Homepagina » Buitenland » Het nieuwe normaal: Belgische agent geeft jongen zonder mondkapje vuistslag
mondkapje
Foto: Didier Demelin CC BY-SA 3.0

Het nieuwe normaal: Belgische agent geeft jongen zonder mondkapje vuistslag

Op social media gaat een filmpje rond van een jongen uit België zonder mondkapje die keihard wordt aangepakt door een politieagent. De jongere wees de agent erop dat hij een eed heeft gezworen om burgers te beschermen en noemde hem een nazi. Vervolgens kreeg hij pepperspray en een harde klap in zijn gezicht. Ook werd hij hardhandig tegen de grond gewerkt. Er is een onderzoek ingesteld naar de agent.

In Roeselare voerden handhavers bij een skatepark een controle uit op het naleven van de coronamaatregelen. Eén van de jongeren had geen mondkapje op. De politie werd ingeschakeld. Een agent vroeg de jongeman naar zijn identiteitsbewijs. Die noemde de agent een nazi, waarna hij een vuistslag in het gezicht kreeg. Omstanders filmden het tafereel en zetten de beelden op social media.

Niet de bedoeling

De burgemeester van Roeselare, Kris Declercq, schreef op Facebook: “Ik heb na het zien van de beelden onmiddellijk contact opgenomen met de korpschef van de politie om een objectief onderzoek in te stellen. Ik zal dit nauw opvolgen. Hoe dan ook wil ik iedereen oproepen om in deze moeilijke tijden respect te hebben voor iedereen. Voor de handhaving, de regels en je medemens. Geweld en het niet respecteren van de regels is hoe dan ook nooit goed te keuren. Het bestrijden van corona zal enkel maar samen lukken.”

De verantwoordelijke korpschef reageerde: “Het was onze intentie om dit weekend te controleren op het naleven van de nieuwste coronamaatregelen binnen de horeca. Het is echter niet de bedoeling om op een dergelijke manier op te treden.”

Welkom in het nieuwe normaal. Geen mondkapje op en moeilijk doen? Dan pepperspray en een vuistslag in je gezicht.

Journaliste Samira Atillah van de Belgische nieuwssite Apache zette de beelden op Twitter:


[Nieuwsblad]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Der Stef schreef:

  Dan weten we nu dat we anders moeten reageren tegen dit soort Nazis !
  Iedereen had de jongen te hulp moeten schieten , dan was de Nazi -“Agent ” gewoon op de vlucht geslagen ! 10 beraden mannen ( vrouwen zijn natuurlijk ook welkom ) hadden genoeg geweest om die lafaard in z’n broek te laten pissen !

  17 likes
 • willem schreef:

  Je ziet wat er gebeurt . Begrijp niet dat de rest van de mensen zo,n gestoorde agent niet te pakken nemen . Het volk moet bion opstand komen tegen zulk TUIG

  16 likes
  • Pieter schreef:

   Zolang de mensen niet gezamenlijk gaan optreden, samen één doel nastreven en verschillen even laten voor wat ze zijn blijft de gevestigde orde aan de “macht” en zal de geweldspiraal toenemen ook in NL dit najaar.

   13 likes
   • Lucie schreef:

    Ja ze hadden deze Gestapo met z’n allen flink moeten aanpakken,net zoals deze idioot het bij de jongen doet.
    Wat een maffe “vrienden”.

    0 likes
  • jenne aakster schreef:

   Mensen zijn lafbekken, met vijf man agent vast houden ontdoen van uniform in zijn blote ,kont, daar heb je ze mee, maar goed reken nooit op hulp of medestanders, is mij zelf ook overkomen, ‘t is afschuwelijk als de mensen wegkijken !

