is zombie, die elite heeft dat prachtig afgebracht.
   Het begon met dat big brother programma en is nu de smartphone baas over een persoon.
   Daar kan niemand niets meer aan veranderen.
   Het is altijd zo gegaan en geweest, mini kliek elite die heerst over het voetvolk.
   Je er kwaad in maken heeft geen zin, je kan geen 80% zombies wakker maken die liever de elite dienen en slaaf WILLEN zijn, vergeet niet dat vele mensen niet zelfstandig willen of kunnen nadenken. Dat verander je niet zomaar. Die geldmagie van die bankiers daar kan niemand tegen op!
   Wij zijn ook met te weinig om iets te kunnen veranderen, zoals jij, ik en anderen hier reageren kan je geen revolutié met starten,
   Ik heb jou vertelt over mijn persoonlijk leed, je schijnt dat maar niet te begrijpen dat een gewone mens NIETS kan veranderen en wanneer de hel los barst geen 1 scenario meer van tel is wat je dacht te handhaven om je te beschermen verdedigen.
   Als alt media nog niet eens samen werken, wat zouden mensen dan samen werken.
   Wij leven in een wereld ieder voor zich, in alle eerlijkheid: ik ga niet voor anderen vechten die nog niet eens voor zichzelf opkomen.
   Meeste mensen VERWACHTEN om gered te worden zonder dat ze zelf ooit iets moeten doen, vergeet dat niet.
   Je ziet dat overal op aarde, nergens komt men voor zijn rechten op, nee zoals ne Q verwachten ze hulp en dat het opgelost geraakt…
   Dat heeft elite prachtig gedaan, via toetsenbord ons geslaafd aan de computer.
   Ik heb mijn deel gedaan, websi’es, nieuwsdienst(en), geld weggegooid op FB aan adv om wakker te schudden HAALT NIETS UIT, enkel als de mens HONGER heeft komt er een revolutie, of als internet uitvalt.
   Ik heb geleerd dat de mens zijn ergste vijand is.
   80% op aarde is GEWILLIGE slaaf van het systeem daar kan je niets aan doen of veranderen

   4 likes
   • @MR,

    Yep, you’re right so…………………….

    I rest my case!!

    Gladiator,

    I’ll never forget (300)

    2 likes
    • gisteren viel mijn oog op dit van die illegale grondwet van de EU

     Doodstraf

     Een aantal tegenstanders wijst het Verdrag af vanwege de mogelijkheid tot herinvoering van de doodstraf, ook in lidstaten die deze al eerder hadden afgeschaft. In artikel II-62 wordt de doodstraf verboden, maar via de Verklaringen (‘Verklaring 12: Verklaring betreffende de toelichtingen bij het Handvest van de grondrechten’) is er een beperking: de doodstraf kan heringevoerd worden, echter alleen in tijd van oorlog of onmiddellijke oorlogsdreiging. Deze bepaling is direct afkomstig uit het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, en is dus geen verandering ten opzichte van de huidige situatie.

     Het 13e protocol van het EVRM sluit de doodstraf in alle gevallen, ook in tijd van oorlog, uit. Voor België is dit protocol op 1 oktober 2003 in werking getreden. Tegenstanders van het verdrag vinden dat de EU zaken naar zich toetrekt die de Raad van Europa voor een fractie van de kosten uitstekend regelt. Zij vinden dit bemoei- en regelzucht van de EU die niet leidt tot verbetering maar tot verwarring.

     Je weet toch wat dit betekent? Als er staat van beleg of oorlog wordt afgeroepen vanuit Brussel EU ze u mij en anderen die te kritisch zijn zo de doodstraf kunnen geven, elite heeft zich ingedekt tegen kritische onderdanen hiermee, in oorlogstijd de doodstraf invoeren???

     0 likes
     • @MR,

      Tja beste,

      Dit is reeds heel lang “bekend” wat dus betekend dat dit very sneaky en vooral acherbaks door onze strotten is geduwd.
      Op 10 Maart 2009 is dit in een artikel bij Xander nieuws ( http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/03/doodstraf-stiekem-opgenomen-in-verdrag-van-lissabon ) aan bod gekomen.

      Hij refereert hier naar Prof. Dr. Schachtschneider welke o.a bekendheid heeft erworven door de Duitse staat voor het Verfassungsgericht heeft gedaagd ivm de situatie in Duitsland.
      De uitkomst hiervan was eh……laat ik maar zeggen NIETS terwijl Schachtschneider volledig gelijk had en dit artikel bij Xander destijds…..eh…heeft ook een enorme storm (in een shotglaasje water) teweeg gebracht!!

