CoronaBuitenland

Vrouw sterft door Creutzfeldt-Jakob na tweede Pfizer-vaccin, haar man zegt dat we ‘proefkonijnen’ zijn

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Een gezonde 60-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Missouri is op 21 februari overleden, vijf maanden na haar tweede Pfizer-vaccin. De vrouw, Jennifer Deason Sprague geheten, overleed door de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, een zeldzame hersenziekte.

Haar man Richard heeft ervoor gekozen om geen coronavaccin te halen. Jennifer werkte voor een restaurantketen die de coronavaccinatie verplicht heeft gesteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vier dagen na de prik voelde de vrouw dat er iets niet in de haak was. De linkerkant van haar lichaam begon te trillen en te beven. Haar huisarts schreef alprazolam voor tegen angst. De weken erna begonnen de klachten te verergeren.

Verandering

Ze belandde op 24 december op de spoedeisende hulp, maar artsen konden niets vinden. De volgende dag ging Jennifer weer aan het werk, maar ze kon nog niet eens een dienblad vasthouden of koffie inschenken.

Ze had moeite om zich aan te kleden, kon zich niet concentreren, vergat waar ze mee bezig was. Artsen konden nog steeds niets vinden. Er werd een neuroloog ingeschakeld, die op de MRI-scan een verandering zag aan de rechterkant van haar brein. Hij vermoedde dat ze de ziekte van Creutzfeldt-Jakob had.

De vrouw ging eind januari opeens heel snel achteruit en werd opnieuw opgenomen op de spoedeisende hulp. Ze kon niet zelfstandig uit bed komen en gedroeg zich alsof ze dementie had.

Je brein verdwijnt gewoon

Uiteindelijk kwam de bevestiging: Jennifer had Creutzfeldt-Jakob, een door prionen veroorzaakte hersenziekte. Uit een studie die vorig jaar is gepubliceerd, blijkt dat er mogelijk een verband is tussen het coronavaccin van Pfizer en prionziekte bij mensen.

Jennifer raakte in coma en overleed op 21 februari. “Je brein verdwijnt gewoon. Het is gestoord. Je hebt een kerngezond lichaam en je brein sterft gewoon binnen enkele maanden,” zei Richard in gesprek met The Defender.

Haal nooit een coronaprik zonder dat je precies weet wat er kan gebeuren, waarschuwde hij. “Dit is experimenteel. Dit is niet iets wat je zomaar even doet. Je bent een proefkonijn. Wil je dat?”

4.7 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
2 jaren geleden

Richard,je weet wat je te doen staat! Je niet laten omkopen door dat tuig en aansluiten bij de rijen met klachten, die dat gezamenlijk aanvechten. Good luck.

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Ik vrees dat de doos van Pandora nog lang niet helemaal open is.

Annievanhettassie
Annievanhettassie
2 jaren geleden

Het zoveelste slachtoffer van de liberale sharia🙈🙈🙈

YeRoon
YeRoon
2 jaren geleden

Het grote probleem is dat eventuele verbanden met deze vaccins zullen worden ontkend, anders zullen worden uitgelegd en niet goed zullen worden onderzocht. Ik ben bang dat de waarheid nooit boven tafel zal komen. Daarbij moeten we er natuurlijk met zijn allen wel op blijven letten dat we niet te snel conclusies trekken. Shit happens, ook zonder deze experimentele vaccins.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x