Bewustzijn

Natuurkundige: “Sterk bewijs dat menselijke geest materie kan beïnvloeden”

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Braziliaanse deeltjesfysicus wil wetenschappelijk onderzoek doen naar de vermogens van de menselijke geest. Volgens hem is tijdens een aantal experimenten gebleken dat de mens met zijn gedachten invloed kan uitoefenen op materie.

Natuurkundige Gabriel Guerrer uit Sao Paulo wil de relatie tussen geest en materie naar een heel nieuw niveau tillen door te proberen op wetenschappelijke wijze aan te tonen dat de menselijke geest materie kan beïnvloeden.

Meditatie

Guerrer, verbonden aan het Dean Radin Institute of Noetic Sciences (IONS), heeft een aantal tests ontwikkeld waarbij proefpersonen met hun gedachten proberen het gedrag van licht te beïnvloeden. De resultaten waren onverwacht: het lukte alleen de deelnemers die ervaring hadden met meditatie.

“Als de resultaten kloppen, wacht ons een wetenschappelijke en culturele revolutie,” legde Guerrer uit. Volgens de natuurkundige heeft de menselijke intentie het vermogen om materie op afstand te beïnvloeden. Hij zegt dat de experimenten laten zien dat we niet zijn beperkt tot de contouren van het menselijk lichaam, maar dat de buitenwereld een verlengstuk is van onszelf.

Crowdfunding

“De natuur kan volgens de meeste culturen op aarde door de menselijke geest worden beïnvloed,” ging hij verder. “Oude spirituele filosofieën stellen bovendien dat bewustzijn iets fundamenteels is.”

Om definitief uitsluitsel te kunnen geven wil Guerrer de tests in een laboratorium van de Universiteit van Sao Paolo gaan doen. Door middel van crowdfunding hoopt hij het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen.

Bekijk ook onderstaand filmpje over het project:

[Catraca Livre]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x