Bewustzijn

Wie is jouw grootste vijand?

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het leven, op alle mogelijke gebieden, zowel zakelijk als privé, is er één vijand die je steeds weer tegenkomt. Deze vijand is ook meteen je grootste vijand!

Stel je deze vijand eens voor als een mens. Het is iemand die ALLES dat je doet probeert te saboteren. Soms lukt het niet, maar meestal wel.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij treitert je, fluistert dingen in je oor die je niet helpen. En als je iets wilt bereiken, schoffelt hij je onderuit of kraakt hij je af. Hij zegt dat je het niet kan, dat je niet goed genoeg bent en dat je het niet verdient.

bomb 1294261 960 720Ook maakt hij je onzeker, laat je twijfelen en hij geeft doelbewust verkeerd advies. Daardoor doe je dingen niet goed.

En dan zegt hij: “zie je wel dat je het niet kan”.

Lekker figuur, of niet?

Wat zou jij met zo iemand doen?

Zou je zo iemand in je buurt willen hebben? En als je zo’n negatieveling in je buurt had, wat zou je dan doen? Zou je hem bij je houden? Of zou je hem zo snel mogelijk de deur uit willen schoppen?

Ik denk dat je voor het laatste kiest, want wie wil nou zo iemand de hele dag om zich heen hebben? Maar dat zal niet makkelijk zijn, want deze vijand is nog veel stiekemer dan je denkt. Hij is namelijk onzichtbaar. Je ziet hem niet, maar hij is er wel.

En hij frustreert enorm veel in wat je probeert en doet. Hij dwarsboomt je resultaten en daarmee heeft hij een enorm negatieve invloed op je.

Wie is deze vijand? Wel… deze vijand ben je zelf. Of in ieder geval een deel van jou!

Boem, daar ga je

Nu kun je natuurlijk denken: ‘wat een onzin’, omdat je denkt dat jij daar geen last van hebt. En sommige mensen hebben gelijk als ze dat denken, maar voor de meesten geldt er iets anders. Ik ga je zo uitleggen wat deze vijand precies is. Want als je iets wilt en je hebt je hoofd vaker tegen dezelfde muur gestoten, dan is het bijna zeker dat je vijand hiervoor verantwoordelijk is.

Ik zal je een klein voorbeeld geven: stel je werkt ergens en je wilt een promotie. Je hebt alle kwalificaties in huis en de gevraagde goede eigenschappen. Toch lukt het niet. Iemand anders die minder gekwalificeerd is gaat er met jóuw promotie vandoor. Je bent diep teleurgesteld en misschien wel kwaad. Je snapt er helemaal niets meer van. Waarom gebeurt dit? Meestal is het jouw vijand die ervoor zorgt dat je jouw goede eigenschappen op de verkeerde momenten gebruikt of laat zien.

Dit is de intentie van je innerlijke vijand

Nu ga ik iets geks zeggen, want deze vijand in jou heeft namelijk absoluut geen kwade bedoelingen. Integendeel. Hij heeft juist een goede intentie!

Het is een deel van je dat jou wil beschermen. En vaak is dit deel behoorlijk overbeschermend. Vaak zelfs extreem. Het wil je in de situatie houden waarin je nu zit. Het haat veranderingen en zal er van alles aan doen om elke vorm van verandering tegen te gaan.

Bewust wil je graag die promotie. Of je wilt een nieuwe liefde vinden, meer zakelijk succes hebben, beter kunnen manifesteren, vul zelf maar aan.

Maar onbewust zal dit overbeschermende mechanisme zijn uiterste best te doen om elke vorm van verandering tegen te houden. Dit mechanisme heeft maar één doel en dat is je ‘veilig’ houden. En het denkt dat dit kan door je te houden waar je bent.

Wie heeft de touwtjes in handen?

Je denkt dat jij zelf de (bewuste) controle hebt, maar eigenlijk is dat dus niet zo.

