Gezondheid

Media blackout: Franse artsen zetten vraagtekens bij veiligheid van vaccinaties

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal experts uit verschillende landen hebben hun zorgen geuit over de veiligheid van vaccinaties. Als er problemen zijn met vaccinaties zul je daarover op tv vrijwel niets te zien krijgen. James Murdoch, de zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch (Fox), zat bijvoorbeeld jarenlang in de bestuursraad van GlaxoSmithKline, een farmareus die vaccins tegen onder meer baarmoederhalskanker maakt.

Om te achterhalen hoe diep de controverse is zul je zelf op onderzoek uit moeten gaan. Onlangs verscheen in het tijdschrift EBioMedicine een studie over de controverse rond vaccinaties in Frankrijk. De onderzoekers zeggen dat twijfels over vaccinatie wijdverspreid zijn onder Franse huisartsen, wat ervoor zorgt dat patiënten nog meer vraagtekens zetten bij vaccineren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een aantal huisartsen staat wantrouwend tegenover vaccinaties. Liefst 43 procent van alle huisartsen raadt tenminste één specifieke vaccinatie soms of helemaal nooit aan.

Overbodig

Sommige artsen zijn bezorgd over de risico’s die de negatieve bijwerkingen als gevolg van vaccinaties met zich meebrengen, ook al blijkt uit studies dat ze veilig zijn. Zes procent van de ondervraagde artsen zegt dat er waarschijnlijk een verband is tussen het HPV-vaccin en neurodegeneratieve ziekten zoals MS.

Meer dan een kwart van de Franse artsen (26 procent) vindt dat sommige vaccinaties overbodig zijn. En een vijfde van de artsen is van mening dat kinderen tegen te veel ziektes worden gevaccineerd.

Opgekocht door Big Pharma

In de studie wordt een andere publicatie aangehaald die stelt dat ‘meer onderzoek nodig is om te begrijpen waarom sommige medische professionals nog steeds twijfelen aan de veiligheid en effectiviteit van vaccinaties’.

Wijlen Arnold Seymour Relman, Harvard-professor en oud-eindredacteur van het New England Medical Journal, zei dat het gebrek aan vertrouwen te maken heeft met het feit dat ‘de medische wereld in zijn geheel wordt opgekocht door de farmaceutische industrie’.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Een groot spel
Een groot spel
8 jaren geleden

Wanneer je plantaardig eet word je vanzelf gifvrij daarmee bedoel ik dat die troep uit je lichaam gaat en vergeet niet dat een gemiddelde persoon ongeveer 40 Gif soorten in ze lichaam heeft dat komt door die fabriek voor

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

WEG met het Medisch Industriële Complex!

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x