Homepagina » Buitenland » Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan
australië
Foto: Australian Department of Home Affairs CC BY 3.0

Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan

Tijdens een vliegreis naar Australië moet je een zogeheten passagierskaart invullen. Dit systeem zal vanwege de coronapandemie worden gedigitaliseerd om het bron- en contactonderzoek te vergemakkelijken. Dit is een belangrijke ontwikkeling, zei de Australische minister van stedelijke infrastructuur en bevolking Alan Tudge tijdens een persconferentie. Hij zei te hopen dat het digitale systeem volgend jaar beschikbaar zal zijn.

De digitale kaart moet helpen om de Australische grenzen langzaam maar zeker weer veilig te kunnen openen. Zodoende kunnen mensen het land weer binnenkomen en verlaten, aldus Tudge.

En als er in de toekomst wereldwijd een coronavaccin beschikbaar komt, kunnen we een vaccinatiecertificaat toevoegen aan de passagierskaart, zodat we weten of de persoon in kwestie is gevaccineerd tegen corona, zei de minister. Als dat het geval blijkt te zijn, kan het individu Australië binnenkomen zonder in quarantaine te gaan, lichtte hij toe.

Verplicht?

De premier van Australië, Scott Morrison, kondigde in augustus aan dat het coronavaccin ‘zo verplicht als mogelijk’ wordt zodra het beschikbaar is. Er ontstond veel ophef over deze uitspraak, waarna Morrison terugkrabbelde. Zijn regering heeft – net als Nederland – een deal gesloten met farmareus AstraZeneca.

Op de vraag van radiozender 3AW of hij het vaccin gaat verplichten, antwoordde de premier dat 95 procent van de bevolking het moet krijgen. “Het zal zo verplicht als mogelijk zijn,” zei hij. De radiopresentator wees erop dat de bevolking zich waarschijnlijk zal verzetten tegen een verplichte vaccinatie. Hierop zei Morrison dat de overheid nog geen definitieve beslissing heeft genomen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michiel
Michiel
10 maanden geleden

Dit zagen we wel aankomen veronderstel ik…

ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

“Zodoende kunnen mensen het land weer binnenkomen en verlaten, aldus Tudge.”

Ik ga het totalitaire Australië maar links laten liggen.
Er zijn democratischer landen al zijn die op dit ogenblik alleen met een microscoop te vinden.

Casper
Casper
10 maanden geleden

Zo voorspelbaar, alleen dat is al bewijs genoeg om aan te tonen dat dit een invoering van de New World Order is, aka “The great reset”. De klok tikt door mensen!

rop
rop
10 maanden geleden

Nog even en het is een Feit dat iedereen [waarschijnlijk] MOET en VERPLICHT], Zijn rare Woorden, voor vele, de bijwerking ervan als deze een volledige Feit is geworden, is nog niet echt bekent, wat de gevolgen ervan zijn, dat zal dan wel gebeuren als het is toegediend, er zal wel veel verzet er tegen zijn, en dat is nu ook al een Feit, de eerste bijwerkingen zijn er al ,en dat is het Verzet er tegen, Ze hebben nu al schadelijke gevolgen [verzet en de angst]en het is nog niet eens een Feit, Zal dan de angst op dit gebied dan toch een goede Raadgever zijn? of zal het zo zijn dat de angst een gemanipuleerde angst is om deze inenting te weigeren., het zal wel komen door de vele verhalen omtrent deze Feit, maar een Feit is zeker we weten niet in de toekomst wat er met het lichaam gebeurt, en dat is dan ook een feit, door dat wat men niet weet er een Angst kan door ontstaan ,en dat is nu ook al een Feit. op die basis moet een ieder voor zich zelf weten of men deze neemt of niet.
Maar een Moet[en] Verplicht[en] Dat is een aanslag op een Ieder die het weigert en tast mee zijn vrijheid of vrijheden Aan ,dat betekent als men deze weigert ook de mens zijn rechten op een weigering ervan niet Erkent.. Als dat gebeurt dan heeft de mens geen enkel recht meer, en valt men overal willekeurig onder een fascistische Staat

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster legt gruwel bloot: mijn collega’s sterven na de prik

De Amerikaanse verpleegster Tamra heeft besloten om ...

huisarts

Huisarts kreeg inspectie op zijn dak nadat hij deze e-mail had verstuurd over vaccineren

Eind vorige maand werd bekend dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x