      Maar de sheeple willen het zo, de kop goed diep in de grond en wachten tot de storm overwaait wat natuurlijk niet gaat gebeuren.

      Er komen steeds meer stormpjes bij en de steeds achterlijker wordende Vernederlanders denken telkens maar weer, DIE RUTTE LOST DIT WEL VOOR ONS OP…….en dat terwijl ze nu al ruim 10 jaar hebben mogen ervaren wat Rutte voor een volledig doorgedraaide PSYCHOPAAT is.

      Maar ik vind het wel goed zo!!
      Kijk, een uitspraak van zuipschuit Juncker uit 1999 (ja echt, het was toen 1999 en toen sliep de hele wereld al heel vast) was deze: “Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, ob was passiert. Wenn es dann kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar nicht begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter, bis es kein zurück mer gibt. (1999)”

      Fijne vent toch, die Juncker, maar, als de boel klapt weet ik de ware boeven met zekerheid te vinden, hoe diep ze zich ook onder de grond verstoppen willen!!

      Overigens is deze doodstraf ingevoerd door een VOETNOOT van een VOETNOOT, dus snnnnnnnnnnnnnnnneaky!!

      En dan ook nog dit, deze mag op de plaats van het gebeurde direct worden UITGEVOERD, wat letterlijk betekend ZONDER TUSSENKOMST VAN EEN RECHTER, niet dat dat veel uitmaakt want in de rechterlijke macht heb ik al tientallen jaren geen enkel vertrouwen meer daar ze corrupt zijn omdat ze chantabel zijn wat betekend dat het voor het merendeel vieze ouwe mannetje zijn welke uitspraken moeten doen in zaken tegen het gepeupel en figuren als JORIS (pedofiel) Demmink een schatje vinden of een heer van fatsoen, of een hoge ambtenaar met aanzien….waardoor IK in elk geval besloten heb om NOOIT MEER AAN DIT KANKERGEZWEL van een systeem MEE TE WERKEN, NOOIT MEER!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Dus ga ik steeds minder reageren op dit web en steeds meer genieten VAN HET LEVEN.
      Daarbij zal ik ten alle tijde bezig blijven met mensen die een probleem met de overheid hebben tips te geven en daadwerkelijk te helpen om hiertegen op te treden en ik mag zeggen, tot nu toe met redelijk veel succes!!

      Dat doet goed mag ik je zeggen!

      Tips om het systeem te belasten!!

      Betaal geen belasting indien niet perse noodzakelijk!
      Ontduik deze of omzeil deze!!!

      Betaal ALLES contant! Pin 1x bij de bank het te besteden maandbedrag en betaal contant in winkels enz!

      Ga bij ELKE bekeuring standaard in beroep. HOE? Simpel, maak voor elk familielid welk op de weg komt een standaard beroepschrift. Zeg gewoon dat je op die dag en op dat tijdstip NIET op de plek des “onheils” aanwezig was. DIT BELAST HET SYSTEEM!!

      Ga indien mogelijk in België of Duitsland tanken en evt inkopen!

      Bel de overheid en met name de belastingdienst op voor iedere scheet, dit belast het systeem!
      En vwb de belastingdienst kan ik u reeds mededelen dat hun systeem nagenoeg
      geen overbelasting meer aankan. Het loopt dan in nop time vast! HEEL MOOI, TOCH??

      Vraag hulp bij het invullen van het belastingbiljet, ALTIJD ook al kun je het heel goed zelf! Zij willen jou zuurverdiende centjes stelen dus ……

      Er zijn nog wel meer zaken, ben inventief!

      Gladiator
      I’ll never forget (een ex-belastingdienst ambtenaar!!!)

      4 likes
  • Lekker dromen van een betere wereld tja dat wil ik ook , maar dat krijgen we met zo’n klein clubje niet voor elkaar… 😴
   Je kunt alleen jezelf veranderen ,maar oh jee ik ben al zo perfect 🤣

   4 likes
 3. Het Europees Stabiliteits Mechanisme ESM is pure dictatuur. Voor het leven benoemde heersers (veelal uit de bancaire sector), kunnen zonder opgaaf van reden eisen dat we binnen 7 dagen miljarden op hun bankrekening storten.
  Verder heeft het Europees parlement geen initiatief recht.

