Gezondheid

Manhattan besproeid met pesticide om West-Nijlvirus

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eén van de duurste wijken van New York City wordt deze week besproeid met een pesticide in de strijd tegen het West-Nijlvirus. Het besluit om het virus vanuit de lucht te bestrijden is controversieel.

Op vrijdag worden zowel de wijk Upper West Side als delen van het beroemde Central Park besproeid met bestrijdingsmiddelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Deze wijken worden aangepakt vanwege de verspreiding van het West-Nijlvirus via de toenemende muggenpopulaties,” zei het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid in een verklaring.

Ook de Amerikaanse stad Dallas wordt besproeid met bestrijdingsmiddelen. Hoewel de middelen in andere steden al regelmatig worden gebruikt, zijn inwoners van Dallas bezorgd over de gevolgen van de pesticiden voor hun gezondheid. Het overgrote deel van de mensen die geïnfecteerd raken met het West-Nijlvirus hebben nergens last van of krijgen milde griepachtige symptomen.

Binnenblijven

Het ministerie legde uit dat vrachtwagens een ‘zeer lage concentratie’ van een pesticide gaan sproeien die ‘mits op een juiste manier gebruikt niet schadelijk is voor de volksgezondheid’.

Toch spoorde het ministerie mensen aan om tijdens het sproeien binnen te blijven en kleding en speelgoed van kinderen binnen te halen.

Deze zomer zijn in de Verenigde Staten 41 mensen overleden aan de ziekte, lieten gezondheidsfunctionarissen weten. Landelijk zijn er 1118 besmettingsgevallen gemeld.

Onafhankelijk onderzoek

Tien jaar geleden deed onafhankelijk journalist Jim West onderzoek naar de zogenaamde ‘West-Nijlepidemie’ in New York City. West ontdekte een correlatie tussen het virus en verschillende factoren, waaronder vervuiling door olieraffinaderijen, luchtvervuiling (verergerd door extreem warm weer) en de aanwezigheid van methyl-tert-butylether (MTBE), een gifstof die aan bezine wordt toegevoegd om de klopvastheid te verhogen als vervanging voor het zeer giftige tetraëthyllood (loodhoudende benzine).

Sinds 1984 is Nederland de grootste producent van MTBE. In 2004 bedroeg de totale productiecapaciteit in Nederland ruim 1,1 miljoen ton per jaar. Ongeveer 90 procent daarvan werd geproduceerd in de omgeving van Rotterdam, en de rest in Geleen.

Volgens oud-kandidaat voor het Negenentwintigste Congresdistrict van Californië en genomineerde voor de Pulitzerprijs Jon Rappoport is het ‘West-Nijlvirus’ mogelijk een coverstory om zo te verhullen wat de mensen echt ziek maakt.

Bronnen: AFP, Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GEKKE GRIET@HOME
GEKKE GRIET@HOME
11 jaren geleden

je zou dr maar wonen, en ze doen maar een eind raak, enge wereld….

Pieter Veenstra
Pieter Veenstra
11 jaren geleden

Iets zegt me dat het helemaal niets met het West-Nijl-virus te maken heeft. Men bekijkt gewoon hoe de reacties van de bevolking zullen zijn: geen reactie=doorgaan maar dan anders
Heftige reacties = Oops

Aysen
Aysen
11 jaren geleden

Dit is allemaal al voorpeld toch dat ze dit zouden blijven doen!
Dit is toch de techniek van deze satanisten om zo steeds dichter bij hun doel te kunnen komen. The problem- solution theory.
Angs onder de bevolking opwekken om zo weer de zogenaamde oplossing te kunnen bieden! Met leugens verkankeren ze onze wereld. Je moet 1 ding noooooi vergeten. Geen enkele regering geeft om zijn volk! Dus niets zal in jullie voordeel zijn NİETS!!! Dit is hun tactiek om met leugens de ene na de andere te vermoorden. En het liefst nog flink wat aan medicatie innen voordat hij of zij de pijp uit is!!!
DİE MENSEN ZİJN ZEKER BESMET MET GOD WEET WAT!!! Kijk anders ff naar de video bilderberg jesse ventura daarin word het je wat duidelijker uitgelegd

TOBYI OR NOTTING
TOBYI OR NOTTING
11 jaren geleden

Gaan ze ook modelvliegtuigen in zetten boven central park ? mogen ze wel uitkijken dat ze niet een gebouw in vliegen.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x