   7 likes
  • Willem schreef:

   Gaat hier ook zo Willem, wordt nog wel erger. Wat de nk je hier van “Het merendeel van de Nederland vindt dat mondkapjes verplicht moeten worden in openbare binnenruimtes. Dat blijkt uit de peiling van Maurice de Hond.” Ik weet niet aan wie Maurice de Hond die vraag stelde maar ik weet dat 70% het niet wil, omdat het nergens op slaat, er was geen killervirus en er is geen killervirus. Gestapo zoals deze agent heb je altijd, dat zijn van zichzelf al laffe smeerlappen en zien nu hun kans schoon om hun lage lusten te botvieren. Maar Maurice de Hond werkt voor de overheid dus die geeft alles aangepast zodat we straks verplicht een mondkapje op moeten, houdt het dan nooit op? Nee het houdt nooit op.

   6 likes
   • Lucie schreef:

    Dat blijkt uit peiling……..en is deze betrouwbaar of wordt er weer flink gelogen.
    Ik geloof niks meer wat van de overheid en media komt.
    Laat je niks voorliegen.

    0 likes
 • Petrus schreef:

  Het zal in Nederland niet anders gaan in zo,n situatie denk ik.
  Ook onze politie wordt geselecteerd op zulke eigenschappen: onschuldigen molesteren.

  11 likes
 • Rop schreef:

  Weer een soort tegenslag voor de zogenaamde beschermers van burgers ..door het gedrag van een agent.(en)tegen over de burgers..het schijnt dan ook het nieuwe normaal te worden van de zogenaamde beschermer van de burger om.steeds meer agressiefteit tegen over de burger als reactie te rechtvaardigen…waarschijnijk zal de burger steeds meer deze vorm tegenkomen .en dat zal de politie niet in dank worden afgenomen…ze zullen dan ook steeds meer gewraakt worden door de burger

  8 likes
  • Hendrickx schreef:

   Waarom tegenslag? Dat komt van die vrije opvoeding die de jongeren nu krijgen… Alleen maar anarchisme praten, over vrijheid zagen, maa zelf geen enkele regel of verplichting willen nakomen… Burgerzin impliceert dat je dat mondmasker draagt om andere te beschermen.. Komt niet zagen dat dat allemaal larie, heb 2 familieleden aan dat klote virus verloren en ik vind dat we SAMEN ons best moeten doen om dit klein te krijgen… Wat jullie doen is naïef en dom en ik hoop echt dat niemand uit jullie nabije omgeving het slachtoffer mag worden van dit virus, ongeacht zijn afkomst…

   0 likes
   • exegese schreef:

    @Hendrickx schreef : heb 2 familieleden aan dat klote virus verloren en ik vind dat we

    Dat is een uitgesproken betreurenswaardige zaak, mijn oprechte deelneming.
    Anderzijds ook weer niet heel erg uitzonderlijk. In 20018 zijn er ook heel veel mensen hun dierbaren verloren aan een doodordinaire griep. Veel meer nog dan nu met corona het geval is. De Ic’s waren overbezet en in de zorg was er chaos. Niemand liep met mondkapjes, geen anderhalve meter niet van dat alles. Er gaan elke dag om en nabij de 420 mensen dood in Nederland elk jaar, aan allerlei oorzaken. Maar het is bij wet verboden bijkans om te overlijden aan corona. Er gaan sinds jaar en dag wereldwijd anderhalf miljoen mensen dood aan TBC. Zeer besmettelijk en veel gevaarlijker dan corona, niemand is in paniek, niemand treft maatregelen om het te beperken. Corona is ons doelbewust en geheel onterecht massaal in het hoofd geprent als een super gevaarlijk killervirus. Deze bewering wordt echter niet ondersteun door de cijfers, zelfs niet nadat ze zeer frauduleus veel te hoog gepresenteerd werden. Dag in dag uit. Alsmaar angst pompen in het volk en zoveel mogelijk paniek zaaien. Het middel zal vele vele malen erger blijken dan heel de kwaal. Dit is misdaad van de hoogste orde !