  19 likes
 4. ach dat is nog maar een schijntje van de waarheid. Vlg mij door de 2de wereldoorlog alleen al zijn er overeenkomsten gesloten. Eerst met Amerika over het niet doorvoeren van EU en muntstuk Euro. als je goed oplet zie je dat het gewoon afspraken zijn geweest. Dus achter de gordijnen van verschillende parlementen zijn er afspraken gemaakt. Dus de regel is al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel. We zien de gevolgen nu al. we hebben Amerika achterna gejaagd met hun ideeën enz.. Ieder land is nu zijn eigen identiteit kwijt. Het bioritme wat verstoord wordt door uur verschil te maken brengt velen zieken met zich mee. voila dat levert nog meer werk op voor de farmacie. Ga zo maar door.

  7 likes
  • in 1948 veranderde Duitsland haar grondwet, de Verenigde Staten van Europa werd erin opgenomen:

   ”Op 10 november 1948 zei dr. Carlo Schmid, lid van de SPD (de Duitse PvdA), tegen de latere president Theodor Heuss, dat ‘men moet ophouden deze zaken (een wereldstaat) steeds een utopie te noemen… Ik geloof niet dat we een wereldregering zullen krijgen, zonder dat we eerst door Europa zijn gegaan.’ De voorzitter van het parlement, CDU lid Hermann von Mangoldt, verwees vervolgens letterlijk naar artikel 24, dat ‘alle mogelijkheden in wereldwijde zin open laat.’

   Met andere woorden: al in 1948 werd niet alleen de Europese Unie, maar ook al een Wereld Unie gepland, die in de Duitse grondwet werd verankerd. Erger nog: de plannen hiervoor stammen rechtstreeks uit de koker van de Nazi’s, waarvan velen na WO-2 ‘ondergronds’ gingen, en uiteindelijk alsnog op hoge posities in het naoorlogse West Duitsland terecht kwamen. Desondanks worden mensen die hierover schrijven of hiervoor waarschuwen nog steeds als complotdenkers weggezet.”

   https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/europese-unie

   Nazi EU oprichting:

   https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/de-nazi-achtergrond-van-de-eu-te-brussel

   7 likes
   • Amerika en Europa bestaan aan het einde van deze eeuw niet meer. China en India – ja dat land- hebben zoveel arbeidspotentieel, daar kan niemand tegenop. Ook een manier om van het Zionisme af te komen. Genereren hun eigen munteenheid. Rusland kijkt strategisch de kat uit de boom. We hebben de Romeinen “gehad”, De Hunnen, De Turken, de Habsburgers, De Rothschilds, Rockenfellers etc.etc. Tijd voor iets nieuws. Wij gaan ten onder aan het over onzinnige geneuzel over plastic zakjes, “van het gas af- terwijl iedereen gas oppompt, etc.etc. Wordt tijd dat het Blanke Ras uitsterft, met hun koloniale driften; vandaar de toestroom van “Vreemdelingen”. De “Natuur” regelt het beter. En aan de eind van de eeuw bestaan er geen godsdiensten, dus ook de hoofddoeken gaan af. Carpe Diem.

    1 likes
 5. Het is simpel Balkenende heeft ons belazerd en Rutte doet het glimlachend nog steeds.

  13 likes
 6. hahahaha zonder dit document wisten wij het ook wel ,alleen wisten we niet dat het zo erg is.
  nederland wist het ook natuurlijk en was dat al in de tijd van lubbers of den uil.

  wie van de drie reintje de vos (lubbers)
  ………………… reintje de vos (balkenende)
  ………………… reintje de vos (rutte)
  wil de echte leugenaar nu opstaan.
  een vos verliest zijn haren maar zijn streken nooit.

  9 likes
 7. Zo langzamerhand weten we tocht wel dat alles bedekt word met leugens en bedrog..de menselijke maatschappij zit nu eenmaal zo in elkaar waar mensen zijn kan geen maatschappij zonder leugens en bedrog ..niet dat een maatschappij leugens creëren maar de mensen in die maatschappij die deze tweeslachtigheid creëren wat is een maatschappij zonder dit ..alles is nu recht en krom tegelijk en deze verander je niet zomaar maar even ..en als er wat veranderd dan heeft men weer te maken met tweedracht dus niet getreurd het blijft voorlopig nog bestaat of misschien wel voor altijd..omdat mensen in zo;n maatschappij worden opgevoed zal de maatschappij alleen maar veranderen als men zichzelf persoonlijk opvoed tot rechtvaardigheid, zonder elkaar te beoordelen zal een maatschappij veranderen .iedereen doet nu eenmaal mee aan beoordelingen en dat is de voeding van leugens en bedrog..

