Buitenland

Was Titanic-onderzeeër Titan een grote afleiding?

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Een topgeheim systeem van onderwatermicrofoons waarmee de Amerikaanse marine vijandelijke onderzeeërs opspoort, ving mogelijk enkele uren na het begin van de missie al het geluid van de implosie van de Titan op, schrijft de Wall Street Journal.

Een Amerikaanse defensiemedewerker zegt dat de Amerikaanse marine vrijwel meteen begon met luisteren nadat het contact met de onderzeeër was verbroken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het luistersysteem ving het geluid van een vermoedelijke implosie op in de buurt van de plek waar de wrakstukken zijn gevonden.

Schuldbekentenis

Volgens presentator en oud-inlichtingenofficier Jack Posobiec werd dit nieuws niet eerder naar buiten gebracht in verband met de ontwikkelingen rond Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden. Hij stelt dat het een grote afleiding was. “Ze lieten iedereen in de waan dat die mensen nog leefden!”

Hunter bekende schuld in ruil voor strafverlichting na een aanklacht voor belastingontduiking en het illegaal bezitten van een vuurwapen. Het gaat om een bedrag van 1,2 miljoen dollar. Bij de aankoop van het wapen maakte hij niet kenbaar dat hij cocaïne gebruikte, waardoor de aankoop illegaal was.

Hunter kwam voor in de rechtbank om zijn schuldbekentenis af te leggen.

Zeer zorgwekkend

Posobiec wijst erop dat congreslid Dan Crenshaw enkele dagen geleden al een vermoeden had dat er iets niet in de haak was. Het congreslid zei dat de kustwacht beschikt over een reddingsduikboot, de Magellan geheten, die paraat was om de onderzeeër bij de Titanic te redden.

“Maar ik hoor verontrustende berichten dat kustwachtfunctionarissen de inzet van de Magellan tegenhouden of uitstellen,” aldus Crenshaw.

“Mocht het waar zijn, dan is dit zeer zorgwekkend,” benadrukte hij.


4.6 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Het drukvat van de Titan was gemaakt van een combinatie van titanium en composiet koolstofvezel. Dit is enigszins ongebruikelijk vanuit technisch perspectief, aangezien titanium en koolstofvezel materialen zijn met enorm verschillende eigenschappen. Men had dus nog geen flauw idee hoe deze materialen zich na meerdere diepzee-excursies zouden gaan gedragen…daar is het in mijn optiek dus ook fout gegaan, materiaalmoeheid…

Eric
Eric
11 maanden geleden

Als dit waar is komt bij mij de vraag boven: hebben er dan wel echt mensen ingezeten? Zijn er lichamen gevonden?

Inhetmeer
Inhetmeer
11 maanden geleden

Wat is daar nou weer mee aan de hand?……wat heb ik gemist?

jessie nameles
jessie nameles
11 maanden geleden

als de hele m s m roept KIJK WAT ER AAN DE RECHTERKANT , gebeurd kijk ik naar links. hunter had allang in de bak moeten zitten samen met papa en mama…een offensief in ucraine word aan diggelen geschoten en PLOTS hebben de russen het gedaan en de meeste mensen zien niet dat er miliarden van onze euries is opgeblazen en in een week tijd , tragisch samen met 10 duizend ucrainers die door het westen als kanonnenvoer zijn gebruikt..!!!niks in de m s m ???

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x