    0 likes
   • vladi schreef:

    Je hebt geen familie verloren aan ‘het virus’.
    ze hebben jou ”verteld” dat jouw familieleden gestorven zijn aan ‘het virus’.

    geloof wat je wil,maar het gaat om het ratio besmettingen/sterftecijfers.
    en dat is bewezen 40% minder dodelijk dan jaarlijkse en geaccepteerd als vanzelfsprekende griep.

    wat zijn mensen toch dom,gelukkig is de mens sterfelijk.

    fff

    0 likes
   • Danny schreef:

    Ik heb vorig jaar 2 familie leden verloren aan een longontsteking door een griep virus, zullen we maar altijd mond maskers dragen en in lock down blijven? Heel erg van je familie leden maar mensen gaan nu eenmaal dood, en nu nog meer dan anders, operaties uitgesteld (zoals orgaan transplantaties) kanker behandelingen uitgesteld, zelfmoord rijst de pan uit, bejaarde demente mensen isoleren en niet meer behandelen zo als het zou moeten want ja corona hè. En zo kan ik nog wel even doorgaan dat het middel erger is dan het kwaad. Er zijn op dit moment nagenoeg geen ziekenhuis opnamens meer voor covid en als die er al zijn dan is het meestal een verdachte opname en blijkt dat mensen niet besmet zijn. En wat zegt een besmetting eigenlijk? Dat je doodziek bent? Dat je dood gaat? Maar goed iedereen moet een masker dragen en 15% minder zuurstof binnen krijgen en lekker 30 keer per dag de bacteriën van je hand afwassen ook al is dit super slecht en dit is ook bewezen.
    Als je zo angstig bent moet je gewoon jezelf isoleren en boodschappen laten bezorgen en lekker alles ontsmetten voor je het naar binnen haalt

    0 likes
 • Tony schreef:

  De bedoeling van de corona maatregelen is juist om verdeeldheid te zaaien.
  Mensen die weerloos zijn, zijn altijd in het nadeel tegen over mensen die bewapend zijn.

  En eigenlijk gaat het hier om niets, maar dat begrijpen veel politie agenten zelf niet. Zij zijn gebrainwashed en houden deze hype mede in stand door boven de wetten van wat normaal is te staan.

  Dat politieagenten zelf gebruikt worden om onmenselijke situaties te handhaven, is onderdeel van het systeem om de vrijheden van mensen aan banden te leggen. Het geeft ze nog meer macht om mensen op een “legale” manier te controleren en te onderdrukken.

  5 likes
 • Elise schreef:

  Je mag toch wel sporten zonder kapje? Mensen, dit gaat echt te ver! Als hij verder niets gedaan heeft, dan is het ook onnodig om naar zijn paspoort te vragen en dan begrijp ik de reactie van die jongen wel.

  5 likes
 • wim11 schreef:

  Gebeurt veel erger in NL kijk maar naar de beelden van malieveld, en dat waren hippie achtige vriendelijke veelal oudere mensen die gewoon van bizarre corona maatregelen afwilden, maw demonstreerden voor hun vrijheid beelden zijn met wat moeite zo te vinden

  https://www.gids.tv/video/225564/terugkijken-demonstranten-malieveld-snoeihard-aangepakt-door-de-politie

  er komt geen onderzoek

  4 likes
 • Elise schreef:

  Als dit zo doorgaat, dan denk ik, dat veel mensen er zelf een eind aan gaan maken.

  3 likes
  • salvar schreef:

   @Elise
   dit gaat zo door elise er zijn te weinig ouderen omgekomen.
   het aantal zal bij de tweede zogenaamde golf stijgen of wat jij zeg maken er zelf een eind aan met hulp van de partij des doods.

   0 likes
 • Ron schreef:

  Eerst de volledige situatie eens bekijken. Na herhaaldelijk BELEEFD aandringen en de ONBESCHOFTE opmerkingen van de jongen is ordehandhaving niet misplaatst.

  2 likes
  • anton schreef:

   R$on, fijne NSBben jij!

   12 likes
  • Gladiator schreef:

   @Ron,

   Beste,

   Ik heb de gehele “situatie” zoals u deze noemt bekeken…..

