Mens en Dier

Filmpje: Aartsbisschop laat zich volledig gaan en doet bizarre onthullingen

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Tijdens een online conferentie sprak aartsbisschop Carlo Maria Vigano onder meer over de gebeurtenissen in Gaza, het zionisme, Epstein Island en de manier waarop Israëlische inlichtingendiensten politici chanteren.

De aartsbisschop wees erop dat enkele weken geleden een belangrijke pion in het team van Hillary Clinton en John Podesta is gearresteerd wegens pedofilie en kinderporno. Hij doelde op Slade Sohmer, die nauwe banden heeft met de entertainmentindustrie. Hij probeerde eerder de zaak ‘Pizzagate’ te debunken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gruwelijke rituele misdaden

Pizzagate verwijst naar mensenhandel en pedofilienetwerken rond de internationale Deep State, lichtte aartsbisschop Vigano toe.

Hij zei verder dat Jeffrey Epstein en hoogstwaarschijnlijk ook Ghislaine Maxwell bij de Israëlische Mossad zaten. Zij chanteerden de vele bekende mensen met de tripjes die zij maakten naar het ‘pedofieleneiland’ of ‘orgie-eiland’ van Epstein. Daar namen ze deel aan gruwelijke rituele misdaden tegen minderjarigen, zei Vigano zaterdag.

Neppandemie

We moeten ervan uitgaan dat westerse staatshoofden en overheidsfunctionarissen die zich niet durven uit te spreken tegen de slachting van burgers in de Gazastrook, worden gechanteerd door de Israëlische inlichtingendiensten, benadrukte de aartsbisschop.

Hetzelfde gebeurde volgens hem bij de voorbereiding op de neppandemie, die alle lidstaten van het World Economic Forum en de Verenigde Naties ‘trof’, en de farce rond de Oekraïnecrisis.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eric
eric
5 maanden geleden

De anti-Christ van boek daniel en openbaringen is het vaticaan/pausdom/paus

Rock
Rock
5 maanden geleden

En dat is dan nog maar het topje van de ijsberg. Er is in ons duistere landje zoveel aan de hand wat het daglicht niet kan verdragen. Het is voor de gewone simpele burger amper tot helemaal niet te bevatten.en het strekt zich uit tot in het koningshuis!! Lang leve uitkeringtrekkers de Oranjes.

Marco
Marco
5 maanden geleden

En het kindermisbruik in de kerken, daar hoor je hem niet over.

Margie
Margie
5 maanden geleden

Wat zijn mensen toch afschuwelijke wezens. Op een hele kleine groep na. Ik vervloek deze slechterikken. Dat wef dus elke dag. Vuile rijke stinkerds. Die maken alles kapot. Maar dan ook alles.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x