Homepagina » UFO » Wat hebben Maria Orsic en Vril te maken met Duitse vliegende schotels? Dit geheime genootschap was verantwoordelijk voor het UFO-onderzoek van de nazi’s
Wat hebben Maria Orsic en Vril te maken met Duitse vliegende schotels? Dit geheime genootschap was verantwoordelijk voor het UFO-onderzoek van de nazi's

Wat hebben Maria Orsic en Vril te maken met Duitse vliegende schotels? Dit geheime genootschap was verantwoordelijk voor het UFO-onderzoek van de nazi’s

Halverwege de jaren veertig werden er talloze keren onverklaarbare objecten waargenomen in het luchtruim.

Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog werden militaire toestellen ’s nachts gevolgd door snel bewegende objecten.

De piloten zeiden dat deze objecten in staat waren om snel van koers te veranderen, hun toestellen konden afschudden en zich gedroegen alsof ze werden bestuurd door een intelligentie.

Foo fighters

Er werden onder meer witte objecten en rode en oranje bollen gezien, die de piloten deden denken aan kerstverlichting.

Bemanningsleden van bommenwerpers spraken over ‘foo fighters’, lichtgevende bollen die opeens verschenen, een poosje hun vliegtuig volgden en meestal even plotseling weer verdwenen.

Overheidsagentschappen probeerden het fenomeen af te doen als massahysterie en hallucinaties, een hoax of een verkeerde interpretatie van bekende objecten.

Thule-Gesellschaft

Desondanks bleven de waarnemingen binnenstromen en is er tot op heden geen verklaring voor de UFO’s.

Sommige onderzoekers stellen dat de objecten vliegende schotels waren die door nazi-Duitsland werden gebouwd.

Aan de wieg van de Deutsche Arbeiterspartij (DAP), de voorloper van Adolf Hitlers NSDAP, stond het Thule-Gesellschaft, een occulte organisatie die in 1918 werd gesticht in München.

Vril

Prominente leden van dit genootschap waren Hans Frank, de hoofdjurist van nazi-Duitsland, en Rudolf Hess, de plaatsvervanger van Hitler.

Hess, de op twee na machtigste nazi, was ook verbonden aan een ander genootschap, genaamd Vril.

Dit genootschap bestond voornamelijk uit jonge, aantrekkelijke vrouwen die claimden op telepathische wijze te communiceren met buitenaardse wezens.

Handleidingen

De leider van het geheime genootschap, Maria Orsic, nam contact op met Hess om informatie te delen over de wezens waarmee ze naar eigen zeggen in contact stond.

Ze had haar boodschappen opgeschreven in twee talen, een taal die werd gebruikt door de Tempeliers en een taal die historici hebben gelinkt aan een Duitse occulte groep die bekendstond als de ‘Thule’.

De informatie werd vertaald in het Duits en bleek handleidingen te bevatten voor het bouwen van vliegende schotels.

Aldebaran

Nadat de schotels waren gebouwd verdween de Vril plotseling en liet Orsic een brief achter waarin stond: “Niemand blijft hier.”

Onderzoekers denken dat zij de vaartuigen hebben gebruikt om de planeet te verlaten. Orsic claimde namelijk te communiceren met buitenaardsen uit het stelsel van Aldebaran in sterrenbeeld Stier.

Was dit hun eindbestemming?

[Gaia]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
1 jaar geleden

Het zouden positieve Pleiadians zijn geweest waarmee Maria Orsic en haar collega’s telepatisch contact hadden. Zij wilden de mensheid graag helpen zich te bevrijden van de Chimera groep door kennis te delen over geavanceerde ruimtevaart technologie en vrije energie.

Helaas voor ons werd de informatie vrijwel direct in beslag genomen door Jezuiten, waaronder Hitler.

De Vrill was van oorsprong een positieve groep en werd gefinancierd door de White Nobility Tempeliers Esterhazy-familie uit Hongarije (vandaar dat de documenten onder meer ook in tempeliers code waren geschreven). De familie komt van oorsprong van het Sterrenstelsel Sirius.

De Chimera groep controleerde de ontwikkeling van het geheime ruimtevaart programma van de nazi’s. Gestuwd door hun succes werden de Nazi’s zo overmoedig dat ze de strijd aangingen met de Draco- / Reptillian vloot in ons zonnestelsel. In het midden van de jaren 50 werd de hele Nazi vloot inclusief hun koloniën op andere hemellichamen in ons zonnestelsel vernietigd.

Ondanks dat alle informatie destijds in handen is gevallen van de negatieve Cabal is er -met hulp van buitenaardse vrienden- inmiddels wel genoeg kennis in positieve kringen om hun eigen ruimtevaart programma’s te ontwikkelen. Nu is het afwachten wanneer de Chimera en de Cabal ons eindelijk eens met rust laat en alle geavanceerde technologie voor het publiek toegankelijk wordt.

Henk
Henk
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Verder alles in orde?

René
René
Reactie op  Henk
1 jaar geleden

De volgende episode van StarWars is in de maak volgens mij.

Mimi
Mimi
Reactie op  Henk
1 jaar geleden

Wakker worden, Henk.

