Homepagina » Het Complot » Jean-Claude Van Damme op Franse tv: “Families Rothschild en Rockefeller staan boven alles en iedereen”
Jean-Claude Van Damme op Franse tv: "Families Rothschild en Rockefeller staan boven alles en iedereen"

Jean-Claude Van Damme op Franse tv: “Families Rothschild en Rockefeller staan boven alles en iedereen”

De Belgische acteur Jean-Claude Van Damme liet de wereld afgelopen vrijdag tijdens de Franse talkshow Le Grand Journal zien dat hij weet hoe machtig de families Rothschild en Rockefeller zijn.

Van Damme mocht tijdens de uitzending iets vertellen over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Daarnaast gaf hij commentaar op kandidaten Donald Trump en Ted Cruz en de Russische president Vladimir Poetin.

Hij veranderde al snel van onderwerp en legde uit hoe de families Rothschild en Rockefeller de politici aansturen en van achter de schermen over de wereld heersen.

Deze families staan boven alle mensen waar we vanavond over praten – de lobbyisten, de presidentskandidaten – en domineren de continenten, aldus Van Damme.

Bekijk hieronder het fragment waarin JCVD ingaat op de twee machtige families:

[Canal+]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Snappen deze mensen niet dat als de Rockefellers en Rothschilds hun triljoenen dollars onder de wereldbevolking zouden verdelen, dat er door inflationaire effecten nauwelijks iemand op vooruit gaat? Als iedereen miljonair is, dan stijgen de prijzen gigantisch. Na een tijdje ontstaat er een nieuw equilibrium en is iedereen weer even arm.

  Natuurlijk er vanuit gaande dat de Rockefellers en Rothschilds daadwerkelijk triljoenen dollars bezitten, maar dat is ook niet waar. Het zijn ontegenzeggelijk rijke families, maar meer dan enkele miljarden hebben ze niet. Nog steeds veel, maar niet heel bijzonder. Geen Rothschild of Rockefeller is rijker dan bijvoorbeeld Bill Gates of Warren Buffett.

  8 likes
  • Wat heeft het dan voor nut dat Rothschild of Rockefeller het alsnog voor het zeggen hebben en het feit dat Gates ook een mafketel is die zeker niet het goede voor heeft met de mens?

   Nou hoor ik u al denken: ‘maar hij heeft toch overal projecten, waar hij allemaal mensen helpt’? Fout. Het denken laat ik aan u over.

   U zegt: ‘als iedereen miljonair is’. Maar natuurlijk hoeven ze geen miljoenen uit te gaan delen; daar gaat het niet eens om. Het gaat erom dat iedereen gedwongen mee wordt gesleurd in allerlei negatieve situaties.

   6 likes
   • J. Hofmans, hoe kom je er in godsnaam bij dat ze het voor het zeggen hebben? Het zijn gewoon rijke zakenmensen, meer niet. Geloof niet in al die achterlijke complottheorieën. En Bill Gates is geen ‘mafketel’ maar een filantroop en uitvinder. En met zijn Bill & Melinda Gates Foundation heeft hij wel degelijk het beste met de mensheid voor. Hij geeft ieder jaar miljoenen, zoniet miljarden uit om armoede en ziekte in de derde wereld te bestrijden. Wat is daar mis mee?

    En Edje, zelfs al zou het zo zijn dat ze iedereen op aarde 78 miljoen dollar kunnen geven – dat is grote onzin, maar laten we het even voor het gemak aannemen – dan nog zou dat niemand echt rijker maken. Je snapt toch wel dat daardoor de inflatie zou stijgen? En niet zo’n beetje ook! Heel leuk hoor, als iedereen op papier een mooi grachtenpand in Amsterdam kan kopen, maar aangezien er niet genoeg grachtenpanden zijn om aan de vraag te voldoen, stijgen de prijzen. Net zolang totdat de balans tussen vraag en aanbod weer is hersteld en iedereen weer net zo arm is.

    6 likes
    • Je slaapt; je slaapt zeer diep. Wat ik nu lees – wat jij typt – is precies hoe het nieuws het brengt. Complottheorie? Vroeger was je ook een duivel als je niet in god geloofde. Als je niet tegen de waarheid kan, dan moet je het onderzoeken. Een verzameling van alle nieuwsberichtgevingen is niets waard. Ook genoegen nemen met de eerste beste berichtgeving via Google is dat niet. Zo’n onderzoek doe je niet eventjes.

     14 likes
     • Als ik slaap, dan bij jij comateus. Ik kan heel goed tegen de waarheid en daarom geloof ik niet in deze apekool. Ik vind het werkelijk van de zotte dat je in deze onzin gelooft. Ik vraag me ook af waar je je mening op baseert. Heb je wat betrouwbare gegevens waaruit blijkt dat deze zakenmensen – want dat zijn het, meer niet – de complete wereld in hun macht hebben en triljoenen dollars aan vermogen bezitten? Natuurlijk heb je dat niet, want er is geen greintje bewijs voor.

