Homepagina » Buitenland » Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan
australië
Foto: Australian Department of Home Affairs CC BY 3.0

Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan

Tijdens een vliegreis naar Australië moet je een zogeheten passagierskaart invullen. Dit systeem zal vanwege de coronapandemie worden gedigitaliseerd om het bron- en contactonderzoek te vergemakkelijken. Dit is een belangrijke ontwikkeling, zei de Australische minister van stedelijke infrastructuur en bevolking Alan Tudge tijdens een persconferentie. Hij zei te hopen dat het digitale systeem volgend jaar beschikbaar zal zijn.

De digitale kaart moet helpen om de Australische grenzen langzaam maar zeker weer veilig te kunnen openen. Zodoende kunnen mensen het land weer binnenkomen en verlaten, aldus Tudge.

En als er in de toekomst wereldwijd een coronavaccin beschikbaar komt, kunnen we een vaccinatiecertificaat toevoegen aan de passagierskaart, zodat we weten of de persoon in kwestie is gevaccineerd tegen corona, zei de minister. Als dat het geval blijkt te zijn, kan het individu Australië binnenkomen zonder in quarantaine te gaan, lichtte hij toe.

Verplicht?

De premier van Australië, Scott Morrison, kondigde in augustus aan dat het coronavaccin ‘zo verplicht als mogelijk’ wordt zodra het beschikbaar is. Er ontstond veel ophef over deze uitspraak, waarna Morrison terugkrabbelde. Zijn regering heeft – net als Nederland – een deal gesloten met farmareus AstraZeneca.

Op de vraag van radiozender 3AW of hij het vaccin gaat verplichten, antwoordde de premier dat 95 procent van de bevolking het moet krijgen. “Het zal zo verplicht als mogelijk zijn,” zei hij. De radiopresentator wees erop dat de bevolking zich waarschijnlijk zal verzetten tegen een verplichte vaccinatie. Hierop zei Morrison dat de overheid nog geen definitieve beslissing heeft genomen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michiel
Michiel
6 maanden geleden

Dit zagen we wel aankomen veronderstel ik…

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Michiel
6 maanden geleden

@Michiel

Ook dat er hoogstwaarschijnlijk ook nog eens verplicht gevaccineerd gaat worden met voor ieder mens een apart vaccin. Ouderen krijgen een instant killervaccin, blanke jongens een sterilisatie-vaccin en een groot deel van de bevolking een vaccin wat waar ze chronisch ziek van worden. Om maar wat te noemen.

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

“Zodoende kunnen mensen het land weer binnenkomen en verlaten, aldus Tudge.”

Ik ga het totalitaire Australië maar links laten liggen.
Er zijn democratischer landen al zijn die op dit ogenblik alleen met een microscoop te vinden.

Marcel
Marcel
Reactie op  ProAsfalt
6 maanden geleden

Australië staat onder de controle van China…vandaar.

Realistic
Realistic
Reactie op  ProAsfalt
6 maanden geleden

In 4k is Australie ook wel mooi.

Casper
Casper
6 maanden geleden

Zo voorspelbaar, alleen dat is al bewijs genoeg om aan te tonen dat dit een invoering van de New World Order is, aka “The great reset”. De klok tikt door mensen!

