Natuur en Milieu

Florida verbiedt de term klimaatverandering

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse staat Florida mogen ambtenaren in hun officiële communicatie geen gebruikmaken van de term klimaatverandering. Dat schrijft het Florida center for investigative reporting (FCIR).

Ambtenaren van het Departement Milieubescherming (DEP) in Florida hebben van hun oversten de opdracht gekregen om de begrippen ‘klimaatverandering’, ‘opwarming van de aarde’ en ‘duurzaamheid’ niet meer te gebruiken in elke vorm van officiële communicatie, e-mails en rapporten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De aanbeveling dateert van kort nadat de huidige gouverneur van de staat, de Republikein Rick Scott, in 2011 werd verkozen. Het rapport van het DEP uit 2009-2010 gebruikt nog 15 keer het woord klimaatverandering. In hetzelfde document voor het jaar 2014-2015 valt de term alleen in de officiële titels van rapporten of conferenties uit het verleden.

Gouverneur Scott heeft herhaaldelijk gezegd dat hij er niet van overtuigd is dat klimaatverandering wordt veroorzaakt door menselijke activiteit zoals de verbranding van fossiele brandstoffen en ontbossing.

[MO]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
oeboema
oeboema
9 jaren geleden

Ben benieuwd waarom de redactie dit artikel plaatst. Vermoedt de redactie dat gouverneur Scott handelt uit gezond verstand? Vindt de redactie dit een terecht en verstandig besluit?
Het lijkt er meer op dat de gouverneur zijn macht misbruikt. Zet dat maar boven het artikel: “Gouverneur Florida misbruikt zijn macht en snoert klimaatwetenschappers de mond.”

Loki
Loki
9 jaren geleden

Eindelijk een wijze Gouverneur die ook zijn mond nog eens open doet.
Eens kijken hoe lang hij nog op zijn plekkie zit.

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Hier gebeurt ook van alles om dingen te verdoezelen. Reacties in de telegraaf mogen vrijwel alleen pvv of fascistisch gestemd zijn. Je wordt gewoon afgewezen.(ik schreef dat ik het niet normaal vond dat Teeven en co met miljoenen criminelen paaien en geld in eigen zakken steken, terwijl een bijstand oma een megaboete krijgt, omdat ze op haar eigen kleinkinderen paste.( buiten het weekend om). Klik je anti pvv, dan komt er automatisch een plusje bij aan de andere kant. Het volk wordt zo dom gehouden. Let op de verkiezingen. Uitslag voor mij is al bekend. D66 Waarom? Zij zijn voor de EU. Media valt onder de EU. Media houdt mensen dom(afleiding), maar zorgt wel voor de juiste winnaar. Het groter plan(NWO) zal doorgaan. Vrijwel iedereen moet onteigend worden van bezit en geest. Middenstand is al bezig om kapot te gaan en nu de mensen met veel geld. Zal eens leuk zijn als dit compleet in beeld zou kunnen worden gebracht.
Vb. dat mensen met veel geld(aandelen) nu worden kapot gemaakt. De aandelen worden minder waard, want er is geld bijgedrukt enz. Alleen de grootaandeelbezitters zoals het koningshuis en ander goede bloedlijnen, die niet, want die bepalen de kleine aandeelhouders en de overnames. Alles loopt dus in de lijn via de piramideconstructie naar een NWO. Camelot is zo’n wereldovernameorganisatie. Zij verzorgen leegstaande gebouwen met bijbehorende constructies en die vind ik verdacht. Ook de eigenaren. Zonder mega inleg en ruimere regels kun je nooit zoiets opzetten.
Nog een voorbeeldje: de man, die familie van de Mol bedreigde had ook te maken met aandeelverliezen. Heb ik 1 keer vluchtig gehoord in de media op tv.
We worden dus langzaam geheel slaaf van het systeem. En daar kun je boven staan met zweverige oplossingen(je geest), maar je lichaam/ruimte om te ontplooien enz. wordt wel geketend. Dus gebeurt er wel degelijk iets met ons, waar je geen vat op hebt.

Roy
Roy
9 jaren geleden

In het kader van, als je je ogen dicht doet en er niet over praat gaat het vanzelf wel weg…

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x