UFO

Wat hebben Maria Orsic en Vril te maken met Duitse vliegende schotels? Dit geheime genootschap was verantwoordelijk voor het UFO-onderzoek van de nazi’s

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Halverwege de jaren veertig werden er talloze keren onverklaarbare objecten waargenomen in het luchtruim.

Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog werden militaire toestellen ’s nachts gevolgd door snel bewegende objecten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De piloten zeiden dat deze objecten in staat waren om snel van koers te veranderen, hun toestellen konden afschudden en zich gedroegen alsof ze werden bestuurd door een intelligentie.

Foo fighters

Er werden onder meer witte objecten en rode en oranje bollen gezien, die de piloten deden denken aan kerstverlichting.

Bemanningsleden van bommenwerpers spraken over ‘foo fighters’, lichtgevende bollen die opeens verschenen, een poosje hun vliegtuig volgden en meestal even plotseling weer verdwenen.

Overheidsagentschappen probeerden het fenomeen af te doen als massahysterie en hallucinaties, een hoax of een verkeerde interpretatie van bekende objecten.

Thule-Gesellschaft

Desondanks bleven de waarnemingen binnenstromen en is er tot op heden geen verklaring voor de UFO’s.

Sommige onderzoekers stellen dat de objecten vliegende schotels waren die door nazi-Duitsland werden gebouwd.

Aan de wieg van de Deutsche Arbeiterspartij (DAP), de voorloper van Adolf Hitlers NSDAP, stond het Thule-Gesellschaft, een occulte organisatie die in 1918 werd gesticht in München.

Vril

Prominente leden van dit genootschap waren Hans Frank, de hoofdjurist van nazi-Duitsland, en Rudolf Hess, de plaatsvervanger van Hitler.

Hess, de op twee na machtigste nazi, was ook verbonden aan een ander genootschap, genaamd Vril.

Dit genootschap bestond voornamelijk uit jonge, aantrekkelijke vrouwen die claimden op telepathische wijze te communiceren met buitenaardse wezens.

Handleidingen

De leider van het geheime genootschap, Maria Orsic, nam contact op met Hess om informatie te delen over de wezens waarmee ze naar eigen zeggen in contact stond.

Ze had haar boodschappen opgeschreven in twee talen, een taal die werd gebruikt door de Tempeliers en een taal die historici hebben gelinkt aan een Duitse occulte groep die bekendstond als de ‘Thule’.

De informatie werd vertaald in het Duits en bleek handleidingen te bevatten voor het bouwen van vliegende schotels.

Aldebaran

Nadat de schotels waren gebouwd verdween de Vril plotseling en liet Orsic een brief achter waarin stond: “Niemand blijft hier.”

Onderzoekers denken dat zij de vaartuigen hebben gebruikt om de planeet te verlaten. Orsic claimde namelijk te communiceren met buitenaardsen uit het stelsel van Aldebaran in sterrenbeeld Stier.

Was dit hun eindbestemming?

[Gaia]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
4 jaren geleden

Het zouden positieve Pleiadians zijn geweest waarmee Maria Orsic en haar collega’s telepatisch contact hadden. Zij wilden de mensheid graag helpen zich te bevrijden van de Chimera groep door kennis te delen over geavanceerde ruimtevaart technologie en vrije energie.

Helaas voor ons werd de informatie vrijwel direct in beslag genomen door Jezuiten, waaronder Hitler.

De Vrill was van oorsprong een positieve groep en werd gefinancierd door de White Nobility Tempeliers Esterhazy-familie uit Hongarije (vandaar dat de documenten onder meer ook in tempeliers code waren geschreven). De familie komt van oorsprong van het Sterrenstelsel Sirius.

De Chimera groep controleerde de ontwikkeling van het geheime ruimtevaart programma van de nazi’s. Gestuwd door hun succes werden de Nazi’s zo overmoedig dat ze de strijd aangingen met de Draco- / Reptillian vloot in ons zonnestelsel. In het midden van de jaren 50 werd de hele Nazi vloot inclusief hun koloniën op andere hemellichamen in ons zonnestelsel vernietigd.

Ondanks dat alle informatie destijds in handen is gevallen van de negatieve Cabal is er -met hulp van buitenaardse vrienden- inmiddels wel genoeg kennis in positieve kringen om hun eigen ruimtevaart programma’s te ontwikkelen. Nu is het afwachten wanneer de Chimera en de Cabal ons eindelijk eens met rust laat en alle geavanceerde technologie voor het publiek toegankelijk wordt.

Piet
Piet
4 jaren geleden

Lees hier meer over in de roman Eenoog in het land van de Blinden, R. Guepin.

PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

Dan had Hitler vast de oorlog gewonnen..dus iets is er niet waar aan…Ik neem aan dat het buitenaards volk het van ons wint..

Pjoter
Pjoter
4 jaren geleden

En het geschiedde in de dagen dat het touw brak en de koe weg liep.
Gelukkig staat er achter in de kerk een bus,… die vertrekt over 10 minuten.
Ga heen thans en stop met vermenigvuldigen.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x