  7 likes
 8. Alles is ongevraagd door onze strot gedouwd?

  6 likes
 9. Ik verwacht dat er binnen 1, misschien 2 jaar een grote financiële crisis is. Check deze video.

  ELITES PLAN FOR DE-DOLLARIZATION OF THE U.S. DOLLAR AND COMPLETE FINANCIAL COLLAPSE! PLEASE LISTEN!!
  https://www.youtube.com/watch?v=4lAI1w7vV1A

  3 likes
 10. We worden constant verneukt en we zijn er tevreden mee toch ! Stelletje gekken ! We doen niets !

  6 likes
 11. Verdeel en heers én brood en spelen (electronische gadgets/afhankelijkheid) does the trick.

  5 likes
 12. Umm, ik wil niet lullig doen maar het bestaan van dit ‘geheime’ document werd begin van dit decade al aangetoond…

  5 likes
 13. Ja, het besodemieteren van het volk is natuurlijk niet iets van de laatste 30 jaar. Zoals bij de estafette wordt het stokje gewoon over genomen. Dat verbaasd me niks. Wat me wel verbaasd is dat we het al zo lang accepteren. Ik zou haast willen zeggen, dat ik het knap vind hoe ze dat voor elkaar kregen. Ik ben de laatste tijd bezig geweest om mijn leven weer op te pakken en merk, dat ik me schuldig voel over mijn houding in deze. Ik heb simpelweg niet meer de energie om het te gaan veranderen. Ik leef als een drenkeling van een onderzeeër in een luchtbel, maar neem er genoegen mee. Ik heb ook geen advies voor anderen. Eigenlijk wil ik gewoon mijn leven beleven. Ik lees weinig en neem ook niet veel kennis van al het gebeuren. Want uiteindelijk ga ik ook gewoon weer een keer. Ik zie wel wanneer de boel knalt en anders dus niet. Vind ik et dan goed dat er mensen zijn die alles op de korrel nemen? jazeker… dat deed ik ook tot voor kort geleden, maar ik ben er klaar mee. Mijn habitat is mijn directe omgeving en daar deal ik mee. Fout! Ja, ik weet het… maar alle alternatieven zijn ook al niet zo best.

  5 likes
 14. [ De vandaag uitgelekte, geheime EU-documenten ..] Zegt Baudet.

  Maar in onderstaand artikel uit 2012 wordt 2002 als ontdekkingsdatum genoemd?
  Wie heeft er nu gelijk?

  https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/9233096/Europe-alienates-us-all-as-foretold-40-years-ago.html

  4 likes
 15. document, FCO30/1048 geheten te bekijken als PDF op Internet.

  3 likes
 16. We worden langzaam door deze satanisten vermoord.

  2 likes
 17. gijs meulenmeesters

  je ziet maar weer, het referendum is ons afgenomen om zo te zorgen dat ze kunnen doen wat ze willen.

  ze hebben schijt aan ons, eenmaal gekozen met valse voor wensen en ze doen wat ze willen.

  het valt wel op dat aanslagen altijd op burgers zijn, maar nooit op de mensen die beslissen.

  2 likes
 18. Moet je dan ook niet op de hoogte zijn van dit? https://wacbelgium.be/…/massa-migratie-het-coudenhove… – en – http://balder.org/…/Richard-Coudenhove-Kalergi… – en – https://www.stopdebankiers.com/ultieme-politieke-oorzaak…/ – en – http://www.bertvanvondel.nl/het-komende-herrenrasse/ – en – https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi Daarom geloof ik ik in geen ene politieke partij mere, ze dansen allemaal om de pot en wij hebben het nakijken. Een grote k.l.r. bende. Hebben achterliggende agenda’s waar wij niets van mogen weten, maar ik zie de bewegingen en de lijnen wel samenkomen. Wat wordt er bijvoorbeeld allemaal besproken in de Bilderbergconferenties? In het kader van bovenstaande zeer verdacht allemaal!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

EU

Big Brother is watching you: EU wil je telefoon volgen ‘in strijd tegen corona’. ‘Van de pot gerukt’

De EU wil grote Europese telecombedrijven dwingen ...

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.