UFO

UFO gespot boven onderzoeksstation op Antarctica?

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een video van het Duitse Neumayer-station III op Antarctica lijkt een UFO zichtbaar te zijn. Dat meldt de wetenschapswebsite LiveScience.

De video die op YouTube is geplaatst toont een cirkelvormig object dat zich op 10 augustus jongstleden boven het station bevond. Er wordt op internet druk gespeculeerd over de herkomst van het object.

De één heeft het over een samenzwering tussen de overheid en buitenaardsen, een ander spreekt van een geheime test met een nieuw wapen. De vermeende UFO bevindt zich nagenoeg recht boven het onderzoeksstation. Neumayer-station III voert geregeld experimenten uit met weerballonnen om de atmosfeer boven de Zuidpool te onderzoeken.

Enkele frames

Als het zou gaan om een weerballon blijft de vraag overeind waarom het object slechts in een paar frames is te zien. Daarbij moet worden opgemerkt dat de oorspronkelijke video is versneld. Zo zijn objecten in bijvoorbeeld een time-lapse-video slechts enkele frames zichtbaar.

Als de ballon enige uren in de lucht zou zijn geweest, zou het object langere tijd te zien moeten zijn geweest. Niet alle experimenten met ballonnen nemen echter noodzakelijkerwijs vele uren in beslag. Sommige duren slechts enkele minuten. Het is ook mogelijk dat iemand van het onderzoeksstation voorbereidingen trof voor een experiment.

‘Neumayer-UFO’

Er wordt op diverse websites druk gesproken over wat inmiddels de ‘Neumayer-UFO’ wordt genoemd. Maar, als het een ruimtevaartuig is in plaats van een ballon, waarom zou de regering de video dan bewust vrijgeven?

In tegenstelling tot luchtmachtbases is het onderzoeksstation Neumayer-Station III vrijwel ontoegankelijk voor publiek. Er is een webcam die de omgeving in de gaten houdt, maar alleen de overheid heeft toegang tot de beelden. Is dit object op de één of andere manier langs de UFO-sensoren geglipt of kan het op een andere manier worden verklaard?

Bron: Livescience.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nwd2terror
nwd2terror
9 jaren geleden

Gewoon een weerballon, niets bijzonders.

hardstylboy
hardstylboy
9 jaren geleden

het is niburu!!! maar zeker geen lucht balon echt wel een object!! interessant!!

hardstylboy
hardstylboy
9 jaren geleden

niburu!!! is zeker geen lucht balon is echt een ene ander object!!!intressant!!

Lammy
Lammy
9 jaren geleden

Ik vraag mij toch echt af hoe het komt dat ze dit soort dingen niet scherp kunnen stellen. Het schijnt dat je tegenwoordig foto en filmcamera’s hebt die toch duidelijk scherpe opnames kunnen maken, en zodra het op een ufo aankomt, heb je het te doen met een wazig beeld. erg jammer, en een gemiste kans.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x