Binnenland

Martin Bosma haalt vernietigend uit: ‘Volt veegt haar dikke Soros-billen af met de Grondwet’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!

De partij Volt gaat Tweede Kamerlid Nilufer Gundogan uit de fractie zetten en royeren als lid, schrijft het partijbestuur in een brief aan de leden. De andere fractieleden van Volt, Laurens Dassen en Marieke Koekkoek, spreken van een ‘onoverkomelijk politiek conflict en vertrouwensbreuk’.

Ze ligt met de partij overhoop na meldingen van grensoverschrijdend gedrag. Dertien mensen hadden melding gemaakt van onder meer ‘handtastelijkheden’ en ‘intimidatie’. Gundogan heeft aangifte gedaan tegen de partij en de 13 melders.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de Tweede Kamer haalde Martin Bosma (PVV) verwoestend uit naar Volt. “We zien nu in de bloederige affaire-Gundogan hoe de invloed van de ledenpartij helemaal uit de hand is gelopen. De partij heeft besloten een Kamerlid te schorsen. Een bizarre ontwikkeling,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niemand kan een Kamerlid schorsen

“Een clubje leden – dat is bij Volt in de praktijk de steenrijke familie Dreesmann, bekend van Vroom & Dreesmann, en de eveneens schatrijke bankiersfamilie Van Lanschot – besloot even om een Kamerlid te schorsen. Dat is in strijd met de meest fundamentele uitgangspunten van het staatsrecht,” stelde Bosma.

Niemand, maar dan ook niemand kan een Kamerlid schorsen, laat staan een partij, benadrukte hij. “Maar de LPF-soap bij Volt gaat nog veel verder. De partij legde dit Kamerlid zelfs een algeheel spreekverbod op. Mevrouw Gundogan moet zich onthouden van debatten en publieksoptredens.”

Volt treedt regels parlementaire democratie met voeten

“Hebben we ooit een dergelijke aantasting van de waardigheid van de Tweede Kamer meegemaakt?” vroeg Bosma. “Volt treedt alle regels van de parlementaire democratie met voeten en veegt haar dikke Soros-billen af met de Grondwet. De partij wipt een Kamerlid en plakt haar een pleister op de mond.”

“Mijn fractie hoopt mevrouw Gundogan weer snel terug te vinden. We vinden het heerlijk om door haar voor ‘tuig’, ‘racist’, ‘gore racist’, ‘fascist’ of ‘populist’ te worden uitgemaakt en we missen haar zoetgevooisde stemgeluid,” aldus Bosma.

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rein
rein
2 jaren geleden

veegt haar dikke Soros-billen af met de Grondwet.

Zoals iedereen maar ach wat doet het ertoe.
Mensenrechten zijn ook niet meer dan pleepapier.

Rose
Rose
2 jaren geleden

Al lang geweten van de bankiers met uit de lucht gedrukt geld, zijn ze de winnaars al eeuwen lang met nu Big tech , big Pharma, big governments , big Media met al hun fake gedrukt geld nu zonder controle gekregen en waar mensen al eeuwen lang verplicht zijn om in leven te blijven via geld……en zo zijn ze nu tot depopulatie op die manier oorlog op je lichaam vaccins en nu oorlog ukraine om het volledige Oosten van de wereldbol ook te onderwerpen mrt nog juist de grondstoffen, macht, geld en slaven voor de elite tot hun beschikking….

Marco
Marco
2 jaren geleden

HAha Bosma weet het leuk te vertellen, mooi vent.

Vraagtekentje
Vraagtekentje
2 jaren geleden

Waarom zegt niemand dat de politiek een groot circus is en iedereen die daarvoor werkt een leugenaar is, want ze hebben GEEN autoriteit over ons mensen, gewoon afschaffen, en die genocideplegers berechten als landverraders, wat ze ook zijn!!!

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x