De allergrootste uitdagingen waar je hierdoor tegenaan loopt zijn deze:

A: Eerst leren inzien dat de meeste problemen uiteindelijk door jezelf veroorzaakt werden en worden, ook al lijkt het vaak anders.
B: Daarna van dat niet behulpzame stukje in jezelf af komen.

En dat kan moeilijk en eng lijken. Het betekent dat je radicaal afscheid moet nemen van een deel van jou.

‘Verloochen jezelf niet’

In onze maatschappij hebben we allemaal uitspraken als ‘blijf jezelf’, ‘trouw aan jezelf zijn’, ‘verloochen je afkomst niet’, ‘vergeet niet waar je vandaan gekomen bent’. Ken je ze?

Heb jij ooit weleens echt goed nagedacht over wie jij eigenlijk écht bent? Waar zit dan dat iets dat je ‘jezelf’ noemt?

Wel, ik zal je zeggen dat deze ‘jezelf’ of ‘ik’, zoals je denkt dat die er is, niet bestaat. Het is niet meer dan een verzameling ervaringen en verhalen over jou uit het verleden, waar je je op onbewust en bewust niveau krampachtig aan vasthoudt.

Dingen die je vanaf je geboorte meegemaakt, gehoord en gezien hebt. De ‘ik’, zoals je denkt dat je bent, bestaat slechts uit een gigantische collectie herinneringen en bijbehorende gevoelens.

En dit werkt als een soort computer. Het maakt dat je op een bepaalde manier denkt, voelt en reageert op situaties. En het houdt niet van verandering.

Veranderen zonder jezelf te verliezen

Wanneer je dus verandering in positieve zin wilt en los wilt breken uit je huidige situatie, dan is het mijn ervaring dat je de persoon moet worden die het waard is om te krijgen wat jij zo graag wilt.

En precies voor dat doel ontwikkelde ik een speciale sessie die

  • Maximaal 25 minuten duurt
  • Absoluut geen hypnose gebruikt
  • Gebruik maakt van een ‘multiliminal’ audiotechniek
  • Vele malen krachtiger is dan de gebruikelijke hypnose-, binaurale of nachtsessies.

Met deze sessie ga je anders denken. Van daaruit wordt nieuw gedrag mogelijk, omdat je vijand voorgoed stil wordt. En met nieuw gedrag krijg je nieuwe resultaten die er mogen zijn!

Word je hierdoor anders? Ja en nee. Verlies je jezelf? Nee, zeker niet. Je zult je er beter en vrijer door voelen. Je wordt anders in positieve zin.

De verandering die je realiseert is feitelijk een verandering van je zelfbeeld. En het is meer regel dan uitzondering dat dit leidt tot een explosie in privé en zakelijk succes.

Wat vind jij jezelf waard op onbewust niveau?

Vind jij op onbewust niveau dat je waardevol genoeg bent om te krijgen wat je wilt? Meestal is dat namelijk niet zo! Wanneer je echter jouw innerlijk zelfbeeld wijzigt in iemand die het waard is om te krijgen wat jij wilt, reken je af met je innerlijke vijand. Hiermee maak je een betere versie van jezelf. Wijzig je innerlijk zelfbeeld, en je resultaten zullen ook wijzigen. Wanneer je wilt slagen en succesvol wilt zijn, in zo’n beetje alles dat je maar wenst, zowel privé als zakelijk, dan kun je dat snel realiseren, door een nieuw, positief zelfbeeld te creëren.

De speciale multiliminal-sessie die ik maakte om dit te bereiken, is nu voor het eerst beschikbaar voor iedereen. Ook jij kunt nu snel en veilig een positief, nieuw zelfbeeld creëren, om enorme positieve veranderingen te realiseren. Op alle gebieden in je leven! Je maakt kennis met de multiliminal-techniek, waarmee je een sterke, positieve verschuiving creëert in wie je bent en hoe jouw wereld eruit ziet.

Je gaat van je oude ‘beperkte ik’ naar je nieuwe ‘vrije ik’, die heeft en doet waar je nu alleen nog maar over kunt dromen.