      5 likes
    • “zelfs al zou het zo zijn dat ze iedereen op aarde 78 miljoen dollar kunnen geven – dat is grote onzin, maar laten we het even voor het gemak aannemen – dan nog zou dat niemand echt rijker maken.”

     Maar de Rothschild’s wel een stuk armer, dus ik zeg: Doen!

     4 likes
  • Maar beste Piet, wat je nu zegt over inflatie dát is nu juist de mindf*ck van de Rothschilds!
   Moet je zien hoe erg het er bij mensen in gestampt zit. Inflatie BESTAAT NIET, het is een verzinsel! Nou moet de eerste nog naar mij toekomen die kan aantonen dat een komkommer over tien jaar niet nog steeds een komkommer is.
   Nee hoor, zeggen die Rothschilds, die komkommer is over tien jaar een komkommer en 20% komkommer. Hoe idioot kan een verzinsel zijn? En dat is waarom je huis wat elk jaar verder in verval is en dus MINDER waard wordt, toch maar weer duurder wordt. Idem voor produkten in de winkel. Lokale kruideniers móeten hun prijzen wel steeds verhogen totdat het op een slechte dag spat. Banken rekenen daar al op. Want dan zeggen klanten dat betaal ik niet meer. Het laatste wat er dan overblijft is de macht van de spotgoedkope mega-stores. Inflatie is het meest criminele verzinsel ooit op aarde, waar we aan kapot zullen gaan als we niet uitkijken. Tot heden lachen de bedenkers ervan zich kapot.

   15 likes
   • Natuurlijk blijft een komkommer een komkommer, maar de komkommer is wel degelijk aan prijsinflatie onderhevig. Als groenteboeren het aanbod van komkommers vergroten bij een gelijk blijvende vraag, dan daalt de prijs. En als iedereen plotseling meer te besteden heeft – bijvoorbeeld omdat iedere Nederlander 70 miljoen euro op de bankrekening bijgeschreven krijgt – dan zou de vraag naar komkommers omhoog kunnen gaan en dan stijgt de prijs. Inflatie en deflatie zijn dus zeker geen verzinsels.

    Als jij denkt dat prijsinflatie niet bestaat, dan zou ik ook graag een weerlegging van mijn grachtenpand voorbeeld zien. Als iedereen 70 miljoen euro krijgt, en iedereen zich dus opeens bij de huidige prijzen een grachtenpand kan veroorloven, dan neemt de vraag enorm toe, terwijl het aantal grachtenpanden gelijk blijft. Het mag duidelijk zijn dat de prijzen van grachtenpanden dan door het dak gaan. Prijsinflatie dus.

    Ander voorbeeld zonder papiergeld te gebruiken: stel, er is in de economie een bepaalde hoeveelheid goud in omloop en het is mogelijk om met 10 kilo goud een huis te kopen. Op een dag vinden geologen een gigantische goudader en ze bouwen er een goudmijn. De goudmijn begint te lopen en de hoeveelheid goud in de economie verdubbelt. Of anders gezegd: het aanbod van goud is vertweevoudigd. Nu is het niet langer mogelijk om met 10 kilo goud een huis te kopen, je hebt 20 kilo nodig. Goud is door het openen van de mijn dus onderhevig geweest aan een inflatie van 100 procent.

    4 likes
  • Klopt hoor, wat je zegt. Het neemt echter niet weg dat rijke families de politiek fors beïnvloeden om hun belangen te beschermen.

   3 likes
  • Als je dat maar blijft geloven! Ga opzoek op internet en je zult zien dat menee Rothschild elke persoon op aarde 78 mil kan geven. En daarnaast hoezo bezitten nog geen 1 % van de bevolking als de helft van de wereldbevolking!

   2 likes
  • wat een onderontwikkelde reactie.

   fff

   0 likes
  • jij bent dom djeezes de rothschilds zijn de uitvinders van de drukplaten van het geld bill gates is niks tegenover een rothschild door domme mensen als u worden er leugens verspreid de familie rothschild bezit 500 triljoen en ze zijn slechr 1 familie uit de nwo new world order van media tot werk alles is in hun handen bezoek mijn instagram pagina revolution_in_mind voor echte knowledge

   0 likes
 2. Als die ‘ bloedzuigers van de aller rijksten ‘ hun triljoenen dollars/euro’s niet onder de armsten verdelen, dan is het overleven van deze wereld tot nul gereduceerd. Het zieke verschijnsel dat o.a. de families Rothschild en Rockefeller dit fenomeen dat rijk rijker en arm armer wordt in stand houdt, moet stoppen.

