UFO

UFO gespot boven onderzoeksstation op Antarctica?

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een video van het Duitse Neumayer-station III op Antarctica lijkt een UFO zichtbaar te zijn. Dat meldt de wetenschapswebsite LiveScience.

De video die op YouTube is geplaatst toont een cirkelvormig object dat zich op 10 augustus jongstleden boven het station bevond. Er wordt op internet druk gespeculeerd over de herkomst van het object.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De één heeft het over een samenzwering tussen de overheid en buitenaardsen, een ander spreekt van een geheime test met een nieuw wapen. De vermeende UFO bevindt zich nagenoeg recht boven het onderzoeksstation. Neumayer-station III voert geregeld experimenten uit met weerballonnen om de atmosfeer boven de Zuidpool te onderzoeken.

Enkele frames

Als het zou gaan om een weerballon blijft de vraag overeind waarom het object slechts in een paar frames is te zien. Daarbij moet worden opgemerkt dat de oorspronkelijke video is versneld. Zo zijn objecten in bijvoorbeeld een time-lapse-video slechts enkele frames zichtbaar.

Als de ballon enige uren in de lucht zou zijn geweest, zou het object langere tijd te zien moeten zijn geweest. Niet alle experimenten met ballonnen nemen echter noodzakelijkerwijs vele uren in beslag. Sommige duren slechts enkele minuten. Het is ook mogelijk dat iemand van het onderzoeksstation voorbereidingen trof voor een experiment.

‘Neumayer-UFO’

Er wordt op diverse websites druk gesproken over wat inmiddels de ‘Neumayer-UFO’ wordt genoemd. Maar, als het een ruimtevaartuig is in plaats van een ballon, waarom zou de regering de video dan bewust vrijgeven?

In tegenstelling tot luchtmachtbases is het onderzoeksstation Neumayer-Station III vrijwel ontoegankelijk voor publiek. Er is een webcam die de omgeving in de gaten houdt, maar alleen de overheid heeft toegang tot de beelden. Is dit object op de één of andere manier langs de UFO-sensoren geglipt of kan het op een andere manier worden verklaard?

Bron: Livescience.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nwd2terror
nwd2terror
11 jaren geleden

Gewoon een weerballon, niets bijzonders.

hardstylboy
hardstylboy
11 jaren geleden

het is niburu!!! maar zeker geen lucht balon echt wel een object!! interessant!!

hardstylboy
hardstylboy
11 jaren geleden

niburu!!! is zeker geen lucht balon is echt een ene ander object!!!intressant!!

Lammy
Lammy
11 jaren geleden

Ik vraag mij toch echt af hoe het komt dat ze dit soort dingen niet scherp kunnen stellen. Het schijnt dat je tegenwoordig foto en filmcamera’s hebt die toch duidelijk scherpe opnames kunnen maken, en zodra het op een ufo aankomt, heb je het te doen met een wazig beeld. erg jammer, en een gemiste kans.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x