Mens en Dier

Ex-vicepresident Pfizer geeft indringende waarschuwing: ‘Dit gaat er komend jaar gebeuren als je niet wakker wordt’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mike Yeadon, die 16 jaar werkzaam was voor vaccinmaker Pfizer, vreest dat de boostervaccins gebruikt zullen worden om je gezondheid te beschadigen en misschien zelfs om je te doden. Dat zei hij onlangs in de interviewreeks Planet Lockdown.

“Ik meen het. Ik kan geen andere logische verklaring bedenken, behalve dat dit een poging is tot massale ontvolking,” zei dr. Yeadon, een voormalige vicepresident van Pfizer.

Kwaadaardige doeleinden

Het boostervaccin geeft ze de hulpmiddelen om het te doen en de mogelijkheid om het te ontkennen. Ze zullen weer iets verzinnen over een biologische dreiging, waarna je in de rij zult gaan staan om je boostervaccin te halen, om een paar maanden of een jaar later te sterven aan een vreemde ziekte die ze niet kunnen herleiden naar het boostervaccin, aldus Yeadon.

“Ze liegen over varianten zodat ze schadelijke boosters kunnen maken die je helemaal niet nodig hebt,” benadrukte hij. “Ik denk dat ze gebruikt zullen worden voor kwaadaardige doeleinden.”

“Dat is wat er volgend jaar gaat gebeuren als je niet wakker wordt,” zei hij.

Vanaf 36:37:

4.7 175 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sam
sam
6 maanden geleden

Je kan in Israël toch zien wat er gebeurd na nummer 3

S7even
S7even
6 maanden geleden

Iedereen afhankelijk van de prikken om je immuunsysteem eventjes kunstmatig overeind te houden omdat je natuurlijke immuunsysteem om zeep geholpen is. Daarna al je gedrag, je hebben en houden in een digitale wallet en men kan monitoren of men nog ‘maatschappelijk’ nut heeft. Heb je dat niet (meer) is het een eitje voor ze om je een ander definitief middeltje in te spuiten.

Wil
Wil
6 maanden geleden

Eng

Jeff
Jeff
6 maanden geleden

Dit is toch zo helder als het maar wezen kan. Deze man verdiend hier niet aan, hij wordt verguist en gemeden als de pest.
Stop er nu mee!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x