  38 likes
  • De Christus van de Nieuwe Tijd is het met Jean-Claude Van Damme eens, dit onrecht moet stoppen en wil de mensheid en planeet niet vernietigd worden.

   12 likes
 3. Wat goed zeg !! Dit had ik niet echter deze acteur gezocht…

  47 likes
 4. Het zijn de overheden die niet komen met een wet dat geen enkele (rechts)persoon meer mag bezitten dan 0,01% van de rijkdom van het land.
  Al onze politici slapen (goed waarschijnlijk) en geen van hen kan zoiets simpels bedenken. En wij maar stemmen en stemmen en stemmen…..

  5 likes
 5. Die van damme goed gezegd
  dus voor de twijfelaars onder ons neem deze man als voorbeeld.
  denk maar niet dat de staat en die rijken aan je denken die denken alleen aan geld en de vernietiging van onze cultuur.

  Nog een prettige belastingdag

  23 likes
 6. Het is al lang bekend, iedereen weet volgens mij nu inmiddels wel dat zo’ beetje alles een leugen is, het wachten is dat ook op de val van het financieele systeem.
  En dan snel een basis inkomen, snel van alle plastic af en hennep gebruiken, snel alle gif uit ons eten en drinken maar vooral snel die idioten met oogkleppen op, de kortzichtige geld verslaafden snel arresteren.
  Het is een geestesziekte.

  https://www.youtube.com/watch?v=uvoEEkFHNVk

  10 likes
  • Zou er soms MEER achter zitten?
   Dat die verderfelijke families eigenlijk alleen maar de uitvoerders zijn van een heel sinister plan?
   Omdat ze nogal in het openbaar optreden, denk ik niet, dat ze de top van de pyramide zijn.
   bovendien leidt het af van wat er werkelijk aan de hand is als we ons maar druk blijven maken over wat er zich op de lagere treden van de pyramide afspeelt.

   6 likes
 7. Het mooie van dit alles is dat er langzamaan ook bekendheden opstaan om zich te laten horen over dit soort wangedragingen.
  Voorheen waren dat enkel de ‘geitenwollen sokken types’ die vervolgens werden geridiculiseerd als paranoide samenzwerings theoretici en orde verstorers.

  15 likes
 8. met mijn burger verstand ,denk ik dat dat stel achter de vluchtelingen kwestie zit ,,vind het dood eng ,,ze willen Europa in pikken ,,die rijke lui ,ze zijn de schaamte voorbij .
  en wij ouderen leveren maar in .alles wordt duurder ook in verzogings huis . het eten wordt duurder ,
  de was die wordt gedaan ,gaat van 76,15 eur naar 87,40 per maand .en de collecrieve kabelprijs van 8 eur naar 13,25 eur zonder voor af kondiging ,,vraag me af of dit zomaar mag ,
  als je er naar vraagt ,krijg je geen antwoord ..op onze oude dag moeten we nog knokken
  tegen al dit onrecht ,, .zegen jullie Hannie 1932 ..

  3 likes
  • Dit klopt Hannie…spijtig genoeg..Ik vraag me af hoe het dan zal zijn in onze tijd…tenminste als er iets overeind blijft en niet verwoest is door oorlog , want eerlijk , zoals het er nu aan toegaat is dit geen gezonde situatie meer , Europa wordt langs alle kanten opgestookt . De VS doen ons meer kwaad dan goed , ik denk dat hun agenda met het Midden Oosten bijna afgerond is , het is nu de beurt aan Europa , Rusland ect…

   5 likes
 9. Altijd al van deze man gehouden; altijd gevolgd (niet alleen zijn acteerwerk). Dit maakt mijn dag toch wel heel goed, ook al zullen veel schapen in die studio gedacht hebben dat hij wellicht aan de drank zou zitten. Mooi leven hebben die schapen; hoe zou het leven van zoveel achterlijke mensen toch zijn?

  Dank u JCvD.

  7 likes
 10. Gelukkig gaat Trump hun geld aan de armen verdelen, als ie aan de macht is.

  2 likes
 11. De ware macht achter families rothschield en rockfeller is niet het geld, het is wel de magie met hoge niveau

  2 likes
  • Magie is alleen magie als iets in raadselen omhult blijft.
   Maar dat is het geval allang niet meer want de truc is uitgewerkt.
   We weten nu dat het ordinaire oplichters zijn die zich altijd beter voorgedaan hebben dan ze zijn.