‘Ik’ versie 2.0

Afrekenen met je oude ‘ik’ klinkt wellicht ongemakkelijk voor je. Misschien ben je bang dat je daarna niet meer jezelf bent. Maar let op: dat is nou net de bedoeling! Je creëert een verbeterde, vernieuwde versie van jezelf! Een ‘Ik versie 2.0’.

Natuurlijk behoud je je eigen herinneringen en blijf je grotendeels dezelfde. Alleen datgene dat onbehulpzaam is, gooi je uit je systeem. En hetgeen wel behulpzaam is, activeer je en ga je optimaal benutten.

Wat komt hierna?

In deze en de komende blogs heb ik het over hoe je kunt afrekenen met die oude ‘ik’ en hoe je deze kunt vervangen door een verbeterde versie: je nieuwe ‘ik’. En dat is een ‘ik’ die doet, kan en heeft, waar je oude ‘ik’ niet verder kwam dan wensen en dromen.

Naast deze sessie zijn er nog enkele ultrakrachtige multiliminal-sessies die ik daarna ontwikkeld heb, waarmee je snelle, levensveranderende resultaten bereikt. Met deze blog presenteer ik als aftrap de eerste Multiliminal-sessie ‘Positief Zelfbeeld’. Deze sessie kun je krijgen voor het tijdelijke kennismakingsaanbod van slechts € 29,99.

Wil je een radicale, positieve verandering realiseren? Dan is dít je kans. Download meteen en luister over enkele minuten al naar de Multiliminal-sessie ‘Positief Zelfbeeld’. De uitspraak ‘verander de wereld, begin bij jezelf’ is nog nooit eerder zó waar geweest!

Je vindt de Multiliminal-sessie hier.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
5 jaren geleden

Er is maar een innerlijke vijand die zichzelf verliest in alle vormen van materie wat zich ook voordoet in de ervaringen van het leven verliest het zichzelf en zet zich om in het goed en slecht, voor het leven zelf bestaat nog goed nog slecht er is geen dier ter wereld dat zegt dat het leven uit goed en slecht bestaat alleen de mens die vult het zo in en als men het zo invult dan gaat men het geloven en geloven bestaat niet bij dieren welk vorm het ook maar heeft, dieren zijn onbewust ze hebben geen bewustzijn zoals de mens , ze hebben een instinkt die mensen benoemen als onbewust de mens heeft het verruilt voor verstand die door ervaringen worden opgedaan heeft beelden gecreëerd en is zo tot zijn geloof in goed en slecht gaan geloven en blijft tot heden nog steeds gevangenen ervan,Wie is je grootste vijand ,die worden alleen gevormd door geloof in geld[vorm] geloof [vorm] en/of de grootte illusie God. [Vorm] deze drie vormen misleid de mens en zet de mens aan tot dualisme ..
Verander je zelf zonder je te Verliezen, als men wil veranderen zal men zichzelf in deze drie vormen moeten verliezen ,maar dat is voor de mens niet zomaar haalbaar omdat het zo word gevormd word en is dat zijn leven geworden alleen door zichzelf te verliezen daarin komt een zuiver zien voor in de plaats en dat kan men dan benoemen als bewustzijn van een zuiver zien horen en weten ..men speelt gewoon het spel van misleidingen niet meer men ziet het wel maar het doet met zijn Zuiver Zien Horen en Weten en laat zich niet meer verleiden wat men goed/slecht noemt het dualisme/dualiteit het duel met goed/slecht word zo omgezet naar Een Zien Weten en Horen het verhaal hier boven daar zit een addertje mee onder het gras die men niet zomaar ziet het zal mensen aanzetten tot veranderingen maar wel op economische gebied zal het gevangen blijven in een beheerster vorm op zich is dat goed maar daartegen over is ook dat er dan toch dingen zijn die niet goed zijn het is een ander vorm van misleiding en doet zich voor de persoon die je wilt worden en krijgen wat men wilt zal altijd een dualiteit voort brengen in de persoon zelf en doet zich voor als een vrijere IK het is een slimme truc van de Ego waardoor de Ego een boost krijgt van zelf vertrouwen om dat het oude niet meer past in zijn vorm word deze sessies aangeboden als je bent dan vrijer en kan men doen wat men wilt ,het zijn wensen en dromen van de Ego maar het heeft niets te Maken bewustzijn Bewustzijn heeft dat allemaal niet nodig alleen een Ego heeft het nodig Echt bewustzijn is altijd vrij en heeft geen materie nodig om te zien horen en weten Heb je jezelf weleens afgevraagd waar dat iets zit wat word bedoelt met iets dat iets is de EGO..De verzameling ervaringen die deze ego hebben gebouwd en zichzelf krampachtig [ego]aan vast houd Ego en gevoel zijn Daardoor altijd in strijd met elkaar dat geeft ook meestal dat nare gevoel dat komt omdat de ego niet het gevoel is , en het gevoel niet een ego is, het strijd tegen het leven zelf die schokken voort brengen in een gevoel deze schokken worden veroorzaakt door het Ik en het verstandelijk die zich ermee in verliest, het leven word dan zo ook ontregelt
het leven zelf heet alleen maar voeding en drinken nodig alleen om te leven meer niet net zoals bij dieren die alleen maar op zoek zijn naar voedsel het ingebouwde instinkt . niks mis mee zo is het leven eenmaal eenvoudig zonder het gedoe van een Ego..de ego zal altijd weer een verandering naar voren zien te halen als het ene instort komt er wel weer wat anders om de hoek kijken om zekerheid te bieden zal het altijd op zoek zijn naar een ander vorm van zekerheid.. zoals een cursus volgen om zekerheid te bieden in economische belang in een dualistische strijd..

