CoronaBuitenland

‘Ik stierf na de boosterprik van Moderna, dit is mijn verhaal’

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

De 35-jarige Michal uit Montreal zou in juli dit jaar gaan trouwen. Hij haalde samen met zijn verloofde een boosterprik om de huwelijksreis te kunnen maken.

Op 18 februari kregen ze het mRNA-vaccin van Moderna toegediend. De volgende ochtend kreeg zijn verloofde last van hartkloppingen, pijn op de borst en benauwdheid. Ze belandde op de spoedeisende hulp en kreeg de diagnose tachycardie. Een arts schreef haar pillen voor tegen hartontsteking en ze mocht weer naar huis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Rond 19.00 uur kreeg ook Michal last van pijn op de borst. Hij voelde zich duizelig en vroeg zijn verloofde om een ambulance te bellen. De ambulancebroeders vertelden hem dat hij zojuist een hartaanval had gehad. Ze gaven hem wat pillen en binnen drie minuten was hij in het ziekenhuis.

Het zag er niet goed uit

Vervolgens werd alles wazig, schrijft Michal in een lange Twitterdraad. Hij herinnert zich een aantal dromen en het voelde alsof hij in een soort hemel was. Een deel van zijn lichaam was tijdelijk verlamd.

De dag erna ging hij hard achteruit. Hij raakte in coma en werd aan de hartlongmachine gelegd. “De machine hield me in leven,” schrijft Michal.

Hij werd overgebracht naar een groter ziekenhuis. Het zag er niet goed uit. Hij moest wellicht een harttransplantatie ondergaan. Er werd een impella ingebracht in zijn hart. De hartlongmachine haperde, waarna hij veel bloed verloor. Michal is daarna naar eigen zeggen gestorven. Hij werd gereanimeerd en kon weer tot leven worden gewekt.

Op dat moment wist ik dat ik dood was

Tijdens zijn bijna-doodervaring zag hij een donkere ruimte met daarin een brief die hij had geschreven. De brief werd voorgelezen door zijn eigen stem. De brief begon met: ‘lieve vrienden en familie, vandaag ben ik overleden’. “Op dat moment wist ik dat ik dood was,” schrijft Michal. “Het was niet eng of verdrietig, alleen een beetje verrassend.”

Hij werd naar een helder wit licht geleid. “Ik wist dat ik naar het hiernamaals ging.” Daar keek hij enkele seconden om zich heen, waarna hij eruit getrokken werd en weer terug in het ziekenhuis was.


5 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krueger
Krueger
1 jaar geleden

En er zullen er helaas nog veel en veel meer gaan volgen…. We doen het voor de zorg … Ja door ze helemaal te overspoelen met doodzieke stervende mensen als gevolg van die experimentele doodsprik.

Antiislam
Antiislam
1 jaar geleden

Dus je neemt de prik om je huwelijksreis te kunnen maken is dat slim? Ik denk dat deze meneer zijn lesje wel geleerd heeft

Vraagtekentje
Vraagtekentje
1 jaar geleden

En “gewoon” nog met het slavenlapje op zijn snuit, verschrikkelijk.

Steve Schaisse
Steve Schaisse
1 jaar geleden

VacciNazi 1 en 2 + de boostershot is het zelfde als twee componenten lijm.
De Boostershot vermengd zich met de VacciNazi 1+2 en het bloed wordt stolperig, rubberachtig en dan begint de ellende, bereikt het gemengde bloed de hersens, dan krijg je dat zoals hierboven genoemd wordt, de 1 sterft de ander krijgt trombose, hartproblemen, erectie problemen, menstruatie problemen etc etc.
Worden gevaccineerden gecremeerd die overleden zijn, dan ruikt het rondom het crematorium naar verbrande autobanden, de filters in de crematoriums zijn hier niet voor geschikt…

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x