   En heb helaas moeten constateren dat deze “agent” buitenproportioneel geweld heeft gebruikt.

   Dit is mijn oordeel hierover en ik verzeker u dat ik de regelgeving hieromtrent erg goed beheers en zelfs nagenoeg van buiten ken.

   Heb ze namelijk jarenlang zelf moeten toepassen.

   Dan nog een opmerking richting u zelf wat ik normaal niet snel zal doen en dat weet eenieder hier wel neem ik aan!!
   Beste Ron,

   Door mensen als u, (stiekeme mensen verraders) zijn we straks allemaal de sigaar en krijgen de grootste problemen.

   Misschien ter overweging voor u het volgende…..

   Denkt u nu zelf werkelijk dat de zogenaamde “Elite” dit onder elkaar zal doen!!!???
   Denkt u dat Rutte binnenkort Hugo aan het spit zal spiesen als deze zwendel naar buiten komt.

   Denkt u dat een van deze ratten elkaar zal verraden als de een een megaklapper binnenhaalt door de mensen zoals u en ik te verkopen aan de mensen welke achter de schermen de touwtjes van deze poppenspelers in handen hebben en hun de bonussen doen toekomen van vele vele miljoenen.

   Denk eens na wat u zoal naar buiten braakt zonder het wellicht zelf waar te nemen!!!!

   Gladiator

   10 likes
  • Pieter schreef:

   Ik zie de jongen NUL Fysiek geweld gebruiken, ook NA de 1e duw door de politie agent.
   Dat zou ik niet gekund hebben.

   5 likes
  • Philip schreef:

   Mee eens, maar dat betekend niet dat agenten er moeten beginnen op te kloppen, dat zijn cowboy’s en indianen toestanden en die moeten er uit.
   Het is trouwens niet de eerste keer dat zoiets gebeurd en het zal ook niet de laatste keer zijn!!

   2 likes
   • Hendrickx schreef:

    logisch, want jullie kennen geen respect meer. Agenten zijn alleen maar mensen, die ons proberen te beschermen… Dit was gewoon uitlokking van die kerel en ik had misschien wel hetzelfde gedaan. Als die gast gewoon op een normale manier gereageerd had, eerst op de stadswachten, daarna op die agent was er niets gebeurd…

    0 likes
  • Petrus schreef:

   Ron,
   Wat vertel jij een hoop over jezelf met de reactie.

   0 likes
  • Lawke schreef:

   ONwettig gebruik van geweld Ron! Flinke kerel jij…. ordehandhaving was dit niet.

   0 likes
  • William schreef:

   Beste Ron, gedrag van deze agent is buitensporig, je gaat niet zomaar iemand recht in zn gezicht met pepperspray volspuiten en vervolgens in zn gezicht slaan. Deze agent is niet geschikt voor zijn werk

   0 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  je kan het ook van de freud en jung kant zien.. het is niet dat mensen een geestelijke afwijking hebben. deze is opgedaan door onderwijs wanneer je waardig onderwezen ben (onder is laag en wezen kan mens zijn dus een laag mens) dit wordt je aangedaan door wat een hoger wezen denk te zijn..
  hier in dit filmpje ervaar je als je laat zien dat jij het hogere wezen wijst op zijn lagere afkomst door hem te confronteren dat hij niet hoger is maar zelfs lager is dan jij door de eed die zij doen.. hier zorg jij voor cognitieve dissonantie in de gespoelde hersenen van deze pavlov dieren en hebben zij geen rem meer..
  en ja het zou fijn zijn als anderen en vrienden zijn speelkameraden voor hem gingen staan tussen de dwaas en de wijze..
  dan de corona mondkapjes vouw ze dubbel en knip er vanaf de vouw 10 tallen malen in tot de rand.. dit geld niet voor de gekeurde mond kapjes maar die zijn toch verboden in de publieke ruimte..
  een ander alternatieve voor mondneus/oog kapje is het ouderwetse haarnetje wat je in de praktijklessen op de technische school moest gebruiken, aar deze jongen komt dan ook uit de tijd dat mijn haar tot over de schouders groeide..
  afgelopen week heb ik in luxenburg\s winkel centrum een leuke meid gezien met een bobypaintet mondkapje.. ik wil maar zeggen deze valt ook in de ongekeurde mond kapjes..
  tot besluit ik kan niet anders constateren dat covid/t 19 een hoger verdienmodel is waar wij lageren aan deelnemen mijn pedicure zij altijd voor 1.54 euro ex.btw 50 mondkapjes te kopen bij de groothandel.. jij ziet nu wat deze kosten, en zij had nog een keuring cijver op het doosje staan..

