CoronaBuitenland

Media geven bizarre verklaring voor stijging aantal fatale hartaanvallen

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Uit onderzoek is gebleken dat het aantal sterfgevallen als gevolg van een hartaanval tussen 2020 en 2022 in de leeftijdscategorie 25 tot 44 jaar 30 procent hoger lag dan verwacht. Dat is een enorme piek. Hoe zou dat komen?

Arts en medisch journalist Celine Gounder zei op CBS News dat deze jonge mensen nu veel vaker een hartaanval krijgen omdat ze geen mondkapje droegen of omdat ze zich pas later konden vaccineren en dus niet op tijd ‘beschermd’ waren. Ja, echt. Met andere woorden: ze hebben het aan zichzelf te danken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nog nooit eerder gezien

Vóór 2020 daalde het aantal fatale hartaanvallen in deze leeftijdsgroep juist, maar tijdens de ‘pandemie’ was er sprake van een kentering en schoten de cijfers omhoog.

Vooral in de omikronfase steeg het aantal snel, toen mensen op grote schaal een vaccin kregen toegediend. De onderzoekers schrijven dat ze nog nooit eerder zo’n scherpe toename hebben gezien.

In het jaar voor de pandemie werden er 143.787 fatale hartaanvallen geregistreerd, in 2020 waren dat er 164.096, een stijging van 14 procent. Tussen 2020 en 2022 deden zich in de leeftijdsgroep 25 tot 44 jaar 29,9 procent meer fatale hartaanvallen voor dan verwacht.

Gevaarlijker

Celine Gounder herhaalde op Twitter nog eens dat mensen zich moeten laten vaccineren en mondkapjes moeten dragen om hun risico op een hartaanval te minimaliseren.

Dat terwijl de Britse Daily Telegraph eerder berichtte over een studie waaruit blijkt dat het vaccin voor jonge mannen gevaarlijker is dan corona.


4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
R.B.
R.B.
1 jaar geleden

Ik heb me NOOIT laten vaccineren tegen deze onzin…..Gewoon je eigen immuunsysteem het werk laten doen! Word je sterker van!!!

White hat
White hat
1 jaar geleden

Zwarte koffie, of het eten van eieren als excuses hebben we gehoord in de MSM maar over bloedklonters en oversterfte nog steeds niets te vinden. Het is een kwestie van tijd dat alles naar buiten gaat komen.

Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

In het lokale krantje hier ook een oproep van de GGD om die gore spuit GRATIS te nemen.

Dat woord gratis stond vetgedrukt 😆

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Hoeveel heeft Pfizer haar betaald om dit soort onzin uit te kramen?

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x