rop
rop
6 maanden geleden

Nog even en het is een Feit dat iedereen [waarschijnlijk] MOET en VERPLICHT], Zijn rare Woorden, voor vele, de bijwerking ervan als deze een volledige Feit is geworden, is nog niet echt bekent, wat de gevolgen ervan zijn, dat zal dan wel gebeuren als het is toegediend, er zal wel veel verzet er tegen zijn, en dat is nu ook al een Feit, de eerste bijwerkingen zijn er al ,en dat is het Verzet er tegen, Ze hebben nu al schadelijke gevolgen [verzet en de angst]en het is nog niet eens een Feit, Zal dan de angst op dit gebied dan toch een goede Raadgever zijn? of zal het zo zijn dat de angst een gemanipuleerde angst is om deze inenting te weigeren., het zal wel komen door de vele verhalen omtrent deze Feit, maar een Feit is zeker we weten niet in de toekomst wat er met het lichaam gebeurt, en dat is dan ook een feit, door dat wat men niet weet er een Angst kan door ontstaan ,en dat is nu ook al een Feit. op die basis moet een ieder voor zich zelf weten of men deze neemt of niet.
Maar een Moet[en] Verplicht[en] Dat is een aanslag op een Ieder die het weigert en tast mee zijn vrijheid of vrijheden Aan ,dat betekent als men deze weigert ook de mens zijn rechten op een weigering ervan niet Erkent.. Als dat gebeurt dan heeft de mens geen enkel recht meer, en valt men overal willekeurig onder een fascistische Staat

Mikkie
Mikkie
Reactie op  rop
6 maanden geleden

Het eerste opstapje naar de onderhuidse chip…

Piet
Piet
Reactie op  Mikkie
6 maanden geleden

Openbaring 13

Rob
Rob
Reactie op  rop
6 maanden geleden

Het was zelfs al lang voor het corona circus bekend dat vaccins allerlei (giftige) stoffen bevat die überhaupt niet in het menselijk lichaam thuis horen. Aluminium,, kwik (en veel zware metalen), koelvloeistof, cellen van geaborteerde babies, cellen van dieren en meer absurditeit. Dat zal niet veranderd zijn tot nu toe. Waarschijnlijk is het nu alleen maar nog erger. Het is deze wereld, gebaseerd op macht en controle, die überhaupt op het idee is gekomen om vaccinaties toe te passen. Als de wereld menselijk was en we leefden het ware leven dan kwam vaccinaties met al dat gif helemaal niet in de wereld voor. Dat is altijd schadelijk voor het leven zelf want het wordt vergiftigd met toxische stoffen die over ziekte en ziek maken gaan zodat de mens onder controle gehouden kan worden anders hebben ze geen macht.

Frans
Frans
Reactie op  rop
6 maanden geleden

Na de Multivaccinaties want 1 is niet genoeg zegt Gates dan zijn de grvaccineerden te Zombie om nog te kunnen reizen.
Dan kan de douane eeg op dat zinkend eiland daar.

Pieternella
Pieternella
6 maanden geleden

Die man overtreedt gewoon internationale verdragen. Voordat hij kan gaan dreigen met een verplichte vaccinatiekaart, moet er toch op zijn minst aangetoond worden dat die prik geen kwaad doet bij het individu. Ik hoop echt dat het nooit zal lukken om een vaccin hiervoor te ontwikkelen!

Dirk
Dirk
Reactie op  Pieternella
6 maanden geleden

In China (en mogelijk ook in Rusland) worden al mensen gevaccineerd.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Dirk
6 maanden geleden

Wel… Als er in Rusland, waar de techniek en medische ‘wetenschap’ prima op orde is, een ‘vaccin’ is dat verder geen schadelijke gevolgen heeft voor het (overtuigend Christelijke) Volk, dan kan ik daar best mee leven. De heer Putin is weliswaar ook een ‘kleine dictator’ maar heeft wel een kloppend en vrij warm hart voor zijn bevolking. Hij is ook bezig om Rusland Microsoft-free te maken, prima toch?
Waar we (iedereen, de rest..) absoluut tegen zouden moeten zijn, tegen moeten strijden, is idd the great reset en NWO en wat ze van plan zijn met ‘giftige vaccin’ plannen en al waar we hier op de ‘complot sites’ de waarheid over lezen en leren.

Dirk
Dirk
Reactie op  Gea Breuker
6 maanden geleden

Dat is helaas niet het geval. Zij zitten thans in Rusland

mikkie
mikkie
Reactie op  Pieternella
6 maanden geleden

dream on….

