Homepagina » Buitenland » Medewerkers Mandalay Bay ‘onder druk gezet’ door de FBI. Zit dit agentschap achter de schietpartij?
Medewerkers Mandalay Bay 'onder druk gezet' door de FBI. Zit dit agentschap achter de schietpartij?

Medewerkers Mandalay Bay ‘onder druk gezet’ door de FBI. Zit dit agentschap achter de schietpartij?

In 2012 onthulde de New York Times dat de FBI geregeld terreuraanslagen plant en de daders vervolgens arresteert als ‘terroristen’.

De krant zette vraagtekens bij dergelijke geheime operaties van de FBI, waarbij terroristische aanslagen door de dienst werden gepland en uitgedacht.

Intelligente en rationele mensen vragen zich nu af of de FBI ook achter het bloedbad in Las Vegas zit.

Bewijslast

Het is mogelijk dat de veiligheidsdienst dit alles heeft geënsceneerd, de schutter heeft gerekruteerd en hem de plannen heeft gegeven.

In de documentaire (T)error is te zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Saeed Torres, een FBI-informant, heeft de makers van de film uitgenodigd om hem te volgen tijdens een opdracht voor de FBI.

De dienst blijkt een macaber spel te spelen waarbij verdachten van terreur en informanten het onderspit delven, en waarbij manipulatie, intimidatie, gewetenloosheid en rechteloosheid hoogtij vieren. Desnoods zorgt de FBI zelf voor bewijslast.

Toedoen

In Amerika zijn sinds de aanslagen in New York minstens 500 individuen langdurig veroordeeld op beschuldiging van terrorisme, vaak door toedoen van informanten. Hun aantal steeg na 9/11 volgens Torres van 1500 naar 15.000.

In 2013 onthulde de Kansas City Star hoe de dienst aanslagen beraamt en labiele mensen erin luist.

In minder dan 12 uur na de schietpartij in Las Vegas had de FBI al een onderzoek afgerond naar Stephen Paddock waaruit zou zijn gebleken dat hij geen banden had met internationale terreurorganisaties.

Fast and Furious

Heeft de FBI ook in dit geval de aanslag gepland, Paddock voorzien van wapens en de hotelkamer geboekt?

Dit is niet vergezocht aangezien oud-minister van Justitie Eric Holder een programma genaamd Fast and Furious overzag, waarbij semi-automatische geweren aan Mexicaanse drugsdealers werden gegeven.

Volgens Judicial Watch zijn die geweren inmiddels gelinkt aan tenminste 200 sterfgevallen. In totaal zijn 94 van deze geweren teruggevonden in Mexico City en 12 Mexicaanse staten.

Cover-up

Het is dus een feit dat de Amerikaanse overheid wapens geeft aan gevaarlijke individuen, die deze wapens gebruiken om onschuldige mensen te doden.

Mike Adams schrijft voor Natural News dat de veiligheidsdienst duidelijk liegt over de schietpartij en dat steeds meer Amerikanen geloven dat het agentschap betrokken is bij een cover-up.

Medewerkers van het Mandalay Bay zeiden eerst dat ze Paddock met anderen hoorden praten in zijn kamer.

Gedwongen

Volgens een bron worden ze door de FBI gedwongen om hun verklaring te herzien, zo laat journaliste Laura Loomer weten.

De FBI beweert nu dat Paddock ‘deed alsof’ hij met anderen sprak in zijn hotelkamer. Veel mensen geloven hier niets van.

Voorzitter van Judicial Watch Tom Fitton maakte op Twitter een duidelijk statement:

Er is geen bewijs dat de aanslag is gepland door de FBI, maar gezien het verleden van het agentschap is het niet ondenkbaar.

[Natural News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
3 jaren geleden

Er zijn vele trols actief in de alternatieve mediawereld, aan hen nu de taak om zoveel mogelijk verschillende conspiracies in de wereld te pompen. “Door de bomen het bos niet meer zien” is een zeer beproefde tactiek die in dit soort situaties volop wordt uitgevoerd.

Koos
Koos
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

De nieuwe media laten zich weer mooi voor het raktje spanen en komt nu met veel onzin aan waar je niks aan hebt. En dat wilt nog serieus genomen worden. Ppfff

War on Error
War on Error
3 jaren geleden

Het wordt met de dag interessanter. Weer dachten dat ze zo slim zijn, nu raken ze verstrikt in hun eigen leugens. Zelfs dat maakt niet meer aan. De VS is echt geen rechtsstaat meer.
Zo kon Hillery liegen onder ede. No problem.
Zo is bewezen dat zij schuldig was aan het Bengazi schandaal
Zo is tevens bekend dat zij stelselmatig, en voor enorme kapitalen, ‘Pay to Play’ exploiteerde voor persoonlijke verrijking.