Henk
Henk
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Dit is kiezen tussen kwade demonen en minder kwade demonen. Beide zijn demonen… de ene kant wil je afslachten, de andere kant wil dat je je zelf gaat afslachten.

Buitenaards is demoon.

https://m.youtube.com/watch?v=ggFMsk61ExA

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Henk
1 jaar geleden

Verder alles goed Henk?

OptimaForma
OptimaForma
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Nice! Zou toch mooi zijn he. Nazi’s in space. Laatst een vage film gezien van nazi’s met een maanbasis. Staat gewoon op Netflix. Dank voor de details en de zoektermen in ieder geval. Lekker een dagje YouTube kijken. Top!

Piet
Piet
1 jaar geleden

Lees hier meer over in de roman Eenoog in het land van de Blinden, R. Guepin.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Dan had Hitler vast de oorlog gewonnen..dus iets is er niet waar aan…Ik neem aan dat het buitenaards volk het van ons wint..

mike
mike
Reactie op  PREDATOR
1 jaar geleden

Buitenaardsen (de Chimera groep bestaande uit Draco-Reptilians en enkele andere soorten) hebben de aarde lang geleden al overgenomen. Zij leven in de ruimte en in ondergrondse complexen op aarde. Zij controleren de satanische bloedlijnen via demonische bezetenheid.

Deze bloedlijnen hebben van oudsher veel invloed op het Vaticaan, het financiële systeem, geheime diensten, militaire groepen en grote industriëen. Hitler was de aangewezen man om WOII aan te voeren.

Aan het einde van deze oorlog is hij naar Argentinië gevlucht en tot ongeveer 25jaar na WOII is hem de hand boven het hoofd gehouden door geheime diensten en het Vaticaan. Zij wisten ervan. Hij heeft de oorlog niet verloren. De bevolking heeft de oorlog verloren.

Daarnaast zijn wij bijna een eeuw in duisternis gehouden over de waarheid omtrent deze en allerlei andere oorlogen. Allerlei andere Nazi’s zoals Mengele en Wernher von Braun zijn naar Amerika gehaald om daar hun werk voort te zetten in samenwerking met CIA, NASA, FBI etc. Joseph Mengele is via de ratlines van de katholieke kerk naar st.Louis gevlucht waar hij na WOII nog veel slachtoffers heeft gemaakt met zijn Mind Control experimenten. Hiervoor kreeg hij hulp van de CIA.

Oorlogen worden niet begonnen omdat een maloot zoals Hitler voor zichzelf gaat beginnen en andere landen gaat binnenvallen. Nee, de beslissingen worden op een hoger nivo genomen. En oorlogen eindigen op dezelfde manier. Er wordt op een hoger nivo besloten dat de beoogde doelen zijn bereikt. Vanaf dat moment kunnen ze ergens anders een nieuwe oorlog starten.

Er zijn gigantisch veel poitieve buitenaardsen in ons zonnestelsel, maar die kunnen tot op heden nog steeds niet direct ingrijpen, omdat wij zijn gegijzeld en er overal op aarde en in ons zonnestelsel bommen zijn geinstalleerd die zullen afgaan zodra zij dit doen. Daarnaast zijn wij via de media en Hollywood zo geconditioneerd en bang gemaakt voor buitenaardsen dat wij zelf ook eerst nog ons werk moeten doen.

Zoals eerder genoemd hebben onze vrienden rond WOII net genoeg informatie met ons gedeeld zodat wij onszelf enigszins konden bevrijden van onze onderdrukkers, maar die hebben het in beslag genomen. Ze kunnen helaas niet te veel kennis met ons delen, want elke keer als ze dat doen, maken ze onze onderdrukkers ook sterker.

Mimi
Mimi
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Waardevol, dankjewel Mike! Veel van deze details kende ik, maar ook nieuwe info. Merci! Werken aan onze angst voor buitenaardsen… check!

mike
mike
Reactie op  Mimi
1 jaar geleden

Misschien voor een extra steuntje in de rug: de Hopi (indianen) in Amerika zijn ook niet bang voor buitenaardsen.

Zij hebben van oudsher aan hun nageslacht overgedragen dat hun (en onze) families uit de ruimte ons ooit weer zullen bezoeken. En dat zou wel eens in ons huidige leven kunnen zijn.

Mimi
Mimi
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Ja, ik kijk naar ze uit! Ik geloof alleen in positieve buitenaardsen, maar ken veel mensen die nog bang zijn.

Pjoter
Pjoter
1 jaar geleden

En het geschiedde in de dagen dat het touw brak en de koe weg liep.
Gelukkig staat er achter in de kerk een bus,… die vertrekt over 10 minuten.
Ga heen thans en stop met vermenigvuldigen.

Rogier
Rogier
1 jaar geleden

Alles in deze wereld is gemanipuleerd dus zullen die Duitse vliegende schotels ook niet gemanipuleerd zijn?

x

Check Also

slowakije

Betogers in heel Slowakije de straat op: ‘Overheid is het virus’

In verschillende steden in Slowakije zijn mensen ...

gates

Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’

De Britse premier Boris Johnson heeft een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x