Dirk
Dirk
6 maanden geleden

In de EU wordt (mogelijk) eveneens een dergelijke verplichting ingevoerd. Volgens deze site (zie berichtgeving van verleden week daarover) wordt daar morgen over vergaderd. Je wordt uiteindelijk noodgedwongen het vaccin te gaan halen.

Carolina spuesens
Carolina spuesens
Reactie op  Dirk
6 maanden geleden

Dat wordt dan ieder jaar spuiten.
Want ook dit virus zal net als het
griepvirus, ieder jaar muteren.
Poen, poen ,poen

Hoge Noorden
Hoge Noorden
6 maanden geleden

Zelfs daar in Australië praten ze over een digitaal vaccinatiecertificaat? Dat is Bill Gates ten voeten uit!!!

Leon Dorsey
Leon Dorsey
Reactie op  Hoge Noorden
6 maanden geleden

Inderdaad! ken die cartoon?

GEEN Schaap
GEEN Schaap
6 maanden geleden

https://www.bndestem.nl/show/prinsessen-amalia-en-alexia-vanavond-pas-terug-uit-griekenland-niet-genoeg-tickets-voor-hele-gezin~abfa1860/

WTF ??? Op een regeringsvliegtuig waar meer dan voldoende ruimte is ? Dus er moet een vliegtuif extra heen en weer vliegen op onze kosten ? Dit is echt alle schaamte voorbij. Snel weg met die vuile graaiers. En volgend jaar geen zogenaamde koningsdag vieren.

20:25
ph-gov is een 737.
grapjeshuis en lex laten zien dat het niet ernstig is. ik heb dus schijt aan de regels. zoals altijd.
er is gewoon niks aan de hand.

Joanna
Joanna
Reactie op  GEEN Schaap
6 maanden geleden

Welke rol krijgen zij straks toebedeeld als over vier jaar 1 wereldregering tot stand wordt gebracht?

salvar
salvar
6 maanden geleden

ze steken alles maar in hun eigen reet.
geen pollenaise aan mijn lichaam

benno
benno
6 maanden geleden

tjee, is dat nou ff toevallig, de eu wil in 2021 ook een vaccinatie paspoort uitrollen.

je zou haast denken dat het een wereldwijd gecoördineerd plan was.

ik ben vast een complotwappie ?

salvar
salvar
Reactie op  benno
6 maanden geleden

@benno
ik ben vast een complotwappie,
wij allemaal en ik ben blij dat ik een wappie ben.
lang leve de wappie,s

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

@salvar, Jochem Myer is ook van stal gehaald en heeft het begrip mafklapper gelanceerd.

Dirk
Dirk
Reactie op  benno
6 maanden geleden

En mensen maar denken dat zij onder het vaccin uit kunnen komen en dat Q de redder in nood is??

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  benno
6 maanden geleden

Sterker nog, de Covi-Pass had de Jonge al in mei aangekocht, vrijwel tegelijk met de vaccins.
Het vaccinatieplan van de EU loopt tot eind 2022, dan moet iedere inwoner van de EU gevaccineerd zijn, gechipt en voorzien van de Covi-Pass. Het centraal registratieprogramma is gemaakt door Microsoft en wordt over de hele wereld gebruikt.

Bill Gates heeft het al over meerdere keren per jaar vaccineren. Ik vermoed heel sterk dat het geen vaccins zijn, maar o.a. stoffen om ons onder controle te kunnen houden en omdat Gates ook het aantal aardbewoners drastisch terug wil brengen, zal in dat “vaccin” ook best eens een chemisch sterilisatiemiddel kunnen zitten. Dat heeft hij al uitgebreid in Afrika en India getest.

x

Check Also

roy

Oud-Ajacied Bryan Roy: ‘Neem die spuit niet. Doe het niet. Ze spuiten u de dood in’

Neem die spuit niet. De absolute top ...

arts

Arts verdiept zich in coronavaccins en schrikt: ‘Word alsjeblieft wakker. Ze willen ons veranderen’

Coronavaccins bevatten de code van het spike-eiwit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x