  1 likes
 • Willem schreef:

  Heb een mail van Maurice de Hond trug ontvangen, had hen gevraagd hoe hij aan die cijfers komt en dat er niets van kan kloppen, hier zijn antwoord,

  De resultaten zijn nog wat lager dan die van EenVandaag Opiniepanel.
  Ik ben er ook niet voor, maar hoop dat als het ingevoerd wordt het wel intelligent gebeurt.
  https://www.maurice.nl/2020/07/23/naar-een-intelligent-mondkapjesbeleid/

  Maurice

  0 likes
 • Philip schreef:

  Die jongen blijkt een 39 jarige man te zijn!!

  Man die rake klappen kreeg van politieman na uit de hand gelopen discussie over mondmasker: “Die agent moet ontslagen worden”

  ROESELARE / TIELT – Franky Vlieghe, de 39-jarige Tieltenaar die zaterdag in Roeselare enkele rake klappen kreeg van een politieagent na een uit de hand gelopen discussie over het niet-dragen van een mondmasker, hoopt dat de betreffende agent ontslagen wordt.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200726_95002510

  0 likes
  • Elise schreef:

   Philip, jij komt toch uit België? Moet je ook muilkorven als je sport?

   0 likes
   • Philip schreef:

    Jogers en lopers moeten geen muilkorf, wel wandelaars en fietsers…volgen wie volgen kan!!

    0 likes
    • Elise schreef:

     Aha, nou das weer lekker duidelijk voor jullie. Hoop dat het hier dan anders wordt geregeld als het wordt ingevoerd. Sowieso heeft het geen enkel effect. Krankzinnig dit hele gebeuren. Je zult maar een jongere zijn, heb echt met ze te doen. Krijgen nu ook al de schuld van de besmettingen. Slaat ook al nergens op. Waarom kunnen mensen niet meer zelf nadenken?

     0 likes
     • Philip schreef:

      Wat mij betreft zijn het niet zozeer de jongeren, wel de mensen die terug komen uit vakantie…net zoals het beging van de uitbraak.
      Ik wil hiermee wederom niet met de vinger wijzen, want uiteindelijk ging het virus hier ook uitbreken.

      En mensen zijn nu zo bang gemaakt, dat ze zelf niet meer kunnen denken.
      Als je leest en hoort hier in België, een toename van 71% op 100 dan word je wel bang.
      Maar in de realiteit is het eigenlijk 7,1% op 1000 (getest) en als men nog meer test dan word het zelfs 0,71% op tienduizend..heb je hem!!

      Dat is dus het grote probleem voor België maar ook de rest van de wereld, het zijn statistieken en die worden erger gebracht dan de realiteit!!

      Angst en paniek zijn altijd slechte raadgevers.

      0 likes
 • Lawke schreef:

  Ik woon in Roeselare. De locatie is een skatepark waar jongeren bij goed weer samenkomen om hun hobby uit te oefenen. Dit is schandalig! Fysiek geweld hoort niet en zeker al niet bij iemand die een voorbeeldfunctie heeft… Dit was onprofessioneel en radicaal optreden van de agent tegenover de jongeren! Hij dreigt zelfs de telefoons in beslag te nemen wat OOK onwettig is! Fascist was een correcte beschrijving gegeven door het slachtoffer. Wie is de echte misdadiger wanneer de straf erger is dan het misdrijf! Deze verdomde corona hysterie maakt de samenleving kapot. Waar gaan we naartoe?