Nu blijkt dat de FBI ook gelogen heeft over de datum waarop Paddock incheckte in het hotel. Niet de dag tevoren, maar zijn auto werd al op 25 september geparkeerd op het terrein van het hotel.

Het wie, wat, waar, hoe & waarom was al bekend voor het schieten begon. Alle media wereldwijd namen dit klakkeloos over. Tegelijk wordt het demoniseren van blanke mannen in het verhaal gestopt. Daar hebben de globalisten nog bepaalde bedoelingen mee.

Kijk nog eens naar foto’s van de gevel van dat hotel. Daar zit geen dun glas in. Vast (niet draaiend), Super dik, sterk, en DUBBEL! (tegenover het hotel, over de South L.Vegas blvd. ligt n.b. een vliegveld!; lijnvliegtuigen, een terminal voor privet jets, en een helikopter platform)
https://www.davidicke.com/article/431263/valet-entries-prove-paddock-checked-three-days-date-given-authorities
Tenslotte nog dit. Dit spreekt boekdelen!:
https://www.davidicke.com/article/431265/youtube-moves-shut-independent-media-coverage-las-vegas-shooting-desperate-maneuver-protect-official-narrative

Riash
Riash
3 jaren geleden

Het komt allemaal goed want zoals wij weten is de VS een fanatieke aanhanger van de rechtstaat. Hun liefde voor de rechtstaat en de democratie gaat zelfs zo ver dat zij deze ongevraagd aanbieden aan landen die deze nog niet hebben. Binnen deze rechtstaat zullen de slachtoffers en de nabestaanden rechtszaken beginnen tegen de Hotel groep en de organisatoren van het festival,
bijvoorbeeld vanwege nalatigheid in de beveiliging.

In de nog te voeren rechtszaken zullen dan de volgende feiten naar boven komen:

– We zullen filmopnames zien van de dader die al zijn wapens en munitie met de lift naar boven vervoerd.
– We zullen ballistische rapporten te zien krijgen waar iedere kogel uit een slachtoffer DNA van het slachtoffer bevat, en waarbij iedere kogel is terug te linken naar een van de wapens gevonden in de hotel kamer.
– We zullen te zien krijgen dat ieder wapen de vingerafdrukken van de dader bevat, en dat de
dader kruitdampen op zijn huid heeft van ieder wapen dat hij heeft afgevuurd.

Denk voor je zelf maar eens na hoe vaak je een dergelijke rechtszaak hebt gezien na een aanslag in de periode van 11 september 2001 tot en met nu. Ik kan alvast verklappen dat dat er precies nul zijn….

Lex
Lex
3 jaren geleden

Het stuk in de New York Times waaraan wordt gelinkt is een opniniestuk. Dat is niet hetzelfde als een onthulling. Maar evengoed interessant om te lezen.

Lex
Lex
3 jaren geleden

Twijfelachtig betoog in de video, met gespeelde passie.
Hoe weet de man in de video al die dingen waarvan hij het vreemd vind dat de schutter ze wist?
‘Amazing accuracy’, zegt hij. Lijkt me niet echt nodig als je op zo’n grote groep schiet.
Met zoveel kogels en zoveel mensen is het altijd raak.

Waarom heeft hij het nauwelijks over het motief?
Hij stelt dat het misschien is om meer geld voor terrorismebestrijding los te peuteren.
Maar vervolgens vertelt hij dat het niet om terrorisme gaat.

redice
redice
3 jaren geleden

en nog zijn er mensen die de mediabullsh*t slikken als de enige waarheid. hoe dom kan de mensheid zijn en niet het grotere geheel van leugens ontwaren??

alsof de overheden het goed voor hebben met de bevolking/ het gepeupel. zolang de fabrieken blijven draaien is alles ok!!!

x

Check Also

arts

Jonge arts raakt verlamd na coronavaccin van Pfizer, familie luidt noodklok

In Mexico is een jonge arts verlamd ...

arts

Mexicaanse arts belandt op IC na coronavaccin Pfizer

Een Mexicaanse arts uit de noordelijke deelstaat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x