CoronaBuitenland

Vrouw sterft door Creutzfeldt-Jakob na tweede Pfizer-vaccin, haar man zegt dat we ‘proefkonijnen’ zijn

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Een gezonde 60-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Missouri is op 21 februari overleden, vijf maanden na haar tweede Pfizer-vaccin. De vrouw, Jennifer Deason Sprague geheten, overleed door de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, een zeldzame hersenziekte.

Haar man Richard heeft ervoor gekozen om geen coronavaccin te halen. Jennifer werkte voor een restaurantketen die de coronavaccinatie verplicht heeft gesteld.

Vier dagen na de prik voelde de vrouw dat er iets niet in de haak was. De linkerkant van haar lichaam begon te trillen en te beven. Haar huisarts schreef alprazolam voor tegen angst. De weken erna begonnen de klachten te verergeren.

Verandering

Ze belandde op 24 december op de spoedeisende hulp, maar artsen konden niets vinden. De volgende dag ging Jennifer weer aan het werk, maar ze kon nog niet eens een dienblad vasthouden of koffie inschenken.

Ze had moeite om zich aan te kleden, kon zich niet concentreren, vergat waar ze mee bezig was. Artsen konden nog steeds niets vinden. Er werd een neuroloog ingeschakeld, die op de MRI-scan een verandering zag aan de rechterkant van haar brein. Hij vermoedde dat ze de ziekte van Creutzfeldt-Jakob had.

De vrouw ging eind januari opeens heel snel achteruit en werd opnieuw opgenomen op de spoedeisende hulp. Ze kon niet zelfstandig uit bed komen en gedroeg zich alsof ze dementie had.

Je brein verdwijnt gewoon

Uiteindelijk kwam de bevestiging: Jennifer had Creutzfeldt-Jakob, een door prionen veroorzaakte hersenziekte. Uit een studie die vorig jaar is gepubliceerd, blijkt dat er mogelijk een verband is tussen het coronavaccin van Pfizer en prionziekte bij mensen.

Jennifer raakte in coma en overleed op 21 februari. “Je brein verdwijnt gewoon. Het is gestoord. Je hebt een kerngezond lichaam en je brein sterft gewoon binnen enkele maanden,” zei Richard in gesprek met The Defender.

Haal nooit een coronaprik zonder dat je precies weet wat er kan gebeuren, waarschuwde hij. “Dit is experimenteel. Dit is niet iets wat je zomaar even doet. Je bent een proefkonijn. Wil je dat?”

4.7 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
3 maanden geleden

Richard,je weet wat je te doen staat! Je niet laten omkopen door dat tuig en aansluiten bij de rijen met klachten, die dat gezamenlijk aanvechten. Good luck.

Nehemia
Nehemia
3 maanden geleden

Ik vrees dat de doos van Pandora nog lang niet helemaal open is.

Annievanhettassie
Annievanhettassie
3 maanden geleden

Het zoveelste slachtoffer van de liberale sharia🙈🙈🙈

YeRoon
YeRoon
3 maanden geleden

Het grote probleem is dat eventuele verbanden met deze vaccins zullen worden ontkend, anders zullen worden uitgelegd en niet goed zullen worden onderzocht. Ik ben bang dat de waarheid nooit boven tafel zal komen. Daarbij moeten we er natuurlijk met zijn allen wel op blijven letten dat we niet te snel conclusies trekken. Shit happens, ook zonder deze experimentele vaccins.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x