  0 likes
  • Willem schreef:

   We hebben geen voorbeeld nodig en zeker niet van een politie agent, voorbeeld wordt gegeven door je ouders maar na je 7e weet je het zelf wel lijkt me. Althans ik ga niet letten op iemand die mij het voorbeeld moet geven alsof ik te dom ben om het zelf te snappen.

   0 likes
 • Mikkel schreef:

  Wat een vuile nazi’s! Geen andere woorden voor…

  0 likes
 • Mike schreef:

  Het kan ook in scène gezet zijn, om mensen verder bang te maken. “KIJK EENS WAT ER GEBEURT ALS JE NIET GEHOORZAAMD”.

  0 likes
 • Evert schreef:

  Diep tragisch hoe niet alleen deze agent, maar velen zijn gehersenspoeld om zich naar de slachtbank te laten leiden en helaas ook verstandige mensen erin mee willen sleuren.
  Zie het aantal voorstanders van een (verplicht) mondkapje. Ieder is vrij om een mondkapje, een helm, een harnas of wat dan ook te dragen, maar laat anderen dit voor zichzelf bepalen.

  0 likes
  • N VanBuren schreef:

   Beste Evert, mensen willen die mondkapjes niet. Het is vooral de media die samen met die onbekwame virologen dit ‘coronafacisme’ willen opleggen.(Follow the money!!) In Nederland genoeg vakmensen (zoals artsen, longspecialisten, thoraxchirurgen, pathologen, epidemiologen, zorgpersoneel, …..) die aan de alarmbel trekken over de coronamaatregelen en zeggen dat ‘Een middel mag niet erger zijn dan de kwaal’. Zie https://opendebat.info/verkorte-brandbrief/ – Meer dan 18.000 Nederlanders hebben deze brandbrief onderschreven.
   Aan de jongeren kan ik enkel dit zeggen. Gebruik jullie smartphone nu toch eens voor iets anders dan alleen maar fun en informeer jullie eens goed. Als je geen mondkapje wenst te dragen buiten of als je vind dat het virus maar even gevaarlijk is als een griep of nog een andere redenen, zorg er dan voor dat je tenminste naar een goed wetenschappelijk studie kunt verwijzen. Ga zelf zoeken naar meer info op het wijde internet en niet enkel via Facebook , twitter of andere info die daar wordt geplaatst. Doe het nu voordat jullie vrijheden nog verder worden ingekort.
   @ron, Foei, Foei, Foei, U vindt dat als ik u een facist noem dat dan maar een vrijgeleide is om mij door u in elkaar te laten kloppen? Correctie na eerst peperspray in mijn ogen te spuiten om mij weerloos te maken om vervolgens mij maar in elkaar te kloppen. Een discussie die uit de hand loopt wegens het dragen van een mondmasker! Een mondmaskers dragen buiten dan nog wel. Hebt u ook gezien dat dat meneer de agent zijn collega die op het einde van het filmpje uit de wagen stapte geen mondmaskers droeg. Blijkbaar hebben we hier te maken met een heel intelligent virus dat blijkbaar enkel besmettelijk is voor het gepeupel. Mvg

   0 likes
 • Doeterniettoe schreef:

  Alhoewel het nooit meegemaakt te hebben krijg ik meer en meer het gevoel in een vervolg van WO2 te zitten. Afschuwelijk gewoon wat de zogenaamde elite ons aan doet.
  Bovendien worden we terug massaal tegen elkaar opgezet. Mondkapje tegen geen Mondkapje. Echt mensen laat je niet verdelen.

  0 likes
 • Fuck the Deep State. schreef:

  Orwelliaanse praktijken. Wie Big Brother niet gehoorzaamd, wordt gemolesteerd of gedood. Afhankelijk van de ‘ernst’ van de ongehoorzaamheid.

  Agent is een mega-lafaard. Meteen ontslaan.

