Buitenland

Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een vliegreis naar Australië moet je een zogeheten passagierskaart invullen. Dit systeem zal vanwege de coronapandemie worden gedigitaliseerd om het bron- en contactonderzoek te vergemakkelijken. Dit is een belangrijke ontwikkeling, zei de Australische minister van stedelijke infrastructuur en bevolking Alan Tudge tijdens een persconferentie. Hij zei te hopen dat het digitale systeem volgend jaar beschikbaar zal zijn.

De digitale kaart moet helpen om de Australische grenzen langzaam maar zeker weer veilig te kunnen openen. Zodoende kunnen mensen het land weer binnenkomen en verlaten, aldus Tudge.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

En als er in de toekomst wereldwijd een coronavaccin beschikbaar komt, kunnen we een vaccinatiecertificaat toevoegen aan de passagierskaart, zodat we weten of de persoon in kwestie is gevaccineerd tegen corona, zei de minister. Als dat het geval blijkt te zijn, kan het individu Australië binnenkomen zonder in quarantaine te gaan, lichtte hij toe.

Verplicht?

De premier van Australië, Scott Morrison, kondigde in augustus aan dat het coronavaccin ‘zo verplicht als mogelijk’ wordt zodra het beschikbaar is. Er ontstond veel ophef over deze uitspraak, waarna Morrison terugkrabbelde. Zijn regering heeft – net als Nederland – een deal gesloten met farmareus AstraZeneca.

Op de vraag van radiozender 3AW of hij het vaccin gaat verplichten, antwoordde de premier dat 95 procent van de bevolking het moet krijgen. “Het zal zo verplicht als mogelijk zijn,” zei hij. De radiopresentator wees erop dat de bevolking zich waarschijnlijk zal verzetten tegen een verplichte vaccinatie. Hierop zei Morrison dat de overheid nog geen definitieve beslissing heeft genomen.

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michiel
Michiel
3 jaren geleden

Dit zagen we wel aankomen veronderstel ik…

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

“Zodoende kunnen mensen het land weer binnenkomen en verlaten, aldus Tudge.”

Ik ga het totalitaire Australië maar links laten liggen.
Er zijn democratischer landen al zijn die op dit ogenblik alleen met een microscoop te vinden.

Casper
Casper
3 jaren geleden

Zo voorspelbaar, alleen dat is al bewijs genoeg om aan te tonen dat dit een invoering van de New World Order is, aka “The great reset”. De klok tikt door mensen!

rop
rop
3 jaren geleden

Nog even en het is een Feit dat iedereen [waarschijnlijk] MOET en VERPLICHT], Zijn rare Woorden, voor vele, de bijwerking ervan als deze een volledige Feit is geworden, is nog niet echt bekent, wat de gevolgen ervan zijn, dat zal dan wel gebeuren als het is toegediend, er zal wel veel verzet er tegen zijn, en dat is nu ook al een Feit, de eerste bijwerkingen zijn er al ,en dat is het Verzet er tegen, Ze hebben nu al schadelijke gevolgen [verzet en de angst]en het is nog niet eens een Feit, Zal dan de angst op dit gebied dan toch een goede Raadgever zijn? of zal het zo zijn dat de angst een gemanipuleerde angst is om deze inenting te weigeren., het zal wel komen door de vele verhalen omtrent deze Feit, maar een Feit is zeker we weten niet in de toekomst wat er met het lichaam gebeurt, en dat is dan ook een feit, door dat wat men niet weet er een Angst kan door ontstaan ,en dat is nu ook al een Feit. op die basis moet een ieder voor zich zelf weten of men deze neemt of niet.
Maar een Moet[en] Verplicht[en] Dat is een aanslag op een Ieder die het weigert en tast mee zijn vrijheid of vrijheden Aan ,dat betekent als men deze weigert ook de mens zijn rechten op een weigering ervan niet Erkent.. Als dat gebeurt dan heeft de mens geen enkel recht meer, en valt men overal willekeurig onder een fascistische Staat

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x