   In het land der blinden is een-oog koning. Hij heeft de zware taak te zorgen dat alle landgenoten blind blijven, veel verder gaat die magie niet.
   Dat gaat een tijdje goed maar nu gaat het goed fout voor ‘de magie met hoge niveau’…
   (achterbakse oplichting van het hoogste niveau)
   Duidelijk nog zo blind als een mol.

   https://www.youtube.com/watch?v=B3R-CwSc4gs

   2 likes
  • ancient alchemy.

   fff

   1 likes
  • Intussen magie èn geld. Geld kun je trouwens nauwelijks los zien van geld. Magie (mits juist toegepast) brengt geld en geld brengt (indien de bezitter daarvan ervoor open staat) magie. Beiden zijn noch goed, noch slecht. En ze kunnen beiden goed èn slecht worden gebruikt.

   0 likes
 12. Respect Jean Claude ! Altijd al een grote fan geweest , maar nu hij hiermee naar buiten treedt , maak ik me toch wel zorgen over zijn veiligheid…Ik hoop echt dat hij beseft wat voor inpact dit kan hebben.

  2 likes
 13. Het is al langer geweten, zelfs wetenschappelijk aangetoond, dat slechts een handvol families de wereld in een ijzeren wurggreep houden.
  Alleen jammer dat de meerderheid van de wereldbevolking daar geen weet van heeft, laat staan waarde/geloof aan hecht.
  In the end maakt het niet uit welk bekend gezicht het zelfde komt verkondigen, hij/zij word dan beschouwd als een complot theorist of een kwakzalver.
  Gelukkig moet Van Damme niet meer vrezen voor zijn acteurs carrière, die is toch al lang gedaan, dus hij loopt geen gevaar meer om gedumpt te worden door zijn recente uitspraken.

  2 likes
 14. waarom hun de hemel in prijzen als je een uniek universum bent?en wat staat hoger dan een universum? juist ja niks hahahaa stupidee. mensen dit is hoe het duister ter werk gaat. het is creme de la creme jouw pijnappelklier in je herserns die bezorgt de realiteit op maat gemaakt speciaal voor jou. en de realiteit is waarschijnlijk de babylonische thema heb ik het idee alleen dan in een modern jasje. in het kort pijnappelklier bezorgt je geloof verzinsels, fantasie, sprookje, fictie realiteiten.

  nou nu is de vraag dus welke realiteit wil jij leven? vrij simpel he, en dan ook naar leven is kunst. key is wees in allen tijden jezelf. wat gelijk staat aan de waarheid. wij kunnen dat dat weet ik gewoon omdat ik bewust van mezelf ben dat ik multidimensionaal ben in hoger dimensie ben ik een universum en ieder levend wezen dat ook is. wij zijn zo krachtig het hele universum in een fractie in ons zitten als multi dimensionaal wezen kunnen wij alles aan niks is onmogelijk sterker nog wij zijn uniek ieder van ons maakt dus unieke ervaringen met elkaar.
  het is een kwestie van weer herinneren wie je bent. in het hart van ons zit een diep gevoel van weten daar liggen alle antwoorden die je maar wilt of naar op zoek bent het heeft daar altijd gelegen in jezelf waarheid.

  1 likes
 15. Dat hij dit durft te zeggen, de burger in de Usa beslist de nieuwe President niet maar dat doet de Rotschild familie. Ook wij betalen dagelijks belasting aan deze familie want NL heeft een enorme staatschuld bij diverse banken en deze banken zijn eigendom van …..de Rotschild familie.

  Deze naam komt bij zoveel gebeurtenissen naar voren, flight mh370, 911, Cadafi, aanslagen Parijs, met allemaal een onderbouwde reden.

  Een maand voor aanslag Chalie Ebdo heeft iemand zijn bedrijf gekocht, een paar dagen voor de aanslagen op 13 November is het theater verkocht aan……..

  En het volgende doel zijn de banken in Iran en Noord Korea, na 9/11 hebben ze de banken in Iraq overgenomen, Bush Sadam, Rothschild de banken.

  En waarom moet Nederland 80 miljoen voor de Rembrand neertellen, ze hebben duizenden kunstwerken in het verleden zo weggegeven. Want Nederland koopt deze van de familie Rotschild.

  En als je doorgaat kom je zoveel dubieuze dingen tegen, zelfs Hitler is een afgestoten kleinzoon, zijn oma werkte voor deze familie en raakte zwanger. En ondanks dat het een Joodse familie is heeft Hitler wel heel veel laten sterven.

  Deze familie verdiende halve wege de 18e eeuw al 40 miljoen per dag, en geld is macht.

  Ik heb mij er eens in verdiept, je leest iets en dat kan het zijn dat je vragen hebt, ook deze worden allen beantwoord al zijn er heel erg veel mensen die bang zijn en gelezen de feiten kan ik mij er iets bij voorstellen.

  Prima als mensen mijn reactie als gestoord opvatten , de feiten staan naar even goed zoeken op internet.

  Ik heb veel respect voor van Damme omdat hij dit durft te zeggen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS manipuleert weer eens beelden. Deze keer moet China het ontgelden

In september 2014 zond het NOS Journaal ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...