Mens en Dier

Journalist die verhaal naar buiten bracht over geheime ontmoeting Bill Clinton in 2016 dood gevonden

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De journalist die schreef over een geheime ontmoeting in 2016 tussen Bill Clinton en toenmalig minister van Justitie Loretta Lynch is dood gevonden. Het zou gaan om ‘zelfmoord’. Het lichaam van de 45-jarige Christopher Sign, een nieuwslezer van zender ABC 33/40, werd op zaterdagochtend ontdekt door de politie.

Clinton en Lynch spraken elkaar op 27 juni 2016 een half uur in het ambtsvliegtuig van Lynch. Dat toestel stond net als het privévliegtuig van Clinton op de luchthaven van Phoenix. Volgens Republikeinen kwam Bill op bezoek om de eventuele schade van het e-mailschandaal voor zijn echtgenote te beperken. Hillary Clinton gebruikte als minister van Buitenlandse Zaken tegen de regels in een persoonlijk e-mailaccount.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De journalist zei dat hij het afgelopen jaar doodsbedreigingen had gekregen en dat zijn creditcards waren gehackt.

In onderstaand filmpje praat hij over de dreigementen:


Veel invloed

Enkele dagen na de ontmoeting tussen Clinton en Lynch kondigde toenmalig FBI-directeur James Comey aan dat Hillary Clinton niet zou worden vervolgd.

Het lijkt er dus op dat de geheime ontmoeting veel invloed heeft gehad op het onderzoek naar Hillary, ondanks het feit dat ze toch de verkiezingen heeft verloren. En nu is de journalist die het verhaal naar buiten bracht dood.


[Zero Hedge via AL.com]

5 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Wie ervoor kiest op deze strafplaneet te reīncarneren is in mijn optiek niet al te wel bij zijn geest.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dit verhaal gaat over Christopher Sign, een journalist van nog maar 45 jaar, die zogenaamd zelfmoord zou hebben gepleegd… IK geloof er geen snars van.
Ik kan mij nog herinneren, dat in de tijd onder Bill Clinton er heel veel critici plotseling ongelukken kregen, zelfmoord pleegden of aan een hartaanval bezweken. 1 + 1 = 2.
TOEN was al duidelijk dat het voor kritische personen ZEER gevaarlijk was om aan de bel te trekken. Dat kon je zomaar je leven kosten. Het werd ook altijd zeer geraffineerd gedaan, waardoor daders niet gepakt konden worden.
DIT lijkt mij van hetzelfde laken één pak!
Christopher heeft dan nog, na dat interview, 5 jaar (hopelijk) van zijn leven kunnen genieten, maar dat is nu voorbij.
Gezien het feit dat hij het afgelopen jaar zoveel doodsbedreigingen heeft gehad, maar waar justitie dus DUIDELIJK verder niets mee heeft gedaan, maakt het verhaal van zelfmoord onwerkelijk. Als hij dat verhaal eerder zou hebben gepubliceerd, zou dat zijn einde eerder hebben bespoedigd.
Wij leven helaas met zijn allen in een zéér duistere wereld, waarin duivelse krachten de dienst uitmaken. Dat moeten wij ons zeer goed realiseren.

rc...
rc...
2 jaren geleden

The Clintons hebben wel heel erg veel mensen die in hun omgeving waren en nu VERgezelfmoord of VERgeongelukt zijn zeker als er niet welgevallige zaken naar buiten dreigde te komen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Clintons zaten ook volop in de CIA Coke-Transporten ten tijde van Billy’s Gouverneurschap in Arkansas…Child-Trafficking via de Clinton-Foundation & Laura Silsby…Bill was tevens goede vriendjes met veroordeelde Pedofiel & Honey-Trapper Epstein…Al met al hebben deze moderne versie van Bonny & Clyde een beste Criminele CV opgebouwd de afgelopen decennia….

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x