CoronaBinnenland

Azarkan haalt hard uit: ‘OMT zat met modellen 70% verkeerd en dan nog volhouden! Onnavolgbaar’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Het OMT ziet ‘onder voorwaarden’ ruimte voor versoepelingen in de sportsector, het onderwijs en de detailhandel, schrijft het OMT volgens Haagse bronnen in het recentste advies aan het kabinet.

Een heropening van het hoger onderwijs en mbo, buitensporten, winkelen op afspraak en weer naar de kapper. Dat zijn de versoepelingen die het kabinet volgens de bronnen vrijdag aankondigt tijdens de persconferentie.

Het gaat dus om een gedeeltelijke versoepeling. Horeca en de cultuursector zouden voorlopig nog gesloten blijven. “Als er niet versoepeld wordt, breekt de pleuris uit. Maar wat er gaat komen, zal toch beperkt zijn,” zegt één van de bronnen tegen Het Parool.

Nederland wordt uitgelachen

Fractievoorzitter van Denk Farid Azarkan haalt op Twitter stevig uit naar het Outbreak Management Team. “Het OMT zat met de modellen 70 procent verkeerd en dan nog volhouden! Onnavolgbaar,” schrijft hij.

“Nederland wordt uitgelachen met deze maatregelen. De cultuursector, horeca, detailhandel, onze jongeren gaan kapot,” voegt hij toe. “We hebben nog niet de helft van de IC-bedden van België. Idee om dat uit te breiden?”

Ook Fleur Agema (PVV) uit felle kritiek. “Kruimels! Waarom schoenen kopen op afspraak, terwijl je zo naar binnen loopt bij de supermarkt? Stop die onzin!” zegt ze.

Gehoorzaam geen onrechtmatige regels

SGP-Kamerlid Chris Stoffer pleit ervoor de winkels te openen. “De lockdown trekt een zware wissel op ondernemers. Het kost banen, zorgt voor lege winkelstraten en vooral heel veel zorgen en onzekerheid bij ondernemers. Net als veel lokale SGP-fracties roep ik het kabinet op om de winkels te openen,” zegt hij.

Steeds meer winkels gooien de deuren al open en meerdere gemeenten vinden dat goed, tot vreugde van FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren. “Mooi. Doe ook mee! Gehoorzaam geen onrechtmatige regels. Zwicht niet voor tirannen!” twittert hij.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bent zat
Bent zat
1 jaar geleden

Het is ook de bedoeling van de regering om de boel opzettelijk kapot te maken..
Anders hebben ze gezichtsverlies bij SATAN KLAUS.

Ivo
Ivo
1 jaar geleden

Gooi alles open behalve de 2e kamer.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

BURGER ONGEHOORZAAM…Niet meer luisteren naar de Haagse criminelen !! Wij zijn geen slaven !! Wij zijn vrije burgers!! Wij zijn GEEN BEZIT…

Mar
Mar
1 jaar geleden

Precies alkes weer draaiende maken, en wet aanpassen. Geen qr code en mondkappen. We worden ziek gemaakt. Het is klaar nu.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

118
0
We lezen graag je reactie!x