Wil
Wil
5 jaren geleden

Het beste is overal schijt aan hebben!
Maarja dat moet er wel inzitten

Klaas Dijkstra
Klaas Dijkstra
5 jaren geleden

MIJN GROOTSE VIJAND IS DE MENS!

Gelukkig niet het merendeel van de mensheid, maar alle “RANDDEBIELEN” die onderstaande ideeën opperen..!!

Vanaf de website Welingelichte kringen d.d. 24 november 2018:

“Koel de zon af om opwarming aarde tegen te gaan”
Het klimaatprobleem is op twee manieren op te lossen: je kunt ervoor zorgen dat de aarde minder opwarmt of je kunt proberen de zon te laten afkoelen. Onderzoekers van Harvard en Yale overwegen nu het laatste.

Ze willen zonlicht laten weerkaatsen door ‘stratosferische aerosolinjectie’. Door grote hoeveelheden sulfaatdeeltjes in de stratosfeer te brengen zou het zonlicht worden weerkaatst, zodat het de aarde niet bereikt. Er ontstaat als het ware een zonwerende laag op zo’n 15 tot 55 kilometer boven het aardoppervlak. Het gewaagde voorstel is beschreven in vakblad IOP Science.

Of het echt gaat gebeuren, is zeer de vraag. Het idee bestaat voorlopig alleen op papier. Er zou een soort vliegende gastanker moeten worden ontwikkeld, die op zo’n grote hoogte zo’n grote hoeveelheid chemicaliën kan verspreiden. Alleen al de opstartkosten zouden 3 miljard euro bedragen. Daarnaast kost het project nog 2 miljard per jaar en gaat het minstens 15 jaar duren.

Er klinkt dan ook al veel kritiek op het idee. “Het weerkaatsen van zonnestralen is een slechtere oplossing dan de emissie van broeikasgassen tegen gaan”, vertelt de Zwitserse expert Pilippe Thalmann aan CNN.

Bron(nen): Metro Jeannette Kras

Pjoter
Pjoter
5 jaren geleden

Wat mij persoonlijk zéér goed heeft geholpen,…abraham hichks
Er gaat letterlijk en figuurlijk een echt leven voor je open
zonder religie etc.
Je moet alleen even dieper zoeken, waar die info vandaan komt!
Net als, europa the last battle . schrikbarend verhelderend.

Back to top button