Het Complot

“Aanslagplegers Charlie Hebdo waren lid van geheime organisatie”

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jean-Marie Le Pen, oprichter en erevoorzitter van Front National, heeft opnieuw van zich laten horen. Enkele dagen geleden zei hij tegenover een Russische krant nog dat de aanslag op Charlie Hebdo begin deze maand ‘de stempel van geheime diensten draagt’.

“Er kwam zo snel een reactie vanuit de politiek en de media, dat er geen ruimte is geweest voor improvisatie,” zei hij tijdens een bijeenkomst in Parijs. “Er is van tevoren een plan in elkaar gedraaid.” De uitspraken werden vervolgens overgenomen door de Franse krant Le Monde.

Geheime organisatie

Le Pen betwijfelt of de terroristen daadwerkelijk zijn gedood. “We kunnen mensen uitschakelen met een slaapgasgranaat […] Ik ben niet naïef,” zei hij. Hij voegde volgens de krant toe dat de terroristen ‘lid waren van een geheime organisatie’.

Jean-Marie Le Pen zei ook dat het aantal demonstranten bij de Mars van de Republiek op 11 januari ‘was overdreven’. Volgens officiële schattingen deden zo’n vier miljoen Fransen mee aan de mars.

Op 16 januari zette hij in een interview met een Russische krant al vraagtekens bij de aanval. “Het achtergelaten paspoort van de broers Kouachi doet me denken aan het brandende vliegtuig op 11 september 2001 en het paspoort van één van de daders dat op magische wijze intact werd teruggevonden,” zei hij.

Hij is van mening dat de Franse autoriteiten deze misdaden hadden moeten voorkomen. Le Pen stelde dat de aanval op Charlie Hebdo ‘de stempel van geheime diensten draagt, maar dat we daar geen bewijs voor hebben’.

[Francetv info]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Eerst zijn er spekulaties dat de CIA en de Mossad er achter zaten en nu weer een “geheime organisatie”.
Komt er ooit de waarheid nog naar boven? Waarom openbaart de Almachtige niet de ware toedrachten over al dit soort ‘false-flag’ zaken (o.a. de Boston-bombing, 9/11)?

Paplov
Paplov
7 jaren geleden

Dit gebeuren kan toegevoegd worden aan de andere false flags en dat die gebeurt zijn dat is wel duidelijk.

Thomas Sheridan slaat inderdaad de spijker op zijn kop, als de mensheid zich bewust wordt van het ontwakende verhaal wat hij vertel dan komt het goed met de wereld want hij komt met oplossingen van ons wereld probleem.

Heb met ontzag zitten luisteren zo goed als hij verwoord waarom de wereld in een onnodige grote onbalans is en nu snap ik pas hoe dat het komt en door wat voor soort mensen dat het veroorzaakt wordt.

Deze informatie heeft mij echt ontwaakt omdat het zo herkenbaar is wat hij zegt mbt de praktijk.

“Stop Being Food for the Reptilian Complex”

https://www.youtube.com/watch?v=eVPAEoiN0_w

Dennis
Dennis
7 jaren geleden

Ook weer erg toevallig dat meneer Le Pen zijn huis na deze uitspraken, per ongeluk, helemaal is afgefikt…..

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11370225/Jean-Marie-Le-Pen-injured-in-house-fire.html

trackback
Jean-Marie Le Pen: “Aanslagplegers Charlie Hebdo waren lid van geheime organisatie” | JDreport.com
7 jaren geleden

[…] Lees verder via NineForNews.nl. […]

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x