  0 likes
 • Justin schreef:

  Woest kan ik erom worden,wat een schoft , en hoe selecteren ze tegenwoordig wie er geschikt is om bij de Politie te werken ,of zijn er te weinig die dat nog willen en kan iedere sukkel er erbij komen werken,in ieder geval is deze sukkel er niet geschikt voor. Nul zelfbeheersing, dat is het toch een van de dingen wat ze onder de knie moeten hebben ,zich niet persoonlijk aangesproken voelen. Ten alle tijde professioneel blijven, Zoals die jongen sprak zijn er velen dan kun je iedereen wel pepper-sprayen en erop los gaan ,het was een totaal overbodige actie van die agent. Ze moeten vooral zo doorgaan dan krijgen ze vroeg of laat echt een hele meute op zich af ,dan is het hek van de dam.

  0 likes
 • lodewijckx schreef:

  jongen van 39 jaar ………………….

  0 likes
 • l schreef:

  kijk als je agent geen respect meer krijgt, als je de IK vraagt en die niet ontvangt en voor Nazi verschillende keren uitgescholden wordt, moet je niet verbaasd zijn dat een agent eens uithaalt… RESPECT moet er zijn en als je weet dat die plaats in feite een rode zone is kwasi besmettngen, dan heeft die agent alle recht op te ageren…. Dat hij eventjes aan het uitrusten was , is een fabeltje wanr de stadswachten hadden hem al vriendelijk aangemaand op zijn mondmasker op te zetten. Omdat die gast echt wou uitdagen en laten filmen, heeft hij die agent op stang gejaagd… Sorry, maarik hoop dat ze die gast een paar maanden vast zetten…

  0 likes
 • Pimpelroy schreef:

  Hij werd Nazi genoemd en heeft toen aan deze jongeman laten zien hoe Nazis echt waren. De jongeman wist kennelijk niet veel over Nazis.
  Waarom noem je iemand dan ook Nazi als je niks weet over de Nazis?

  0 likes
 • Hans schreef:

  Er moet véél veel meer en véél harder geslagen worden. Dat tuig moet eens gewoon leren luisteren en doen wat er gevraagd wordt door handhavers. Dat is de enige manier om als politie weer wat gezag te krijgen.

  0 likes
  • Evert schreef:

   Maar Hans, als je dit meent ben je de ideale meeloper voor iedere dictator. Hopelijk maak je een geintje.

   0 likes
   • Elaine schreef:

    Complete idioterie om dan weer als een dictator of nazi te worden neergezet. We zijn veel en veel te soft voor dit agressieve jonge tuig wat denkt alles maar te kunnen doen en zeggen. Die agent had nog veel eerder en harder moeten optreden. Onbegrijpelijk dat een laffe burgemeester dan nog een onderzoek wil naar deze agent; echt gestoord en schandalig!!!

    0 likes
 • Deb schreef:

  Correctie, het gaat over een 39 jarige man 😏. Beide, zowel de man als de politie gingen in fout

  0 likes
 • Raspoet Reinhilde schreef:

  Er is een video te bekijken op Info-blog The Event -NL van Ole Dammegard :Oproep aan Militairen &Politie in het Engel met vertaalde Nederlandse ondertiteling en ook door te geven

  0 likes
 • MArtin schreef:

  Die jongen waar iedereen het over heeft is een volwassen kerel van 39 jaar die toch eigenlijk zijn verstand moet gebruiken.
  Bij wet verplicht is bij wet verplicht. Ik geef de agent gelijk. Ik zou hetzelfde gedaan hebben. Alleen jammer dat hij één keer geslagen heeft. Hij had twee keer moeten slaan

  0 likes
 • x

  Check Also

  thomas

  Thomas (27) na protest ‘beestachtig toegetakeld’ door welbekende undercoveragenten

  De 27-jarige Thomas werd vorige maand opgepakt ...

  huisarts

  Huisarts: ‘Geen vaccin, geen 1,5 meter stopt virus binnen dit jaar’

  Huisarts Martin Voerknecht uit Bussum is een ...

  >